Edző és vezetőség
Re: Edző és vezetőség
Sajnálom Zidanet, de én több esélyt neki nem adnék.
Fantasztikus volt az első etap, ez a második sem volt rossz a bajnoki cím miatt, de megújulni egyáltalán nem sikerült. Elvileg megbeszélték az első távozás okait, szabad kezet kapott, mi kell még neki? Nyilván ha nincs pénz igazolni, komoly eredményeket sem lehet elvárni tőle, így biztonságban is lehetne. Gyakorlatilag itt hagyott egy 2 évvel idősebb keretet, amin sok változtatást nem hajtott végre, elmegy pihenni, esetleg átvesz egy másik csapatot, aztán ha újraépül a Real és lesz Mbappe/Haaland meg egy ismét erős mag, akkor visszaülne megint 2-3 évre?
Nekem ez úgy jön le, hogy az első adandó alkalommal lelép, amikor nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy ő szeretné. Ez a 2-3 évenkénti pihenés meg itt nem fér bele, mert most megint kezdhet a nulláról építkezni a Real.
Mindenesetre köszi Zidane, örökre beírtad magad a történelemkönyvekbe, de én a magam részéről remélem, hogy nem lesz harmadik Zidane-éra.
Fantasztikus volt az első etap, ez a második sem volt rossz a bajnoki cím miatt, de megújulni egyáltalán nem sikerült. Elvileg megbeszélték az első távozás okait, szabad kezet kapott, mi kell még neki? Nyilván ha nincs pénz igazolni, komoly eredményeket sem lehet elvárni tőle, így biztonságban is lehetne. Gyakorlatilag itt hagyott egy 2 évvel idősebb keretet, amin sok változtatást nem hajtott végre, elmegy pihenni, esetleg átvesz egy másik csapatot, aztán ha újraépül a Real és lesz Mbappe/Haaland meg egy ismét erős mag, akkor visszaülne megint 2-3 évre?
Nekem ez úgy jön le, hogy az első adandó alkalommal lelép, amikor nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy ő szeretné. Ez a 2-3 évenkénti pihenés meg itt nem fér bele, mert most megint kezdhet a nulláról építkezni a Real.
Mindenesetre köszi Zidane, örökre beírtad magad a történelemkönyvekbe, de én a magam részéről remélem, hogy nem lesz harmadik Zidane-éra.
- Swineherd
- Kedvenc játékosaid: Il Fenomeno
Nagyon izmos lehet az újjáépítési projekt, ha így lelép.
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema
Nekem is, erthetetlen.sebydani írta:Fasz kivan komolyan. El is ment a kedvem az egésztől.Pad'em írta: HIVATALOS a ZZ búcsú!!!
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ___Samy___
Igen, az okokra kivancsi lennek. Most valahogy ez a valas nem tunt olyan sokkolnak vagy drasztikusnak, mint az elso.
Mindenesetre koszonunk neki mindent! Az o edzoskodese alatt sikerult kijutnom eloszor meccsre, szerencsere ezt tobbszor is megtehettem, BL donto is volt kozte. Olyan emlekeket szerzett nekem a csapattal egyutt, amiket mig elek nem felejtek el.
Orokre kedvenc marad
Mindenesetre koszonunk neki mindent! Az o edzoskodese alatt sikerult kijutnom eloszor meccsre, szerencsere ezt tobbszor is megtehettem, BL donto is volt kozte. Olyan emlekeket szerzett nekem a csapattal egyutt, amiket mig elek nem felejtek el.
Orokre kedvenc marad
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
-
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Sajnálom, hogy ZZ így döntött.
Ezt olvasva meg egyenesen fáj.Pad'em írta: ***Conte, Raul, Pochettino and Löw are the options to take over Zidane. @DeportesCuatro
- Pad'em
Nagyon sajnálom, nem vert annyira mellbe mint az első, az nagyon váratlan volt, ez meg azért jó ideje benne volt a pakliban, de mégis nagyon rossz érzés. Megint távozik a Real Madridtól maga a Real Madrid kb.
Kemény 1-2 év elé nézünk. 200-300 millió híján, igazán jó edzőopció nélkül csapat újjáépítés szép kis kihívás. Remélem a board végre kitalál valami normális forgatókönyvet. Mbappét, bármi nagy nevet nehezen tudok most elképzelni ZZ nélkül, de Perez okozhat azért meglepetést.
Gracias, Zizou!
***Conte, Raul, Pochettino and Löw are the options to take over Zidane. @DeportesCuatro
Kemény 1-2 év elé nézünk. 200-300 millió híján, igazán jó edzőopció nélkül csapat újjáépítés szép kis kihívás. Remélem a board végre kitalál valami normális forgatókönyvet. Mbappét, bármi nagy nevet nehezen tudok most elképzelni ZZ nélkül, de Perez okozhat azért meglepetést.
Gracias, Zizou!
***Conte, Raul, Pochettino and Löw are the options to take over Zidane. @DeportesCuatro
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Benitez előtt is gondolták ezt páranziro4vr írta:Ezt a hszt lementem, a fixen jobban járunk nagyon erős.ferni írta: Gyerekek, amire nekünk szükség van, a rebuildre, arra alkalmatlan Zizou, mi is fixen jobban járunk, nem élhetünk ebből a régi megmaradt csodacsapatból örökre.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Sajnálom is meg nem is.
Nem igazán tudok erre mit írni. Így a visszatéresnek mi ertelme volt??
Mármint persze nyert egy bajnoki címet, az újjáépítesi kísérlet pocsékul ment végbe.
Aztán most megint önszantából lelép???
Nem igazán ertem.
Nem igazán tudok erre mit írni. Így a visszatéresnek mi ertelme volt??
Mármint persze nyert egy bajnoki címet, az újjáépítesi kísérlet pocsékul ment végbe.
Aztán most megint önszantából lelép???
Nem igazán ertem.
Nem biztam egy pillanatig sem benne hogy marad.
- ___Samy___
Ne maaaar
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- LiamGallagher
- Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
- Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid
Köszönünk mindent, legnagyobb
Ha lesz egy fiatal, kész keret, jöhet a 3. menet.
Ha lesz egy fiatal, kész keret, jöhet a 3. menet.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
2018. Ekkor is ezt hittük vagy reméltük.ferni írta: Gyerekek, amire nekünk szükség van, a rebuildre, arra alkalmatlan Zizou, mi is fixen jobban járunk, nem élhetünk ebből a régi megmaradt csodacsapatból örökre.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Nagyon szomorú vagyok, mert csak alkalmatlanabb és rosszabb ember veheti át a helyét. Remélem hamarosan visszatér.
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Ezt nevezik kincstári optimizmusnak, vigyázz, így lehet nagyot koppanni.mi is fixen jobban járunk
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Ezt a hszt lementem, a fixen jobban járunk nagyon erős.ferni írta: Gyerekek, amire nekünk szükség van, a rebuildre, arra alkalmatlan Zizou, mi is fixen jobban járunk, nem élhetünk ebből a régi megmaradt csodacsapatból örökre.
Nem illik.
- Mester77
Vissza fog még jönni. De rohadtul sajnálom, h most lép
Ebből arra tudok következtetni, h nincs lóvè, és valóban nem lesz itt nagy igazolás
Ebből arra tudok következtetni, h nincs lóvè, és valóban nem lesz itt nagy igazolás
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
Gyerekek, amire nekünk szükség van, a rebuildre, arra alkalmatlan Zizou, mi is fixen jobban járunk, nem élhetünk ebből a régi megmaradt csodacsapatból örökre.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Fasz kivan komolyan. El is ment a kedvem az egésztől.Pad'em írta: HIVATALOS a ZZ búcsú!!!
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Mester77
Nálam Allegri, Conte, Raúl, löw. In that order
Ha csak a lehetséges jelölteket nézzük
Ha csak a lehetséges jelölteket nézzük
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Na, mondjuk Raúl vs Conte? Akkor meg inkább az olasz. pfú, Raúl szerintem fél év után repülne, ahhoz meg túl nagy legenda. Egyszerűen nem látom benne azt a mentálist, azt a tüzet, ami most kellene a csapatnak. Szerintem nem való edzőnekedzőnek amúgy se.Pad'em írta: Tudja a franc mi igaz ezekből, amiket összehordanak. Lehet csak jobb feltételeket akart kiharcolni velünk Allegri a Juvénál, lehet, hogy Perez hetek óta váratta, kitudja.
Remélem Raúl beúszik az olaszok mellett oldalvízen mostmár. Contétől ver a víz, ha ZZ fociját nem csíptük sokszor, akkor ott mi lenne, heszusz.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots