ahogy gondolom Réjnek is tetszett a karigeri btw a KariGeri sztem szép név hangzatos, ritmusos, a helyében erre fűzném fel a kampányt isPipita írta:Szerintem igen, nekem tetszett.El Sie7e írta:
a kereszténydemokrata fidesz buziellenes alaptörvény írója megszólítás jobb?
OFF
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: OFF
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Tipikus lipsi..Pipita írta:Szerintem igen, nekem tetszett.El Sie7e írta:
a kereszténydemokrata fidesz buziellenes alaptörvény írója megszólítás jobb?
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Szerintem igen, nekem tetszett.El Sie7e írta:a kereszténydemokrata fidesz buziellenes alaptörvény írója megszólítás jobb?flori írta: Ezt a félbites dumát ne itt már pls.
karigeri, ferike, klárika... elhiszem hogy ezt gondolod, de legyen már egy szint. Legalább itt.
- El Sie7e
a kereszténydemokrata fidesz buziellenes alaptörvény írója megszólítás jobb?flori írta: Ezt a félbites dumát ne itt már pls.
karigeri, ferike, klárika... elhiszem hogy ezt gondolod, de legyen már egy szint. Legalább itt.
annyira a béka segge alatt van a közbeszéd h annál lejjebb süllyedni nehezen lehet már, de a parlamentben ezt is megpróbálják
egyébként ez sajnos nem csak hazai probléma, ausztriában is panaszkodtak erre, hogy a politikai közbeszéd színvonala nagyot süllyedt az elmúlt években
úgy érzem a 2 pólus (bal és jobb oldal) annyira eltávolodott egymástól, annyira más a világnézeti képük (legyen az a migránsokhoz való hozzáállás, vagy a hitelhez, beruházásokhoz, etc.), hogy ez kibékíthetetlen ellentétet szül, és ismétlem ez nem magyar jelenség, európa szerte ezt tapasztalom. tudtok olyan országot mondani (biztos van kivétel) ahol konstruktív az ellenzéki hozzáállás? és most tökmindegy, hogy a kormány bal vagy jobboldali, nemzeti vagy liberális, vagy bárhogy állítják be magukat
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
nézőpont kérdése, előny lenne, de van sok kisgyerekes ismerős , exosztálytárs, ők panaszkodnak. Viszont igen, tök "poénos" lenne alapból.
Az hogy valaki rossz tett miatt lemond az oké, nyilván úgy kell tennie.
Viszont számomra Karigeri más kategória. Törvénybe ütközőt papíron nem tett, ami miatt le kéne mondania, szóval akkor maradjon csak szépen. Viszont tartom, hogy kell a hely a haveroknak. s ez már alapból így volt tervezve. ahogy gondolom a miniszterelnökségi poszt is hasonlóképpen végződhet, hogy klárika vagy ferike elfoglalja majd a trónt, ha ne adj Isten úgy alakulna
Az hogy valaki rossz tett miatt lemond az oké, nyilván úgy kell tennie.
Viszont számomra Karigeri más kategória. Törvénybe ütközőt papíron nem tett, ami miatt le kéne mondania, szóval akkor maradjon csak szépen. Viszont tartom, hogy kell a hely a haveroknak. s ez már alapból így volt tervezve. ahogy gondolom a miniszterelnökségi poszt is hasonlóképpen végződhet, hogy klárika vagy ferike elfoglalja majd a trónt, ha ne adj Isten úgy alakulna
- Pipita
Én rá szavaztam 2019-ben, és nem érzem azt, hogy Karácsony Gergely pofán köpött volna._Bushido_ írta: Ne tessék pofán köpni a szavazóit.
Ellenben a miniszterelnök szavazóit megkérdezném, hogy ők hogy érzik magukat, és nem szar érzés-e folyton a csulát törölgetni az arcukból, vagy csak lenyelik inkább.
Amúgy nincs semmilyen kötelezettség arra, hogy ki kell töltened a mandátumodat, szabadon lemondhatsz róla bármikor. Például a kereszténydemokrata fidesz buziellenes alaptörvény írója is lemondott a mandátumáról, miután kiderült róla, hogy buziorgiákra jár drogot árulni, vagy maradhatunk a polgármesstereknél is, rémlik valami győri sztori, aki viszonylag hamar mondott le a mandátumáról. Mi is volt a kampány szlogen? Isten, haza, család?
Szóval akkor felmerül a kérdés, hogy nem kellemetlen-e a folyamatos csulatörölgetés. Én biztos unnám már.
Szerintem ez inkább előny.viszont hátránya, hogy némelyik nem tud magyarul
- _Bushido_
- Kapcsolat:
Jut eszembe, pl nálunk nagyon sok suliban van idegennyelvú nyelvtanár, az tud tanítani, viszont hátránya, hogy némelyik nem tud magyarul, így a diákoknak fel van adva a lecke. az előbb említett OKJ-s évemben is egy német némettanárom volt (bár ő tudott magyarul), én kedveltem, többiek kártyáztak, leszarták. ez is közrejátszik - hozzáállás kérdése is minden.
Igen, az a gyönyörű magyar akcentus bakker, bárhonnan felismeri az ember amúgy
Kb 3 szót szól valaki és hallod, hogy magyar
Kb 3 szót szól valaki és hallod, hogy magyar
- _Bushido_
- Kapcsolat:
Ez pontosan így lehet. pl infós középsuli után átmentem egy év OKJ-re egy másik középsuliba. Előbbiben angol volt ugye a nyelv az infó miatt, utána német lett. Két csaj jött velem a suliba, ők kb meg mukkanni se tudtak németül, ált suliban tanulták utoljára - de gondolom csak tanították nekik... viszont én pl rengeteg német zenét hallgattam, német adókat néztem középsuli alatt is, íígy ha nem is profi szinten, de megmaradt annyi alaptudás, hogy kis tanulással átvészeljem a dolgokat.csababarca írta:Őt nem tudtam, dicséretes.flori írta: Novák is jól beszél, franciául is folyékonyan nyomja. Borzalmasak ezek az emberek, mert ők a versenyszférában is vígan boldogulnának, de az a kbsztt pénz...
Sajna a nyelv gyakorlati oktatása problémás, nem tudom hol csúszik el.
Szerintem nem feltétlen a középsuliban, hanem utána, mikor már nem használod, nem foglalkozol vele napi szinten, akkor elfelejti az ember.
amúgy nemtudom mi ez az egész karigeritől. meg lett választva az emberek által x évre, beléje vetették a bizalmukat, hogy majd ő megoldja (ami mint kiderült rohadtul nem, de mindegy). Viszont ha már ott indult, megválasztották, akkor tessék szépen kitölteni a mandátumot. Ne tessék pofán köpni a szavazóit. ez a másik felfoghatatlan dolog számomra. de nyilván kell a hely a haveroknak, a kismillió tanácsadó egyikének...?
közben pfizer bent, rohadtul kivert a víz utána, feküdtem is egy órát a helyszínen, még zsibbad a kezem, de holnapra talán jobb lesz. na meg remélem tudok aludni is
- Pipita
Hát nem tudom, az egyik oldalon van egy ember, akinek a legnagyobb bűne, hogy szarul beszél angolul és csak írni-olvasni tud tudományos cikkeket, a másik oldalon meg, hát, lehetne másba is belekötni, az angol tudásával együtt.db97 írta:Mondjuk ettől függetlenül nem volna rossz, ha a miniszterelnök abból a 30%-bol kerülne kiflori írta: Kontraproduktív, szart sem érnek vele. Tarlósnál már beszpták, erre ugyanazt nyomják. Javulnak az ellenzék esélyei, egyre kevesebb embernek jön be ez az uszítás. Ez az angol nyelvvizsga is… abban az országban ugat mindenki, ahol a 30% tud megszólalni másik nyelven.
nó májgrenc mór in
Szóval én hajlandó lennék feláldozni a tárgyalóképes angol nyelvtudást sok minden másért cserébe, amiben a mai miniszterelnök csúnyán megbukik. Kezdjük mondjuk azzal, hogy honfitársaink tízezreinek élete érjen többet a haverok gazdagodásánál. Ha arra a szintre sikerül eljutni, hogy legalább addig szünetetltetjük a nyílt színi lopást, ameddig százával halnak a magyarok, már akkor óriásit léptünk előre. Sajnos ma nem teljesül ez a minimális feltétel sem, pedig ez tényleg nem egy nagy kérés szerintem.
Már középiskolában is okádék a nyelvtanulás, a kiejtése a tanárok 90 százalékának szánalmas, nem csoda hogy van tipikus magyar akcentus, aminé idegesítőbbet én amúgy még nem hallottam.Sajna a nyelv gyakorlati oktatása problémás, nem tudom hol csúszik el.
Szerintem nem feltétlen a középsuliban, hanem utána, mikor már nem használod, nem foglalkozol vele napi szinten, akkor elfelejti az ember.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Őt nem tudtam, dicséretes.flori írta:
Novák is jól beszél, franciául is folyékonyan nyomja. Borzalmasak ezek az emberek, mert ők a versenyszférában is vígan boldogulnának, de az a kbsztt pénz...
Sajna a nyelv gyakorlati oktatása problémás, nem tudom hol csúszik el.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
A legnagyobb probléma, hogy nincs sehol gyakoroltatva a beszéd és az lehal az emberekben, pl nálam is.
Elég nagy szókincsem van, naponta több órát is megesik, hogy angol szöveget olvasok, pl reddit, naponta rengeteg angol youtube videót nézek és értem már felirat nélkül, de mivel egyszerűen soha nem kell beszélnem angolul egyszerűen a nyelvtudásnak ez a része az emberek nagy részének lemegy a béka segge alá.
Mert más mikor összefüggő mondatokat kell alkotnod azonnal, a helyes szórendben, időben stb vagy csak meg kell értened mit makog valaki.
Elég nagy szókincsem van, naponta több órát is megesik, hogy angol szöveget olvasok, pl reddit, naponta rengeteg angol youtube videót nézek és értem már felirat nélkül, de mivel egyszerűen soha nem kell beszélnem angolul egyszerűen a nyelvtudásnak ez a része az emberek nagy részének lemegy a béka segge alá.
Mert más mikor összefüggő mondatokat kell alkotnod azonnal, a helyes szórendben, időben stb vagy csak meg kell értened mit makog valaki.
- flori
Ja persze, ettől függetlenül halál ciki. Nem is értem...Mondjuk ettől függetlenül nem volna rossz, ha a miniszterelnök abból a 30%-bol kerülne ki
De amikor megy a hőbörgés, hogy méé nem beszél, az nekem visszás kicsit. Vidéken például siralmas a helyzet nyelvtudás terén.
Novák is jól beszél, franciául is folyékonyan nyomja. Borzalmasak ezek az emberek, mert ők a versenyszférában is vígan boldogulnának, de az a kbsztt pénz...Kb Varga meg Szijjártó a két ember aki normálisan, viszonylagosan jó kiejtéssel meg tud nyilvánulni angolul a kormányban. (most azokról beszélek akik szem előtt vannak)
A partizán meg kapott egy koppintást, csak egy leheletnyi figyelmezetés a nagytestvértől. Edukálják az embereket, és kereslet is van rá. Az a legrosszabb a hatalomnak.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
OV-t is megtanították makogni meg a betanult szövegeket elmondani valahogy, neki is voltak kínos pillanatai.db97 írta:
Mondjuk ettől függetlenül nem volna rossz, ha a miniszterelnök abból a 30%-bol kerülne ki
Kb Varga meg Szijjártó a két ember aki normálisan, viszonylagosan jó kiejtéssel meg tud nyilvánulni angolul a kormányban. (most azokról beszélek akik szem előtt vannak)
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Mondjuk ettől függetlenül nem volna rossz, ha a miniszterelnök abból a 30%-bol kerülne kiflori írta: Kontraproduktív, szart sem érnek vele. Tarlósnál már beszpták, erre ugyanazt nyomják. Javulnak az ellenzék esélyei, egyre kevesebb embernek jön be ez az uszítás. Ez az angol nyelvvizsga is… abban az országban ugat mindenki, ahol a 30% tud megszólalni másik nyelven.
- Pipita
Szerintem a Partizán nem fogadna el ellenzéki önkormányzattól egyoldalú támogatást, lévén hogy abszolút függetlenek.El Sie7e írta:vmelyik ellenzéki önkormányzatnak nem lenne erre alkalmas bérleménye?Pipita írta: Vannak furcsa véletlenek, költöznie kell a Partizánnak:
https://www.youtube.com/watch?v=_l07KUCPbXI
"Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet"
sztem ki tudnák "segíteni", persze nem piaci alapon, de tuti lenne erre mód
Aztán persze ki tudja.
- El Sie7e
vmelyik ellenzéki önkormányzatnak nem lenne erre alkalmas bérleménye?Pipita írta: Vannak furcsa véletlenek, költöznie kell a Partizánnak:
https://www.youtube.com/watch?v=_l07KUCPbXI
"Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet"
sztem ki tudnák "segíteni", persze nem piaci alapon, de tuti lenne erre mód