Azért ebben a 2 aranylabdás és a többi világklasszis is benne volt.füst írta:
amit ZZ összehozott neked
Edző és vezetőség
Re: Edző és vezetőség
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Boldi90 2021. május 31., hétfő 10:59-kor.
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ez a minimum, hogy címvédőként nem küldöd el egy rossz hónap után. A novemberi és januári sajttájokon folyamatosan szívták a vérét, őszi szezonban a helyettes keresés masszívan napirenden volt. A támogatás nem ilyen.
Őszintén nem tudom milyenek volt Fergusson korai évei, és mivel nem nyerte szarrá magát 3 év alatt, ezért picit más volt a helyzete mint ZZ-nek.
Őszintén nem tudom milyenek volt Fergusson korai évei, és mivel nem nyerte szarrá magát 3 év alatt, ezért picit más volt a helyzete mint ZZ-nek.
Hát nekem ebből az jön le,hogy Zidane egy érzelmes romantikus alkat.
Értem én hogy meg kell becsülni a régieket,na de ha nincs mellette teljesítmény akkor mit csinálsz?Továbbra is játszatod nem számít hogy sorra kapjuk róluk a gólokat.
Ebben a világban racionálisan kell cselekedni aki úgymond "kikopott" annak annyi.
Ez a profi foci.
Az újjáépítés részt meg nem is értem.Semmi jelét nem mutatta hogy a fiatalokkal számol.A mai napig nem tudnánk,hogy van egy Miguelünk,Parkunk vagy egy Blanconk meg Chustunk akik mind csiszolatlan gyémántok ha nincs a nagy sérülés hullám.
Ősszel meg konkrétan olyan szarul álltunk,hogy tényleg örülhetett hogy nem küldték el.
Mást már rég kirúgtak volna.
Na mindegy ez már így van,jöjjön az új ember aztán kezdje meg a takarítást.
Értem én hogy meg kell becsülni a régieket,na de ha nincs mellette teljesítmény akkor mit csinálsz?Továbbra is játszatod nem számít hogy sorra kapjuk róluk a gólokat.
Ebben a világban racionálisan kell cselekedni aki úgymond "kikopott" annak annyi.
Ez a profi foci.
Az újjáépítés részt meg nem is értem.Semmi jelét nem mutatta hogy a fiatalokkal számol.A mai napig nem tudnánk,hogy van egy Miguelünk,Parkunk vagy egy Blanconk meg Chustunk akik mind csiszolatlan gyémántok ha nincs a nagy sérülés hullám.
Ősszel meg konkrétan olyan szarul álltunk,hogy tényleg örülhetett hogy nem küldték el.
Mást már rég kirúgtak volna.
Na mindegy ez már így van,jöjjön az új ember aztán kezdje meg a takarítást.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- Becks23
- Kedvenc játékosaid: David Beckham, Raúl, CR7, Sergio Ramos, Gera Zoli, Guti, Iker Casillas, Edwin van der Saar
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Manchester UTD, FTC
Én sem küldtem volna el novemberben, annyit írtam, hogy megérdemelte volna az eredmények alapján, ahogy más edzőt is pillanatok alatt kivágtak innen. Nyilván nem tették, mert ZZ, de mi ez, ha nem támogatás a legfelsőbb fokon?!füst írta:Ezt ne nekem címezd, nem én akartam elküldeni novemberben.De helo, ez egy olyan sport, ahol egyszer fent, egyszer lent.
- füst
Ezt ne nekem címezd, nem én akartam elküldeni novemberben.De helo, ez egy olyan sport, ahol egyszer fent, egyszer lent.
- Becks23
- Kedvenc játékosaid: David Beckham, Raúl, CR7, Sergio Ramos, Gera Zoli, Guti, Iker Casillas, Edwin van der Saar
De helo, ez egy olyan sport, ahol egyszer fent, egyszer lent. Ferguson-nak is voltak szar idényei a UTD-nél, konkrétan volt, hogy a szurkolók ellene fordultak sokszor. Sok szart kapott mégis ott volt és sosem mondta azt, hogy nincs meg a támogatás, megyek, oldjátok meg, ahogy akarjátok...füst írta:Azért álljunk meg egy pillanatra, ha történelmi magaslatra teszed a klubot, above all, akkor azért picit más a viszonyítási alap.Ez máshol is így lesz, sajnos. Még egy Románál, vagy egy West Brom-nál is.. ez a szakma velejárója, és tudni kell kezelni.
Ha a romával egy edző nyerne nem 3 blt, 2 la ligát meg x tökömtudja még mit, hanem mondjuk 2szer egymás után scudettót, akkor egész Rómában úgy köszönnének neki előre, hogy fényesre nyalják a golyóit.
Azért tisztázzunk valamit, életed madridista élménye az a szűk három év volt amit ZZ összehozott neked. Ilyenekre 50+ éveket várni.
- Becks23
Ha hosszú távú projektet akart építeni, akkor hogyvanaz, hogy egy csomó ifit/fiatalt elkótyavetyélt és hozott helyette Jovicot meg Hazardot, mert az kifejezetten az ő kérése volt. Marcos Llorentét a mai napig nem tudom feldolgozni.Marky írta:Ez pont arra vonatkozik, hogy a rovidtavu sikeresseg miatt mem lehetett a hosszutavu epitkezesen dolgozni…Anthony írta: 6. The club did not support me to build a project in the medium or long term.”
Ez a mondat nagyon kiveri a biztosítékot a koronavírus évében. Mégis milyen pénzből vettek volna neki, és mégis kit? Senki sem tetszett neki, csak a haverok.
- füst
Azért álljunk meg egy pillanatra, ha történelmi magaslatra teszed a klubot, above all, akkor azért picit más a viszonyítási alap.Ez máshol is így lesz, sajnos. Még egy Románál, vagy egy West Brom-nál is.. ez a szakma velejárója, és tudni kell kezelni.
Ha a romával egy edző nyerne nem 3 blt, 2 la ligát meg x tökömtudja még mit, hanem mondjuk 2szer egymás után scudettót, akkor egész Rómában úgy köszönnének neki előre, hogy fényesre nyalják a golyóit.
Azért tisztázzunk valamit, életed madridista élménye az a szűk három év volt amit ZZ összehozott neked. Ilyenekre 50+ éveket várni.
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Ez pont arra vonatkozik, hogy a rovidtavu sikeresseg miatt nem lehetett a hosszutavu epitkezesen dolgozni… osszel es telen volt egy nagy godor, amikor minden sportlap kongatta a veszharangot, igy nem lehet ujoncokat beepiteni.Anthony írta: 6. The club did not support me to build a project in the medium or long term.”
Ez a mondat nagyon kiveri a biztosítékot a koronavírus évében. Mégis milyen pénzből vettek volna neki, és mégis kit? Senki sem tetszett neki, csak a haverok.
- Becks23
Ez máshol is így lesz, sajnos. Még egy Románál, vagy egy West Brom-nál is.. ez a szakma velejárója, és tudni kell kezelni.füst írta:Nem erről van szó. A kudarc jellemformáló. Egy kis alázat pedig ráfér a madridizmusra, mert most egy métely a környezet. Az nem baj hogy elmegy ZZ, de amit évközben kapott a nagyérdeműtől az minősíthetetlen.ronaldo99 írta:
Ha nem ZZ az edző akkor inkább ne is nyerjünk?
- füst
Nem erről van szó. A kudarc jellemformáló. Egy kis alázat pedig ráfér a madridizmusra, mert most egy métely a környezet. Az nem baj hogy elmegy ZZ, de amit évközben kapott a nagyérdeműtől az minősíthetetlen.ronaldo99 írta:
Ha nem ZZ az edző akkor inkább ne is nyerjünk?
- Becks23
Zidane: “But today things are different. I am leaving because I feel the club is no longer giving me the confidence I need. The club did not support me to build a project in the medium or long term.”
Ahogy egyre többször olvasom, annál antipatikusabb amit írt... köszönjük szépen, de többet ne legyél a Real edzője.
Ahogy egyre többször olvasom, annál antipatikusabb amit írt... köszönjük szépen, de többet ne legyél a Real edzője.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Ez így számomra nagyon gáz:
1. Az első távozásának a magyarázata nem elfogadható
2. Nem értek egyet azzal, hogy max. 2 éve lehetne egy edzőnek egy klubnál. Ő lehetett volna a mi Fergusonunk. Csak rajta múlt, senki máson.
3. Az, hogy megjelent valami szarság a médiában miért érintette ennyire negatívan? Ki a szart érdekel miket hápog a média?
4. Több száz interjút adott a médiában, amelyeken konkrétan NEM MONDOTT SEMMIT. Miért nem volt egy kicsit tökösebb, mondja meg ha valami baj van?
5. Egyértelműnek tűnik a levélből is, hogy volt pár játékos, aki favorizálva volt, nem értem ő hogy akart új projektet indítani, amiben "nem támogatta a klub"
6. The club did not support me to build a project in the medium or long term.”
Nem tudom hova sűllyedhet még a klub megítélése, amikor játékosok, edzők akkor jönnek, akkor mennek amikor akarnak, akkor játszanak ha éppen van kedvük, akkor sérültek amikor éppen nekik úgy áll fel?
1. Az első távozásának a magyarázata nem elfogadható
2. Nem értek egyet azzal, hogy max. 2 éve lehetne egy edzőnek egy klubnál. Ő lehetett volna a mi Fergusonunk. Csak rajta múlt, senki máson.
3. Az, hogy megjelent valami szarság a médiában miért érintette ennyire negatívan? Ki a szart érdekel miket hápog a média?
4. Több száz interjút adott a médiában, amelyeken konkrétan NEM MONDOTT SEMMIT. Miért nem volt egy kicsit tökösebb, mondja meg ha valami baj van?
5. Egyértelműnek tűnik a levélből is, hogy volt pár játékos, aki favorizálva volt, nem értem ő hogy akart új projektet indítani, amiben "nem támogatta a klub"
6. The club did not support me to build a project in the medium or long term.”
Nem tudom hova sűllyedhet még a klub megítélése, amikor játékosok, edzők akkor jönnek, akkor mennek amikor akarnak, akkor játszanak ha éppen van kedvük, akkor sérültek amikor éppen nekik úgy áll fel?
Köszönöm tisztelt Hibátlan Tökéletes Úr az észrevételt, sikerült kiragadni a lényeget, remélem ennél nagyobb örömöd nem lesz ma mint, hogy ezen röhögsz!Sierra írta:Jujjjzoli0415 írta:befelyezés
- Becks23
Ez nem lehet indok. Hülyeség. Először még megérti az ember, hogy oké felállok, mert úgy érzem, hogy másra van szüksége a csapatnak. De akkor a faszért kell visszajönni, mézesmadzag, illegni-billegni a szezon végéig, hogy majd akkor döntök, mindenki várja a csodát, hogy hosszabbít/marad, aztán pofáraesés és most vagy jönni fog egy Benítez féle kókler, vagy lesz Conte 1-2 szezonra. Ilyen nincs, hogy nem érezte a támogatást, 1 percig nem volt téma, hogy kirúgják, mert rossz a játék, szarok az eredmények, stb. Pedig igazán megérdemelte volna szezon közben is... ha nem ZZ ült volna a padon már a szezon első felében repült volna. Akárhogy magyarázza egyre jobban elássa magát, inkább maradjon csendben és húzzon el a válogatotthoz, vagy valamelyik olajos csapathoz ahol van ">bizalom<" 100 milliókért igazolni, mint Pep.Realista24 írta: Zinedine Zidane's open letter to Real Madrid.
[...]
Zidane: “Dear Madridista, this letter was to say goodbye and explain the reasons for my departure. I will always be one of you. Hala Madrid.”
Egyébként bármelyik csapatnál lesz olyan ember, aki megpróbálja megfúrni, szóval... áh mindegy is.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Guti
Ha nem ZZ az edző akkor inkább ne is nyerjünk?füst írta:Bármelyik másik edző repült volna már novemberben
Ezen mentalitás miatt ráférne erre a klubra 10 év masszív oboa.
Na persze kehet hogy kívánni se kell, simán összejöhet. Nagy kár, hogy közben Perez apó miatt megszakadna a szivem.
Kerethez képest középszar szezon... jó vicc, akkor remélem a kövi edzővel egyből BL-lel nyitunk.
Én a 2000-es évek legeleje óta madridista vagyok. Sok szűk esztendőt túléltem szurkolóként és sok kedvencem távozott a klubtól ilyen vagy olyan módon.
Soha nem jutott eszembe hogy a kedvencem nélkül inkább ne is nyerjünk.
Ezek a nagy egyéniségek, legendák a klub rendkívül gazdag történelmének a részei. Se többek, se kevesebbek.
Tisztelni kell őket, de egyik sem nagyobb a klubnál.
Szerintem nem ment mellé.
Minden bizonnyal fúrt és fúrna is tovább.
Amúgy az is lejön ebből a levélből, hogy Zidane a régieket is sajnálná elküldeni és nem csak neki járna a tisztelet. Viszont az életnek ez a része, nem szabad a régi bálványokba kapaszkodni, amikor már omladoznak,
Igen, róla írt nem rég Ronchero is. Őt kellett volna kirúgni Benítezzel együtt.Pad'em írta: Kemény.
Elvileg José Angel Sanchez furhatta ZZ-t, meg a klub kommunikációjáért felelős arcokra célozhat a kopasz.
Minden bizonnyal fúrt és fúrna is tovább.
Amúgy az is lejön ebből a levélből, hogy Zidane a régieket is sajnálná elküldeni és nem csak neki járna a tisztelet. Viszont az életnek ez a része, nem szabad a régi bálványokba kapaszkodni, amikor már omladoznak,
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Nem tetszik a levél.
Legalábbisbazon része hogy azért megy mert decemberben kiszivárgott, hogy kirúgják ha európa liga lesz.
Sehol nem voltunk decemberben. Kilatastalan volt az egész.
Nyert trófea nélkül soha senki nem folytathatta a Madrid padján. Sőt. Sokan még azzal sem. Ahhoz képest most magától ment, mert fél éve a vezetőség bizonyos elemeitől kiszivárgott hogy elküldik ha összeomlás van.
(De hogy ez így is lett volna....)
Hát bazdmeg.
Nem is értem.
Oké hogy ego, meg Zidane, de most ezért??
Nullkupás szezon után se küldték el. Ettől nagyobb bizalmat nem lehet egy Real Madridnál egy edzőnek adni.
Ugye nem gondolta komolyan hogy tieznpontos hátrany a ligában és egy középgyenge csoportból való kihullás esetén nem vetődik fel a távozása??
Áhh nem értem én ezt a fazont.
Legalábbisbazon része hogy azért megy mert decemberben kiszivárgott, hogy kirúgják ha európa liga lesz.
Sehol nem voltunk decemberben. Kilatastalan volt az egész.
Nyert trófea nélkül soha senki nem folytathatta a Madrid padján. Sőt. Sokan még azzal sem. Ahhoz képest most magától ment, mert fél éve a vezetőség bizonyos elemeitől kiszivárgott hogy elküldik ha összeomlás van.
(De hogy ez így is lett volna....)
Hát bazdmeg.
Nem is értem.
Oké hogy ego, meg Zidane, de most ezért??
Nullkupás szezon után se küldték el. Ettől nagyobb bizalmat nem lehet egy Real Madridnál egy edzőnek adni.
Ugye nem gondolta komolyan hogy tieznpontos hátrany a ligában és egy középgyenge csoportból való kihullás esetén nem vetődik fel a távozása??
Áhh nem értem én ezt a fazont.
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Zizou mindig is egy nagyon erzelmes alkat volt, ugy latszik a kor nem szilarditotta meg a lelket. Perez mindig mellette volt, de o nem egyenlo a klubbal, ha az igazgatotanacs egy resze valtozast akart es a hatterbol leakeltek, akkor tenyleg nincs mit tenni, a vezetosegnek nagyobb a lobbiereje. Kicsit Zizou is belefaradhatott a szelmalomharcba, megerdemel egy kis pihenest es egy masik komoly csapatot.
Egyebkent barhova megy, fog meg BL-t nyerni. Majdnem bevezette a nyugger teamet is a dontobe
Egyebkent barhova megy, fog meg BL-t nyerni. Majdnem bevezette a nyugger teamet is a dontobe
Jujjjzoli0415 írta:befelyezés