Értékeld a legutóbbi meccset
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Tegnap 2 11-est nem adott meg a játékvezető,ez egyértelmű tény....Adrianot ki kellett volna ez is egyértelmű tény...ezért aztán lehet itt azt mondani,hogy nem ezen múlott,mert ezen IS.
Meg természeresen az elbaltázott 1. félidőn,amit mint taktikailag,mint szerkezetileg,mint pedig a kezdőbe delegált játékosokkal edzőbá el ott...nem kicsit,nagyon...
Aztán a második játékrészben,észbekapván korrigált,a cseréi ültek,a játék képe előnyünkre változott....a baj az,hogy a barcelona az első félidőben sem játszott jól,csak mi nem tudtuk még azt sem,hogy milyen eseményen veszünk részt...
Megvédeném Varanet,és egy kicsit Lopezt is....a francia sokszor nagyon jókor avatkozott közbe,mindig igyekezett megjátszani a labdát,nem vaktába elrugdosni...Lopeznak meg azért voltak nagy mentései,amik bravúr szagúak voltak,de a gól az egyértelműen az övé...egyébként Varane ha ujból játékban lesz,akkor olyan lesz mint régen,ezt merem állítani....csak sok volt a kihagyás,ez látszott a játékán...
A többiek...nos Ramos kpn való kezdetése baklövés volt,Khedira megint belépett támadófelelősnek...egyébként nem értem hogy a francba keveredik ő oda...Ronaldo belül szenvedett,de mikor visszament szélre,akkor azért látszott hogy hasznos...az már nem rajta mulott hogy nem kapott büntetőt,vagy Khedira elbaltázta a ziccert...Carvajal tetszett,nem is értem tanult kollegám miért adott neki 0 pontot,ő is mint Varane,megjátszotta a labdát,nem vagdosta el...Modric hasznisan játszott,csak nem volt játszótárs és így nehéz...DM meg a butábbik énjét vette elő sajnos.Illara jól szállt be,egyből lett valami fazonja a kp-nek,Benzema meg zseniálisan...bből többet,és akkor nem lesz itt baj.És Jesé bizonyította hogy helye van a Real Madridban,mert bejött és meg is lett az eredménye...azt tette amit tennie kell...gólt rúgott.
Összességében,ha ez a tendencia marad,akkor nem aggódok,remélem Ancelotti kezdi megtalálni a csapatát...a fejlődés a regnapi meccs alapján lemérhető,de a mesternek NEM SZABAD még egy olyan hülyeséget csinálnia,mint tegnap az első félidőben,sem taktikailag,sem szerkezetileg,sem felállításban....
Ja igen...és Bale...hát neki még...keresik a helyét...
Meg természeresen az elbaltázott 1. félidőn,amit mint taktikailag,mint szerkezetileg,mint pedig a kezdőbe delegált játékosokkal edzőbá el ott...nem kicsit,nagyon...
Aztán a második játékrészben,észbekapván korrigált,a cseréi ültek,a játék képe előnyünkre változott....a baj az,hogy a barcelona az első félidőben sem játszott jól,csak mi nem tudtuk még azt sem,hogy milyen eseményen veszünk részt...
Megvédeném Varanet,és egy kicsit Lopezt is....a francia sokszor nagyon jókor avatkozott közbe,mindig igyekezett megjátszani a labdát,nem vaktába elrugdosni...Lopeznak meg azért voltak nagy mentései,amik bravúr szagúak voltak,de a gól az egyértelműen az övé...egyébként Varane ha ujból játékban lesz,akkor olyan lesz mint régen,ezt merem állítani....csak sok volt a kihagyás,ez látszott a játékán...
A többiek...nos Ramos kpn való kezdetése baklövés volt,Khedira megint belépett támadófelelősnek...egyébként nem értem hogy a francba keveredik ő oda...Ronaldo belül szenvedett,de mikor visszament szélre,akkor azért látszott hogy hasznos...az már nem rajta mulott hogy nem kapott büntetőt,vagy Khedira elbaltázta a ziccert...Carvajal tetszett,nem is értem tanult kollegám miért adott neki 0 pontot,ő is mint Varane,megjátszotta a labdát,nem vagdosta el...Modric hasznisan játszott,csak nem volt játszótárs és így nehéz...DM meg a butábbik énjét vette elő sajnos.Illara jól szállt be,egyből lett valami fazonja a kp-nek,Benzema meg zseniálisan...bből többet,és akkor nem lesz itt baj.És Jesé bizonyította hogy helye van a Real Madridban,mert bejött és meg is lett az eredménye...azt tette amit tennie kell...gólt rúgott.
Összességében,ha ez a tendencia marad,akkor nem aggódok,remélem Ancelotti kezdi megtalálni a csapatát...a fejlődés a regnapi meccs alapján lemérhető,de a mesternek NEM SZABAD még egy olyan hülyeséget csinálnia,mint tegnap az első félidőben,sem taktikailag,sem szerkezetileg,sem felállításban....
Ja igen...és Bale...hát neki még...keresik a helyét...
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, C.Ronaldo, Varane, Gerrard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Liverpool
Sziasztok. Lenne egy kérdésem; rendelt-e már valaki a madridom.hu-ról mezt ,és ha igen ,milyen tapasztalatai vannak vele kapcsolatban. Jó minőségű,rendben volt a feliratozás ,jó méretet kapott-e stb. Tudom hogy nem ide való ,de nem találtam meg hová máshová írhatnám. Előre is köszönöm.
- hugo
- Kedvenc játékosaid: H.Sanchez ; CR7 ; Varane
- Kedvenc csapatod: RM
Ami nekem a legnagyobb örömet okozta, hogy évek óta először nyugodt,baráti hangnemben tudtuk kibeszélni a classico-t a barcás kollégákkal, a meccs előtt és után is.
Ez a meccs teljesen más hangulatú volt mint a Nagyarcú Mourinho vs Álúriember Guardiola meccsek és ez jó.
Ez a meccs teljesen más hangulatú volt mint a Nagyarcú Mourinho vs Álúriember Guardiola meccsek és ez jó.
"I doubt Barcelona will make an offer, but they can save it because I wouldn’t accept." H.S.
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Csak néhány gondolat. Sok mindent leírtatok helyettem, én pár dolgot írnék le, amit én másként látok.
- Először is hagyjuk már azt, hogy épül a csapat. Nem. Nem épül. A tavalyi kerethez képest 2 új játékos volt a kezdőben, a többiek már a csapat tagjai évek óta. Tudjátok mi az, amikor a 0-ról épül a csapat? Na az, ami 2009-ben volt. Ez nem a 0-ról épül. Ennyi erővel a Barca és a BM is még épülnek, ergo ugyanannyira félúton járnak, mint mi.
- Edzői hibák. Ancelotti idén már a sokadik meccsét cseszi el, de még nem volt olyan meccs idén, amit az ő zseniális húzásával nyertünk volna meg. Ez azért komoly kritika az öregnek. Egy ennyire buta kezdőt felállítani... Bale? Könyörgöm minek? A vak is látja, hogy formán kívül van, nem találja a helyét, az erőnléte a béka segge alatt, és akkor bepakoljuk a kezdőbe... Ha nem akarta kezdetni Benzemát, akkor legalább Iscot pakolta volna fel a kezdőbe, de ne egy minden szempontból félkész játékost...
A másik Ramos kp-n kezdetése. A játék képe ugyan mást mond, de véleményem szerint ez volt a kevésbé súlyos hiba, mert ez akár ki is fizetődhetett volna, ha kihúzzuk az első félidőt 0-0-lal. A taktika valahogy egyébként szerintem így nézett volna ki, hogy bunkerfoci 60. percig, utána Benzema be, Isco be, Illara be és a már kicsit fáradt Barcát lefocizzuk. Nem egy hülye gondolat, de Ramos tök fogalmatlan ahhoz, hogy a kp-n játsszon, és ha Ancelotti látta a korábbi klasszikusokat, akkor azt is tudja, hogy a Pepe vkp dolog mindössze egyszer fizetődött ki búsásan, és később megannyiszor csak betli volt. A cserék ezek után persze, hogy lendítettek a játékunkon, mert egyrészről ez volt a terv, másrészről meg annyira kuka volt az első félidő, hogy ennél csak jobb lehetett. Így ezt én nem értékelném nagy edzői húzásnak.
Az meg, hogy első el classicoja az ne legyen már Ancelotti védelme, mert Tatának is az első Barca-Realja volt, és elviekben neki kellett előre lépnie, nem nekünk, mert tavaly bizony mi uraltuk ezeket a meccseket.
- A második félidei játék fejlődés? Szerintem nem. Ha az lenne, akkor a Juve ellen is kellett volna már látszania ezeknek a dolgoknak. 3 nap alatt nem jön létre ilyen szintlépés. Beszorítottuk a Barcát, mint ahogy megtettük azt korábban is párszor. A Barca kevésbé támad le, kevesebbet birtokolja a labdát, taktikusabbak, így több csapat fog felettük dominálni. Nem akkora érdem ezt a csapatot lefocizni, mint a Pep-féle brigádot anno. Ettől függetlenül tetszett, amit láttam. A kulcs nyitja inkább az volt, hogy motiváltan mentünk előre, mint az állat. A többi meccsen nem voltak motiváltak a fiúk?
- Benzema. Ennek a gyereknek kell két tasli, hogy 2 hétig mindkét szeme lila és zöld színben pompázzon. Tegnap látszott rajta az akarás, a küzdés, a motiváltság. Jó megmozdulások sorát villantotta meg. Ha a Barca ellen megy, akkor mások ellen miért nem? Ha ezt a Benzemát látnám hétről-hétre, leszarnám, hogy nem rúg gólokat. Mert ez a Benzema hasznos, és tényleg ez a játékos kell nekünk. De a kontrasztra, amit a tegnapi és a többi teljesítménye között fennáll, csak a motivációs gond lehet a magyarázat. Jó úton halad a karrierjének lerombolása felé.
- Jesé.
Jövő héten a kezdőbe vele. Már rég kiérdemelte azt, hogy egy meccsen kezdő legyen, itt az ideje, hogy Ancelotti tökös legyen és be merje rakni a Juve ellen meg utána hétvégén a bajnokin is. Itt az ideje, hogy ismét a mi kutyánk kölyke legyen a Real legnagyobb csillaga. Ha valakinek van rá esélye, akkor ő. Nem biztos, hogy sikerülni fog neki, de akármikor beáll, nem lóg ki lefelé, többet tesz hozzá a játékhoz, mint a 100 millás Bale. Meg kell kapnia a lehetőséget.
- Először is hagyjuk már azt, hogy épül a csapat. Nem. Nem épül. A tavalyi kerethez képest 2 új játékos volt a kezdőben, a többiek már a csapat tagjai évek óta. Tudjátok mi az, amikor a 0-ról épül a csapat? Na az, ami 2009-ben volt. Ez nem a 0-ról épül. Ennyi erővel a Barca és a BM is még épülnek, ergo ugyanannyira félúton járnak, mint mi.
- Edzői hibák. Ancelotti idén már a sokadik meccsét cseszi el, de még nem volt olyan meccs idén, amit az ő zseniális húzásával nyertünk volna meg. Ez azért komoly kritika az öregnek. Egy ennyire buta kezdőt felállítani... Bale? Könyörgöm minek? A vak is látja, hogy formán kívül van, nem találja a helyét, az erőnléte a béka segge alatt, és akkor bepakoljuk a kezdőbe... Ha nem akarta kezdetni Benzemát, akkor legalább Iscot pakolta volna fel a kezdőbe, de ne egy minden szempontból félkész játékost...
A másik Ramos kp-n kezdetése. A játék képe ugyan mást mond, de véleményem szerint ez volt a kevésbé súlyos hiba, mert ez akár ki is fizetődhetett volna, ha kihúzzuk az első félidőt 0-0-lal. A taktika valahogy egyébként szerintem így nézett volna ki, hogy bunkerfoci 60. percig, utána Benzema be, Isco be, Illara be és a már kicsit fáradt Barcát lefocizzuk. Nem egy hülye gondolat, de Ramos tök fogalmatlan ahhoz, hogy a kp-n játsszon, és ha Ancelotti látta a korábbi klasszikusokat, akkor azt is tudja, hogy a Pepe vkp dolog mindössze egyszer fizetődött ki búsásan, és később megannyiszor csak betli volt. A cserék ezek után persze, hogy lendítettek a játékunkon, mert egyrészről ez volt a terv, másrészről meg annyira kuka volt az első félidő, hogy ennél csak jobb lehetett. Így ezt én nem értékelném nagy edzői húzásnak.
Az meg, hogy első el classicoja az ne legyen már Ancelotti védelme, mert Tatának is az első Barca-Realja volt, és elviekben neki kellett előre lépnie, nem nekünk, mert tavaly bizony mi uraltuk ezeket a meccseket.
- A második félidei játék fejlődés? Szerintem nem. Ha az lenne, akkor a Juve ellen is kellett volna már látszania ezeknek a dolgoknak. 3 nap alatt nem jön létre ilyen szintlépés. Beszorítottuk a Barcát, mint ahogy megtettük azt korábban is párszor. A Barca kevésbé támad le, kevesebbet birtokolja a labdát, taktikusabbak, így több csapat fog felettük dominálni. Nem akkora érdem ezt a csapatot lefocizni, mint a Pep-féle brigádot anno. Ettől függetlenül tetszett, amit láttam. A kulcs nyitja inkább az volt, hogy motiváltan mentünk előre, mint az állat. A többi meccsen nem voltak motiváltak a fiúk?
- Benzema. Ennek a gyereknek kell két tasli, hogy 2 hétig mindkét szeme lila és zöld színben pompázzon. Tegnap látszott rajta az akarás, a küzdés, a motiváltság. Jó megmozdulások sorát villantotta meg. Ha a Barca ellen megy, akkor mások ellen miért nem? Ha ezt a Benzemát látnám hétről-hétre, leszarnám, hogy nem rúg gólokat. Mert ez a Benzema hasznos, és tényleg ez a játékos kell nekünk. De a kontrasztra, amit a tegnapi és a többi teljesítménye között fennáll, csak a motivációs gond lehet a magyarázat. Jó úton halad a karrierjének lerombolása felé.
- Jesé.
Jövő héten a kezdőbe vele. Már rég kiérdemelte azt, hogy egy meccsen kezdő legyen, itt az ideje, hogy Ancelotti tökös legyen és be merje rakni a Juve ellen meg utána hétvégén a bajnokin is. Itt az ideje, hogy ismét a mi kutyánk kölyke legyen a Real legnagyobb csillaga. Ha valakinek van rá esélye, akkor ő. Nem biztos, hogy sikerülni fog neki, de akármikor beáll, nem lóg ki lefelé, többet tesz hozzá a játékhoz, mint a 100 millás Bale. Meg kell kapnia a lehetőséget.
Az itt lesajnált Pep is keresi a csapatát a BM-ben, Lahm a vkp meg ilyenek, de mégis folytatják az alázást a bajnokságban és a BL-ben is. Ez nem lehet kifogás.Ancelotti még mindig próbálgatja a keretet.
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Ezeken kívül Benzemával kell még valamit kezdeni, és Jesével.madridronie írta: Xabi (Illarra) és Modric kapja meg szépen a karmesteri pálcát; Balet építsük szépen fokozatosan fel/be, Varanet, Iscot hozzuk ismét formába aztán csókolom! :Đ
És ezek után nagyon jók lehetünk. Minden adott hozzá.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Ez bizony így van; Xabi, Varane visszatérésével és Bale felépülésével viszont immár teljes lesz a kerete, szóval a következő hetekben, hónapokban most már meg kell, hogy találja a csapatát! Xabi (Illarra) és Modric kapja meg szépen a karmesteri pálcát; Balet építsük szépen fokozatosan fel/be, Varanet, Iscot hozzuk ismét formába aztán csókolom! :ĐMég mindig nem hisztek nekem, de megint leírom. Ancelotti még mindig próbálgatja a keretet.
Ehhez idő és türelem kell.
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
- RealRaúl77
Gondolom most rám reagálva írtátok ezt.
Annyit mondok, hogy az elmehet a búsba, nem egyenértékű azzal, hogy követelném a menesztését..
És írtam arról is, ha nem is így konkrétan, hogy a második félidőben javított az öreg. És remélem ő tud tanulni belőle, nem úgy mint az elődje.
És nem hiszem magam okosabbnak, az csak egy vélemény, egy meglátás.
Annyit mondok, hogy az elmehet a búsba, nem egyenértékű azzal, hogy követelném a menesztését..
És írtam arról is, ha nem is így konkrétan, hogy a második félidőben javított az öreg. És remélem ő tud tanulni belőle, nem úgy mint az elődje.
És nem hiszem magam okosabbnak, az csak egy vélemény, egy meglátás.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
-
- Kedvenc játékosaid: Redondo, Zidane, R. Carlos, Iker Casillas, Ronaldo, Marcelo, Raul, McManaman, CR, Xabi Alonso, Varane, Pepe, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Fradi
Ezt nagyon adom, ráadásul még így is, hogy nincs összeállva a csapat nem nagyon volt Barca fölény.sentry írta:Még mindig nem hisztek nekem, de megint leírom. Ancelotti még mindig próbálgatja a keretet.
De az én k*rva anyámat, hogy én ezt gondolom és még időt is adok neki. Nem küldöm el a fél keretet és a világ egyik top edzőjét nem nézem senkibe és a gép előtt ülve nem hiszem magam okosabbnak.
Nem elég mástól hallgatni a sok hülyeséget bakker, még itt is a sok pesszimista is teli hányja,sírja a fórumot hetente.
Még mindig nem hisztek nekem, de megint leírom. Ancelotti még mindig próbálgatja a keretet.
De az én k*rva anyámat, hogy én ezt gondolom és még időt is adok neki. Nem küldöm el a fél keretet és a világ egyik top edzőjét nem nézem senkibe és a gép előtt ülve nem hiszem magam okosabbnak.
Nem elég mástól hallgatni a sok hülyeséget bakker, még itt is a sok pesszimista is teli hányja,sírja a fórumot hetente.
- RealRaúl77
Nem akarok sok mindenről írni, mert ezt előttem bőven megtették, sőt lehet erről is írtak már, mert nem olvastam el mindent. De én úgy gondolom, hogy ez a meccs egy jó lecke volt. Egyértelműen érezhető, látható a kontraszt a két félidő, a két felfogás, a két játék között. Egyértelműen kitűnnek az első félidő hibái, melyek jelzik Carlo eddigi hibáit is, és Mou hibáit is (bár ő nem a Barca ellen követte el őket). A második félidőben meg megfigyelhetőek voltak a megoldások is. Ezekből, ha nem tanul az öreg, nem tűnik fel neki, nem veszi észre, akkor mehet a búsba.
Véleményem szerint:
-Isco-Illara-Modric kp. (bájdövéj Casemiroval mi a rák van??)
-Carvajal egyértelműen.
-Marcelo (bár ma nem ficánkolt, és bár nincs mellőzve a brazil, de többször kezdett Coentrao indokolatlanul is az ő kárára.)
-Jesének sokkal több lehetőség (nem csak a gólja miatt)
-valamint Benzema is.. lehet nem fossa a gólokat, de én konkrétan ezt leszarom. Megteszi Cé, és idővel, ha bejön a biznisz, és formába lendül, beépül, majd talán Bale is. Annak ellenére, hogy a francia nem egy életveszélyes játékos, nagyon hasznos, és én nagyon szurkolok neki. És lehet a Bernabeu közönsége nem tesz jót neki, és idegenben kéne nyomatni leginkább, talán jobban tud ott bizonyítani, otthon meg csapathatná Jesé/Morata (fontos a sorrend), de sajnos ez nem igazi megoldás....
-Ja és igen.. Balenek még idő kell. Addig nyomja DM/Jesé, és folyamatosan építsük őt be. Cserekén fél órákat már simán kaphat, később félidőket, aztán szép lassan tovább. Csak tavaszra legyen meg, ott bl-ben nagyon kellhet majd, meg bajnoksághajrában.
Véleményem szerint:
-Isco-Illara-Modric kp. (bájdövéj Casemiroval mi a rák van??)
-Carvajal egyértelműen.
-Marcelo (bár ma nem ficánkolt, és bár nincs mellőzve a brazil, de többször kezdett Coentrao indokolatlanul is az ő kárára.)
-Jesének sokkal több lehetőség (nem csak a gólja miatt)
-valamint Benzema is.. lehet nem fossa a gólokat, de én konkrétan ezt leszarom. Megteszi Cé, és idővel, ha bejön a biznisz, és formába lendül, beépül, majd talán Bale is. Annak ellenére, hogy a francia nem egy életveszélyes játékos, nagyon hasznos, és én nagyon szurkolok neki. És lehet a Bernabeu közönsége nem tesz jót neki, és idegenben kéne nyomatni leginkább, talán jobban tud ott bizonyítani, otthon meg csapathatná Jesé/Morata (fontos a sorrend), de sajnos ez nem igazi megoldás....
