Nem kisebbíteni akarom Bale érdemeit, de a Chelsea akkor is BL-induló, ha marad a 2:2, és a Leicester akkor sem.Sierra írta: Gyerekek mi megy itt az utsó 20 percben.
Vezetett a Leicester a Spurs ellen, amivel a Leicester BL induló lett volna, a Tottenham pont lecsúszott volna a Konferenciáról, az Arsenal meg pont indulhatott volna, illetve így a Chelsea is csak EL-ben indulna, erre jön a mi Bélánk, bebassza, 2-3, oda a Leicester BL indulása, meg az Arsenal Konf. indulása, és így a Chelsea is BL-es jövőre, a vereség ellenére. egészen őrületes.
Premier League
Re: Premier League
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Én aztán ki nem állhatom Bélát, a golfos, meg zászlós dolgai miatt, de ettől függetlenül sajnálom, hogy így alakult a viszonyuk Zizuval, nagyjából a bajnokságot érte volna, ha van egy 10+gólos támadónk Benz mellett..
Gyerekek mi megy itt az utsó 20 percben.
Vezetett a Leicester a Spurs ellen, amivel a Leicester BL induló lett volna, a Tottenham pont lecsúszott volna a Konferenciáról, az Arsenal meg pont indulhatott volna, illetve így a Chelsea is csak EL-ben indulna, erre jön a mi Bélánk, bebassza, 2-3, oda a Leicester BL indulása, meg az Arsenal Konf. indulása, és így a Chelsea is BL-es jövőre, a vereség ellenére. egészen őrületes.
-
Amennyire örültem volna, hogy a chelsea kiesik annyira sajnáltam volna. Szép szép a kárörvendés de szívesebben nézek meg egy chelsea vs xy meccset a blben mint egy leszter xy-t.
Ill lehet jobb lett volna ha bale marad nálunk a belga meg a chelseaban.
Ill lehet jobb lett volna ha bale marad nálunk a belga meg a chelseaban.
Arsenal.
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Szegény, szerencsétlen Leicester. Simán nyerhettek volna már a 80 perc emberelőnyös egyik előző meccsükön, vagy a másik alsóházi ellen (Newcastle és Soton), most is elcseszik a meccset. Kár értük, bár kupát nyertek, de azért egy top4es hely még szebbé tette volna az egészet + ráadásul a Chelseat kiüthették volna a top4ből. sajnos eléggé leolvadtak a végére
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Jovic dejavúziro4vr írta: Megkockáztatom werner több var által elvett gólt szerzett mint érvényeset, valaki hozzon statot.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Megkockáztatom werner több var által elvett gólt szerzett mint érvényeset, valaki hozzon statot.
Nem illik.
- h3x0r
Most neztem fel eredmenyek.com-ra, a Pool 1 gollal vezet, a Leicester is, a Chelsea 2 golos hatranyban. Ez meg izgalmas lesz.
szerk.: epp hogy elkuldtem, Werner gol
szerk.: epp hogy elkuldtem, Werner gol
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Annyira adná neki a City. Ott még szarrá is tudná nyerni magát.'shutterisland írta: allitolag elkoszont egyebkent a kozonsegtol hurricane.
most jonnek a papiron prime evei, megneznem egy jobb csapatban a pl-ben.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
allitolag elkoszont egyebkent a kozonsegtol hurricane.
Adnám ha pep leakasztana harry kanet 100 millaert.
- ateeemadrid
Mondjuk azt kár elvitatni tőlük, hogy nagy hajrát nyomtak, de nyilván túl van tolva.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Hát, kívánom neki, hogy ennél nagyobb achievementje ne legyen, amíg nem a Real edzőjeAnthony írta: Most látom, megtették neki:
https://www.goal.com/en/news/klopps-bi ... a8f8mjokbjKlopp's biggest achievement? Liverpool's Champions League fightback almost complete
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Azért ha ZZ is ekkora ripacs lenne, mehetne a duma hogy Ramos, Varane, Carvajal, LV, néha ?Mendy nélkül mekkora öcsivment lenne a bajnoki cím meg mekkora a bl elődöntő, dehát vannak úriemberek is. Nem pofázik, max mellbekúr.
Nem illik.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Most látom, megtették neki:
https://www.goal.com/en/news/klopps-bi ... a8f8mjokbj
https://www.goal.com/en/news/klopps-bi ... a8f8mjokbj
Klopp's biggest achievement? Liverpool's Champions League fightback almost complete
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Pfúj , öncumi...Anthony írta:Ó, már egy jó hete nyilatkozta, hogy ha meglesz a BL helyezés az akkora óriási teljesítmény, mintha megnyerték volna a bajnokságot (nem szó szerint ezt mondta, de megvolt a szokásos túlzása)raul 4 ever írta: Remélem majd nem kezdik el, hogy tessék, mi zseni, mert így is behozta a 4. helyre a hajót..
Ha nem teszi meg más, ő magának.. komoly..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- Anthony
Ó, már egy jó hete nyilatkozta, hogy ha meglesz a BL helyezés az akkora óriási teljesítmény, mintha megnyerték volna a bajnokságot (nem szó szerint ezt mondta, de megvolt a szokásos túlzása)raul 4 ever írta: Remélem majd nem kezdik el, hogy tessék, mi zseni, mert így is behozta a 4. helyre a hajót..
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Anthony írta: A Pool azzal az Alison fejessel ért oda a BL helyekre, ha az nem megy be a 95. percben, akkor hello.
Szurkoltam, hogy ne legyen meg nekik, Kloppo kicsit húzza meg magát, de sajnos összejön. A tegnap is egész első félidőben partiban volt velük a Burnley, aztán mégis kaptak 3 gólt.
A Leicester, Everton, West Ham kicsit leeresztett így a végére, pedig jó pozicióban voltak nagyon. (Ok, a Leicester behúza a kupát.)
Ja, csíptem eddig Kloppot, vagyhát szórakoztatónak találtam az őrült dolgait (taktika, meg nyilatkozatok), de a stadionos dolga miatt én is reméltem, hogy kicsit vissza kell majd vennie az arcból.. Remélem majd nem kezdik el, hogy tessék, mi zseni, mert így is behozta a 4. helyre a hajót..
Főleg a West Ham vesztett sok pontot a végén már, de mindegy, ahhoz képest, hogy volt amikor állandóan lifteztek az 1-2 osztály között, nekem ez így több, mint jó.. Moyes bőven túlteljesített ezzel a kerettel (bár szvsz ez az ő szintje), ahogy a Leicesterre is nagynak érzem a BL kabátot, rájuk pláne..
Mindegy, izgalom az európai pozik miatt van még a végére is..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
- Anthony
A Pool azzal az Alison fejessel ért oda a BL helyekre, ha az nem megy be a 95. percben, akkor hello.raul 4 ever írta: Ahhoz képest, hogy ha az elhalasztott meccsek tegnap máshogy alakulnak, milyen iszonyú szoros lehetett volna a vége a BL helyekért, azért eléggé kitisztultak a dolgok mára..
Itt követem meg magam, amiért múlt kedden beleálltam a MU-ba, mert a b csapatot küldték fel a rókák ellen, kellett nekik az a 3 pont
Viszont lehet ez kis kevés volt , mert a Pool-Chelsea sorsa a saját kezükben, valszeg meglesz nekik a BL, az a meltdown amit bemutatott tegnap a palace, meg nem ad sok reményre okot a Leicesternek, pontegyenlőségnél egymás elleniben 1 góllal jobb a 'Pool... Viszont lehet jobban járnak az eurépa ligával, a BL még lehet sok volna ennek a keretnek..
Érdekes a pszichológia, mert a Leicester is tele van ugye pénzzel, de nem olajossal/gázossal, meg szemre sokkal szerényebben-okosabban csinálják, valahogy mégiscsak tud nekik kicsit szorítani az ember..
Viszont azért a hetedik helyért iszonyú nagy a kampf, ponton belül az Arsenal... Hihetetlen, hogy odaérhetnek még ők is valami európai helyre...
Szurkoltam, hogy ne legyen meg nekik, Kloppo kicsit húzza meg magát, de sajnos összejön. A tegnap is egész első félidőben partiban volt velük a Burnley, aztán mégis kaptak 3 gólt.
A Leicester, Everton, West Ham kicsit leeresztett így a végére, pedig jó pozicióban voltak nagyon. (Ok, a Leicester behúza a kupát.)