Én is egyetértek veled, le is írtam pár napja, hogy köszönöm szépen, szép volt, jó volt, imádtam, de váltani kellett, mert az nincs rendben, hogy fiatal jó játékosokat engedünk el, és 33+ éveseket játszatunk, mert nem merjük megmondani nekik, hogy húzz a padra. Most meg kapaszkodunk az utolsó utáni szalmaszálakba, hogy mentsük a menthetőt. Értem én, hogy ők voltak részesei a világverő csapatnak, de a kor csúnya dolog (Marcelo pl. - már rég kukázni kellett volna, és Mendy csereként egy Reguilon pont elfért volna..), a fiatalokhoz személyesen tudom, hogy mekkora motiváló erő kell, én is csináltam, igaz csak félprofi szinten, de képesek túl sokat gondolni magukról, az öregek pedig motiválatlanok lehetnek. valahol a kettő között kell megtalálni a közös nevezőt, és akkor amikor 3 BL-t nyertünk egymás után, akkor pont ez történt. az, hogy ZZ nem tudta beépíteni a kicsiket azt nem tudom más nyakába varrni. de továbbra sincs semmi gondom a távozással, csak ne így és ne írjon ilyen levelet utána.Schulcz írta:Értem mire gondolsz, de kérlek fogadd el, hogy a siker nem csak pillanatnyi, hanem hosszútávú is, egy nagy klub esetében. Rövidtávon, remek volt a 3 bl és én is nagyra tartom, hidd el. Viszont hosszútávon durva rombolás amit csinált.füst írta: Teljesen igazad van, de szerencsére véget ért a rossz időszakunk, végre újra sikeresek lehetünk, hogy nincs itt ez a valaha volt legkártékonyabb.
Ha a szezon közben megmondta volna, legalább csak privátban, hogy a végén feláll, akkor annyi lehetőségünk és időnk lett volna pótolni, hogy nem is tudtak volna választani.. de így.. remélem minél hamarabb megvan az új edző, hogy a nyáron megismerkedjen a dolgokkal, felvegye a napi ritmust és elkezdje szervezni a felkészülést..