Edző és vezetőség
Re: Edző és vezetőség
Amúgy én is csalódott vagyok, de az nem Ancelotti miatt van. Kb. átérzem a vezetőség helyzetét, hogy nem volt egyértelműen jónak mondható opció.
Amúgy nem tudjuk mi ment a háttérben, kikkel romlott meg Zidane kapcsolata, de az nekem egyértelmű, hogy a vezetőség sem méri fel jól a keretet. Az arra volt jó, amit kihozott végül belőle a kopasz, a kupa fájó, illetve a hajszálhíján elbukott bajnokság.
Amúgy nem tudjuk mi ment a háttérben, kikkel romlott meg Zidane kapcsolata, de az nekem egyértelmű, hogy a vezetőség sem méri fel jól a keretet. Az arra volt jó, amit kihozott végül belőle a kopasz, a kupa fájó, illetve a hajszálhíján elbukott bajnokság.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Becks23
- Kedvenc játékosaid: David Beckham, Raúl, CR7, Sergio Ramos, Gera Zoli, Guti, Iker Casillas, Edwin van der Saar
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Manchester UTD, FTC
A Don visszatert... ennek most amugy tokre kellene orulni, hogy jaj de jo, de en most nem erzem azt, mint az elso talalkozasnal. Az elsonel nagyon orultem, hogy ő lett az edzőnk, most felemas erzeseim vannak. Orulok a nosztalgiavonatnak, emlekszem a focira, amit toltunk, de akkor azert nezzuk mar meg hogy volt egy beton vedelmunk Ramos-sal, Marceloval, egy bitang kozeppalyank, Isco, Modric, Kroos, es egy szelsebes tamadosorunk, CR7, Bale, Di Maria, Karim. A baj az, hogy ezek 2013/14-ben voltunk es meg mindig itt van a jatekosok 90%-a
Na mindegy remelem jobban sul el, mint ahogy en gondolom, kifejezetten azert elleneztem, mert nem szeretnem, ha azt a szep emleket tonkretenne, ami el rola az en kis vilagomban.
Na mindegy remelem jobban sul el, mint ahogy en gondolom, kifejezetten azert elleneztem, mert nem szeretnem, ha azt a szep emleket tonkretenne, ami el rola az en kis vilagomban.
- ___Samy___
Ha szar az alapanyag, akkor valtoztatni kell rajta, mert anelkul felesleges az uj edzo.Whiteheart írta:Szép focihoz kellenek zsugások nem ideig vini lucas ase... Mbappé ha nem jön akkor nem tudom mire gyúrunk___Samy___ írta: Ha azt nezzuk, hogy Ancelotti elkuldese utan mennyire megzuhant a tarsasag, akkor most a leheto legjobb dontest hoztak. Igy valoszinu lesz egy atmenet ZZ utan, amit az olasz kepvisel.
Taktikailag lehet, hogy mar eljart felette az ido, de en emlekszem meg arra is, hogy szep focit toltunk az iranyitasa alatt.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Azért remélem, hogy Dzsémsz Rodriguezt nem csempészi be ide is újra...
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
En nem hiszek ebben a projektben...de cafoljon ram.
Eleve az olasz labdarugas nagyon melyen van, es ez nem csak gazdasagnak koszonheto, az edzok felkeszultsege is visszamaradott. Biztam benne, h Conte nem nalunk kot ki, hat Carlo emberileg jobb nala, de szakmailag egyforman elavultak.
En abban sem bizom, h Carlo uj csapatot fog epiteni, fiatalokbol biztos nem.
Nem vagyok egy pesszimista fajta, de ne csodalkozzunk ha majd a CKM lesz ujra az alap.
Eleve az olasz labdarugas nagyon melyen van, es ez nem csak gazdasagnak koszonheto, az edzok felkeszultsege is visszamaradott. Biztam benne, h Conte nem nalunk kot ki, hat Carlo emberileg jobb nala, de szakmailag egyforman elavultak.
En abban sem bizom, h Carlo uj csapatot fog epiteni, fiatalokbol biztos nem.
Nem vagyok egy pesszimista fajta, de ne csodalkozzunk ha majd a CKM lesz ujra az alap.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- Whiteheart
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Endrick, Camavinga, Jude
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Szép focihoz kellenek zsugások nem ideig vini lucas ase... Mbappé ha nem jön akkor nem tudom mire gyúrunk___Samy___ írta: Ha azt nezzuk, hogy Ancelotti elkuldese utan mennyire megzuhant a tarsasag, akkor most a leheto legjobb dontest hoztak. Igy valoszinu lesz egy atmenet ZZ utan, amit az olasz kepvisel.
Taktikailag lehet, hogy mar eljart felette az ido, de en emlekszem meg arra is, hogy szep focit toltunk az iranyitasa alatt.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Már délután dolgozott rajta Gergő mielőtt meg hivatalos lett.Faust írta: Kerem vissza a nyilatkozatgeneratort!
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ___Samy___
Ha azt nezzuk, hogy Ancelotti elkuldese utan mennyire megzuhant a tarsasag, akkor most a leheto legjobb dontest hoztak. Igy valoszinu lesz egy atmenet ZZ utan, amit az olasz kepvisel.
Ha Pintust tenyleg oda rakjak melle, akkor a legjobb megoldas szuletett.
Ha Pintust tenyleg oda rakjak melle, akkor a legjobb megoldas szuletett.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Buitre
- Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño
Egy hirtelen ötlettől vezérelve újranéztem a Decima filmet, és ráhangolóstam a Donra, habár én egy új titánt szerettem volna. De remélem jól sül el
Jaj de örülök!
Imádom a Dont!
Remélem hogy sikerül összehozni neki egy nagyon jó stábot és sikeres lesz.
Hajrá!
Imádom a Dont!
Remélem hogy sikerül összehozni neki egy nagyon jó stábot és sikeres lesz.
Hajrá!
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=60DCF310Kerlon írta:Jogos!Swineherd írta:
Figyu, azt én egy szóval nem említettem, hogy a lendületével mennénk is valamire.
Amúgy csak én érzem úgy, hogy ilyenkor a vezetőség kicsit tökön lövi magát? Vagy tapsoljunk, mert ilyenkor úgy gondolkoznak, hogy anno elszabtuk, nem kellett volna kirúgni, adjunk neki még egy esélyt? José Angle Sanchez meg már lehet élesítette Benítezt a háttérben... Azt a tszaf takarítanák el.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Benzema, CR7,
az uj mezünken megint szerepel a narancsárga rész
Hát nemtom, nekem vegyes érzéseim vannak. Emlékszem én a második szezonjára, voltak nagyon ciki vereségek ott is (Schalke ellen otthon majdnem kizúgtunk a BL-ből, eltettek 4 gólt, vagy az Atlético elleni 4-0). És neki se lesz már egy Céronaldoja, aki fosná a gólokat.
Én is azt gondolom amit Remy, felette és a focija felett is eljárt az idő, egy jó 10 éve. A 2000-es években top edző volt, a 2010-es évek elején is ott volt az elitben, de évek óta beég mindenhol. Sztem ő is kevés lesz ide jelenleg.
Én is azt gondolom amit Remy, felette és a focija felett is eljárt az idő, egy jó 10 éve. A 2000-es években top edző volt, a 2010-es évek elején is ott volt az elitben, de évek óta beég mindenhol. Sztem ő is kevés lesz ide jelenleg.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
NeeeeeeeeFaust írta: Kerem vissza a nyilatkozatgeneratort!
- BlancoMark
Jaj szegény.Pad'em írta: Ancelotti’s salary (6 million euros net) is LESS than half of what he earned at Everton. @marca
A Bayernes nyilatkozatok után ez a minimum hogy 110%-on kapar.
Kerem vissza a nyilatkozatgeneratort!
- Pad'em
Ancelotti’s salary (6 million euros net) is LESS than half of what he earned at Everton. @marca
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- LiamGallagher
- Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
- Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid
Zidane távozása után a legjobb döntés, ami születhetett. A mester, Don Carlo visszatért. Most már csak bízzunk abban, hogy játékosfronton megtörténnek a szükséges változtatások.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
6 évvel ezelőtt megkönnyeztem, amikor elküldtük, most pedig őszintén örülök neki, teli vagyok szép emlékekkel vele kapcsolatban, biztos vagyok benne, hogy nem a pénz motiválta, ő madridista volt szerintem.
https://youtu.be/J8xNgExW87U
Üdv újra! 🤍
https://youtu.be/J8xNgExW87U
Üdv újra! 🤍
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Na, újra van valaki, aki vezeti ezt a csapatot! ANCELOTTI, WELCOME BACK
Valahol annyira romantikus, hogy Ancelotti utan a tanitvany, Zizu volt, es most visszater a Mester.
Gondolom nem volt sok lehetosegunk, abbol kihoztuk a maximumot, ez vagy nagyot fog szolni, es Ancelotti ismet leteszi az alapokat, vagy hatalmasat bukunk. Ez a keret mar nagyon lofasz, tele van potenciallal de rengeteg a fek es igazolnunk is kell. Szerintem a Real Madrid tortenetenek egyik legnehezebb edzoi feladatat vallalta magara Carlo. Innen sikerre vinni a csapatot, haaaaat... van melo, az biztos. Remelem mar szervezi a jovo evi csapatot, egyetlen percet sem lehet kidobni az ablakon.
Valahol annyira romantikus, hogy Ancelotti utan a tanitvany, Zizu volt, es most visszater a Mester.
Gondolom nem volt sok lehetosegunk, abbol kihoztuk a maximumot, ez vagy nagyot fog szolni, es Ancelotti ismet leteszi az alapokat, vagy hatalmasat bukunk. Ez a keret mar nagyon lofasz, tele van potenciallal de rengeteg a fek es igazolnunk is kell. Szerintem a Real Madrid tortenetenek egyik legnehezebb edzoi feladatat vallalta magara Carlo. Innen sikerre vinni a csapatot, haaaaat... van melo, az biztos. Remelem mar szervezi a jovo evi csapatot, egyetlen percet sem lehet kidobni az ablakon.