David Alaba - 4

A Real Madrid aktuális játékosainak topikjai.
Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: David Alaba

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2021. május 29., szombat 7:50

LiamGallagher írta: Majd amikor lelép Varane meg Ramos megtudjátok miért jött :D Belső hátvéd lesz belőle szerintem, Bayernben is sokat nyomta már ott. Ha Conte jön úgyis 5 védős rendszer lesz, mehet a Milliato-Nacho-Alaba hármas középen. Baszó.
Bayernesek azt mondják, hogy kh-ként nem elég jó. Innentől kezdve ekkora fizuért érdekes lenne, ha épp oda igazolnánk. Másrészt évek óta könyörög, hogy a középpályán akar játszani.

Szerintem épp az univerzitalitása miatt sokat fog játszani. Reméljük jól is.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

LiamGallagher
Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid

HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2021. május 29., szombat 1:00

Majd amikor lelép Varane meg Ramos megtudjátok miért jött :D Belső hátvéd lesz belőle szerintem, Bayernben is sokat nyomta már ott. Ha Conte jön úgyis 5 védős rendszer lesz, mehet a Milliato-Nacho-Alaba hármas középen. Baszó.

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2021. május 28., péntek 23:50

illgner írta: Nem igazán tudom, hogy mi volt a szándék a leigazolása mögött. Mert ha évek óta próbáltuk levadászni, akkor érthető, hogy viszonylag olcsón meg lehetett szerezni, de nem tudok róla, hogy korábban célpont lett volna. Azt sem tudjuk, hogy konkrétan mi a posztja, mert kis túlzással csatáron kívül játszott már mindent. A legnagyobb gond elől van, és ezen az ő érkezése nem sokat fog javítani, mégha amúgy beton is lesz majd.
Sokszor szoba hozták pedig velünk,jo pár éve is.
Nem lenne rossz igazolás, csak nem pont nekünk, nem pont most. A fizujanak rossz üzenete van. De talán nem véletlenül van az, hogy egyre tobb nagy név porgeti ki a szerződését a csapatánál, es ír alá sok pénzért máshova. Ez nyomja fel a fizukat, ami miatt igazolásra kevesebb pénz marad. Na mindegy, elkalandoztam.

Szóval ha nem jött volna elő Miguel az utolsó hetekben, akkor még több ertelme lett volna, igy mar kevesebb, mert jonak tűnik a kölyök. Edzőtől függ, de szerintem sokat fogjuk látni alabat a kozeppalyan.

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2021. május 28., péntek 23:23

Nem látom a helyét, szerintem senki nem tudja pontosan miért jött. Ha 30 millióba kerülne, fel sem merül a neve. Egyedül azért merülhetett fel mert ingyen van, azért meg nem feltétlen kellett volna leigazolni. Szerintem lefelé ívelő játékos, a byernesek sem ejtettek sok könnyet. 5 éves szerződés…

Lepjen meg minket, természetesen ettől még jár a tisztalap. Vamos!
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. május 28., péntek 23:19

ziro4vr írta: Az elsőben mint balhátvéd abszolút ott volt a szeren, az a baloldal Riberyvel gyilkos volt. A másodikban középen ott volt hátul, de nem a védelem volt ott a lényeg és voltak hibák bőven.

De mondom, továbbra sem a személyével van bajom, nem rossz játékos, nem rossz korban, hanem a fizetés (a csapathierarchiát tekintve) és a szerződés a hosszt tekintve.
gondolj jovicra, hazardra... látod? egyből jobb :kalapos:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. május 28., péntek 23:07

Az elsőben mint balhátvéd abszolút ott volt a szeren, az a baloldal Riberyvel gyilkos volt. A másodikban középen ott volt hátul, de nem a védelem volt ott a lényeg és voltak hibák bőven.

De mondom, továbbra sem a személyével van bajom, nem rossz játékos, nem rossz korban, hanem a fizetés (a csapathierarchiát tekintve) és a szerződés a hosszt tekintve.
Nem illik.

illgner

HozzászólásSzerző: illgner » 2021. május 28., péntek 23:04

Nekem csak egy kérdésem lenne. Tudja valaki, hogy melyik posztra jön? Mert nekem ez okozza legnagyobb fejtörést. Márpedig ha azt sem tudjuk, hogy mit fog itt játszani, akkor nem marad más, csak a remény, hogy majdcsak beválik.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. május 28., péntek 23:02

ziro4vr írta: Szerinted ez most jelenleg a top Alaba? Meg az mi hogy szarrá nyerte magát? Hogy jön az ahhoz hogy a realban milyen lesz? ne igyál ennyit.
mutatja a qualityt.

btw nem tudom, nem néztem Bayern meccset sose, de két olyan érában is kirobbanthatatlan kezdő volt, amikor a Bayern mindenkit leszopatott, ez material és még jó korban is van
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. május 28., péntek 22:59

Szerinted ez most jelenleg a top Alaba? Meg az mi hogy szarrá nyerte magát? Hogy jön az ahhoz hogy a realban milyen lesz? ne igyál ennyit.
Nem illik.

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2021. május 28., péntek 22:59

ziro4vr írta:
pheco írta: Azert, ha a Barca huz be ingyen illetve ennyi alairasi penzert egy Alaba kalibert, akkor itt az menne, hogy mekkora igazolas, mi miert nem tudunj ilyet.

Nezzetek meg a legujabb Insta posztjat, aztan megkedvelitek :D Ha lep Ramos es/vagy Varane akkor nagyon jo igazolas szerintem.
Ja manapság már insta alapján ítélünk embereket? :lol:

AMúgy meg barca topik, nem szarta össze amúgy a nép magát Depaytol vagy Kuntól például.
Depay nem szint, Kun leigazolasa meg jo par evvel ezelott lehetett volna nagy durranas. 1-2 evre olcso megoldasok lehetnek, de ennyi.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. május 28., péntek 22:57

ziro4vr írta:
pheco írta: Azert, ha a Barca huz be ingyen illetve ennyi alairasi penzert egy Alaba kalibert, akkor itt az menne, hogy mekkora igazolas, mi miert nem tudunj ilyet.

Nezzetek meg a legujabb Insta posztjat, aztan megkedvelitek :D Ha lep Ramos es/vagy Varane akkor nagyon jo igazolas szerintem.

AMúgy meg barca topik, nem szarta össze amúgy a nép magát Depaytol vagy Kuntól például.
Egy kiégő 32 évesről meg egy másodvonalas négerhollandról beszélünk. Nem egy top négerosztrákról, aki szarrá nyerte magát minden fronton.
K

poronty
Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois

HozzászólásSzerző: poronty » 2021. május 28., péntek 22:57

Azert, ha a Barca huz be ingyen illetve ennyi alairasi penzert egy Alaba kalibert, akkor itt az menne, hogy mekkora igazolas, mi miert nem tudunj ilyet.
Nem összehasonlítható a két helyzet. Nekünk bal bekkbe ott van Mendy, nekik a 32 éves Alba, nekik a legjobb belsővédőjük ez az Araujo gyerek vagy Lenglet vagy tököm tudja, mi meg idén láttuk, hogy a 4. számú belső védőnk is elit teljesítményt tud nyújtani hónapokon keresztül ellenféltől függetlenül, nekünk CDM-be a világ legjobbja van, neki a lassan 33 éves buszkecc, akit senki nem akar a kezdőben látni, de CM-be is nálunk nem szorítaná ki se Lukitát, se Tónit, míg náluk De Jong mellett simán kezdhetne. Szóval igen, nekik nagy igazolás lett volna, mert több poszton is valószínűleg kezdő szint lenne, nálunk ez nagyon nincs így.

Ettől függetlenül sok sikert neki és reméljük a legjobbakat.
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland

https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. május 28., péntek 22:55

Nem illik.

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2021. május 28., péntek 22:46

Azert, ha a Barca huz be ingyen illetve ennyi alairasi penzert egy Alaba kalibert, akkor itt az menne, hogy mekkora igazolas, mi miert nem tudunj ilyet.

illgner

HozzászólásSzerző: illgner » 2021. május 28., péntek 22:43

Nem igazán tudom, hogy mi volt a szándék a leigazolása mögött. Mert ha évek óta próbáltuk levadászni, akkor érthető, hogy viszonylag olcsón meg lehetett szerezni, de nem tudok róla, hogy korábban célpont lett volna. Azt sem tudjuk, hogy konkrétan mi a posztja, mert kis túlzással csatáron kívül játszott már mindent. A legnagyobb gond elől van, és ezen az ő érkezése nem sokat fog javítani, mégha amúgy beton is lesz majd.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2021. május 28., péntek 22:28

Igazából semmilyen érzelmet nem vált ki belőlem az érkezése. Egy stabil szintet szerintem tud hozni de nem az a world class típus,cserébe több poszton bevethető és néger.

Összességében felesleges igazolás aztán kitudja.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2021. május 28., péntek 22:28

Most nézem Alaba milyen jól rúgja a szabikat:
David Alaba - All Free-Kick Goals Ever
Amíg nem jön Szoboszlai, addig jó lenne valaki végre, aki tud szabadrúgásokat lőni.. :D

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. május 28., péntek 22:23

Na Willkommen! Totál felesleges igazolásnak tartom, de vmiért úgy érzem nem lesz rá panasz :D igazából az érvek ellene szólnak, mert CB-nek gyenge, LB-t elvileg már nem akar játszani, kp-n helye meg nem nagyon lesz max rotációban. Igazából 3 védős felállásban tudom elképzelni.

Csapassad bobi
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Fenoo

HozzászólásSzerző: Fenoo » 2021. május 28., péntek 22:08

RealAsensio írta: Idejott ingyen, ugyan 12-t kap, de ha felsul mint Hazard, 20-25-ert siman el lehet adni, ami azt jelenti hogy 2 eves fizujat visszahozta es nem kerult semmibe. Tehat ez majdnem egy kockazatmentes atigazolas. Remeljuk akar is valamit a vilag legnagyobb klubjaban.

Ha bukó lesz akkor senkinek se fog kelleni egy magas fizetésű, 30+ éves játékos főleg ha ő se lesz hajlandó leadni a fizetéséből ahogy az mostanság divat. Mindenesetre ne szaladjunk ennyire előre és bízzunk benne, hogy jó lesz. :)

Egyébként én nem a teljesítményétől tartok, hanem hogy a magas fizetése nem fog tetszeni pár játékosnak.

El Sie7e
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2021. május 28., péntek 21:59

baszó lesz a srác
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker

Vissza: