Marcelo kezdeni fog szerintem amikor egészséges.Csabi írta: úgy néz ki, hogy a szezon maradék részét carvajal, vazkez, varane, ramos, mendy nélkül fejezzük be, úgy hogy odriozola se lesz már 100%-os.
gyakorlatilag 2 védőnk van. nacho meg militao.
nacho-chust-militao-miguel lehozza.
Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
Re: Taktikai háború (Legyél Zidane)
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Valverde lesz hátrarakva jobbhátvédbe.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
én inkább casemirot tolnám vissza védőbe és nachot ki a szélre, mint chustot kezdetni.
blanco lehozza a kpt sztem jobban, mint chust a védelem közepét.
blanco lehozza a kpt sztem jobban, mint chust a védelem közepét.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
úgy néz ki, hogy a szezon maradék részét carvajal, vazkez, varane, ramos, mendy nélkül fejezzük be, úgy hogy odriozola se lesz már 100%-os.
- Pad'em
Odriozola is almost ruled out for the game vs Granada. Marcelo's pain was nothing serious, he will play. @miguelitocope
Remek
Azt is írták amúgy korábban, hogy Miguel kezd majd. Az a verzió jobban tetszik...
Remek
Azt is írták amúgy korábban, hogy Miguel kezd majd. Az a verzió jobban tetszik...
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Annyival egészíteném ki, hogy Ramos inkább maradjon, ha Varane esetleg eligazol. Esetleges Alaba és Nacho meg Militao kevés lenne nekem.Pad'em írta:Nagyon adják. Simán kiérdemelték, hogy jövőre komoly szerepet kapjanak. Ramos mehet is tőlem nyugodtan Párizsba celebkedni, ha ez kell neki.ziro4vr írta: Az a csoda hogy Nacho meg Militao így bírja, nekem bejön ez a duó nagyon.
Militao amikor tegnap lerohanta Bonót elég nagy távolságból, kiharcolva egy szögletet, imádtam. Nagyon tetszik a hozzáállása, remélem kezdő lesz jövőre.
Én inkább Varane eladása mellett vagyok, ha jön Alaba.
Legyen belőle pénz, na még csak az kellene hogy ingyen távozzon.... ( de ha nem jön a néger szomszéd, és Varane hosszabbít, nekem úgy is jó, csak legyen valami épkézláb megoldás )
A sérülések meg a no comment kategória, akár csak Hazard.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
#duponout
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Vini nem tetszik___Samy___ írta: Valverde, Militao, Nacho, Miguel
Blanco, Casemiro, Kroos
Asensio, Karim, Vini
a többivel egyetértek
Miguel és Blanco nem tűnnek nyeretlen 2 évesnek, akik nem tudják milyen rendezvényen vannak
tényleg érdemes lenne kezdetni is őket akár
De ez mi a faszom,hogy lejátszanak egy meccset aztán le is sérülnek. Hát ilyen nincs.Pad'em írta: Real Madrid's defense:
- Sergio Ramos: injured
- Varane: injured
- Carvajal: injured
- Mendy: injured
- Lucas Vazquez: injured
- Odriozola: potential injury
- Marcelo: potential injury
- Militao: fit
- Nacho: fit
Felkészül Miguel.
Azért ez kegyetlen. Tegnap egyenlítettünk a meccsen, de mára úgy néz ki a sérülések megint meglépnek.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- ___Samy___
Miguel nalam mar alapbol ott lenne a maradek meccsen, igy meg nem is lehet kerdes.
Valverde, Militao, Nacho, Miguel
Blanco, Casemiro, Kroos
Asensio, Karim, Vini
Nalam ez lenne innentol kezdve. Jobb oldalon Asensio tobb vizet zavar, mint Rodry, a bal oldalon meg egyszer csak belebotlik mar a low budget Neymarunk. A tobbi meg nem kerdes.
Kp-n kell a melo, a hajrara meg johet Modric.
Valverde, Militao, Nacho, Miguel
Blanco, Casemiro, Kroos
Asensio, Karim, Vini
Nalam ez lenne innentol kezdve. Jobb oldalon Asensio tobb vizet zavar, mint Rodry, a bal oldalon meg egyszer csak belebotlik mar a low budget Neymarunk. A tobbi meg nem kerdes.
Kp-n kell a melo, a hajrara meg johet Modric.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Pad'em
Nagyon adják. Simán kiérdemelték, hogy jövőre komoly szerepet kapjanak. Ramos mehet is tőlem nyugodtan Párizsba celebkedni, ha ez kell neki.ziro4vr írta: Az a csoda hogy Nacho meg Militao így bírja, nekem bejön ez a duó nagyon.
Militao amikor tegnap lerohanta Bonót elég nagy távolságból, kiharcolva egy szögletet, imádtam. Nagyon tetszik a hozzáállása, remélem kezdő lesz jövőre.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Guti
Milyen okos húzás volt sértődöttségből elküldeni a kis kopaszt....Pad'em írta: Real Madrid's defense:
Felkészül Miguel.
Azért ez kegyetlen. Tegnap egyenlítettünk a meccsen, de mára úgy néz ki a sérülések megint meglépnek.
Mind közül talán ez ZZ legnagyobb hibája.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Csóri Militao jutott eszembe. Hogy hozza itt a jobbnál jobb meccseket, erre nyilván a BL elődöntőben hibázik, most meg róla kapjuk a büntetőt.ziro4vr írta: Az a csoda hogy Nacho meg Militao így bírja, nekem bejön ez a duó nagyon.
Annyira tipikus ez is, ő nem sérült, ellenben a sors ellene van.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Az a csoda hogy Nacho meg Militao így bírja, nekem bejön ez a duó nagyon.
Nem illik.
- Pad'em
Real Madrid's defense:
Felkészül Miguel.
Felkészül Miguel.
5 védővel egész jó esélyünk lett volna megfogni őket, így viszont nem túl fényes a szitu.
Többet kell rúgni, mint ők. Hazard felkészül
Többet kell rúgni, mint ők. Hazard felkészül
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
megnéztem a holnapi keretet. az a védelem nehogy a bajnokság is elmenjen ugyanazon a heten, amikor a BL
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Hat ha rajtam múlna Zz a kispadunkon halna meg de megtudom érteni hogy megunta,hogy állandóan a seggünket húzza ki a szarból minimalis elismeres mellett.Kerlon írta: Én ZZ-val vagyok, de kapjon új játékosokat és kezdjen el változtatni, de ne erre a borzalmasan passzív 5 védős csoda felé.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Én ZZ-val vagyok, de kapjon új játékosokat és kezdjen el változtatni, de ne erre a borzalmasan passzív 5 védős csoda felé.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ő az egyetlen akinek Zz után kellő reszpektje lenne. Hasonlóan nyugodt karakter mint Zizu, ami elengedhetetlen egy ilyen mocskos vilagban amilyen a futball manapság. A lelkemnek is jobb lenne ha őt kéne nézni nem egy allegrit vagy egy bolond kloppot, nálunk sosem a mágnestábla lesz a legfontosabb hanem a respect meg a játékosok menedzselése. Persze ettől még lehet nagyot bukna ,de legalább őt kedvelemRealista24 írta:Miért Raúl?dzsi91 írta: Na most,hogy Zz megint megunta kit szeretnétek? Benitez mit csinál mostanában?
Amúgy nálam csak is Raúl jöhet szóba.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams