Jó ez a logika, de ha Raúl is nímand, akkor miért vagyunk előrébb?BlancoMark írta: Én nem örülnék Conténak, de lassan az egyetlen elérhető opció marad. Még az szól mellette, hogy ha égés van, akkor szezon közben be lehet rakni Raúlt. Viszont ha Raúllal kezdünk és ő ég be, akkor ki tudja csak hogy milyen nímand edzők lesznek csak elérhetőek a szezon közepén.
Én nem akarok egy ekkora taplót, mint Conte a csapatban tudni, a győzelemre se ad garanciát, az öltözőt is általában szétkúrja, spanyolország teljesen más kávéház, mint az olasz és angol, stb stb.
Inkább egy halvérű Raúl legyen az edzők, aki ismeri legalább azt, amit képviselni kell. Ha meg nem megy, akkor vissza mehet a Castillába.
Szerintem Xabi motiválni is tud majd. Liverpoolnál is komoly tradícióból vehette ki a részét meg itt is. Sőt... milyen BL döntőket nyert, mégha a 14-ben nem is játszhatott?Jim írta:van rá esély, egyetemet végzett értelmes ember XabiSwineherd írta: Hatalmas lenne, ha befutna edzőként és egyszer leülne a padunkra.
Az az ember a játékosmúltjával, a stílusával, a tekintélyével, a megjelenésével sugározza magából az arisztokratikusságot, ami szerintem nagyon illene a Madridhoz.
taktikailag szerintem nem lesz vele baj, motivátornak pedig egy jó másodedző is megteszi
pár év múlva tényleg érdemes lehet kipróbálni