Amugyis kell, nem csak akkor, ha Carlo jon.Jó lenne ő ide, de akkor kéne a nyáron Haaland vagy Mbappé, meg egy klasszis szélső és középpályás.
Edző és vezetőség
- ___Samy___
Re: Edző és vezetőség
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Mondjuk az túlzás, hogy sikeres lett volna a Bayern-nél. Másfél év után kidobták, a kötelező hazai triplázás se ment, utána meg a Nápolyt építette le szépen. Az Everton meg nyilván nem egy veretes csapat, de, azért ott voltak a 7-8. hely környékén Carlo papa előtt, vele meg a 10-be se értek be két év alatt. Gyakorlatilag azóta lejtmenetbe van, mióta elkerült tőlünk.
Szomorú leszek, ha visszahozzuk.
Szomorú leszek, ha visszahozzuk.
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
-------------Haaland
- Becks23
- Kedvenc játékosaid: David Beckham, Raúl, CR7, Sergio Ramos, Gera Zoli, Guti, Iker Casillas, Edwin van der Saar
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Manchester UTD, FTC
Pad'em írta: Real Madrid made contact with Carlo Ancelotti 4 days ago, Everton looking for a replacement incase they need a replacement. [@La_SER]
Jaj ne... ő szerintem pont nem az akire most szükségünk van, attól függetlenül, hogy bírom az öreget
- Pad'em
Real Madrid made contact with Carlo Ancelotti 4 days ago, Everton looking for a replacement incase they need a replacement. [@La_SER]
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Arra utaltam, hogy nem az az edző, aki képes többet kihozni egy keretből, mint amire az alapvetően képes. És a jelenlegi keret kb. annyira képes, amit most az idén láttunk. Neki kifejezetten sztárcsapatok valók, és ilyen volt a Milan, a Real, a Bayern, és a PSG is talán, ezekkel a csapatokkal azért hozta, amit tudnak. Jó lenne ő ide, de akkor kéne a nyáron Haaland vagy Mbappé, meg egy klasszis szélső és középpályás.ziro4vr írta:Ezt mondjuk nem értem, mit kéne azzal az evertonnal tennie/elérnie? Előtte meg felsoroltál 3 csapatot 3 országból ahol sikeres volt.illgner írta: Carlo is csak akkor jó edző, ha kap egy szuper Milant, Realt, Bayernt. Láttuk, hogy az Evertonnal mire volt képes. Ha nem jönnek klasszisok, ezzel a kerettel semmire sem fog menni.
De én se hoznám vissza amúgy.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Ezt mondjuk nem értem, mit kéne azzal az evertonnal tennie/elérnie? Előtte meg felsoroltál 3 csapatot 3 országból ahol sikeres volt.illgner írta: Carlo is csak akkor jó edző, ha kap egy szuper Milant, Realt, Bayernt. Láttuk, hogy az Evertonnal mire volt képes. Ha nem jönnek klasszisok, ezzel a kerettel semmire sem fog menni.
De én se hoznám vissza amúgy.
Nem illik.
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Én nem tudom mennyibe fáj pontosan Alaba 5 éves mandátuma....de ha csak a fizetését nézem, azt talán ki tudják gazdálkodni okosan, HA megnézem hogy mennyi kolonc és esetlegesen nem hosszabbító, távozó ember lesz. valahogy csak csak kihozzák, bízom benne én is, hogy nem vele fognak példálózni.Pad'em írta: Én szurkolni fogok neki. Váljon be. Csak nagyon remélem, hogy más igazolásoknál, akik esetleg hiányposztra érkeznének, nem az lesz a szöveg, hogy nincs pénz. Mikor Alabára 5 év alatt kiadunk 90M-t. Az kb egy 50 milliós igazolás, észszerű 5M fizetéssel. De mind1, mint minden új igazolást várom őt is, hogy pályára lépjen fehérben.
Na de Carlo papát elnyomtuk. Legfrissebb, hogy komoly esélyesként felkerült a listánkra. Megnéznénk újra? Maradt vajon még pár ép szétroncsolható idegsejtje?
Carlo? hmmm, del Bosque még nem volt sehol?
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
Carlo is csak akkor jó edző, ha kap egy szuper Milant, Realt, Bayernt. Láttuk, hogy az Evertonnal mire volt képes. Ha nem jönnek klasszisok, ezzel a kerettel semmire sem fog menni.
- Pad'em
Én szurkolni fogok neki. Váljon be. Csak nagyon remélem, hogy más igazolásoknál, akik esetleg hiányposztra érkeznének, nem az lesz a szöveg, hogy nincs pénz. Mikor Alabára 5 év alatt kiadunk 90M-t. Az kb egy 50 milliós igazolás, észszerű 5M fizetéssel. De mind1, mint minden új igazolást várom őt is, hogy pályára lépjen fehérben.
Na de Carlo papát elnyomtuk. Legfrissebb, hogy komoly esélyesként felkerült a listánkra. Megnéznénk újra? Maradt vajon még pár ép szétroncsolható idegsejtje?
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
hmm, írtam már odaát is, nem is egyszer.ilyen szintű leterheltség mellett, ésatöbbi...egy Alaba minőségű játékost, nem tartok felesleges igazolásnak. még úgy sem, hogy blanco meg miguel is ácsingózik a posztokra és jön fel akár a szennyvíz, még akkor sem, ha ramos vagy varane marad, sőt remélem is hogy marad az egyik ( varane inkább legyen bevétel ha nem ír alá ) .
Persze, ha szezon közben lfc meccset nem játszik, vagy egyszerűen akkora flop lesz mint ázár, akkor majd nekem is változni fog a véleményem.
Persze, ha szezon közben lfc meccset nem játszik, vagy egyszerűen akkora flop lesz mint ázár, akkor majd nekem is változni fog a véleményem.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Így már értelek
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Pad'em
Mert gyenge középhátvédnek tartom.Realista24 írta:De ha elmegy Ramos és Varane vagy csak az egyik, akkor miért fölösleges?Pad'em írta:
Lévén, hogy Vinicius Junior az első számú támadónk, sztem egy Depay sokkal észszerűbb választás lett volna nekünk, vagy akár Cavani. Két példa, de ha még sorolnom kell, akkor körbe nézek alaposabban.
Sztem már ezerszer leírta a fórum nagyrésze, hogy mi a baj Alabával. Felesleges, ennyi. Nekünk egyáltalán nem nagy fogás, ott ahol van egy 50 milliós balbekk, meg 4 db nála jobb középhátvéd. Ha elmegy Varane meg Ramos, akkor is Nacho-Militao egyszerűen jobb CB nála. Kpn rotációba meg nem 12M fizetésű embert vennék. Egyedül akkor látnám a helyét, ha átállnák fixen 3 védőre. Alapvetően a Barcába pont jobban illene.
Vallejo legyen a back up?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
De ha elmegy Ramos és Varane vagy csak az egyik, akkor miért fölösleges?Pad'em írta:Lévén, hogy Vinicius Junior az első számú támadónk, sztem egy Depay sokkal észszerűbb választás lett volna nekünk, vagy akár Cavani. Két példa, de ha még sorolnom kell, akkor körbe nézek alaposabban.Csabi írta: sorold már az épkézláb free agenteket, aki nagyobb fogás mint alabástya. lécci.
Sztem már ezerszer leírta a fórum nagyrésze, hogy mi a baj Alabával. Felesleges, ennyi. Nekünk egyáltalán nem nagy fogás, ott ahol van egy 50 milliós balbekk, meg 4 db nála jobb középhátvéd. Ha elmegy Varane meg Ramos, akkor is Nacho-Militao egyszerűen jobb CB nála. Kpn rotációba meg nem 12M fizetésű embert vennék. Egyedül akkor látnám a helyét, ha átállnák fixen 3 védőre. Alapvetően a Barcába pont jobban illene.
Vallejo legyen a back up?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Pad'em
Rég volt új név úgyhogy:
@ellarguero: Real Madrid are considering Carlo Ancelotti as the club's new manager. The journalist reporting is @antonmeana, and is very reliable.
@ellarguero: Real Madrid are considering Carlo Ancelotti as the club's new manager. The journalist reporting is @antonmeana, and is very reliable.
- Pad'em
Lévén, hogy Vinicius Junior az első számú támadónk, sztem egy Depay sokkal észszerűbb választás lett volna nekünk, vagy akár Cavani. Két példa, de ha még sorolnom kell, akkor körbe nézek alaposabban.Csabi írta: sorold már az épkézláb free agenteket, aki nagyobb fogás mint alabástya. lécci.
Rohadtul nem Mendy eset. Mendy egyertelmuen elorelepes volt Regulionhoz kepest.Jim írta:Ez a lényegKerlon írta: Bár nem vagyok ellene, de ha van 5 pár cipőm, akkor nem veszek egy 6at, csak azert mert jo aron van, mert ugysem hasznalom ki. Foleg, ha szarul allok anyagilag.
Kb mint Mendynél volt..,
Elfér a keretben, jó játékos
de elölre kellene 2-3 játékos, hátul meglennénk nélküli is
Az lenne még epic, ha megvennénk Koundét vagy bármelyik más kh-t
elölre meg jönne 1 játékos
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois
Szerintem meg abszolút nincs köze a kettőnek egymáshoz. A probléma továbbra is az, hogy a jelenlegi kezdő 11-be nem látni hova tudna fixen beférni, hol jelentene előrelépést a jelenlegi opciókhoz képest. Nyilván a középhátvéd poszt néz ki optimálisnak, de, aki látta a Bayern-be, az tudja, hogy kifejezetten nem játszott jól középen, ráadásul nekünk pont az elmúlt hónapok mutatták meg, hogy, amennyibben Ramos meg Varane is lép, a Nacho-Militao páros kifejezetten működőképes. Ha meg ugye egy minőségi, univerzális kiegészítő játékosként tekintünk rá, a fizu nagyon sok.h3x0r írta:Ha nem furdunk be ilyen szinten a 28 es fel eves Hazardal, valoszinuleg a 29 eves Alaba megitelese is pozitivabb lenne.ateeemadrid írta: Az meg már off itt, de ez az Alaba gyűlölet itt a fórumon elképesztő, ingyen hoztunk minőséget, aki univerzális is, ha máshova ment volna az menne, hogy miért nem mi hoztuk.
Jelenleg meg ugye edzőnk sincs, azt se tudjuk számol-e vele a következő manager vagy nem...
--------------Körte
-------------Haaland
-------------Haaland
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Ez a lényegKerlon írta: Bár nem vagyok ellene, de ha van 5 pár cipőm, akkor nem veszek egy 6at, csak azert mert jo aron van, mert ugysem hasznalom ki. Foleg, ha szarul allok anyagilag.
Kb mint Mendynél volt..,
Elfér a keretben, jó játékos
de elölre kellene 2-3 játékos, hátul meglennénk nélküli is
Az lenne még epic, ha megvennénk Koundét vagy bármelyik más kh-t
elölre meg jönne 1 játékos
- h3x0r
Ha nem furdunk be ilyen szinten a 28 es fel eves Hazardal, valoszinuleg a 29 eves Alaba megitelese is pozitivabb lenne.ateeemadrid írta: Az meg már off itt, de ez az Alaba gyűlölet itt a fórumon elképesztő, ingyen hoztunk minőséget, aki univerzális is, ha máshova ment volna az menne, hogy miért nem mi hoztuk.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Nalunk iazon mulik szerintem hogy hogy alakul a keret szeptemberig, ki lesz az edzo es milyen felallasban kepzeli el a csapatot, stb...
Lehet Alabanak pont lesz ertelme a keretben.
Lehet Alabanak pont lesz ertelme a keretben.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."