Edző és vezetőség
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Re: Edző és vezetőség
Nem ertem, miert hiszitek azt, hogy tovabbra is a visszavonulas elotti jatekosokra akar epiteni a klub. Nem hiaba nem kapnak 2 eves szerzodest, barmikor komolyan leromolhat a teljesitmenyuk, lasd Marcelot, aki mar joforman csak a hangulat miatt van a kerettel.
Ha nem lesz komoly ujraepites, az pedig a Covidnak es a stadionepitesnek lesz koszonheto. Lehet talalni nehany lepattanot, mint Alaba, de ha nem sikerul jo aron eladni, akkor nem szamolnek komoly igazolasokkal. Abbol kell fozni, ami van.
Carlot nem kell bemutatni a klubnal, ismer joforman mindenkit, a stilusa kompatibilis, a foci amit jatszat szinten. Odegaardnak peldaul ez egy nagyon jo hir, Carlo papa mindig ki tudta hozni a maximumot a hozza hasonlo kreativ jatekosokbol, ugyesen tudta korejuk epiteni a csapatot.
Egyetlen problemam vele kapcsolatban az, hogy nem szeret rotalni. A 14-15-os szezonban az okozta a vesztet, hogy 13 jatekossal akarta lenyomni a szezont es a vegere teljesen kidoltek a kulcsemberek. Ezen majd segit Dupont es a serulesek
Arbeloa szamara is jo ugrodeszka lehet ez a kinevezes, egy edzolegenda mellett tanulhat es kiveheti a reszet a motivalasbol.
Ha nem lesz komoly ujraepites, az pedig a Covidnak es a stadionepitesnek lesz koszonheto. Lehet talalni nehany lepattanot, mint Alaba, de ha nem sikerul jo aron eladni, akkor nem szamolnek komoly igazolasokkal. Abbol kell fozni, ami van.
Carlot nem kell bemutatni a klubnal, ismer joforman mindenkit, a stilusa kompatibilis, a foci amit jatszat szinten. Odegaardnak peldaul ez egy nagyon jo hir, Carlo papa mindig ki tudta hozni a maximumot a hozza hasonlo kreativ jatekosokbol, ugyesen tudta korejuk epiteni a csapatot.
Egyetlen problemam vele kapcsolatban az, hogy nem szeret rotalni. A 14-15-os szezonban az okozta a vesztet, hogy 13 jatekossal akarta lenyomni a szezont es a vegere teljesen kidoltek a kulcsemberek. Ezen majd segit Dupont es a serulesek
Arbeloa szamara is jo ugrodeszka lehet ez a kinevezes, egy edzolegenda mellett tanulhat es kiveheti a reszet a motivalasbol.
- Becks23
- Kedvenc játékosaid: David Beckham, Raúl, CR7, Sergio Ramos, Gera Zoli, Guti, Iker Casillas, Edwin van der Saar
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Manchester UTD, FTC
Na majd jövőre Hazard döntögeti a rekordokat.Pad'em írta: Ez azért nem volt semmi annó.
Real Madrid’s 22 game winning streak under Carlo Ancelotti:
• 81 goals scored (3.7 per game).
• Cristiano Ronaldo - 28 goals in 19 games.
• 10 goals conceded (0.45 per game).
• 16 different goalscorers.
• 13 games scoring 4+ goals.
3,7-s gólátlag Cé Emlékszem az vetett véget a szériának, hogy Bale felépült a sérülésből, és visszaálltunk a James-Modric-Kroos-BBC-re, ami máris nem működött úgy. Isco nagyon adta akkoriban.
kérdés milyen rekordokat
- flori
Szakmailag nem tudom mit tud majd hozzátenni az U14-es csapat után, de motivációban, személyiségben biztosan erősítés lesz az öreg. Érdemes megnézni az decima és az undecima videókat, ott talán ő volt a legnagyobb hangadó a meccsek előtt. Szerintem jó döntés, valószínűleg Raúlnak és Xabinak is visszalépés egy másodedzői kinevezés, ha egyáltalán volt róluk szó.Csak én nem látom Arbeloának az értelmét?
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ez azért nem volt semmi annó.
3,7-s gólátlag Cé Emlékszem az vetett véget a szériának, hogy Bale felépült a sérülésből, és visszaálltunk a James-Modric-Kroos-BBC-re, ami máris nem működött úgy. Isco nagyon adta akkoriban.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Hogyne tudnánk mit várnak Carlótól.
Mindent.
De főleg nyerjen, mert veszíteni edző nélkül is tudunk. ZZ-nél nem tanácsos rosszabb eredményt hozni, mert az egyértelmű kampó.
Használja a játékosokat akiket kap, főleg a drágákat. Akkor is ha gyengék, mert nem azért lettek kifizetve. Az öltözői hangulat legyen rendben, a régi ikonokkal jöjjön ki. De legyen fiatalítás, legyen szép a játék.A koncepció már őszre legyen egyértelmű. A közvetlen riválisokat le kell győzni, a gyenge csapatok ellen viszont méltatlan kikapni.
Ő maga viszont ne nagyon méltatlankodjon, mert nem fér bele az imidzsbe.
Cserébe hálásak, amiért minderre vállalkozik az Evertonos fizetés feléért.
Mindent.
De főleg nyerjen, mert veszíteni edző nélkül is tudunk. ZZ-nél nem tanácsos rosszabb eredményt hozni, mert az egyértelmű kampó.
Használja a játékosokat akiket kap, főleg a drágákat. Akkor is ha gyengék, mert nem azért lettek kifizetve. Az öltözői hangulat legyen rendben, a régi ikonokkal jöjjön ki. De legyen fiatalítás, legyen szép a játék.A koncepció már őszre legyen egyértelmű. A közvetlen riválisokat le kell győzni, a gyenge csapatok ellen viszont méltatlan kikapni.
Ő maga viszont ne nagyon méltatlankodjon, mert nem fér bele az imidzsbe.
Cserébe hálásak, amiért minderre vállalkozik az Evertonos fizetés feléért.
Faust írta:Pont az a lenyeg, hogy senki. Egyetlen ember csinalhat kb barmit a Real Madrid edzojekent es ot ZZ-nek hivjak, de o inkabb tovabballt mert nem kapott eleg bizalmat.p.csabi1 írta:
Most akkor ilyen alapon bárki jött volna ide az kitöltené a szerződése végét?
Az a baj,hogy nem tudjuk mi ment Zidannál is a háttérben.Ő sem tehetett meg ezek szerint bármit mert már nincs itt.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
Pont az a lenyeg, hogy senki. Egyetlen ember csinalhat kb barmit a Real Madrid edzojekent es ot ZZ-nek hivjak, de o inkabb tovabballt mert nem kapott eleg bizalmat.p.csabi1 írta:Most akkor ilyen alapon bárki jött volna ide az kitöltené a szerződése végét?Faust írta:
Miert, szerinted kitolti a 3 eves szerzodeset?
- Becks23
- Kedvenc játékosaid: David Beckham, Raúl, CR7, Sergio Ramos, Gera Zoli, Guti, Iker Casillas, Edwin van der Saar
A baj az, hogy nem tudjuk miként gondolkodik a vezetőség Ancelottival kapcsolatbanp.csabi1 írta:Most akkor ilyen alapon bárki jött volna ide az kitöltené a szerződése végét?Faust írta:
Miert, szerinted kitolti a 3 eves szerzodeset?
- Hozzon még ezzel a csapattal valamit, nosztalgiavonat
- Hozzon fiatalokat és építse is be őket a nyugdíjasokat meg dobálja ki
- Vagy csak kellett egy feláldozható ember "olcsón", akinek a karrierje szempontjából már úgyis mindegy, mert ha kirúgják, akkor egy Everton szintű csapathoz bármikor mehet vissza, mi meg mutogathatunk rá, hogy nem nyertünk vele semmit, ezzel el lehet terelni a dolgokat a vezetőség és a csapat hibáiról
Most akkor ilyen alapon bárki jött volna ide az kitöltené a szerződése végét?Faust írta:Miert, szerinted kitolti a 3 eves szerzodeset?p.csabi1 írta:
Nem unnyátok még ezt az ez is szar az is szar januárban ki lesz rúgva dolgot? Komolyan mondom ti a csapat ellen szurkoltok.
