Elég nagy Heat utánzat az a film, de azért bőven nézhető és jobb is, mint az Argo akciómessideco írta:Tolvajok városa Bár talán kissebb-nagyobb kutatás után találnék még párat.
Mozi, filmek
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Re: Mozi, filmek
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Tolvajok városa Bár talán kissebb-nagyobb kutatás után találnék még párat.
Jah, és persze a Taken
Jah, és persze a Taken
"And my heart will leave you never."
Dredd, Halálos iramban 5-6, Machete, The A-Team, The Expendables 1-2, Red, Faster, The Mechanic, Olympus Has Fallen, Unknown, Amerika Kapitány, Killer Elite, Safe, Total Recall
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
Valaki tudna ajánlani normális, lövöldözős akciófilmet 2010-2013 között? Már ncoreon egy normálisa sem nagyon találok.
Elsősorban a képregény-adaptációkra, illetve az agyatlan, kizárólag a számítógépes látványra épülő filmekre.realistahuni írta:Amúgy te az "ilyen filmek" alatt melyikekre gondoltál még? Csak kíváncsiságból kérdezem.
Pl amikor egyszer csak zuhant az égből egy mozdony, azon besírtam. Arról nem is beszélve, hogy körülbelül a létező összes sablont előtték a filmben, amit lehet.
- portillo
- Kedvenc játékosaid: Javier Portillo, Robinho, Varane, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
- Kapcsolat:
Nekem pont ezzel volt a bajom. 0 történet (kb mintha a Thor-t néztem volna, és az még ennyire sem tetszett), és egyáltalán nem volt "Superman feelingem". Pedig én csak ez utóbbi vártam, ami lehet, hogy hüjeség volt a részemről.nmate írta:tele van epic dolgokkal, sok akcióval
Na de nekem amúgy sem nagyon jönnek be a szuperhősös filmek. Az új Batman-ek tetszett, meg az Ironman sorozat, de az sem lenne sehol szerintem Downey Jr. nélkül. A többi amit megnéztem az számomra teljesen felejtős.
Szégyen a kukás, de hasznos.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Anis egy jótanács,
hagyd el a filmes topicokat 1 hónapra, ha nem akarod, hogy az egész fórumot el kelljen hagynod.
NEM VICCELTEM!
hagyd el a filmes topicokat 1 hónapra, ha nem akarod, hogy az egész fórumot el kelljen hagynod.
NEM VICCELTEM!
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Man of Steelhez még:
A film maga, ha szőrszálhasogatóan nézem, közel sem tökéletes. Nem üt annyira, mint a Batman, nincs olyan forgatókönyve, nincsenek erős karakterei és Lois Lanenek Amy Adams szinte istenkáromlás.
De. De... én valamiért mégis imádom. 2 órára kiváló szórakozást adott, tele van epic dolgokkal, sok akcióval, remek látványvilágot ad, a zenéjétől pedig ráz a hideg. Szóval mégis imádom, minden kis hibája ellenére. Mert lehet ilyet is, igen
Az meg, hogy a képregények 12 éveseknek valóak... #greatestbullshitever
A film maga, ha szőrszálhasogatóan nézem, közel sem tökéletes. Nem üt annyira, mint a Batman, nincs olyan forgatókönyve, nincsenek erős karakterei és Lois Lanenek Amy Adams szinte istenkáromlás.
De. De... én valamiért mégis imádom. 2 órára kiváló szórakozást adott, tele van epic dolgokkal, sok akcióval, remek látványvilágot ad, a zenéjétől pedig ráz a hideg. Szóval mégis imádom, minden kis hibája ellenére. Mert lehet ilyet is, igen
Az meg, hogy a képregények 12 éveseknek valóak... #greatestbullshitever
Szerintem meg hagyjad addig, nézd meg, írd le mit gondolsz. Bár lehet jobb lenne ha inkább mégse tennédAnis írta:Szerintem lehet véleményem a filmekről úgy is, hogy csak a trailereket láttam. Illetve magát a karaktert lehúzhatom, hiszen ahogy írtam a rajzfilmes verziót láttam a Batmanből, és Superman storyt is nagyjából ismerem.
- IkerCasillas
- Kedvenc játékosaid: IC
- Kedvenc csapatod: RMCF
Valójában még a trailert sem szükséges megnézni, az imdb pontszám alapján már oldalas elemzéseket lehet írni.Anis írta:Szerintem lehet véleményem a filmekről úgy is, hogy csak a trailereket láttam.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
trailer csak egy dolog...Anis írta:
Szerintem lehet véleményem a filmekről úgy is, hogy csak a trailereket láttam. Illetve magát a karaktert lehúzhatom, hiszen ahogy írtam a rajzfilmes verziót láttam a Batmanből, és Superman storyt is nagyjából ismerem.
rajzfilmeket láttad, és úgy hasonlítod össze? A Marvel rajzfilmek olyan szinten szarkupacok a DC-hez képest, hogy hihetetlen. Kézzel fogható a különbség. Abból, ha valakinek az jön le, hogy jobb a Marvel... háát...
persze az oké, hogy a karakterek jobban bejönnek a másik univerzumból, de hogy a minőséget nem észrevenni... (rajzfilm)
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- mocsok
nemár..Anis írta:amúgymeg a Batman filmek tervbe vannak véve valamikor Freeman és Hathaway miatt.
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Szerintem lehet véleményem a filmekről úgy is, hogy csak a trailereket láttam. Illetve magát a karaktert lehúzhatom, hiszen ahogy írtam a rajzfilmes verziót láttam a Batmanből, és Superman storyt is nagyjából ismerem.Faust írta:Általában mindenről úgy nyilatkozik hogy fingja nincs róla.
mert mi az a normális vélemény ezen témában?tubatibi írta:de normális véleményt nem lehetne formálni?
amúgymeg a Batman filmek tervbe vannak véve valamikor Freeman és Hathaway miatt.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
Raisen, fáj nézni amiket írsz.
Komolyan mondom, tényleg az, hogy a DC karaktereket így lehúzod, amikor az egyik legjobb film a közelmúltan épp Batmanről szólt, én elhiszem ,hogy valakinek a Marvel, valakinek a DC, mert nemvagyunk egyformák, de normális véleményt nem lehetne formálni? Nem ilyen süket, mellébeszéléseket csak, hogy több hozzászólásod legyen?
Off vége
Lehet így estére meglesem a vőfélnyek annyi című darabot, valaki látta már esetleg? nagyon hamar befogok rajta aludni ?
Komolyan mondom, tényleg az, hogy a DC karaktereket így lehúzod, amikor az egyik legjobb film a közelmúltan épp Batmanről szólt, én elhiszem ,hogy valakinek a Marvel, valakinek a DC, mert nemvagyunk egyformák, de normális véleményt nem lehetne formálni? Nem ilyen süket, mellébeszéléseket csak, hogy több hozzászólásod legyen?
Off vége
Lehet így estére meglesem a vőfélnyek annyi című darabot, valaki látta már esetleg? nagyon hamar befogok rajta aludni ?
"If you don't like your destiny, don't accept it."
Általában mindenről úgy nyilatkozik hogy fingja nincs róla.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Bazzeg úgy nyilatkozol a DC-ről, hogy nem is láttad a legjobb filmeket? Se Batman, se Superman, (gondolom még a Reeve félét sem) se Watchmen...Anis írta: amúgy számomra is a Marvel fényévekkel jobb mint a DC. Batman rajzfilm-sorozatot néztem anno ahol adták (talán RTL), de egyik filmet sem láttam, így van ez a superman filmekkel. Viszont aZ X-menek a kedvencek, Vasember és Pókember szintén jók (és a sorozatuk is jó volt anno gyerekként megnézve), Thor és Hulk is jó karakterek. F4 is bejött. szerintem több van bennük mint a DC karakterekben. érdekesebbek.
így azért nehéz összehasonlítani
Mondjuk ezek alapján ne nézd meg a Batmeneket mert betolsz rájuk egy 5/10-et, aztán mehet is az instant bann
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
akkor ajánlom, hogy nézz bele a Bosszúállókból készült rajzfilm-sorozatba (=The Avengers: Earth's Mightiest Heroes), az is nagyon jó lett. laza, néhol vicces beszólásokkal amit Vasembertől és más szereplőktől megszokhattunk.Marky írta:hogy egy szuperhősös sorozatot még így felnőtt fejjel is képes vagyok megnézni,
amúgy számomra is a Marvel fényévekkel jobb mint a DC. Batman rajzfilm-sorozatot néztem anno ahol adták (talán RTL), de egyik filmet sem láttam, így van ez a superman filmekkel. Viszont aZ X-menek a kedvencek, Vasember és Pókember szintén jók (és a sorozatuk is jó volt anno gyerekként megnézve), Thor és Hulk is jó karakterek. F4 is bejött. szerintem több van bennük mint a DC karakterekben. érdekesebbek.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
annyit hozzáfűznék még az előző hozzászólásomhoz, hogy egy szuperhősös sorozatot még így felnőtt fejjel is képes vagyok megnézni, mert abban tényleg hűen ábrázolják a karaktereket, nem a csillogó effekteken van a hangsúly stb. az ultimate spiderman sorozat például nagyon is szórakoztató tud lenni, hiszen egy tizenéves srác pókember, egyértelmű, hogy komolytalan, laza, poénkodó és abban minden benne van. a tavalyi film is pont ezért tetszett, mert ezt a vonalat követi. olyan megfogható az egész.
ezek a marvel filmek és az avengers viszont nagyon kisarkítják az egészet. egyedüli jó pont a vasember. na azt a karaktert nagyon eltalálták, tony starknak a lehető legjobb színészt választották és a történeti szál is értelmes, folytatólagos és viszonylag kerek.
ezek a marvel filmek és az avengers viszont nagyon kisarkítják az egészet. egyedüli jó pont a vasember. na azt a karaktert nagyon eltalálták, tony starknak a lehető legjobb színészt választották és a történeti szál is értelmes, folytatólagos és viszonylag kerek.
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Megyek is a premierre The Conjuring is adta moziban.Gabo írta:Lehet nem új dolog, de most vettem észre. Insidious 2 kijön a magyar mozikba október 31.-én.
YEEEAH.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára soadroli 2013. október 25., péntek 21:50-kor.
- Gabo
- Kedvenc játékosaid: Beckham
Lehet nem új dolog, de most vettem észre. Insidious 2 kijön a magyar mozikba október 31.-én.
YEEEAH.
YEEEAH.
- Remy
- Kapcsolat:
Tökéletesen igazad van... CSAK az új 100x jobb, mint a Tobeys Ez volt az igazi Pókember nem pedig a Raimi féle.csabi* írta: azért ezt a tavalyi pókembert ne hasonlítsuk az előtte lévőkhöz ..
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots