Végre valamiben egyetérünk.Realista24 írta: Csak én nem látom Arbeloának az értelmét?
Viszont nekem a mez baromira bejön...
HozzászólásSzerző: Becks23 » 2021. június 2., szerda 10:42
Végre valamiben egyetérünk.Realista24 írta: Csak én nem látom Arbeloának az értelmét?
HozzászólásSzerző: ferni » 2021. június 2., szerda 10:41
Segítő, mint anno ZZ is volt, kapocs a játékosok meg az edző között.Realista24 írta: Csak én nem látom Arbeloának az értelmét?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. június 2., szerda 10:35
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2021. június 2., szerda 10:33
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2021. június 2., szerda 10:25
HozzászólásSzerző: Mickey » 2021. június 2., szerda 9:09
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2021. június 2., szerda 8:55
Köszönöm. Nekem ez továbbra is tekintélyt parancsolónak tűnik. Minden rendben.TheBull6 írta:Ennél frissebbet nem találsz róla.Dupla D írta: Alvaro haja milyen most? Tekintélyt parancsoló még? Mert akkor nem lesz gond.
HozzászólásSzerző: sonic » 2021. június 2., szerda 8:46
En is remelem. Bar nemhinnem hogy Ancelottival bajszot akasztana, de jobb a biztonsag. Az egyetlen problema az hogy ha Varane is lelep akkor elkepzelheto hogy igazolni kell egy kozepso vwdot, az meg nem tul jo.füst írta: Remélem elmegy akkor Ramos, mert a táplálékláncban bőven Arbeloa felett áll. Sőt, szerintem Ancelotti felett is.
HozzászólásSzerző: füst » 2021. június 2., szerda 8:42
HozzászólásSzerző: sonic » 2021. június 2., szerda 8:37
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2021. június 2., szerda 8:37
Ennél frissebbet nem találsz róla.Dupla D írta: Alvaro haja milyen most? Tekintélyt parancsoló még? Mert akkor nem lesz gond.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2021. június 2., szerda 8:35
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2021. június 2., szerda 8:25
Valamint edző is az utánpótlásnál valahol ha jól tudom. Egy pillanatra nem szakadt el kb Madridtól mióta szögre akasztotta.lordgabi írta: A spártait követem Intsán a kezdetek óta, elég komoly edzéseket és futásokat lenyom, amióta visszavonult, és végig szurkolt folyamatosan nekünk, foglalkozik velünk mint Guti, miután szögre akasztotta. Most is kapott az új mezből névvel és számmal is, a mentalitással gond biztos nem lesz.
HozzászólásSzerző: Yazid » 2021. június 2., szerda 8:13
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. június 2., szerda 8:13
lordgabi írta: A spártait követem Intsán a kezdetek óta, elég komoly edzéseket és futásokat lenyom, amióta visszavonult, és végig szurkolt folyamatosan nekünk, foglalkozik velünk mint Guti, miután szögre akasztotta. Most is kapott az új mezből névvel és számmal is, a mentalitással gond biztos nem lesz.
HozzászólásSzerző: Leno16 » 2021. június 2., szerda 8:01
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2021. június 2., szerda 7:13
Viniciusbol nem lesz hirtelen egy golvago, Asensio se fog nekimenni a vedelmekben. Viszont itt van Hazard, aki melyen tudasa alatt jatszott es Bale, aki itt se volt. Ha tenyleg nem tudunk igazolni, akkor viszont csak abban lehet bizni, hogy Carlo valahogy kisajtol beloluk egy jo idenyt, valoszinuleg ezen fog mulni a szezonunk, meg az o allasa is.dzsi91 írta: Meghát ha nem igazolunk semmi értelmeset az atyaúristen sem tud rajtunk segíteni szóval a játék továbbra is a túlélésről szól. Erre Carlot jó megoldásnak látom. Odakell rakni mellé raúlt. Többet lehet tanúlni a Real másodedzőjeként mint bármelyik bundesliga csapat élén szerintem.
Meghamár ennyire nincs pénz meg ennyire túlakarjuk élni a dolgot hozzuk vissza Cét is
HozzászólásSzerző: M@dridista@ » 2021. június 2., szerda 6:35
Ha nem jön sem Haaland sem a teknős akkor igenis kötelességük vissza hozni CRtBecks23 írta:Ha már reaktiválunk és a múltból élünk, akkor nem is értem amúgy miért nem hoztuk még vissza Ronaldót... neki legalább tényleg lenne értelme.dzsi91 írta: Egyrészt engem ezzel a húzással megvettek kilóra, mert Carlo mint megoldás szerintem felsem merült senkiben,bennem sem.
Másrészt azért vak én se vagyok, vészmegoldás, abból a legjobb mert egyszerre nyugodott meg az öltöző és a szurkolók is. A lehető legjobb átmeneti megoldás született, ami elsülhet nagyon balul vagy nagyon jól de Ancelotti edzői karrierje jelenleg ott tart,hogy ez az utolsó nagy dobása lehet és a szobrát nekhiszem,hogy ledönteni egy itteni bukóval.
Ugye minden ami nem Zidane-al kezdődik számomra tökéletes nem lehet,de megtaláltuk a Zidanehoz leginkább hasonlító kalibert, kérdés mennyi energia van még az öregben.
Meghát ha nem igazolunk semmi értelmeset az atyaúristen sem tud rajtunk segíteni szóval a játék továbbra is a túlélésről szól. Erre Carlot jó megoldásnak látom. Odakell rakni mellé raúlt. Többet lehet tanúlni a Real másodedzőjeként mint bármelyik bundesliga csapat élén szerintem.
Meghamár ennyire nincs pénz meg ennyire túlakarjuk élni a dolgot hozzuk vissza Cét is
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2021. június 2., szerda 5:52
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. június 1., kedd 23:51
Amúgy én Roby Carlost is megnézném egy ilyen pozícióban. Bár azzal is elvagyok, amit most csinál. Imádom, hogy mindenhol ott van.sebydani írta:Tekintély a maxonPad'em írta: Hohooo gyerekek
| Alvaro Arbeloa will be Carlo Ancelotti's assistant at Real Madrid. @jfelixdiaz #rmalive
Jelenlévő fórumozók: 21 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem