Edző és vezetőség

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
kierkegaard

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2021. május 27., csütörtök 16:18

Remy írta: Most nem azért, de egy Juve drukker mit rinyál? Allegrivel nyertek 5 bajnoki címet és 4 hazai kupát. És ezer év után BL döntőztek, ráadásul 2x is. Most azzal éppen rábaszott, hogy Messi meg CR jött vele szemben, de ember. Juventus. Lehet nagyképűen hangzik, de ennél többet mit akarnak? Persze hiányzik a BL cím, de azért oda kell kis szerencse is. Ő kimaxolta, aztán akárhogy is nézzük, az ellenfél mindkét alkalommal esélyesebb volt.
Szerintem azért rinyál mint egy real madrid drukker is. Ahhoz képest mi mindent behúzott zidane..elég sok kritika érte amiatt ahogy a csapat játszott. Nem is kell messze menni ilyen fórumért. Itt is volt nem egy.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2021. május 27., csütörtök 16:14

kierkegaard írta:
wZoLee7 írta: Most kb az van hogy ZZ mondott egy csát, Allegri kozben ugy dontott juve jobb neki, mi meg csak pislogunk, hogy mi legyen
Juvés fórumban azért elég sokan fogalmaztak meg negatív kritikát allegrivel kapcsolatban. Amit nem tudok objektíven megitélni mert nem láttam nagyon juve meccseket. Viszont milan meccseket borzalmasan sokat elötte. Kb emery szintű edző.

Én pl pochettino-nak vagy contenak jobban örülnék.
Most nem azért, de egy Juve drukker mit rinyál? Allegrivel nyertek 5 bajnoki címet és 4 hazai kupát. És ezer év után BL döntőztek, ráadásul 2x is. Most azzal éppen rábaszott, hogy Messi meg CR jött vele szemben, de ember. Juventus. Lehet nagyképűen hangzik, de ennél többet mit akarnak? Persze hiányzik a BL cím, de azért oda kell kis szerencse is. Ő kimaxolta, aztán akárhogy is nézzük, az ellenfél mindkét alkalommal esélyesebb volt.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2021. május 27., csütörtök 16:12

Swineherd írta: Allegri megy a Juvéba, Conte 3-5-2-je egy vicc, Pokettínó a francia ligát sem volt képes behúzni, Raúl egy lutri és nem elég karakteres, szerintem megszívtuk.

Vissza fogjuk sírni.
Ja, borzasztó a felhozatal jelenleg. :kivagyhe: Nem tudok olyan embert mondani akire nyugodt szívvel rá lehet bízni az építkezést.

Swineherd
Kedvenc játékosaid: Il Fenomeno

HozzászólásSzerző: Swineherd » 2021. május 27., csütörtök 16:11

Allegri megy a Juvéba, Conte 3-5-2-je egy vicc, Pokettínó a francia ligát sem volt képes behúzni, Raúl egy lutri és nem elég karakteres, szerintem megszívtuk.

Vissza fogjuk sírni.
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema

kierkegaard

HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2021. május 27., csütörtök 16:08

wZoLee7 írta: Most kb az van hogy ZZ mondott egy csát, Allegri kozben ugy dontott juve jobb neki, mi meg csak pislogunk, hogy mi legyen
Juvés fórumban azért elég sokan fogalmaztak meg negatív kritikát allegrivel kapcsolatban. Amit nem tudok objektíven megitélni mert nem láttam nagyon juve meccseket. Viszont milan meccseket borzalmasan sokat elötte. Kb emery szintű edző.

Én pl pochettino-nak vagy contenak jobban örülnék.

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2021. május 27., csütörtök 16:04

Ez a "megunom, elfáradtam, megyek" dolog nekem se tetszik.
Annyira nem fog ő hiányozni. A Barca ellen mindig jók voltunk. Azt bánni fogom azért.
Új játekosok kellenek. Ez a legfontosabb.
Az edző most másodlagos.

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2021. május 27., csütörtök 16:04

De amúgy Allegri lesz majd meglátjátok.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2021. május 27., csütörtök 15:50

a természetes merci ZZ hangulaton túl azért nekem kicsit nem tetszik ez a megunom és megyek dolog. csillagászati áron elhozzuk akit akar de bocs meguntam. itt maradtak a haverok de bocs meguntam. évek óta Mbappén dolgozik Perez de bocs meguntam. kit érdekel mit makognak a firkászok.

akik meg jöhetnek helyette úgy hogy a modern német edzőket elvitték maradnak az olaszok vagy nagy pénzért idehozzuk Pochettinot aki nem bírt a Lille elitjével. Allegri stabil csapatot csinál és ennyi. se lefele se felfele nem lóg ki stabil és hatékony. Conte ahova megy bajnokot csinál. lehet mondani hogy összeveszik a vezetőséggel de ennek mindenhol jogos oka volt. Chelseanél szarból bajnokot csinált aztán szartak azt igazolni akit kért. Inter bajnokot csinál és eladják a fél csapatot alóla. itt azért más helyzet van. és lehet mondani hogy feltölti a csapatát töltelékkel csak ez a Real Madrid nem az Inter itt más igazolások vannak. az lett volna jó ha ZZ marad de megint beadta az unalmast. mindegy melyik olasz jön szerintem bajnok lesz. a blhez meg úgyis garnitúra csere kell

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. május 27., csütörtök 15:50

Most kb az van hogy ZZ mondott egy csát, Allegri kozben ugy dontott juve jobb neki, mi meg csak pislogunk, hogy mi legyen

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2021. május 27., csütörtök 15:49

Köszönünk mindent!
Remélem a francia válogatotthoz megy ahogy írta itt valaki,nagyon oda illene.
Az milyen csapat lenne. :lol: Ilyen All Star jellege lenne még a padon is Zidane ül.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2021. május 27., csütörtök 15:47

doncsontos írta: ertem en, hogy a coviddal nem tudott szamolni ZZ a visszateresnel, de ez nekem csalodas, hogy igy itt hagyja ezt a foshalmazt ami eleg nagyban neki is koszonheto. Biztos sokat fog megelni az utodja ilyen kerettel.
Új éra kezdődik, korrektül és időben megmondta, hogy nem az ő kezei alatt.

Sokkal jobb mintha elhúzták volna. Nincs ezzel gond.

davi10
Kedvenc csapatod: FC Barcelona

HozzászólásSzerző: davi10 » 2021. május 27., csütörtök 15:35

Remy írta: Bazzeg, de Kloppról miért nem írnak. Annyira adná magát a Gerrard -> Pool, Klopp -> Madrid.
Klopp-nak nem tetszett a pálya, úgyhogy szerintem Ő esélytelen :/

Mickey
Kedvenc játékosaid: bappe
Kedvenc csapatod: párizs saint germain

HozzászólásSzerző: Mickey » 2021. május 27., csütörtök 15:33

Pad'em írta: Huh bazmeg mi van itt

- Discussions between Conte’s environment and Real Madrid has began. @mohamedbouhafsi
- Pochettino could be leaving PSG in the next few hours. @jfelixdiaz
- Real Madrid might be Pochettino’s next destination, the club wants him. @marca
- PSG want to keep Pochettino. If at the last moment he wants to resign, it will be his decision and he will have to pay PSG, a lot. @mohamedbouhafsi
- Xabi Alonso is another option for Real Madrid. @diarioas

:lol: :lol: :lol:
Tegyék meg tétjeiket
Elpoénkodja az ember, de remélem nem húzzák hetekig a dolgot....
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
:mrgreen:

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2021. május 27., csütörtök 15:32

Bazzeg, de Kloppról miért nem írnak. Annyira adná magát a Gerrard -> Pool, Klopp -> Madrid.

Ráadásul pont ideális is lenne 3 évre az ember. Kb a legjobb edző jelenleg csapatépítés szempontjából.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. május 27., csütörtök 15:28

füst írta: Pochettino világi balfék lenne, ha fizetne azért hogy elmenjen a PSG-től. Ha ilyenen agyal, javaslok neki egy 20 perces beszélgetést Lopival. Madridban edzőnek lenni lehet álom, de a legtöbbeknek inkább rémálommá válik.
Éppenséggel kifizethetjük azt mi helyette, ha nagyon akarnánk. De perpill sztem Perez se tudja mit akar, nem hogy az újságok :lol:
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2021. május 27., csütörtök 15:26

Pochettino világi balfék lenne, ha fizetne azért hogy elmenjen a PSG-től. Ha ilyenen agyal, javaslok neki egy 20 perces beszélgetést Lopival. Madridban edzőnek lenni lehet álom, de a legtöbbeknek inkább rémálommá válik.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. május 27., csütörtök 15:20

Huh bazmeg mi van itt

- Discussions between Conte’s environment and Real Madrid has began. @mohamedbouhafsi
- Pochettino could be leaving PSG in the next few hours. @jfelixdiaz
- Real Madrid might be Pochettino’s next destination, the club wants him. @marca
- PSG want to keep Pochettino. If at the last moment he wants to resign, it will be his decision and he will have to pay PSG, a lot. @mohamedbouhafsi
- Xabi Alonso is another option for Real Madrid. @diarioas

:lol: :lol: :lol:
Tegyék meg tétjeiket
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

ToniKroos

HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2021. május 27., csütörtök 15:13

Én még várom, hogy Gutival is szóba hozzanak minket, esetleg Solari..

LiamGallagher
Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid

HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2021. május 27., csütörtök 15:11

Pad'em írta: Következő név: Xabi Alonso (AS)

Na róla vélemény? Rutintalan ugyan, de legalább jól mutat zakóban, és esze is van. Pont ezért nem fogja elvállalni :lol:
Na őt adnám nagyon. :mrgreen:

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2021. május 27., csütörtök 15:10

Mondjuk Madridban nincs sok idő fejlődni, max két év. Ha nem szar az első. :D

Vissza: