Schulcz írta:
füst írta:
Teljesen igazad van, de szerencsére véget ért a rossz időszakunk, végre újra sikeresek lehetünk, hogy nincs itt ez a valaha volt legkártékonyabb.
Értem mire gondolsz, de kérlek fogadd el, hogy a siker nem csak pillanatnyi, hanem hosszútávú is, egy nagy klub esetében. Rövidtávon, remek volt a 3 bl és én is nagyra tartom, hidd el. Viszont hosszútávon durva rombolás amit csinált.
Én is egyetértek veled, le is írtam pár napja, hogy köszönöm szépen, szép volt, jó volt, imádtam, de váltani kellett, mert az nincs rendben, hogy fiatal jó játékosokat engedünk el, és 33+ éveseket játszatunk, mert nem merjük megmondani nekik, hogy húzz a padra. Most meg kapaszkodunk az utolsó utáni szalmaszálakba, hogy mentsük a menthetőt. Értem én, hogy ők voltak részesei a világverő csapatnak, de a kor csúnya dolog (Marcelo pl. - már rég kukázni kellett volna, és Mendy csereként egy Reguilon pont elfért volna..), a fiatalokhoz személyesen tudom, hogy mekkora motiváló erő kell, én is csináltam, igaz csak félprofi szinten, de képesek túl sokat gondolni magukról, az öregek pedig motiválatlanok lehetnek. valahol a kettő között kell megtalálni a közös nevezőt, és akkor amikor 3 BL-t nyertünk egymás után, akkor pont ez történt. az, hogy ZZ nem tudta beépíteni a kicsiket azt nem tudom más nyakába varrni. de továbbra sincs semmi gondom a távozással, csak ne így és ne írjon ilyen levelet utána.
Ha a szezon közben megmondta volna, legalább csak privátban, hogy a végén feláll, akkor annyi lehetőségünk és időnk lett volna pótolni, hogy nem is tudtak volna választani.. de így.. remélem minél hamarabb megvan az új edző, hogy a nyáron megismerkedjen a dolgokkal, felvegye a napi ritmust és elkezdje szervezni a felkészülést..