Edző és vezetőség

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Mickey
Kedvenc játékosaid: bappe
Kedvenc csapatod: párizs saint germain

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Mickey » 2021. május 31., hétfő 7:31

flori írta: Pochettino, Xabi Alonso, Raul and Conte are all OUT of the race. Real Madrid's new manager's name hasn't appeared in the media and the rumours yet.

:lol: :fpalm:
Ez jó :mrgreen: ráérünk még, előbb majd feltűnik a médiában, utána meg jönnek róla a találgatások, aztán szeptemberben majd csak odaül valaki.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
:mrgreen:

Professore
Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Professore » 2021. május 31., hétfő 7:27

Anthony írta: A hagyományok szerint most egy jó kis haszontalan Dél Amerikai edzőt kell kinevezni.
Vagy valami noname spanyol kóklert...

Megint ez a narratíva van, hogy azért ment el ZZ, mert nem érezte a klub támogatását...
Perez 100 százalékban mellette van, ennél több mi kellene??
Ki a tököm nem támogatja? Miért nem rúgták ki?
Ki számít még Perezene kívül? Sportigazgatót elvileg cseréljük, Butruageno nem hiszem hogy ne támogassa ZZ-t, ki van még?
Ott van még valamelyik top csapat másodedzője a lá Queiroz vagy éppen Benitez is hozható Kínából vagy ahol most van, esetleg egy kis Ranieri de nekem azóta is remalmaim vannak hogy Luxemburgo bucsuzaskor azt mondta 1x még visszatér.
Gyerekek komolyan ilyen pancser helyzetmenedzsmentet amit a klub és ZZ letol rég láttam. Ez már botrányos.

ZZ drága ilyen a foci egy top klubnál mindig lesznek elvárások. Lehet megérdemelné hogy máshol is kipróbálja milyen az edzősködés. 20 éve vagyok szurkoló de még edző ennyi türelmet, figyelmet mint ZZ nálunk nem kapott. Ha ez se elég hát... Másrészt meg kétszer felállász a padról, szárban hagyod a csapatot majd azt mondod hogy nem éreztem a támogatást hát wtf?

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2021. május 31., hétfő 7:13

A hagyományok szerint most egy jó kis haszontalan Dél Amerikai edzőt kell kinevezni.
Vagy valami noname spanyol kóklert...

Megint ez a narratíva van, hogy azért ment el ZZ, mert nem érezte a klub támogatását...
Perez 100 százalékban mellette van, ennél több mi kellene??
Ki a tököm nem támogatja? Miért nem rúgták ki?
Ki számít még Perezene kívül? Sportigazgatót elvileg cseréljük, Butruageno nem hiszem hogy ne támogassa ZZ-t, ki van még?

Whiteheart
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Endrick, Camavinga, Jude

HozzászólásSzerző: Whiteheart » 2021. május 31., hétfő 5:57

flori írta: Pochettino, Xabi Alonso, Raul and Conte are all OUT of the race. Real Madrid's new manager's name hasn't appeared in the media and the rumours yet.

Joachim Löw? :mrgreen:

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. május 31., hétfő 5:10

Sorry for dupla, meg mindenkinek van google, de: https://index.hu/sport/futball/2019/09/ ... le_monaco/

nem kicsit nagy koponya Campos.. Vicces, hogy a cikk ajánló, úgy kezdődik, hogy "most a Lille focicsapatát futtatja fel", és lám.. Tudjuk mi lett idén a vége...
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. május 31., hétfő 4:50

BlancoMark írta:

Hívjuk vissza Wengert, 1-2 jó szezon még benne lehet. :D
Klub/hírmorzsa nélkül áll jelenleg:
-kóklerek: Sarri, Marco Silva, Villas-Boas
-közép: Rudi Garcia, Valverde

érdekes lehet:
-Jardim (Campos connenction) -> látványosan jó volt vele a Monaco
-Roberto Moreno -> ő pár hónapig volt Enrique helyett a válogatottnál, Monacoval sem volt rossz

-Di Francesco (ő csak mert személyes "kedvencem"): Sassuloval/jó Berardival nézhető focit tolt, Rómával ugye kilökték a barcát. Nyilván nem ide való, ő kiscsapat edző, de bírom az ilyeneket: 433 alap, de mer változtatni, nem bunkerfoci

Szóval a 2 ex Monaco tréner pl szabad.. Ha a Lilletől visszahozzuk Campost, nem lepődnék meg, ha bedobná őket. Nekem egyébként a spanyol valamiért szimpibb, lehet, csak mert a válogatottól kirakása után a játékosok szépeket mondtak róla.. Nemtudom.. Mondjuk Jardimot is jó edzőnek tartom..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2021. május 31., hétfő 1:44

Hívjuk vissza Wengert, 1-2 jó szezon még benne lehet. :D

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2021. május 31., hétfő 0:38

Pochettino, Xabi Alonso, Raul and Conte are all OUT of the race. Real Madrid's new manager's name hasn't appeared in the media and the rumours yet.

¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. május 30., vasárnap 23:54

Pad'em írta: Leonardo nem válaszolt a Canal+-nak mikor arról kérdezték marad e Poch az edző.
Mások vhogy szóra bírták:

PSG director Leonardo to Europe1: “Mauricio Pochettino has a two-years contract here at PSG... and we are very happy with him”.

Gyorsan lehívták az egy éves hosszabbítást Poch szerződésében 23-ig, így ahhoz, hogy távozzon krva sokat kéne fizetni.

Azt írja a goalos spanyol csóka is, hogy nem fogják elengedni Párizsból.

Ez az edzőkérdés ennél pechesebben nem alakulhatott volna bsszameg. ZZ elhúzta, hogy mit akar, mi rá vártunk aztán mostanra nincs épkézláb jelölt. Pochettinót se fogjuk tudni elhozni, mocskos PSG inkább megvárja, hogy találjunk egy edzőt majd utána basszák ki.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. május 30., vasárnap 23:30

Leonardo nem válaszolt a Canal+-nak mikor arról kérdezték marad e Poch az edző.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2021. május 30., vasárnap 22:14

h3x0r írta:
rashidm írta: Ki ez a Campos btw? :mrgreen:
A Lille-nel sportigazgato, korabban a Monaconal volt.
És volt játékosmegfigyelő a Realnál is. A lényeg, hogy eléggé jó szeme van a fiatal tehetségekhez.

Az Auar - Camavinga pakkot igazán mi is behúzhatnánk, főleg jó árban!

Így, hogy már nyilt titok, hogy nekünk is kellene Pochettino, szerintem nem engedi el a PSG, főleg nem ingyen.
A másik dolog, hogy azt írják (ha jól értem) Leonardo lába alatt a talaj, lehet inkább őt takarítják el, és nem Pocht.
A napokban fognak tárgyalin a PSG-vel, és akkor dől el, hogy marad vagy sem.

Megint szépen nézünk ki edző kérdésben.
Pont, mint amikor legutóbb távozott Zidane, és megtalálták a szerencsétlen Lopit.
Hamarosan már csak a következő Lopi marad a piacon: szavatossági ideje: 3 hónap...

Becks23
Kedvenc játékosaid: David Beckham, Raúl, CR7, Sergio Ramos, Gera Zoli, Guti, Iker Casillas, Edwin van der Saar
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Manchester UTD, FTC

HozzászólásSzerző: Becks23 » 2021. május 30., vasárnap 21:39

Ha már Contera is azt irjak h nincs esely ra... akkor szerintem hozzuk el Rebrovot a Fraditol... :mrgreen:

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2021. május 30., vasárnap 21:37

rashidm írta: Ki ez a Campos btw? :mrgreen:
A Lille-nel sportigazgato, korabban a Monaconal volt.

Mickey
Kedvenc játékosaid: bappe
Kedvenc csapatod: párizs saint germain

HozzászólásSzerző: Mickey » 2021. május 30., vasárnap 21:34

ziro4vr írta: Asszem inkább nem mondom a Raúlhoz fűződő gondolataimat, jöjjön inkább Pochettino ezzel mindent elmondtam. :mrgreen:
Kifejtenéd ezt bővebben, kérlek ! :roll:

"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. május 30., vasárnap 21:30

Asszem inkább nem mondom a Raúlhoz fűződő gondolataimat, jöjjön inkább Pochettino ezzel mindent elmondtam. :mrgreen:
Nem illik.

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2021. május 30., vasárnap 21:18

Ki ez a Campos btw? :mrgreen:

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2021. május 30., vasárnap 21:01

Jön Campos, Raúl, új erőnlét staff, Mbappe, Aourar, meg még egy Campos ember aztán gyere 14. :lol:
A héten már biztos lesznek bejelentések :)

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. május 30., vasárnap 20:50

Most azt írják, a legkisebb esély Contera van.

Raul vagy Pochettino.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

M@dridista@

HozzászólásSzerző: M@dridista@ » 2021. május 30., vasárnap 19:58

Buitre írta: Aki szerint Raúl halvérű, nézze meg hogyan reagált a kicsik idei osztályozóján esett utolsó perces kamu lesre. Amúgy én most egy tapasztalt kemény kezű edzőt szeretnék, Raúl még várhat a sorára
Úgyszintén Contera nyomtam
Pedig imádom Rault
De most nem a legenda státusz kell kivételesen egy két évig úgy érzem
Igazából tényleg nagy váltásra van szükség és aki ezt nem tudja levezényelni kemény kézzel az most nem való ide
Conte jó lehet erre
Én nem gondoltam volna, h Poce így nyeri a szavazást
Remélem őszintén szólva , Sergio is távozik ezek után ami megy körülötte lassan 1 éve
Neki is sokat köszönhetünk, de ha úgy érzi h neki most az 1-2 Milla jobban számít mint az h maradni szeretne akkor ennyi…
Remélem Perez papa most nem fut parkoló pályára mint a szuperligaval

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2021. május 30., vasárnap 19:56

Pad'em írta: Pochettino has already asked PSG to leave. In Paris they know the intentions of Pochettino, who will respect the decision of the French club. Real Madrid know it and Tottenham want him.

As he has a contract, Pochettino's departure is not easy. Everything now depends on the understanding between the two parties, with the possible signing of Mbappe on the horizon. @MarioCortegana
Bezzeg Zidane fogta magat aztan felallt a szerzodesbol, es senki nem kerdezett semmit. De Pochettinonal not easy. :D
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

Vissza: