Mi azt olvassuk amit irsz. Ami ez volt:raul 4 ever írta: Nem lenne az, ha nem azt próbálnátok meg kiolvasni, amit nem is írtam le..
Noch1mal:
-szerintem (és ettől szubjektív, ebbe lehet belekötni) nem egy zseni
A nem tartom jo edzonek es a nem egy zseni szerintem kozel se ugyanaz.raul 4 ever írta: A mérleg egyik serpenyőjében nálam az van, hogy:
-nem tartom jó edzőnek Contét
Persze most h cafolva lettek par allitasod, mar maskepl is irod le.
Elkoltott 80 milliot? Most azert se nagy eredmeny megnyerni a seria at 7.hely utan mert elkoltott 80at? Hanyan koltottek el ennyit vagy ennel tobbet eredmeny nelkul?raul 4 ever írta: A 11-12-es, (Juve 7. hely után bajnoki cím) szezonra is elköltött 80milliót (100 ki, 20ért adott a csapat), nem az volt, h 10 újszülöttel húzta be a Scudettot. (ezt se írtátok, tudom)
Igen, az első cím am. elég szoros volt,
Es elotte meg ezt irtad:
Az elobb meg egycsapatos szar volt a seria a azert nem nagy eredmeny, utana meg azert mert nyaron alakitott a csapaton ahol matrik jatszottakraul 4 ever írta: a Juvéval meg az egycsapatos bajnokságokat nyerte, sztem nem nagy kunszt,
Vagy maskepp kerdezem. Ha az iden 7.roma elkolt 80milliot(inflacio miatt szamoljunk azert tobbet) szoval elkoltenek kb 140-150et es jovore behuzzak a seria at akkor az nem nagy eredmeny mert koltottek?
Es ezzel nem contet vedem, de ezek az ervek..