OFF
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Re: OFF
Egy magat jobboldali, magyar hagyomanyokat ertekelo medium legelso adasaban kepes olyan szerelesben beulni a studioba ez a jomadar, mintha egy arisztokrata fogadasra igyekezne Most kurucok vagyunk vagy labancok? Ott meg tette meg fel senki azt a kerdest, hogy hatalombol nem lehet lazadni?
A legnagyobb baj ezekkel a muszaj-propagandakkal az, hogy meg a riporterek is aranyeret kapnak annyira szeretnenek egy tutit odamondani, de az elore megirt forgatokonyv miatt mindig szerepelnie kell ugyanannak a nehany szonak: Soros, Gyurcsany, liberalis, kommunista, Karacsony, alkalmatlan... minimalis intuicioval rendelkezo nezonek rogton leesik, hogy mennyire megjatszott az egesz.
A legnagyobb baj ezekkel a muszaj-propagandakkal az, hogy meg a riporterek is aranyeret kapnak annyira szeretnenek egy tutit odamondani, de az elore megirt forgatokonyv miatt mindig szerepelnie kell ugyanannak a nehany szonak: Soros, Gyurcsany, liberalis, kommunista, Karacsony, alkalmatlan... minimalis intuicioval rendelkezo nezonek rogton leesik, hogy mennyire megjatszott az egesz.
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Mert mindenki tudja, ha borul a bili, nem csak a fidesz lesz szaros. Bizony a politikai elitben mindenkinek van vaj a füle mögött. Lehet Hadházinak nincs, de ő akkor a kivétel aki erősíti a szabályt.csababarca írta:Nem.El Sie7e írta:
Zuglóban volt elszámoltatás amikor a T. Csaba lett a polgármester? Vagy bárhol, ahol ellenzéki lett és korábban fideszes zsiványok betyárkodtak?
Volt valaha elszámoltatás bármelyik oldal részéről is?
És ez elég nagy baj, hogy semminek nincs következménye.
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
- flori
Igazából ugyanaz, mint amit eddig csinált Kálmán, csak hosszabb verzióban. Szar gyurcsányozás az egész, semmi értelme így. Nem tudom mikor esik le nekik, hogy nem azért mennek a "baloldali" tartalmak, mert annyian egyetértenek velük és mindenki gyurcsányista, libsi komcsi, hanem minőségiek és fellelhető benne minimális objektivitás. Gulyás attól még baloldali aktivista és jobban osztja azokat a nézeteket, de ettől függetlenül egy intelligens ember, ráadásul jó riporter, aki kiválóan nyúlt a közéleti témákhoz és megrángat egy Fekete-Győrt vagy egy Tóth Csabát is oldaltól függetlenül. Ilyen hol lesz a másik oldalon? Sehol.Sokkal rosszabbra számítottam (Patrióta), nekem nincs vele bajom. Jó pár lipsi oldalról idéznek, vagy vágnak be videot/hangfeltvételt. Ez meg is lepett.
Bár egyelőre még nem volt interjú, csak iszonyatosan komoly "tényfeltárás", szóval nem lehet levenni róluk a keresztvizet. De nincs előttem, hogy lesznek bekérdezős interjúk a jobb oldali emberektől. Pedig lenne mit boncolgatni. Ezért bukik el állandóan a jobbos média, mert ott az a hitvallás, hogy a sajátjainkat nem bántjuk, csak dicsérjük vagy szidjuk a másik oldalt. Erre egy bizonyos rétegen kívül már senki nem vevő és izzadságszagú az egész. Egy újabb 888, Megafon, kopaszoszt, Pesti tv színvonalú szar, közpénzből. A nagyobb problémájuk, hogy az internet nem az ő pályájuk, költhetnek milliókat hirdetésekre, attól még aki a neten tájékozódik, messze nem az m1 szintű ember.
Ami számomra még megdöbbentő, hogy ennyi pénzből csak újabb copyra futotta. Pedig szerintem olyan szakemberek vannak a Fidesz stábban, akik tudnának újat mutatni. A kampányokban mindig tökéletesen adagolják a dolgokat, jól találják meg a kulcsszavakat és megdöbbentően jól monitorozzák a közélet témáit. Erre a médiában meg folyamatosan haldokolnak, és cibálják magukkal a jeszy és kálmán féle félnótásokat.
Tóth Csaba az összesnél rosszabb, bármelyik Fideszesnél. Őt is a politikai kapcsolatai tartják játékban, annyira behálózta a kerületet és az ahhoz kapcsolódó embereket, hogy nem tudják kitenni.Mert mindenki tudja, ha borul a bili, nem csak a fidesz lesz szaros. Bizony a politikai elitben mindenkinek van vaj a füle mögött.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára flori 2021. május 30., vasárnap 16:31-kor.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Nem.El Sie7e írta:
Zuglóban volt elszámoltatás amikor a T. Csaba lett a polgármester? Vagy bárhol, ahol ellenzéki lett és korábban fideszes zsiványok betyárkodtak?
És ez elég nagy baj, hogy semminek nincs következménye.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Zuglóban volt elszámoltatás amikor a T. Csaba lett a polgármester? Vagy bárhol, ahol ellenzéki lett és korábban fideszes zsiványok betyárkodtak?csababarca írta:Rákay meg a korrekt dolgok.Sierra írta: Sokkal rosszabbra számítottam (Patrióta), nekem nincs vele bajom. Jó pár lipsi oldalról idéznek, vagy vágnak be videot/hangfeltvételt. Ez meg is lepett.
És sajnos kurva sok mindenben igaza vagy egyébként, meglepően korrekt dolgokat mond benne szerintem. Egyértelmű, hogy Gyurcsánynak még mindig kurva nagy befolyása van a politikában, nem véletlenül van még 15 évvel is az öszödi beszéd után a színtéren.
Ha korrekt lenne elmondaná, hogy a fidesz tartja felszínen gyurcsányt, mert még mindig vele tudják leginkább riogatni és összetartani a jobboldalt.
Millió alkalma lett volna és lenne a kormánynak Ferit kiszorítani a politikából, és ellehetetleníteni, miért nem teszik?
Miért nem volt elszámoltatás, amire felhúzták a kampányukat?
Fidesznek kell gyurcsány mint egy falat kenyér, próbálkoztak sorossal de az igazi patás ördög a jobboldal szemében gyurcsány.
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
- csababarca
Rákay meg a korrekt dolgok.Sierra írta: Sokkal rosszabbra számítottam (Patrióta), nekem nincs vele bajom. Jó pár lipsi oldalról idéznek, vagy vágnak be videot/hangfeltvételt. Ez meg is lepett.
És sajnos kurva sok mindenben igaza vagy egyébként, meglepően korrekt dolgokat mond benne szerintem. Egyértelmű, hogy Gyurcsánynak még mindig kurva nagy befolyása van a politikában, nem véletlenül van még 15 évvel is az öszödi beszéd után a színtéren.
Ha korrekt lenne elmondaná, hogy a fidesz tartja felszínen gyurcsányt, mert még mindig vele tudják leginkább riogatni és összetartani a jobboldalt.
Millió alkalma lett volna és lenne a kormánynak Ferit kiszorítani a politikából, és ellehetetleníteni, miért nem teszik?
Miért nem volt elszámoltatás, amire felhúzták a kampányukat?
Fidesznek kell gyurcsány mint egy falat kenyér, próbálkoztak sorossal de az igazi patás ördög a jobboldal szemében gyurcsány.
Sokkal rosszabbra számítottam (Patrióta), nekem nincs vele bajom. Jó pár lipsi oldalról idéznek, vagy vágnak be videot/hangfeltvételt. Ez meg is lepett.
Az meg sztem egyértelmű volt, hogy az ellenzéki vezetésű kerületekben ugyanúgy viszik majd a haverokat a szocik mindenféle magas rangú posztokba, mint ahogy a fidesz teszi ezt 11 éve, ilyen a politika. Mindenki hozzá akar férni a húsos fazékhoz.
Az meg sztem egyértelmű volt, hogy az ellenzéki vezetésű kerületekben ugyanúgy viszik majd a haverokat a szocik mindenféle magas rangú posztokba, mint ahogy a fidesz teszi ezt 11 éve, ilyen a politika. Mindenki hozzá akar férni a húsos fazékhoz.
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Én amikor olvastam, hogy jön a jobb oldali partizán, örültem és kíváncsian vártam a hasonló színvonalat, mert nagyon ráférne a jobb oldalra.flori írta: Ennél a Patriótánál kínosabb jobb oldali move nem sok volt mostanában a médiában.
Megnéztem az első részt. Lapozzunk, szánalmas.
Lordgabi: nekem 12 nap volt
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Védettségi igazolványt (Budapesten) kb. hány nappal postázzák ki az első oltást követően?
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Zironak mikor volt 24 értelmes hozzászólása?
- csababarca
Rákay neve sokat elmondflori írta: Ennél a Patriótánál kínosabb jobb oldali move nem sok volt mostanában a médiában.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
36 éves vagyok, egyáltalán semmiféle mellékhatás. Édesapám 69 éves és ugyanez. 10év különbséggel kapjuk az oltást.
Amúgy annyira nem várom a dolgot. Rengeteg ismerősöm, akiknek megvolt és van antitestjük és kaptak oltást szarul voltak. Míg akiknek nincs azoknak semmi mellékhatás. Kicsit így tartok tőle, de természetesen ahogy lehet oltatom magam. Remélem erre 5-6éven belül lesz lehetőségem is.
Amúgy annyira nem várom a dolgot. Rengeteg ismerősöm, akiknek megvolt és van antitestjük és kaptak oltást szarul voltak. Míg akiknek nincs azoknak semmi mellékhatás. Kicsit így tartok tőle, de természetesen ahogy lehet oltatom magam. Remélem erre 5-6éven belül lesz lehetőségem is.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
26 éves vagyok, egyáltalán semmiféle mellékhatás. Édesapám 48 éves és ugyanez. 1 perc különbséggel kaptuk az oltást vasárnap.M1Ö írta: Na... megkaptam végre én is az első oltásom! Pfizer-t kértem, kaptam. Bő fél órája lőtték be és már mintha kezdenének égni a füleim. Mondjuk a doki mondta, hogy sanszos, hogy lesz tünet, mert a fiatalokra intenzívebben hat. Lényeg a lényeg, hogy van aki ezt kapta és mennyire ütötte ki?
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
2015. november 25.
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
nem kell izgulni, rakás ismerősöm meg sem érezte. Plusz tudod, hogy mitől van, és hogy 1-2 nap és magától elmúlik. Jó kifogás egy kis pihenésre.M1Ö írta:Inkább ne kerestem volna vissza. Pont ezektől vagyok ki, mint a kutya...babaking írta:második eléggé (lásd lentebb)
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Inkább ne kerestem volna vissza. Pont ezektől vagyok ki, mint a kutya...babaking írta:második eléggé (lásd lentebb)
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Egyértelmű mire szavaztam fent.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Na ezt már szeretem, ilyen válaszra vártam! Csak a fejem ne fájjon, azt nem bírom elviselni. Pont azon agyaltam miközben sétáltam be, hogy 2 éve, 39,2-es lázzal, tiszta másnaposan arra kelek reggel, hogy após szól, hogy lehet kelni és vinni ki a lucernát... Szóval lát jöhet, fejfájás meg magas vérnyomás neEl Sie7e írta: fájt a karom 2 napig ha hozzáértem vagy ráfeküdtem
ezen kívül semmi (30, F)
30, F? Akkor 2 évvel idősebb vagyok, de 30 fölött minden év sokat számít, úgyhogy ahogy mondani szokták, "ha nem írok, ne válaszoljatok!"
Akkor csak jól éreztem, hogy valami van velük. A hozzászólásod meg vissza keresem.babaking írta: èn is és a második eléggé (lásd lentebb). Fülfájás nálam is volt ((még) 26, F)
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
èn is és a második eléggé (lásd lentebb). Fülfájás nálam is volt ((még) 26, F)M1Ö írta: Na... megkaptam végre én is az első oltásom! Pfizer-t kértem, kaptam. Bő fél órája lőtték be és már mintha kezdenének égni a füleim. Mondjuk a doki mondta, hogy sanszos, hogy lesz tünet, mert a fiatalokra intenzívebben hat. Lényeg a lényeg, hogy van aki ezt kapta és mennyire ütötte ki?
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.