Edző és vezetőség
- Süti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Edző és vezetőség
Hajrá.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Ezek után Ramos, Marcelo hosszabbít, Isco marad, megy tovább a nosztalgiavonat.
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Nyilván a mostani támadóink a kanyarban sem ehhez képest, de jó visszanézni :
Carlo Ancelotti WELCOME back to Real Madrid
Carlo Ancelotti WELCOME back to Real Madrid
- Pad'em
Official Carlo
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Davide Ancelotti felesége instagramon elköszönt az edzőtermében a személyi edzőjétől. ennél hitelesebb forrás sose lesz
- Mester77
Ez egyszer már elég jól sült elPad'em írta: A former Real Madrid player will be Ancelotti's asssitant, along with his son Davide Ancelotti. @JorgeCalabres
Raul eléggé adná magát.
Raúl, Xabi, Guti mind jók lennének mellé
Aztán majd odaül Khedria
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
az első része jól hangzikMickey írta: Na, akkor okes a dolog, nem szóltam semmit... Carlo + former Real Madrid "legend" + Pintus + Campos..hmmm, alakulgat a stáb
aztán majd leshetjük a reaktivált Marcit meg Iscot
a másodikra valamennyi esély van, de reméljük Carlo sem saját maga ellensége
+ a vezetőség kijelölhetné a fiatalítási irányt
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Na, akkor okes a dolog, nem szóltam semmit... Carlo + former Real Madrid "legend" + Pintus + Campos..hmmm, alakulgat a stábPad'em írta: A former Real Madrid player will be Ancelotti's asssitant, along with his son Davide Ancelotti. @JorgeCalabres
Raul eléggé adná magát.
aztán majd leshetjük a reaktivált Marcit meg Iscot
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- Pad'em
A former Real Madrid player will be Ancelotti's asssitant, along with his son Davide Ancelotti. @JorgeCalabres
Raul eléggé adná magát.
Raul eléggé adná magát.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Mickey
Nekem a fia abszolút nem rémlett, nem bánom mit kap igazából, ha jók leszünk, csak örülnék egy Raul Xabi Guti vonalból, valakinekakárkinek. Ezen dolog miatt gondoltam, hogy lesz jelentősége.
-Én azért már kezdek bizakodni a Pintus Real házasságot illetően....
Az sem lenne baj, ha Campos kapcsán szakmailag tovább fejlődnénk, volt már itt máskor is.
Na, de remélem Carlo nem ragaszkodik majd a Marci Isco vonalhoz, és esetleg meg is tudunk tőlük szabadulni,(azt lehet mindkettő marad, meg a többi emberről nem is beszélve) vagy odafigyel a fiatalabbakra is.
-Én azért már kezdek bizakodni a Pintus Real házasságot illetően....
Az sem lenne baj, ha Campos kapcsán szakmailag tovább fejlődnénk, volt már itt máskor is.
Na, de remélem Carlo nem ragaszkodik majd a Marci Isco vonalhoz, és esetleg meg is tudunk tőlük szabadulni,(azt lehet mindkettő marad, meg a többi emberről nem is beszélve) vagy odafigyel a fiatalabbakra is.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- Pad'em
Ez már nem pletyka, majdhogynem tuti, hogy visszatér, elég sokan megerősítették.sonic írta:A fia mar az elso ittlete alatt is valami csókos kamupoziciot toltott be. Nincs jelentosege.Mickey írta:
3 év....ok, lássuk a medvét
Fia ül mellette, akkor ezek szerint viszlát a sajátjainknak.
"in the board" , ide jönne Campos?
Pintus meg nekem full pletykanak tunik. Lehet csak hozzacsaptak a hirhez mert Contenal is felmerult a lehetoseg.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
A fia mar az elso ittlete alatt is valami csókos kamupoziciot toltott be. Nincs jelentosege.Mickey írta:3 év....ok, lássuk a medvétPad'em írta: @FabrizioRomano:
Carlo Ancelotti will sign with Real Madrid until 2024 - three years contract confirmed.
- Lucas Vazquez contract extension until 2024 approved. Done deal.
- Pintus and Davide Ancelotti expected to be part of the staff.
- Real will appoint a new executive in the board soon.
Pintus meg nekem full pletykanak tunik. Lehet csak hozzacsaptak a hirhez mert Contenal is felmerult a lehetoseg.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- Mickey
3 év....ok, lássuk a medvétPad'em írta: @FabrizioRomano:
Carlo Ancelotti will sign with Real Madrid until 2024 - three years contract confirmed.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Hát Carlotól aztán el vagyok ragadtatva.
Zseniális edző, emberileg is csíptem... Kirázott most is a hideg (nem a hangja miatt ), amikor eszembe jutott most, amikor énekelte a "Hala Madrid y nada más"-t..
Remélem nem az lesz, hogy jön, de nem kap igazolást, aztán oldd meg másik legenda..
Bár ő sem az a nagy "rotátor", de kell friss vér a keretbe..
Zseniális edző, emberileg is csíptem... Kirázott most is a hideg (nem a hangja miatt ), amikor eszembe jutott most, amikor énekelte a "Hala Madrid y nada más"-t..
Remélem nem az lesz, hogy jön, de nem kap igazolást, aztán oldd meg másik legenda..
Bár ő sem az a nagy "rotátor", de kell friss vér a keretbe..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára raul 4 ever 2021. június 1., kedd 17:37-kor.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- Pad'em
@FabrizioRomano:
Pintus nagy fogás, Carlo is megfelelő.
Reméljük tényleg érkezik 3-4 arc még a keretbe(1-2 kezdő legalább) és akkor talán fejlődni fogunk.
Reméljük tényleg érkezik 3-4 arc még a keretbe(1-2 kezdő legalább) és akkor talán fejlődni fogunk.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Nézzétek, ha Carlo papa visszatér, a hatalmas nagy rutin vele lesz, ért a sztárok nyelvén, talán jobban fogja tudni használni a kreatív arcokat is majd..
Pintus is visszatér, ez hatalmas nagy +pont.
Jön Campos(jön végül??), hogy ne ilyen Vinyó féle tucatokra verjünk el 40milliókat..
Még annyi, hogy vagy Rault, vagy Alonsót(én inkább az utóbbit) leültetném másodedzőnek és akkor én már bőven elégedett lennék..
Lehetne kezdeni építkezni, kérdés, hogy mennyi della lesz majd rá?
Legalább egy új top támadót szeretnék majd, nagy kérés? (ja és ne Jovic legyen az.. )
Pintus is visszatér, ez hatalmas nagy +pont.
Jön Campos(jön végül??), hogy ne ilyen Vinyó féle tucatokra verjünk el 40milliókat..
Még annyi, hogy vagy Rault, vagy Alonsót(én inkább az utóbbit) leültetném másodedzőnek és akkor én már bőven elégedett lennék..
Lehetne kezdeni építkezni, kérdés, hogy mennyi della lesz majd rá?
Legalább egy új top támadót szeretnék majd, nagy kérés? (ja és ne Jovic legyen az.. )
- Pad'em
Hát kiváncsi leszek Carlo papára. Jobb mintha vmi trógert ugrasztottunk volna a feladatra vmi spanyol csapattól vagy az EB elött 3 nappal lopjuk el Marco Rossit
Nagy pozitivum, hogy Pintus visszatér.
Campus is jöhetne gyors, aztán reméljük pár új arcot tudunk igazolni.
Amúgy Pochettinót azért nem erőltettük végül, mert nem akartunk összeveszni a sejkkel Mbappé miatt. ok
Nagy pozitivum, hogy Pintus visszatér.
Campus is jöhetne gyors, aztán reméljük pár új arcot tudunk igazolni.
Amúgy Pochettinót azért nem erőltettük végül, mert nem akartunk összeveszni a sejkkel Mbappé miatt. ok
- Swineherd
- Kedvenc játékosaid: Il Fenomeno
Mondjuk az úgy mindig finomabb.kiserik írta: a felmelegített töltöttkáposztával próbálkozunk.
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema