Coentrao-t már annyiszor leírtuk, nem fogom még egyszer. Olvass vissza, ha érdekel.RealRaúl77 írta:Pepe, Coentrao? Minek? Marcelo, Coentrao páros is überkirály, miért kéne megbontani?
Pepénél meg volt egy hír, hogy esetleg szeretné magát kipróbálni Angliában. Ő is tudja, hogy 30 éves, Varane már előtte van a sorban (Ramos is), és hogy Mourinho távozik. Továbbá nem Pérez embere, és a vezetőség szemében eléggé megosztó személyiség. Ha igazak voltak a hírek, elve csak Mourinho miatt maradhatott.
Higuaín szerintem is ér 35-öt, di María szerintem max 30-at. És jó lenne eladni Khedirát is, de úgy fest Madridban el vannak tőle ájulva.RealRaúl77 írta:Bezzeg Khedira marad.. Meg bezzeg Mou árát el kell engedni.. Ezekből kellene pénzt csinálni, na meg szerintem Higu, és DM árára minimum egy-egy darab ötöst rá lehetne tenni, DM-ére 10-et is. 35-35-ért simán elviszik mindkettőt szerintem.
Mourinhohoz annyit, hogy Ő távozni akar, Pérez úgy fest nem szeretné, de a játékosok igen. Ha azt mondjuk, hogy pénzt kérünk érte, akkor Abramovic mást keres helyette, és a nyakunkon marad, ami senkinek sem jó.
Az már nagyon valószínű, hogy marad a nyakunkon, mert -ahogy már írtam- Madridban meg vannak Vele elégedve. Sajnos csak arról vannak hírek, hogy mögé hoznának embert (Kondogbia/Casemiro).accel írta:én jövőre csak úgy tartanám meg, hogy a felezővonalat csak speciális esetekben lépheti át és, amint megszerzi a labdát le kell adnia modricnak vagy verrattinak. de legszívesebben eladnám az első tejelő csapatnak ezt a balfaszt.reméljük ancelotti is valahogy hasonlóképp vélekedik róla
Ugyanakkor azzal nem értek egyet, hogy úgy tartanád meg, hogy ne lépje át a félpályát. Támadásban nem egy nagy előny, de manapság már minden játékosnak kell tudnia támadni és védekezni. Ha nem teszi, az lényegében mínusz 1 ember.
Nagyon remélem, hogy nem.miró írta:coetrao jövőre remélem kezdő tud lenni