Luka Modrić - 10
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Luka Modrić - 10
ha már úgy is annyi a szélsőnk, hogy Dunát lehetne velük rekeszteni, én a Case-Fede duó elé Hazard-t tenném be, a szélre meg bőven van nélküle is választék
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
- ___Samy___
Isco....hihetetlen ez a pali, hogy meg mindig itt van es jatszhat.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Én vagy betenném Alabát középre és akkor Miguel kezd balhátvédben.
Vagy Isco menne Fede és Case elé.
Az első megoldás az betonbiztos középpálya, a második az kreatívabb, de nem olyan lendületes, a spanyol miatt..
Szerintem Carlo papa Iscóra fog szavazni, nem is baj, mikor hozzuk formába, ha nem egy Levante ellen??
Vagy Isco menne Fede és Case elé.
Az első megoldás az betonbiztos középpálya, a második az kreatívabb, de nem olyan lendületes, a spanyol miatt..
Szerintem Carlo papa Iscóra fog szavazni, nem is baj, mikor hozzuk formába, ha nem egy Levante ellen??
Blanco simán jó volt amikor játszott tavaly.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Plusz Alaba, bár Mendy ugye offeg jó darabig.Kerlon írta: Szóval akkor van Valverde, Casemiro, Isco és Blanco. Utóbbi 2 nem túl acélos
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Szóval akkor van Valverde, Casemiro, Isco és Blanco. Utóbbi 2 nem túl acélos
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
amilyen szezonon van túl, nem is csoda...
öröm az ürömben, a vb selejtezőket kihagyja.
öröm az ürömben, a vb selejtezőket kihagyja.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Meg is serult remelem Carlo papa kitalal valami jo megoldast olyankorra amikor se Kroos se Modric
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Marcelo, Karim, Nacho, Modric.___Samy___ írta: Hogy van most a sorrend?
Asszem.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ___Samy___
Hogy van most a sorrend?
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Íme a Real Madrid negyedik számú Kapitánya.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Az hagyján, de ki az a Pat Nevin?
Meg ki az a Steve?
Meg ki az a Steve?
- ___Samy___
Ki a pélóm a az mcginn? Eletemben nem hallottam meg rola.
értem én, h mindenkinek lehet és van véleménye, de aki hülye annak azért csak megkellene mondani nem?
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
| Pat Nevin (Scottish football legend): "Modrić? Honestly, I watched him in the Champions League semi-final between Real Madrid and Chelsea. McGinn (Aston Villa) is currently a better player than Modrić and I would rather have him in the team."
Pat Nevin: "I'm not sure Croatia is the team it used to be. If you ask me Modrić or McGinn (Aston Villa), I would always choose McGinn. Modrić is one of my favorite players in the last 20 years. But he is old now, if you overtake him, it doesn't matter how good you are."
Pat Nevin: "I'm not sure Croatia is the team it used to be. If you ask me Modrić or McGinn (Aston Villa), I would always choose McGinn. Modrić is one of my favorite players in the last 20 years. But he is old now, if you overtake him, it doesn't matter how good you are."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Itt a helye. Jó lesz még az öreg a háznál.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
Miattam meg egy evet a padon is ulhet ugyis megkapná. Garantálom neki fizu se nagyon kéne már.babaking írta:Ha az idei formáját hozza akkor nem lesz semmi akadálya az új szerződésnekPad'em írta: Luka Modrić's goal is to earn another renewal next year and continue playing until he's 37: he wants to retire in Madrid. He will remain at the club after his retirement. @abc_deportes
Living legend
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Ha az idei formáját hozza akkor nem lesz semmi akadálya az új szerződésnekPad'em írta: Luka Modrić's goal is to earn another renewal next year and continue playing until he's 37: he wants to retire in Madrid. He will remain at the club after his retirement. @abc_deportes
Living legend
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
Sergio barátunknak ez azért egy "görbetükör".
K
K