Miert, szerinted kitolti a 3 eves szerzodeset?p.csabi1 írta:Becks23 írta:
Arra jó, hogy ha Ancelotti megy, akkor tudjuk ki lesz a következő edzőnk.
Nem unnyátok még ezt az ez is szar az is szar januárban ki lesz rúgva dolgot? Komolyan mondom ti a csapat ellen szurkoltok.
- Swineherd
- Kedvenc játékosaid: Il Fenomeno
Ő (volt) az Infantil A (U-14) edzője.ateeemadrid írta: Aztán én nem tudom mivel foglalatoskodott az utóbbi években, lehet szakmailag is tud adni valamit.
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema
Becks23 írta:Arra jó, hogy ha Ancelotti megy, akkor tudjuk ki lesz a következő edzőnk.ateeemadrid írta:
Én se nagyon. Gondolom az elképzelés az, hogy a fiataloknak jó példa lehet a hozzáállása, de kb. ennyi.
Aztán én nem tudom mivel foglalatoskodott az utóbbi években, lehet szakmailag is tud adni valamit.
- Becks23
Arra jó, hogy ha Ancelotti megy, akkor tudjuk ki lesz a következő edzőnk.ateeemadrid írta:Én se nagyon. Gondolom az elképzelés az, hogy a fiataloknak jó példa lehet a hozzáállása, de kb. ennyi.Realista24 írta: Csak én nem látom Arbeloának az értelmét?
Aztán én nem tudom mivel foglalatoskodott az utóbbi években, lehet szakmailag is tud adni valamit.
- ateeemadrid
Én se nagyon. Gondolom az elképzelés az, hogy a fiataloknak jó példa lehet a hozzáállása, de kb. ennyi.Realista24 írta: Csak én nem látom Arbeloának az értelmét?
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
- Becks23
Végre valamiben egyetérünk.Realista24 írta: Csak én nem látom Arbeloának az értelmét?
Viszont nekem a mez baromira bejön...
Segítő, mint anno ZZ is volt, kapocs a játékosok meg az edző között.Realista24 írta: Csak én nem látom Arbeloának az értelmét?
Tud segíteni nem is keveset, ha működik a dolog.
Majd kiderül.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Csak én nem látom Arbeloának az értelmét?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Most látom,hogy lehet jön a Spártai is.
Nagyon jó eddig.
Nagyon jó eddig.
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Hát vegyesek az érzéseim nagyon, hogy kinevezték Ancelottit. Emlékszem, amikor 2013-ban érkezett, akkor sem örültem neki. Aztán a 10. után természetesen elismertem, hogy hibáztam De sajnos most több a negatív érvem Ancelotti mellett mint ellene. Egyrészt a 2014–2015-ös szezon végén nem véletlenül lett menesztve, abban a szezonban nagyon nem néztük ki jól. Illetve mióta elment innen oké, hogy a Bayern Münchennel nyert egy bajnokságot, de ott megbukott, majd Napolinál és az Evertonnál is. Szóval már abszolút nem sztáredző kategória nálam, mint amikor először érkezett. Én a legjobban Conténak örültem volna, de Carlo papát mindenképpen jobb megoldásnak tartom, mint Raúlt, vagy Pochettinót, én az argentintól féltem nagyon, hogy érkezik. Na majd meglátjuk mit hoz az élet. Remélem kap egy-két új igazolást még, ami felfrissíti a keretet és rám cáfol az öreg.
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Rá nem számítottam, de mindig bírtam a hozzáállását !
Egyébként meg, LV mint Eternal Warrior....kép komment: Eterno Arbeloa , királyság .
De ez a "sárgás" mez továbbra sem tetszik.
Egyébként meg, LV mint Eternal Warrior....kép komment: Eterno Arbeloa , királyság .
De ez a "sárgás" mez továbbra sem tetszik.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."