Edző és vezetőség

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
p.csabi1

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2021. június 1., kedd 12:11

flori írta: Ancelotti a múlt embere, nem véletlen van a PL 10. Everton padján. Azonkívül, hogy van respektje a decima miatt nagyjából semmi nem szól mellette.

OMG.A többiek mellett mi szól? :lol:
Pochettino mellett mi szól?A francia bajnokság második helye? :lol:
Ha így megyünk sorba akkor senki sem jó a Real kispadjára. :lol: :mrgreen:
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”

Pad'em
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. június 1., kedd 11:45

Marca szerint Ancelotti lett az első számú opció.

AS-nél Poch a favorit, várjuk tud e lépni Párizsból, ha nem akkor Raul vagy Carlo.

Conte viszont off.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Becks23
Kedvenc játékosaid: David Beckham, Raúl, CR7, Sergio Ramos, Gera Zoli, Guti, Iker Casillas, Edwin van der Saar
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Manchester UTD, FTC

HozzászólásSzerző: Becks23 » 2021. június 1., kedd 11:08

sonic írta:
mexes írta: Három-négy edzőn kívül azért nem soknak van veszíteni valója. Ancelottinak például pont nincs
Contenak sincs. Teljesen epeszunek sem mondhato. Idealis rovidtavra.
Azért sztem Contenak több vesztenivalója van, mint Ancelottinak. Carlo egy középcsapatból jönne ide, ő a körülményekkel sokat nyerne, plusz több nagyobb név kerülhetne a listájára, esetleg még belföldön reális esély van, hogy leesik neki egy bajnokság vagy kupa. Ancelottinak szerintem korából ítélve ez egy karrier végi felívelés lehetne, ilyen utolsó nagy dolog, ha meg nem jön össze legalább mondhatja, hogy megpróbálta, az Evertonnal amúgy sem fog semmit nyerni.

Conte pedig eddig akárhol volt nyert valamit, sztáredzőként hivatkozik rá a média, scudettoval jönne ide, elvárás vele szemben, hogy nyerjen valamit, aztán ha pont kifogna egy 0 kupás szezont, mint ami idén volt, akkor komoly presztízsveszteség lenne az ő marketingjében, mivel még fiatal úgy hivatkoznának rá, hogy a bukott Real edző és elképzelhető, hogy kettétörné a karrierjét, mint Mourinho-nak. A portugálnál is szerintem nálunk tört meg a "varázs". Igaz, neki a mai napig jó a marketingje...

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2021. június 1., kedd 10:29

mexes írta: Három-négy edzőn kívül azért nem soknak van veszíteni valója. Ancelottinak például pont nincs
Contenak sincs. Teljesen epeszunek sem mondhato. Idealis rovidtavra.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2021. június 1., kedd 10:21

Nagy szerencse hogy James nem kölcsönben van.

mexes
Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: RM

HozzászólásSzerző: mexes » 2021. június 1., kedd 10:16

füst írta: Továbbmegyek, épeszű edző most nem jön Madridba. :D
Csak akinek nincs vesztenivalója.
Deja vu van. :D Hányszor olvastam ezt ZZ visszatérése előtt. Három-négy edzőn kívül azért nem soknak van veszíteni valója. Ancelottinak például pont nincs

Becks23
Kedvenc játékosaid: David Beckham, Raúl, CR7, Sergio Ramos, Gera Zoli, Guti, Iker Casillas, Edwin van der Saar

HozzászólásSzerző: Becks23 » 2021. június 1., kedd 10:14

Faust írta: Ha van esze, nem jon vissza. A Tizedik utan csak azert lett kirakva, mert Modric leserult es leolvadtunk, most mennyi lenne a turelem…? Mind tudjuk.
Nem hiszem, hogy bárkinek most a Real kispadja álomállás lenne.

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2021. június 1., kedd 9:58

füst írta: Továbbmegyek, épeszű edző most nem jön Madridba. :D
Ezen gondolkoztam én is. :/
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2021. június 1., kedd 9:57

Továbbmegyek, épeszű edző most nem jön Madridba. :D

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2021. június 1., kedd 9:56

Ha van esze, nem jon vissza. A Tizedik utan csak azert lett kirakva, mert Modric leserult es leolvadtunk, most mennyi lenne a turelem…? Mind tudjuk.

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2021. június 1., kedd 9:53

flori írta: Ancelotti a múlt embere, nem véletlen van a PL 10. Everton padján. Azonkívül, hogy van respektje a decima miatt nagyjából semmi nem szól mellette.
Szerintem is. Ha Perez felulteti a csapatot a nosztalgia expresszre Ancelottival akkor adtunk a szarnak egy pofont.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2021. június 1., kedd 9:51

Ancelotti a múlt embere, nem véletlen van a PL 10. Everton padján. Azonkívül, hogy van respektje a decima miatt nagyjából semmi nem szól mellette.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2021. június 1., kedd 9:47

Carlo papa egy jo opcio, rutinos, tapasztalt, a klubbon belul is van tekintelye a 10. utan. Le kellene ultetni melle Rault, Gutit vagy Xabi Alonsot, hogy kikupalodjanak es meg lenne oldva a potlasa is, ha lemondana/kirugnak.
Anno epitett o nagy csapatokat mondhatni a semmibol, szoval a csapatepites reszetol en nem felnek. Inkabb az az aggaszto, hogy a Bayernben siman kiturtak Mullerek, az Evertonnal pedig nem tudott csodat muvelni.

Becks23

HozzászólásSzerző: Becks23 » 2021. június 1., kedd 9:44

Én szerintem teljesen más mentalitásra van szükségünk most.

Sorrentino

HozzászólásSzerző: Sorrentino » 2021. június 1., kedd 9:25

Hát nem tudom. Örülnék is, meg nem is Carlo-nak. "Építeni" tud, de most először "rombolni" is kéne, hogy legyen egy jó alap, amire lehet építeni. :hmmm:

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2021. június 1., kedd 9:15

Örülnék Ancelottinak. Tartom hogy olyan edzőre van szükségünk mint Zidane. Aki nyugodt, skit szeretnek a játékosok, és ismeri 100%ban a klubot.
Mindenképpen jó lenne Raúl vagy Xabi is másodedzőnek.

Nekem még a másik jelöltem Roberto Martinez lenne. Nem tudom meddig akar még válogatottnál bohóckodni, de lassan megunhatná. Őt is szívesen látnám.

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2021. június 1., kedd 9:13

Jöjjön a Mister. :salute:
Én nagyon csípem Ancelottit.Mellé felhoznám Rault ugyan azt csinálnám mint Zidannnal.
Félteném én is az öreget amúgy.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2021. június 1., kedd 8:27

Ki most a valogatott edzője? Majd 3 nappal a torna előtt. :lol:

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2021. június 1., kedd 8:25

lesz már edzőnk lassan? :lol:

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2021. június 1., kedd 1:11

A Zizou levélhez, illetve a mindenkori Real Madrid edző témához részemről csupán 1-2 dolog miután a hibák, erények már több ezerszer ki lettek itt vesézve a fórumon.
Szeretném, ha tiszteletben lenne tartva az, amit együtt elértünk. Szerettem volna, ha a klubbal és az elnökkel ápolt kapcsolatom másképp alakult volna egy kicsit az elmúlt hónapok során
Nem néztem az eredeti forrást, de ez alapján már az öreggel sem volt teljesen makulátlan ez viszony, vagy itt inkább a hosszabbítási mizériákra, igazolási csődre, és az SL okozta káosz következményeire utalhatott a kopasz? :hmmm:
Ezért fájt mindig olvasni egy vereség után a sajtóban, hogy ha a következő meccset nem nyerjük meg, akkor kirúgnak majd engem. Fájt nekem és az egész csapatnak, mert az ilyen szándékosan kiszivárogtatott üzenetek negatívan hatottak a keretre, kétségeket és félreértéseket szültek. Szerencsére csodálatos játékosokkal voltam körülvéve, akik mindhalálig mellettem álltak. Mikor csúnyára fordultak a dolgok, varázslatos győzelmekkel mentettek meg engem. Mert hittek bennem, én pedig hittem bennük. Természetesen nem én vagyok a világ legjobb edzője, de képes vagyok megadni azt az erőt és önbizalmat mindenkinek, amire a munkája elvégzéséhez szüksége van, legyen szó a játékosokról, az edzői stáb tagjairól vagy bárki másról, aki a csapattal dolgozik. Tökéletesen tudom, hogy mire van szüksége egy csapatnak. Az itt eltöltött húsz év alatt megtanultam, hogy ti, szurkolók persze győzni szeretnétek, de mindenek felett azt szeretnétek látni, hogy minden tőlünk telhetőt beleadunk: kezdve az edzőktől, az edzői stábon és munkatársakon át természetesen a játékosokig.
A jó öreg Real Madrid és ami vele jár :) , ebben nagyjából minden benne van. Mindenesetre ilyen szintű szimbiózist edző és csapata között vélhetően nem mostanában látunk majd, ez véleményem szerint Zidane számára nagyobb győzelem és elismerés, mint a 3 BL cím maga. Az új edzőnek ismét fel lehet kötni a gatyát! :lol:
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

Vissza: