Én nem vagyok Fidesz fan, sem Karácsony ellenes, de ne haragudj, ez az idézett rész szerintem komolyan vehetetlen. Annyira várom már, ha majd végre lehet politikai vitát folytatni úgy, hogy egyik félen sincs szemellenző. Mert amit te itt most leírtál, az semmivel sem kisebb szemellenző, mint ami a megingathatatlan Viktor hívőkön van. Méghogy Karácsonynak ez a legnagyobb "bűne", hogy nem tud angolul. A haverok meggazdagodásáról szóló rész is külön vicces, amit később említesz. Véletlenül nem Karácsony első intézkedései közé tartozott, mikor megválasztották, hogy a fővárosi vezetőknek bért emelt, a járványhelyzet kellős közepén? A múltkori busztender?Pipita írta:
Hát nem tudom, az egyik oldalon van egy ember, akinek a legnagyobb bűne, hogy szarul beszél angolul és csak írni-olvasni tud tudományos cikkeket, a másik oldalon meg, hát, lehetne másba is belekötni, az angol tudásával együtt.
Nem akarok tényleg személyeskedni, remélem nem veszed annak, de nekem így ez komolyan vehetetlen. A fidesz lop. Orbán lop. Gazdagítja a haverokat. De Karácsony nem. Se senki az ellenzékből. Nemár.
Magyarországon nem lehet a korrupcióra alapozva politikailag hitelesen vitázni, mert csak az nem csinálja, aki nem tudja. És amúgy, meggyőződésem, hogy nem csak Magyarországon, de ez már csak az én véleményem. Politikai ideológiákról, világnézetről, járványkezelésről, bármiről lehet és kell is vitázni, de korrupcióról tök komolyan vehetetlen.