-Ja és igen.. Balenek még idő kell. Addig nyomja DM/Jesé, és folyamatosan építsük őt be. Cserekén fél órákat már simán kaphat, később félidőket, aztán szép lassan tovább. Csak tavaszra legyen meg, ott bl-ben nagyon kellhet majd, meg bajnoksághajrában.
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Egyébként ez tök igaz. Mou is volt olyan örült, hogy felküldte Pepét vkp-nak a Barca ellen, meg most Ramost Ancelotti is. Jön a Barca, fosik mindenki, összevissza forgatjuk a csapatot, ahelyett, hogy nyomatnánk amit eddig. Az sem működött tökéletesen, na de akkor az, hogy fog, amit még élesben nem is próbáltunk.. De most tényleg megnyugodtam, a második félidőre lehet alapozni, ott a Barca pályán sem volt szinte, és ha őket így letudjuk nyomni, akkor tavaszra bárkit. (egyedül a Bayerntől félek)pheco írta:Tényleg ne legyen igazad. Elegem van abból, hogy szinte minden nagy csapat ugyanúgy áll ki ellenünk, mint egy gyengébb csapat ellen is, csak mi szarunk be és variáljuk át a játékot.
- Chancee9
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Ramos, Modric, Xabi Alonso, Marcelo
pont ez fogalmazódott meg bennem is, amikor láttam, hogy fut, próbálkozik, látszott rajta, hogy akar, csak ennyire futja neki. és akkor jött, hogyha lenne egy ilyen mentalitású játékosunk aki jobb képességekben, akkor mennyivel lennénk előbbrepheco írta:Igazából jól helyezkedik Khedira, mert mindig hozzá kerül a labda... Lehet azért, mert rá nem figyelnek, mert tudják, hogy veszélytelen. Haverommal azt beszéltük meccs közben, hogy mi lenne, ha Khedira helyett Gündogan lenne(vagy Vidal, Pogba, Wilshere.. és még lehetne sorolni) és ő kerülne ilyen helyzetekbe Tényleg sírva tudtunk volna fakadni. A második félidő tetszett, főleg Illarra és Karim beállása után. +Jesé is patent volt.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
Rövid értékelésem: amit láthattunk az nem más volt, mint a Mourinho-korszak közepe. Szerencsére Ancelotti az 5-0-át és az utána lévő 1-2 szenvedést kihagyta, és rögtön a másdik, tapogatózós fázisra tért rá. Csak azt nem értem, hogy ha már volt egy kidolgozott terv, amivel a Barcát mindig tönkre lehet verni, akkor miért nem használta? Az első gól után nagyon éreztem megint a nagy arányú vereséget, szerencsére azért összeszedték magukat, és megmutatták. Más kérdés, hogy megint nem ment be semmi, más kérdés, hogy megint nem kaptunk meg ellenük egy jogos büntetőt, más kérdés, hogy megint a semmiből találtak gólt. Na de most már Ancelotti is látta, tudja, hogy ki/mi a Barca...mostantól jöhetnek a meccsek, ahol ismét visszarakjuk rájuk a szopóállarcot.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Igazából jól helyezkedik Khedira, mert mindig hozzá kerül a labda... Lehet azért, mert rá nem figyelnek, mert tudják, hogy veszélytelen. Haverommal azt beszéltük meccs közben, hogy mi lenne, ha Khedira helyett Gündogan lenne(vagy Vidal, Pogba, Wilshere.. és még lehetne sorolni) és ő kerülne ilyen helyzetekbe Tényleg sírva tudtunk volna fakadni. A második félidő tetszett, főleg Illarra és Karim beállása után. +Jesé is patent volt.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Khedira definíciója:
Egy hatalmas monstrum. Védekezésben akkor jó, ha neki passzol az ellenfél, vagy ha eltalálják. Támadásoknál pontos passzt ritkán ad. Indokolatlanul is sokszor kerül a kapu közelébe, labdával vagy anélkül. Amennyiben nála a labda, tök mind1 mit csinál vele, a kapura nem veszélyes, de azért megpróbálja (évente egyszer összejön)...Minden edző szeretettel küldi a kezdőbe, de biztos mi vagyunk a hülyék, vagy legalább is én, mert nem értem mi ennek az oka
Egy hatalmas monstrum. Védekezésben akkor jó, ha neki passzol az ellenfél, vagy ha eltalálják. Támadásoknál pontos passzt ritkán ad. Indokolatlanul is sokszor kerül a kapu közelébe, labdával vagy anélkül. Amennyiben nála a labda, tök mind1 mit csinál vele, a kapura nem veszélyes, de azért megpróbálja (évente egyszer összejön)...Minden edző szeretettel küldi a kezdőbe, de biztos mi vagyunk a hülyék, vagy legalább is én, mert nem értem mi ennek az oka
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Na röviden ennyit tennék hozzá, nem sok mindent olvastam vissza, de gondolom ez a vázlat áll fent mindenkinél: nem gáz itt kikapni, csak idegesítő Ancelotti első félidős túltaktikázása, a kevés szerencs és a spori ítélete a tizinél. Benzema lövése te atya ég... és akkor fbn azt kell olvasni, hogy még ezt sem tudja belőni... nagyon sok buta szurkolónk van.
Amúgy Bernabeuban nyerünk 3-0-ra, keep calm.
Amúgy Bernabeuban nyerünk 3-0-ra, keep calm.
Én ennek nem örülök. Ne menjünk le alpári Barca stílusba...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- RaúlRealMadrid
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Beckham, Cristiano Ronaldo "The Commander", Ramos, Kaká, Coentrao, Özil
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F. ; Ferencváros TC
De most már legalább a játékosok is kimondják, amit gondolnak és láttak. A játékvezető ennyi. Marcelo nyilatkozata tetszett!
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Nem kifejezetten, legalábbis az elmúlt évekhez képest biztosan nem. Ramos ugyan szerintem feleslegesen keménykedett Neymarral szemben, de ettől eltekintve többnyire mellőztétek a favágást, ez nagy pozitívum volt, főleg, hogy a kezdőtök láttán azt vártam, hogy percenként fognak szabálytalankodni Pepéék.pheco írta:Egyébként szerintetek durván játszottunk? Anti Realos haverom basztat, hogy Ramos pirosat érdemelt volna és favágók voltunk, pedig szerintem rohadtul nem. Olyanokért kaptak szabadot a Barcások, hogy sírva tudtam volna fakadni, hogy bemerte fújni a spori.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Tényleg ne legyen igazad. Elegem van abból, hogy szinte minden nagy csapat ugyanúgy áll ki ellenünk, mint egy gyengébb csapat ellen is, csak mi szarunk be és variáljuk át a játékot.realistahuni írta:Nem akarok itt okoskodni, de én mondtam amikor megvettük, hogy nem biztos, hogy ő illik a felállásunkhoz nagyobb csapatok ellen. Persze kicsik ellen belefér, hogy Modric és Illara/Khedira/Xabi(?) előtt szervezzen, de amikor jön egy juve meg barca akkor Carlo sem mer ekkorát kockáztatni, és tkp nélküli játékot nyomat inkább 4-3-3-ban.azt nagoyn sajnálom hogy isco ma nem játszott
A meccshez: első félidő értékelhetetlen, bár a Barca se volt jó, nem tudom mit élvezkedtek Hegyiék. Neymar mákos szar gólt lőtt, meg volt egy Messi kiugratás, amit szerencsére mellé lőtt és ennyi. A második félidőben, ha a szerencse nem velük van(és a bíró), akkor x tuti meg lett volna. Faszán játszottunk. Jesének rohadtul örülök. Benzema kapufánál ordítottam, mint az állat. Tavaszra jó lesz ez. Xabi felépül, Bale beépül, Jesé meg több időt kap, aztán pár hónap múlva mehet a dara.
Egyébként szerintetek durván játszottunk? Anti Realos haverom basztat, hogy Ramos pirosat érdemelt volna és favágók voltunk, pedig szerintem rohadtul nem. Olyanokért kaptak szabadot a Barcások, hogy sírva tudtam volna fakadni, hogy bemerte fújni a spori.