Agueroval sem igazán értem mit akarnak. Meesi barija azt ennyi. Nem ő kell oda._Bushido_ írta: Időközben kerülnek fel a netre a mémek. Ahogy a mondás tarja, "Kétszer nem lépsz ugyanabba a folyóba", nos a barca megtette. Korábban eladták Villát az Atleticonak, utána évben bajnok lett a 'Tico. Most ugyanezt eljátszották.
és mind2x elég nevetséges összegért vették meg a barca két góllövőjét.
(kár, hogy pl Perezék nem láttak potenciált Cavaniban, de ugye tudjuk, hogy 30+ost nem vesznek, meg semmi marketing értéke se volt)
sajnos a Real kárára is. de legalább a BL döntőben a Real jött ki győztesen!
Spanyol bajnokság
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Re: Spanyol bajnokság
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Joaquín hosszabított a Betissel jövő nyárig, így legalább 41 éves koráig fog játszani
nem semmi
nem semmi
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Időközben kerülnek fel a netre a mémek. Ahogy a mondás tarja, "Kétszer nem lépsz ugyanabba a folyóba", nos a barca megtette. Korábban eladták Villát az Atleticonak, utána évben bajnok lett a 'Tico. Most ugyanezt eljátszották.
(kár, hogy pl Perezék nem láttak potenciált Cavaniban, de ugye tudjuk, hogy 30+ost nem vesznek, meg semmi marketing értéke se volt)
En kifizettem volna ket rekeszt is szivesen Daninak, ha az a tetu suarez nem lovi meg elete legfontosabb goljat.
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Jó, ha legközelebb fogadni támad kedved ilyen feltételekkel, nekem szólj.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Több tiszteletet
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- füst
És te mit kaptál volna, ha bajnokok vagyunk?sebydani írta:Állom a szavam. Közel volt pedig, már nagyon készültem az énmegmondtamraFaust írta: En is ugy emlekeztem. Eleg egy hatos csomag Kronenbourg blanc, nem akarok szemtelen lenni. Koszi!
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Állom a szavam. Közel volt pedig, már nagyon készültem az énmegmondtamraFaust írta: En is ugy emlekeztem. Eleg egy hatos csomag Kronenbourg blanc, nem akarok szemtelen lenni. Koszi!
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
erdekes bajnoksag volt, neha nektek allt jol a szenatok, par fordulon at meg a mi kezunkben is volt a dolog, de tobbsegeben az atletinek allt a zaszlo.
eleg groteszk, hogy a toletek/tolunk erkezo llorente-suarez paros mennyire kellett ehhez, kulonosen lajos volt a clutch player, foleg itt a vegen.
oszinten szolva nem is banom, hogy az uru bajnok lett ilyen teljesitmennyel, eleg baco palyafutast koronazott meg es jo kis fricska azok fele, akik elengedtek.
megerdemelni megerdemeltek, de valoban hajszalon mulott, eppen alakulhatott volna mashogy is.
biroi iteletek, egymas elleni meccsek, kapufak, nuanszok.
a mi bronzermunk teljesen realis.
az egymas elleni 4 meccsen 1/12 kiharcolt ponttal 2-6-os golkulivel illetve a vegen ezzel a leolvadassal.
a sevilla negyedik helye teljesen megerdemelt, bar szerintem erosen tulteljesitettek azzal, hogy ennyire kozel vegeztek, meg mindig egy nagy lepessel gyengebb csapat hosszutavon, mint barmelyik az elso harmasbol.
jovore szvsz jobban lemaradnak.
europa kupaindulok kozul mind a soci, villarreal es betis is szerintem viszonylag pofas kerettel, tobbsegeben elvezheto meccsekkel vitte vegig a szezont, de mindegyik kelloen hullamzo volt.
a sarga tengeralattjaro jo lenne, ha megviccelne a unitedet.
a kiesok kozul az eibart sajnalom, emlekeim szerint oszinte focit toltak, es a huesca nagy hajraja is szimpi volt, de vegul az elche maradt benn.
nalunk es nalatok is lesz par valtozas, ez fix, meglatjuk, mire eleg.
eleg groteszk, hogy a toletek/tolunk erkezo llorente-suarez paros mennyire kellett ehhez, kulonosen lajos volt a clutch player, foleg itt a vegen.
oszinten szolva nem is banom, hogy az uru bajnok lett ilyen teljesitmennyel, eleg baco palyafutast koronazott meg es jo kis fricska azok fele, akik elengedtek.
megerdemelni megerdemeltek, de valoban hajszalon mulott, eppen alakulhatott volna mashogy is.
biroi iteletek, egymas elleni meccsek, kapufak, nuanszok.
a mi bronzermunk teljesen realis.
az egymas elleni 4 meccsen 1/12 kiharcolt ponttal 2-6-os golkulivel illetve a vegen ezzel a leolvadassal.
a sevilla negyedik helye teljesen megerdemelt, bar szerintem erosen tulteljesitettek azzal, hogy ennyire kozel vegeztek, meg mindig egy nagy lepessel gyengebb csapat hosszutavon, mint barmelyik az elso harmasbol.
jovore szvsz jobban lemaradnak.
europa kupaindulok kozul mind a soci, villarreal es betis is szerintem viszonylag pofas kerettel, tobbsegeben elvezheto meccsekkel vitte vegig a szezont, de mindegyik kelloen hullamzo volt.
a sarga tengeralattjaro jo lenne, ha megviccelne a unitedet.
a kiesok kozul az eibart sajnalom, emlekeim szerint oszinte focit toltak, es a huesca nagy hajraja is szimpi volt, de vegul az elche maradt benn.
nalunk es nalatok is lesz par valtozas, ez fix, meglatjuk, mire eleg.
Valsag van, nem szolt a vezired?füst írta: Faust lehajol az apróért, mint Dagobert bácsi.
- füst
Faust lehajol az apróért, mint Dagobert bácsi.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
meg, összesítve 7-et lőtt a szezonbanfüst írta: Asensionak meglett az 5 gól?
Impresszív, Jimnek igaza latt végül.
de már nem védem egy ideje, Blanco és Miguel Guti az új kedvencek
En is ugy emlekeztem. Eleg egy hatos csomag Kronenbourg blanc, nem akarok szemtelen lenni. Koszi!
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Sebydani asszemFaust írta: Akkor most ki is jon nekem egy talca sorrel? Mar nem emlekszem.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Akkor most ki is jon nekem egy talca sorrel? Mar nem emlekszem.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Azé bocsánat de mi a fasz volt az a lajos gól? Vagyis a jutalom falat gólpassz az ellenféltől..
Nem illik.
- füst
Asensionak meglett az 5 gól?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Real Madrid topscorers in La Liga:realistahuni írta: Ősszel ment el a bajnokság ahogy általában lenni szokott.
A támadóink Benzemán kívűl alsóház szintűek, így nem lehetett.
Benzema: 23
Casemiro: 6
Modrić és Asensio 5
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Köcsög Guardiola, eddig is utáltuk, ezek után még jobban fogunk!!4GUARDIOLA PASSZÁBÓL LUIS SUÁREZ BETALÁLT, BAJNOK LETT AZ ATLÉTICO!
A hazaiak cserejátékosa aztán a 90. percben ziccert rontott, és ezzel elvette az aranyérmet a Real Madridtól