Edző és vezetőség
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Edző és vezetőség
Hazi legenda utan nem hiszem, hogy egy ujabb legenda jon. Ha szar eredmenyek lesznek, kell egy kulsos aki elviszi a balhet. Ha Perez kinevezi Rault edzonek, es nem lesznek eredmenyek, az mar Perez helyebe kerulhet es neki kell elvinnie a balhet, ha kulsos edzonk lesz, ki tudja rugni, es tuzoltasra johet a megmento, Raul.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Szép dolgog ez az edző majd becsicskít mindenkit és rendet tesz vonal, de madridban ritkán működik.
Nem illik.
tuti agyon fogja ütniFaust írta: Mondjuk azt megneznem, ahogy a kocogo aszenszio hajat leuvolti a fejerol, az teny. De szerintem Conte idegrendszere es binisziusz skilljei nem fognak egymas mellett megferni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Becks23
- Kedvenc játékosaid: David Beckham, Raúl, CR7, Sergio Ramos, Gera Zoli, Guti, Iker Casillas, Edwin van der Saar
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Manchester UTD, FTC
Vegre lenne valaki aki eleg tokos ahhoz hogy a maradek hajat kitepje neki a hulyesegei miatt.Faust írta: De szerintem Conte idegrendszere es binisziusz skilljei nem fognak egymas mellett megferni.
Mondjuk azt megneznem, ahogy a kocogo aszenszio hajat leuvolti a fejerol, az teny. De szerintem Conte idegrendszere es binisziusz skilljei nem fognak egymas mellett megferni.
Kolarov: 1,5mPad'em írta:Mi marhaság ezen? Nagyon sok embert kifejezetten az ő kérésére vett az Inter, tegnap felsoroltam. Az miért befolyásolja Conte szokásait, hogy a Juve mi csinált? Chelseahez is vitt egy rakat hasztalan embert.kiserik írta:
Azért Allegri elég jól elvolt az alapjain a Juvénál, nem is változtatott rajta, csak mikor összekerültünk a Blben és az Internél is egész jó csapatot pakolt össze.
Aki meg ilyen marhaságokat mond, hogy 20+ játékost vett, az nem ismeri az olasz csapatok átigazolási szokásait, illetve akkor azt is meg kellene említeni, hogy Allegri idejében mennyi játékost igazolt a Juventus (100+).
Moses: kölcsön
Vidal: 1m
Young: 1,7m
Godin: free
Lazaro: 22,4m (őt nem tudom, hogy Conte akarta e, egyértelmű bukás, és nem is játszott Conte alatt szinte)
Alexis Sanchez: free
Darmian: free
A lényeg az, hogy 4,5 millió euróért vett a padra 7 kiegészítő embert, akik nem sírnak a padon és tapasztalt csereemberek. Tyű-ha, ez ám a csúnya dolog. Közben meg itt is rendre felmerül, hogy erre meg arra a posztra kellene hozni valami idősebb, a padot tűrő, de megbízható cseréket.
Én továbbra is amellett vagyok, hogy jöjjön Conte 1-2 évre, hozza vissza Pintust meg Hakimit, üvöltse le a koloncok fejét, aztán meg jöjjön egy igazán Real kompatibils edző és mehet újra a focivilág megkukizása
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- Galacticos
Szerintem azert sem vagyunk vonzok az edzoknek mert egy elo legendat kell potolni akit mindenki szeret. Es ezt a lecet mindenki leveri, nem mellesleg 3blt nyert zsinorba.tubatibi írta:Remy írta: Allegri hivatalos a Juvéhoz.
Egyértelműen Ő lett volna a legjobb "rossz"....Baszhatjuk, ennyire nem látnak bennünk fantáziát az edzők vagy mi lehet az oka ennek?
Teljesen mindegy ki jon, bizonyos dolgokban szerintem potolhatatlan zidane.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Szerintem nem várt annyit, ameddig Perez tökölt.p.csabi1 írta: Azért kíváncsi lennék,hogy miért nem hozzánk jött Allegri.
Lehet tényleg eligérkezett a Juventushoz aztán már nem akart segget csinálni a szájából.
ZIDANE
Azért kíváncsi lennék,hogy miért nem hozzánk jött Allegri.
Lehet tényleg eligérkezett a Juventushoz aztán már nem akart segget csinálni a szájából.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Na ja.tubatibi írta:Remy írta: Allegri hivatalos a Juvéhoz.
Egyértelműen Ő lett volna a legjobb "rossz"....Baszhatjuk, ennyire nem látnak bennünk fantáziát az edzők vagy mi lehet az oka ennek?
Ahogy már írtam, 2 év múlva 1000%, hogy nem az lesz az edző, akit idén nyáron kineveznek majd. És akkor lehet sokat mondtam.
-
Pad'em írta:Mi marhaság ezen? Nagyon sok embert kifejezetten az ő kérésére vett az Inter, tegnap felsoroltam. Az miért befolyásolja Conte szokásait, hogy a Juve mi csinált? Chelseahez is vitt egy rakat hasztalan embert.kiserik írta:
Azért Allegri elég jól elvolt az alapjain a Juvénál, nem is változtatott rajta, csak mikor összekerültünk a Blben és az Internél is egész jó csapatot pakolt össze.
Aki meg ilyen marhaságokat mond, hogy 20+ játékost vett, az nem ismeri az olasz csapatok átigazolási szokásait, illetve akkor azt is meg kellene említeni, hogy Allegri idejében mennyi játékost igazolt a Juventus (100+).
Akkor pont illik az átigazolási politikánkhoz.
- Pad'em
Mi marhaság ezen? Nagyon sok embert kifejezetten az ő kérésére vett az Inter, tegnap felsoroltam. Az miért befolyásolja Conte szokásait, hogy a Juve mi csinált? Chelseahez is vitt egy rakat hasztalan embert.kiserik írta:Azért Allegri elég jól elvolt az alapjain a Juvénál, nem is változtatott rajta, csak mikor összekerültünk a Blben és az Internél is egész jó csapatot pakolt össze.Kerlon írta: Conte az életben nem alapoz, gyakorlatilag 1-2 szezonra rak valamit össze, aztán köszöni szépen.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Mester77
Conteval jönne Pintus, állítólag Hakimi és még Lautaro is. Kérdés az argentin mennyire jó nekünk.
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
Azért Allegri elég jól elvolt az alapjain a Juvénál, nem is változtatott rajta, csak mikor összekerültünk a Blben és az Internél is egész jó csapatot pakolt össze.Kerlon írta: Conte az életben nem alapoz, gyakorlatilag 1-2 szezonra rak valamit össze, aztán köszöni szépen.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- Pad'em
Ha már ez a hülye lesz, akkor a jó oldalát nézve mindenkepp egyik nagy pozitívum ez, hogy jönne vele Pintus is.Realista24 írta: Conteval jön Pintus is.
Plusz talán visszahozatná Hakimit. Csak a benga belgát ne akarja majd a hambis belgánk mellé
Amúgy Hazard szempontjából is örülnék neki, rémlik valami balhé köztük a Chelseas időkből. Ő talán nem pátyolgatná
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Pad'em
It’s totally confirmed that Real Madrid and Antonio Conte are having in-depth discussions. Conte is in pole position to replace Zidane. @Glongari
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Conteval jön Pintus is.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ennel rosszabb idopont nincs is talan egy edzo eleteben, mint ilyen korulmenyek kozott alairni a Realhoz.tubatibi írta:Remy írta: Allegri hivatalos a Juvéhoz.
Remy írta: Allegri hivatalos a Juvéhoz.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
Conte az életben nem alapoz, gyakorlatilag 1-2 szezonra rak valamit össze, aztán köszöni szépen.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K