Eden Hazard
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Eden Hazard - 7
Szerintem itt valami más lehet a háttérben.
Nem akar ő már pályára lépni nálunk.
Nagyon helyes, úgy sincs szükségünk erre a Hazardra. Kérdés mi lesz nyáron, óriási lenne ha elvinné valaki. A Chelsea szurkolók tudom, hogy tárt karokkal várnák, hátha ő is haza vágyik!
Nem akar ő már pályára lépni nálunk.
Nagyon helyes, úgy sincs szükségünk erre a Hazardra. Kérdés mi lesz nyáron, óriási lenne ha elvinné valaki. A Chelsea szurkolók tudom, hogy tárt karokkal várnák, hátha ő is haza vágyik!
Vagy mar csak harom, mittudomen, azt se tudom hogy nez ki az ember.
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
négy év?Faust írta:Lehetetlen sajnos, kulonben a selejt java mar nem lenne itt. Nincs budzse tobb evnyi fizetes kiperkalasara a szerzodesbontas miatt. Vagy visszaveszi a cselzi nosztalgiabol valami nevetseges osszegert, vagy itt rohad meg negy evig.p.csabi1 írta: Remélem kibasszuk innen valahogy az ilyen embereket ezen a nyáron.
Ezt most miért kellett? Nem is tudtam hirtelen mennyi van vissza.....na de jövőre tuti jó lesz, és még hosszabbítunk is vele, meglátod
Négy év.....aztkva
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
Lehetetlen sajnos, kulonben a selejt java mar nem lenne itt. Nincs budzse tobb evnyi fizetes kiperkalasara a szerzodesbontas miatt. Vagy visszaveszi a cselzi nosztalgiabol valami nevetseges osszegert, vagy itt rohad meg negy evig.p.csabi1 írta: Remélem kibasszuk innen valahogy az ilyen embereket ezen a nyáron.
Remélem kibasszuk innen valahogy az ilyen embereket ezen a nyáron.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- Mickey
Ezt a történetet már sokszor előadtuk itt a fórumon....elment már ez a hajó egy ideje.LiamGallagher írta: Elérkezett az a pont, amikor kijelenthető, hogy ez az ember nem alkalmas erre a szintre.
Karriereende.
Már csak arra jók ezek a hírek, hogy szülessen pár jópofa hsz, aztán lehet nevetni.
De legalább ő vagy bale ne vinné el a pénzt a csapattól, de nem...gyönyörű lesz ha mindkettő végig üli a lelátót
Mellé meg Jovic vagy Mariano, azt a lelátón erősebb támadósorunk lesz, mint a pályán subidubidú
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- BlancoMark
Hát igen, egy fiatal test gyorsan kijön ezekből a sérülésekből mindenféle probléma nélkül, viszont abba a korba lépett hogy nem ártana ugyanehhez profiként élni a pályán kívül is a nap 24 órájában az év 365 napján. De neki ez láthatóan nem megy. #karrierende
Szerk.:
https://www.google.com/search?q=eden+ha ... 36&bih=722
Google képtaláltok a nevére... A Realos mezben lévő képek nagyrészén pocakja van, mindent elmond róla.
Szerk.:
https://www.google.com/search?q=eden+ha ... 36&bih=722
Google képtaláltok a nevére... A Realos mezben lévő képek nagyrészén pocakja van, mindent elmond róla.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára BlancoMark 2021. május 21., péntek 14:28-kor.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
az már rég elérkezettLiamGallagher írta: Elérkezett az a pont, amikor kijelenthető, hogy ez az ember nem alkalmas erre a szintre.
Karriereende.
Mint amikor érzel egy kis kellemetlenséget, amikor dolgoznod kell. Hó végén jön az utalás, az elég kellemes, de reggelente felkelsz, minden oké, bemész a melóhelyre és ott van az a kellemetlen érzés, hogy baszki, csinálni is kell valamit a pénzemért.kiserik írta: Mikor olvasol egy Karim nyilatkozatot, hogy sérült volt a komplett támadósor, vagy CRt hallod, hogy 2 hét alatt felépül volna, de nem volt rá idő és 50%osan kellett játszania, esetleg megtudod, hogy Ramos félholtra injekciózva tolt le egy-egy meccset, akkor jössz rá, hogy mi bajom van nekem ezzel az emberrel folyamatosan. Picit kellemetlenül érzi magát. Folyamatosan. Nem fájdalmat, kellemetlenséget.
Na pont ez a kellemetlenség, amit nem képes körbeírni ez a szerencsétlen.
Mikor olvasol egy Karim nyilatkozatot, hogy sérült volt a komplett támadósor, vagy CRt hallod, hogy 2 hét alatt felépül volna, de nem volt rá idő és 50%osan kellett játszania, esetleg megtudod, hogy Ramos félholtra injekciózva tolt le egy-egy meccset, akkor jössz rá, hogy mi bajom van nekem ezzel az emberrel folyamatosan. Picit kellemetlenül érzi magát. Folyamatosan. Nem fájdalmat, kellemetlenséget.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- LiamGallagher
- Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
- Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid
Elérkezett az a pont, amikor kijelenthető, hogy ez az ember nem alkalmas erre a szintre.
Karriereende.
Karriereende.
- Pad'em
Jó ez a sztori:babaking írta:mi a bánat okoz nála overloadot? Mennyitt játszott az elmúlt 3 hétben? 70 percet? Múlt pénteken lenyomtam egy 31 kilométeres terepfutást és nincs overloadom...Pad'em írta:
Hazard suffers an overload in his right leg. He's out.@JLSanchez78
Elképesztő. Semmi nem használ nála. Stáblista, vonuljon vissza a picsába
Tests have been carried out on Hazard and there is no injury, confirmed by;
@AranchaMOBILE, @_SergioValentin and @MarioCortegana.
but
ZZ: "Hazard has something. He will NOT be with us tomorrow."
Ezt a somethinget nem tudjuk kideríteni két éve bazmeg
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
mi a bánat okoz nála overloadot? Mennyitt játszott az elmúlt 3 hétben? 70 percet? Múlt pénteken lenyomtam egy 31 kilométeres terepfutást és nincs overloadom...Pad'em írta:Hazard suffers an overload in his right leg. He's out.@JLSanchez78Csabi írta:diszkomfortos bazdmeg.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- Pad'em
Hazard suffers an overload in his right leg. He's out.@JLSanchez78Csabi írta:diszkomfortos bazdmeg.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Mickey
ne b..má + , hogy megint elérte a diszkófrontCsabi írta: diszkomfortos bazdmeg.
Sztm valami sérülés, vagy discomfort statot tuti vezet, az biztos.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Nem lehetne valahogy belevonni a Bappé bizniszbe? Mondjuk 20 misiért beleszámíthatná a PSG.
Elképesztő. Nem hittem volna, hogy ilyen gyorsan túltesz valaki a golfozón.
Elképesztő. Nem hittem volna, hogy ilyen gyorsan túltesz valaki a golfozón.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Belgium, Hamburger, Madrid
In that order.
In that order.
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Kiváncsi leszek a horvát szk véleményére is.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Roberto Martinez, Belgium coach: "I think the medical condition is the best moment Eden's had for a long, long time and we're very pleased with that.
I think his level of fitness is really satisfactory." [Marca]
Hát na, szívesen
I think his level of fitness is really satisfactory." [Marca]
Hát na, szívesen
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema