OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: OFF

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. június 7., hétfő 11:11

De miért frusztrál az, hogy neki éppen jobb? Szimplán csak zavar? Vagy előled vett el valami lehetőséget?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

alexoxladjackoxi
Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2021. június 7., hétfő 11:02

füst írta: Ebből nekem az jön le, hogy önmagaddal vagy elégedetlen az élet valamely területén.
A te szempontodból lényegtelen hogy miként mennek a haverod dolgai.
Nem vagyok életmenedzser, de úgy hiszem hogy önmagad fejlesztésével tudod megszünteti ezt az érzést, a haveri kapcsolat leépítését nem javasolnám, lévén csóri nem tehet semmiről, és ugye neked sem lesz jobb utána.
Azt javasolnám gondold át miben szeretnél fejlődni, mitől lennél boldogabb, és ha megvan, akkor tervezd meg hogyan válhatnál jobbá, aztán usgyi neki. Ha elégedett leszel magaddal, nem fog érdekelni másnak hogy megy a sora.
Na igen, ezért is mondtam, hogy tuti az is befolyásol, hogy nekem meg mostanság nem éppen alakulnak a dolgaim. Csak az a baj, hogy hiába próbálok változtatni bizonyos dolgokon, nem járok sikerrel. Most nem akarom ezt konkrétan kifejteni itt a fórumon, a lényeg, hogy egy idő után belefásul az ember bizonyos dolgokba, abba, hogy hiába próbál tenni bizonyos dolgokért nem úgy alakul semmi. Aztán közben itt a szóban forgó kollega valahol sorstársam is volt, eléggé hasonló cipőben jártunk több mindenben is, aztán az utóbbi időben meg azt veszem, hogy vele sorra jobbnál jobb dolgok történnek, holott rohadtul nem tesz érte többet, mint én. Ráadásul fiatalabb is, mint én, pláne frusztrál.
impossible írta:
alexoxladjackoxi írta: Egy eléggé komoly és kényes témában szeretném kikérni a véleményeteket. Ment már rá irigységre, féltékenységre baráti kapcsolatotok? Nektek mi a véleményetek erről a dologról? Sajnos az én és haverom esetében, én vagyok a suttyóbbik fél, ha értitek, mire gondolok. Most azon kívül lennék kíváncsi, hogy aki nem örül a másik sikerének az nem igazi barát, és hasonló bölcsességek. Tisztában vagyok vele, hogy ez egy rohadt rossz tulajdonság, de nem én befolyásolom az érzéseimet. Mostanság irtó rosszul élem meg, hogy neki folyamat ad a gép az élet minden terén. Persze nyilván ehhez az én xar passzom is kell, de akkor is. Azzal szoktam nyugtatgatni magam, hogy attól mert vele x vagy y történik végülis nem változik az én életemben semmi, ami valahol igaz, bár részben ezt is lehetne cáfolni.
Ez szerintem attól is függ ahogy Ő prezentálja a dolgokat, ha állandóan az orrod alá dörgöli vagy kérkedik vele mikor láthatóan te szarul éled ezt meg akkor nem feltétlenül csak a te hibád. Amúgy én már azt megtanultam, hogy nagyon örülni és nagyon bánkodni sem szabad semmiért. Kell egy közép utat találni amikor kiegyensúlyozott az ember hangulata és az az igazi. Sorsod meg egyedül csak rajtad múlik sosem érdemes másokat hibáztatni akár mekkora a trutyi, mert abból sose fogsz előrébb jutni.
Nem mondhatnám, hogy kérkedne. Inkább az a gáz, ha én kérem, hogy ne beszéljen bizonyos dolgokról, akkor ő eljátssza azt a kártyát, hogy kinek mondja el, ha nem a legjobb haverjának. Ami valahol érthető, csak közben bennem meg ezzel forgatja a kést kis túlzással.

impossible
Kedvenc játékosaid: R9
Kedvenc csapatod: RMCF

HozzászólásSzerző: impossible » 2021. június 7., hétfő 10:53

alexoxladjackoxi írta: Egy eléggé komoly és kényes témában szeretném kikérni a véleményeteket. Ment már rá irigységre, féltékenységre baráti kapcsolatotok? Nektek mi a véleményetek erről a dologról? Sajnos az én és haverom esetében, én vagyok a suttyóbbik fél, ha értitek, mire gondolok. Most azon kívül lennék kíváncsi, hogy aki nem örül a másik sikerének az nem igazi barát, és hasonló bölcsességek. Tisztában vagyok vele, hogy ez egy rohadt rossz tulajdonság, de nem én befolyásolom az érzéseimet. Mostanság irtó rosszul élem meg, hogy neki folyamat ad a gép az élet minden terén. Persze nyilván ehhez az én xar passzom is kell, de akkor is. Azzal szoktam nyugtatgatni magam, hogy attól mert vele x vagy y történik végülis nem változik az én életemben semmi, ami valahol igaz, bár részben ezt is lehetne cáfolni.
Ez szerintem attól is függ ahogy Ő prezentálja a dolgokat, ha állandóan az orrod alá dörgöli vagy kérkedik vele mikor láthatóan te szarul éled ezt meg akkor nem feltétlenül csak a te hibád. Amúgy én már azt megtanultam, hogy nagyon örülni és nagyon bánkodni sem szabad semmiért. Kell egy közép utat találni amikor kiegyensúlyozott az ember hangulata és az az igazi. Sorsod meg egyedül csak rajtad múlik sosem érdemes másokat hibáztatni akár mekkora a trutyi, mert abból sose fogsz előrébb jutni.

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2021. június 7., hétfő 10:51

Ebből nekem az jön le, hogy önmagaddal vagy elégedetlen az élet valamely területén.
A te szempontodból lényegtelen hogy miként mennek a haverod dolgai.
Nem vagyok életmenedzser, de úgy hiszem hogy önmagad fejlesztésével tudod megszünteti ezt az érzést, a haveri kapcsolat leépítését nem javasolnám, lévén csóri nem tehet semmiről, és ugye neked sem lesz jobb utána.
Azt javasolnám gondold át miben szeretnél fejlődni, mitől lennél boldogabb, és ha megvan, akkor tervezd meg hogyan válhatnál jobbá, aztán usgyi neki. Ha elégedett leszel magaddal, nem fog érdekelni másnak hogy megy a sora.

alexoxladjackoxi
Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2021. június 7., hétfő 10:27

Egy eléggé komoly és kényes témában szeretném kikérni a véleményeteket. Ment már rá irigységre, féltékenységre baráti kapcsolatotok? Nektek mi a véleményetek erről a dologról? Sajnos az én és haverom esetében, én vagyok a suttyóbbik fél, ha értitek, mire gondolok. Most azon kívül lennék kíváncsi, hogy aki nem örül a másik sikerének az nem igazi barát, és hasonló bölcsességek. Tisztában vagyok vele, hogy ez egy rohadt rossz tulajdonság, de nem én befolyásolom az érzéseimet. Mostanság irtó rosszul élem meg, hogy neki folyamat ad a gép az élet minden terén. Persze nyilván ehhez az én xar passzom is kell, de akkor is. Azzal szoktam nyugtatgatni magam, hogy attól mert vele x vagy y történik végülis nem változik az én életemben semmi, ami valahol igaz, bár részben ezt is lehetne cáfolni.

chosenone46

HozzászólásSzerző: chosenone46 » 2021. május 31., hétfő 20:45

van titkos desztináció a tarsolyotokban? nem akarom elhinni a szallas.hu kínálatát, pedig igazából nagy vágyak nincsenek. (önálló ház vízközelben vagy távol a világtól lehetőleg 4 éjszaka nem 100+k-ért).

eddig a holt-körös volt a mi titkos befutónk, de már minden le van foglalva augusztusra..ja fontos a szép-kártya elfogadás, mert már így is van beragadva összeg a tavalyi évi kihasználatlanság miatt. az augusztus is fix sajnos, de hátha valamelyikőtöknél van valami szuper szállás :D
"...csak a kedvesség, az öröm,
a pardon, meg a köszönöm,
a gyöngédség, a figyelem,
csak az az igaz idelenn..."

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2021. május 30., vasárnap 20:22

Köszönöm szépen a válaszokat! :agree:
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

El Sie7e
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2021. május 30., vasárnap 19:48

M@dridista@ írta:
lordgabi írta: Védettségi igazolványt (Budapesten) kb. hány nappal postázzák ki az első oltást követően?
Úgyszintén 12 nap volt
nekem is akörül
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker

M@dridista@

HozzászólásSzerző: M@dridista@ » 2021. május 30., vasárnap 19:47

lordgabi írta: Védettségi igazolványt (Budapesten) kb. hány nappal postázzák ki az első oltást követően?
Úgyszintén 12 nap volt

filatáska

HozzászólásSzerző: filatáska » 2021. május 30., vasárnap 19:18

Sierra írta: [

Amíg a 2bites idiótáknak ez elég indok hogy a Fideszre szavazzanak (hiába telt el 15 év)

gyökkettő fidesz szavazók
Te milyen szavazó vagy? Illetve hány bites? Vagy ha gyök valamennyiben ki tudod fejezni
úgy is érdekelne.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2021. május 30., vasárnap 18:09

csababarca írta: Ha korrekt lenne elmondaná, hogy a fidesz tartja felszínen gyurcsányt, mert még mindig vele tudják leginkább riogatni és összetartani a jobboldalt.
Millió alkalma lett volna és lenne a kormánynak Ferit kiszorítani a politikából, és ellehetetleníteni, miért nem teszik?
Miért nem volt elszámoltatás, amire felhúzták a kampányukat?

Fidesznek kell gyurcsány mint egy falat kenyér, próbálkoztak sorossal de az igazi patás ördög a jobboldal szemében gyurcsány.
Ez pontosan így van egyébként, persze ezt tényleg nem említette, de kb mindenki tudja is. Gyurcsány egy olyan eszköz, amivel háromszor is 2/3-ot hoztak. Amíg a 2bites idiótáknak ez elég indok hogy a Fideszre szavazzanak (hiába telt el 15 év), addig nem fogják parkolópályára tenni az öreget. Ő meg nyilván nem fog visszavonulni, biztos, hogy élvezi az egészet.
El Sie7e írta:Volt valaha elszámoltatás bármelyik oldal részéről is?
Nem, és sztem soha nem is lesz. Ilyen ez a popszakma. Amíg politika a politika, 1-2 példa kivételével mindenki meg fogja úszni.
csababarca írta: És ez elég nagy baj, hogy semminek nincs következménye.

Ez meglepő? :D Magyarországon az összes politikus egy hataloméhes, korrupt ganéj. Egyszerűen nem tudok kiemelni senkit, aki nem ilyen lenne. Mindenkinek a hatalom, a pénz számít. Pláne egy ilyen 10 év után, amikor azt látják hogy pofátlanul szét lehet lopni az országot, elég könnyedén, akkor erre fog mindegyik vágyni sztem. Mindig a pénz és az érdekek fognak nyerni, sosem a nép. Ha szerencsénk lesz akkor az Orbán utáni időszakban úgy fognak lopni, csalni, hogy mellé fejlődik is az ország (nagyobb ütemben mint most).
flori írta: Igazából ugyanaz, mint amit eddig csinált Kálmán, csak hosszabb verzióban. Szar gyurcsányozás az egész, semmi értelme így.
De sajnos igaz is, még ha értelmetlen. Hánynom kell ettől az ellenzéktől, ezek az emberek, akik képviselik ezt, mind ugyanolyan mint a fityesz. Dobrevvel meg Karácsonnyal az élen. Gyurcsány mozgat mindent a háttérből, ez tuti, elképesztően befolyásos az ember még mindig.
flori írta: Nem tudom mikor esik le nekik, hogy nem azért mennek a "baloldali" tartalmak, mert annyian egyetértenek velük és mindenki gyurcsányista, libsi komcsi, hanem minőségiek és fellelhető benne minimális objektivitás. Gulyás attól még baloldali aktivista és jobban osztja azokat a nézeteket, de ettől függetlenül egy intelligens ember, ráadásul jó riporter, aki kiválóan nyúlt a közéleti témákhoz és megrángat egy Fekete-Győrt vagy egy Tóth Csabát is oldaltól függetlenül. Ilyen hol lesz a másik oldalon? Sehol.
Ez kurvára igaz, ezt én sem értem. Mindegyik nem kormánypárti oldal be van állítva libernyák baloldali migráns simogatónak, holott ez nem igaz. Amit írsz pl Gulyás is szépen beleállt Fegyőrbe, és nem jön zavarba sztem, ha bárkit az ellenzékből be kell oltani. :D De ezt a Rákay is pontosan tudja, meg az értelmesebbik fajta is, csak hát akkor hogy befolyásolnák a gyökkettő fidesz szavazókat, pont az ilyenekkel lehet uszítani a népet.
El Sie7e írta: Mert mindenki tudja, ha borul a bili, nem csak a fidesz lesz szaros. Bizony a politikai elitben mindenkinek van vaj a füle mögött. Lehet Hadházinak nincs, de ő akkor a kivétel aki erősíti a szabályt.
Persze... naiv aki azt hiszi, hogy az ellenzék nem korrupt. :D Olyan hírek is voltak nem rég, hogy vmilyen MSZP-s barom összeállt a Fidesszel, és lehúzták vmelyik kerületet, elég sokáig. Mondom, szín/párt/hovatartozás nem számít, lényeg a hatalom, a pénz, a luxusélet meg ilyenek.

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2021. május 30., vasárnap 16:40

El Sie7e írta:
Mert mindenki tudja, ha borul a bili, nem csak a fidesz lesz szaros. Bizony a politikai elitben mindenkinek van vaj a füle mögött. Lehet Hadházinak nincs, de ő akkor a kivétel aki erősíti a szabályt.
Csak akkor meg hiteltelen az egész. Ha úgyse számoltatják el, akkor legalább hagyják elrohadni a köztudatból.
2010ben nem nagyon tudott volna nagyon borulni semmi, az egy alkalom lett volna.

A mindegy miért, de gyurcsány életbentartásában szerepe van a fidesznek is, kell nekik, szerintem ezt kár vitatni.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2021. május 30., vasárnap 16:38

Egy magat jobboldali, magyar hagyomanyokat ertekelo medium legelso adasaban kepes olyan szerelesben beulni a studioba ez a jomadar, mintha egy arisztokrata fogadasra igyekezne :lol: Most kurucok vagyunk vagy labancok? Ott meg tette meg fel senki azt a kerdest, hogy hatalombol nem lehet lazadni?

A legnagyobb baj ezekkel a muszaj-propagandakkal az, hogy meg a riporterek is aranyeret kapnak annyira szeretnenek egy tutit odamondani, de az elore megirt forgatokonyv miatt mindig szerepelnie kell ugyanannak a nehany szonak: Soros, Gyurcsany, liberalis, kommunista, Karacsony, alkalmatlan... minimalis intuicioval rendelkezo nezonek rogton leesik, hogy mennyire megjatszott az egesz.

El Sie7e

HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2021. május 30., vasárnap 16:28

csababarca írta:
El Sie7e írta:
Zuglóban volt elszámoltatás amikor a T. Csaba lett a polgármester? Vagy bárhol, ahol ellenzéki lett és korábban fideszes zsiványok betyárkodtak?
Volt valaha elszámoltatás bármelyik oldal részéről is?
Nem.
És ez elég nagy baj, hogy semminek nincs következménye.
Mert mindenki tudja, ha borul a bili, nem csak a fidesz lesz szaros. Bizony a politikai elitben mindenkinek van vaj a füle mögött. Lehet Hadházinak nincs, de ő akkor a kivétel aki erősíti a szabályt.
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2021. május 30., vasárnap 16:27

Sokkal rosszabbra számítottam (Patrióta), nekem nincs vele bajom. Jó pár lipsi oldalról idéznek, vagy vágnak be videot/hangfeltvételt. Ez meg is lepett.
Igazából ugyanaz, mint amit eddig csinált Kálmán, csak hosszabb verzióban. Szar gyurcsányozás az egész, semmi értelme így. Nem tudom mikor esik le nekik, hogy nem azért mennek a "baloldali" tartalmak, mert annyian egyetértenek velük és mindenki gyurcsányista, libsi komcsi, hanem minőségiek és fellelhető benne minimális objektivitás. Gulyás attól még baloldali aktivista és jobban osztja azokat a nézeteket, de ettől függetlenül egy intelligens ember, ráadásul jó riporter, aki kiválóan nyúlt a közéleti témákhoz és megrángat egy Fekete-Győrt vagy egy Tóth Csabát is oldaltól függetlenül. Ilyen hol lesz a másik oldalon? Sehol.

Bár egyelőre még nem volt interjú, csak iszonyatosan komoly "tényfeltárás", szóval nem lehet levenni róluk a keresztvizet. De nincs előttem, hogy lesznek bekérdezős interjúk a jobb oldali emberektől. Pedig lenne mit boncolgatni. Ezért bukik el állandóan a jobbos média, mert ott az a hitvallás, hogy a sajátjainkat nem bántjuk, csak dicsérjük vagy szidjuk a másik oldalt. Erre egy bizonyos rétegen kívül már senki nem vevő és izzadságszagú az egész. Egy újabb 888, Megafon, kopaszoszt, Pesti tv színvonalú szar, közpénzből. A nagyobb problémájuk, hogy az internet nem az ő pályájuk, költhetnek milliókat hirdetésekre, attól még aki a neten tájékozódik, messze nem az m1 szintű ember.

Ami számomra még megdöbbentő, hogy ennyi pénzből csak újabb copyra futotta. Pedig szerintem olyan szakemberek vannak a Fidesz stábban, akik tudnának újat mutatni. A kampányokban mindig tökéletesen adagolják a dolgokat, jól találják meg a kulcsszavakat és megdöbbentően jól monitorozzák a közélet témáit. Erre a médiában meg folyamatosan haldokolnak, és cibálják magukkal a jeszy és kálmán féle félnótásokat.
Mert mindenki tudja, ha borul a bili, nem csak a fidesz lesz szaros. Bizony a politikai elitben mindenkinek van vaj a füle mögött.
Tóth Csaba az összesnél rosszabb, bármelyik Fideszesnél. Őt is a politikai kapcsolatai tartják játékban, annyira behálózta a kerületet és az ahhoz kapcsolódó embereket, hogy nem tudják kitenni.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára flori 2021. május 30., vasárnap 16:31-kor.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

csababarca

HozzászólásSzerző: csababarca » 2021. május 30., vasárnap 16:25

El Sie7e írta:
Zuglóban volt elszámoltatás amikor a T. Csaba lett a polgármester? Vagy bárhol, ahol ellenzéki lett és korábban fideszes zsiványok betyárkodtak?
Nem.
És ez elég nagy baj, hogy semminek nincs következménye.

El Sie7e

HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2021. május 30., vasárnap 16:22

csababarca írta:
Sierra írta: Sokkal rosszabbra számítottam (Patrióta), nekem nincs vele bajom. Jó pár lipsi oldalról idéznek, vagy vágnak be videot/hangfeltvételt. Ez meg is lepett.

És sajnos kurva sok mindenben igaza vagy egyébként, meglepően korrekt dolgokat mond benne szerintem. Egyértelmű, hogy Gyurcsánynak még mindig kurva nagy befolyása van a politikában, nem véletlenül van még 15 évvel is az öszödi beszéd után a színtéren.
Rákay meg a korrekt dolgok.
Ha korrekt lenne elmondaná, hogy a fidesz tartja felszínen gyurcsányt, mert még mindig vele tudják leginkább riogatni és összetartani a jobboldalt.
Millió alkalma lett volna és lenne a kormánynak Ferit kiszorítani a politikából, és ellehetetleníteni, miért nem teszik?

Fidesznek kell gyurcsány mint egy falat kenyér, próbálkoztak sorossal de az igazi patás ördög a jobboldal szemében gyurcsány.

csababarca

HozzászólásSzerző: csababarca » 2021. május 30., vasárnap 16:07

Sierra írta: Sokkal rosszabbra számítottam (Patrióta), nekem nincs vele bajom. Jó pár lipsi oldalról idéznek, vagy vágnak be videot/hangfeltvételt. Ez meg is lepett.

És sajnos kurva sok mindenben igaza vagy egyébként, meglepően korrekt dolgokat mond benne szerintem. Egyértelmű, hogy Gyurcsánynak még mindig kurva nagy befolyása van a politikában, nem véletlenül van még 15 évvel is az öszödi beszéd után a színtéren.
Rákay meg a korrekt dolgok.
Ha korrekt lenne elmondaná, hogy a fidesz tartja felszínen gyurcsányt, mert még mindig vele tudják leginkább riogatni és összetartani a jobboldalt.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2021. május 30., vasárnap 15:46

Sokkal rosszabbra számítottam (Patrióta), nekem nincs vele bajom. Jó pár lipsi oldalról idéznek, vagy vágnak be videot/hangfeltvételt. Ez meg is lepett.

Az meg sztem egyértelmű volt, hogy az ellenzéki vezetésű kerületekben ugyanúgy viszik majd a haverokat a szocik mindenféle magas rangú posztokba, mint ahogy a fidesz teszi ezt 11 éve, ilyen a politika. Mindenki hozzá akar férni a húsos fazékhoz.

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2021. május 30., vasárnap 13:17

flori írta: Ennél a Patriótánál kínosabb jobb oldali move nem sok volt mostanában a médiában. :lol:
Én amikor olvastam, hogy jön a jobb oldali partizán, örültem és kíváncsian vártam a hasonló színvonalat, mert nagyon ráférne a jobb oldalra.

Megnéztem az első részt. Lapozzunk, szánalmas.

Lordgabi: nekem 12 nap volt :mrgreen:

Vissza: