Ő (volt) az Infantil A (U-14) edzője.ateeemadrid írta: Aztán én nem tudom mivel foglalatoskodott az utóbbi években, lehet szakmailag is tud adni valamit.
Edző és vezetőség
- Swineherd
- Kedvenc játékosaid: Il Fenomeno
Re: Edző és vezetőség
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema
Becks23 írta:Arra jó, hogy ha Ancelotti megy, akkor tudjuk ki lesz a következő edzőnk.ateeemadrid írta:
Én se nagyon. Gondolom az elképzelés az, hogy a fiataloknak jó példa lehet a hozzáállása, de kb. ennyi.
Aztán én nem tudom mivel foglalatoskodott az utóbbi években, lehet szakmailag is tud adni valamit.
Nem unnyátok még ezt az ez is szar az is szar januárban ki lesz rúgva dolgot? Komolyan mondom ti a csapat ellen szurkoltok.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
- Becks23
- Kedvenc játékosaid: David Beckham, Raúl, CR7, Sergio Ramos, Gera Zoli, Guti, Iker Casillas, Edwin van der Saar
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Manchester UTD, FTC
Arra jó, hogy ha Ancelotti megy, akkor tudjuk ki lesz a következő edzőnk.ateeemadrid írta:Én se nagyon. Gondolom az elképzelés az, hogy a fiataloknak jó példa lehet a hozzáállása, de kb. ennyi.Realista24 írta: Csak én nem látom Arbeloának az értelmét?
Aztán én nem tudom mivel foglalatoskodott az utóbbi években, lehet szakmailag is tud adni valamit.
- ateeemadrid
Én se nagyon. Gondolom az elképzelés az, hogy a fiataloknak jó példa lehet a hozzáállása, de kb. ennyi.Realista24 írta: Csak én nem látom Arbeloának az értelmét?
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
- Becks23
- Kedvenc játékosaid: David Beckham, Raúl, CR7, Sergio Ramos, Gera Zoli, Guti, Iker Casillas, Edwin van der Saar
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Manchester UTD, FTC
Végre valamiben egyetérünk.Realista24 írta: Csak én nem látom Arbeloának az értelmét?
Viszont nekem a mez baromira bejön...
Segítő, mint anno ZZ is volt, kapocs a játékosok meg az edző között.Realista24 írta: Csak én nem látom Arbeloának az értelmét?
Tud segíteni nem is keveset, ha működik a dolog.
Majd kiderül.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Csak én nem látom Arbeloának az értelmét?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Most látom,hogy lehet jön a Spártai is.
Nagyon jó eddig.
Nagyon jó eddig.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Hát vegyesek az érzéseim nagyon, hogy kinevezték Ancelottit. Emlékszem, amikor 2013-ban érkezett, akkor sem örültem neki. Aztán a 10. után természetesen elismertem, hogy hibáztam De sajnos most több a negatív érvem Ancelotti mellett mint ellene. Egyrészt a 2014–2015-ös szezon végén nem véletlenül lett menesztve, abban a szezonban nagyon nem néztük ki jól. Illetve mióta elment innen oké, hogy a Bayern Münchennel nyert egy bajnokságot, de ott megbukott, majd Napolinál és az Evertonnál is. Szóval már abszolút nem sztáredző kategória nálam, mint amikor először érkezett. Én a legjobban Conténak örültem volna, de Carlo papát mindenképpen jobb megoldásnak tartom, mint Raúlt, vagy Pochettinót, én az argentintól féltem nagyon, hogy érkezik. Na majd meglátjuk mit hoz az élet. Remélem kap egy-két új igazolást még, ami felfrissíti a keretet és rám cáfol az öreg.
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Rá nem számítottam, de mindig bírtam a hozzáállását !
Egyébként meg, LV mint Eternal Warrior....kép komment: Eterno Arbeloa , királyság .
De ez a "sárgás" mez továbbra sem tetszik.
Egyébként meg, LV mint Eternal Warrior....kép komment: Eterno Arbeloa , királyság .
De ez a "sárgás" mez továbbra sem tetszik.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Köszönöm. Nekem ez továbbra is tekintélyt parancsolónak tűnik. Minden rendben.TheBull6 írta:Ennél frissebbet nem találsz róla.Dupla D írta: Alvaro haja milyen most? Tekintélyt parancsoló még? Mert akkor nem lesz gond.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
En is remelem. Bar nemhinnem hogy Ancelottival bajszot akasztana, de jobb a biztonsag. Az egyetlen problema az hogy ha Varane is lelep akkor elkepzelheto hogy igazolni kell egy kozepso vwdot, az meg nem tul jo.füst írta: Remélem elmegy akkor Ramos, mert a táplálékláncban bőven Arbeloa felett áll. Sőt, szerintem Ancelotti felett is.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Remélem elmegy akkor Ramos, mert a táplálékláncban bőven Arbeloa felett áll. Sőt, szerintem Ancelotti felett is.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
A spartai szerintem jo valasztas, ha mas nem egy ket tenyerbemaszo k*csognek beszol. Verbeli madridista, jo mentalitasu. Szakmailag nem tudjuk mit ad hozza, de majd kiderul.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
Ennél frissebbet nem találsz róla.Dupla D írta: Alvaro haja milyen most? Tekintélyt parancsoló még? Mert akkor nem lesz gond.
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Alvaro haja milyen most? Tekintélyt parancsoló még? Mert akkor nem lesz gond.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
Valamint edző is az utánpótlásnál valahol ha jól tudom. Egy pillanatra nem szakadt el kb Madridtól mióta szögre akasztotta.lordgabi írta: A spártait követem Intsán a kezdetek óta, elég komoly edzéseket és futásokat lenyom, amióta visszavonult, és végig szurkolt folyamatosan nekünk, foglalkozik velünk mint Guti, miután szögre akasztotta. Most is kapott az új mezből névvel és számmal is, a mentalitással gond biztos nem lesz.
nagyon várom az első nyilatkozatát!
nagyon örül hogy újra itt lehet, perezzel szinte csókos a kapcsolata, olyan mintha csak tegnap ment volna el, mikor is 6éve? de tényleg mivel a csapat kb ugyanaz
mariska nincs meg cr
nagyon örül hogy újra itt lehet, perezzel szinte csókos a kapcsolata, olyan mintha csak tegnap ment volna el, mikor is 6éve? de tényleg mivel a csapat kb ugyanaz
mariska nincs meg cr
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
lordgabi írta: A spártait követem Intsán a kezdetek óta, elég komoly edzéseket és futásokat lenyom, amióta visszavonult, és végig szurkolt folyamatosan nekünk, foglalkozik velünk mint Guti, miután szögre akasztotta. Most is kapott az új mezből névvel és számmal is, a mentalitással gond biztos nem lesz.
Fuhh, Arbeloa..
Nem ő volt a legnagyobb ász, de mégis ő az..
Alakul a Szupercsapat a padon, kell még egy MrT és kész is
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
-
- Kedvenc játékosaid: Raul Gonzalez, Isco, S.Ramos.
- Kedvenc csapatod: Real Madrid.
Vini mehet kölcsönbe, ha nagyin nincs senki esetleg Meg lehet már próbálni ezt a Richarlison gyereket miylen potenciál van benne , Carlo csak elitezne dominic-calvert-lewin csere csatárnak.