raul 4 ever írta:
Nem értem minek Gerzsont bántani, csak mert nem jött be a jóslata, Messit se szidja közülünk semmi, amiért 3 éve viszi vissza a BL-t a kampnúba, gonosz dolog ez..
Am. ha nincs Kane, hamarabb kivágják Zsozét, mondjuk felvenni is nagy ötlet volt, de az legyen a tottenham baja.. Ő am. milyen vallású? A hazaszereteten kívül tartja őt valami a white hart lane-en? Nem egy rossz csatár, ennél jobbat érdemel..
Masonnal milyen volt a csapat játéka? Azt látom, hogy visszarakta Allit, de nem kicsit tűnik hektikusnak az eredménysor (gy-v sorminta..).
Gondolom még nem áll készen egy egész idényre.. Vagy?
fene se bántja Gerzsont, csak megemlítettem a dolgot. Viszont szerintem a vak is látta,hogy nekik van a leggyengébb keretük. Ez jóformán olyan mint a Budafok kiesése az nb1-ből. borítékolható volt.
A második részére meg passz. DivatTottenham drukker voltam csak, miután José ment, én is. Utána 1 meccset se láttam. Amúgy attól is függhet, hogy kik lesznek szabadon az edzők közül. Állítólag volt puhatólózás Allegri felé, de érthetően az olasznak esze ágában sincs odamenni, ha már Real, Juve féle csapatokba is mehet. Totti is ottmaradt a Rómában a klubszeretete miatt, ha lelép, sokkal több kupát, sikert érhetett volna el. de ő inkább klubikon lett, mint sikeres focista. Itt az ideje Kane-nak is dönteni. De szerintem City lesz ebből. Adná magát a dolog. Neten megemlítették, h a Kane maradt volna a Leicesterben a kölcsön után, máris több sikere lett volna, mint most, jelen helyzetben.