EB - 2020
- BLaZE
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle
Re: EB - 2020
Sikerült mind a két itthoni magyar meccsre szerzni. délután 5en próbálkoztunk, most este simán beengedett Amúgy az applikációra dobják majd a jegyeket 5 nappal előtte kb, nem?
halálomig madridista leszek
- Galacticos
Nem sokszor vettem igy jegyet, es a vegen mar csak kattintgattam annyiszor kidobott.
Volt olyan opcio hogy jegy ajandekba plusz 15 euro meg jegy a mobilra ingyen. Utobbira mentem, ez mi volt? Kapok vmi kodot smsbe vagy emailbe vagy appon?
Volt olyan opcio hogy jegy ajandekba plusz 15 euro meg jegy a mobilra ingyen. Utobbira mentem, ez mi volt? Kapok vmi kodot smsbe vagy emailbe vagy appon?
- flori
Én a dínós errorból halásztam vissza magamat, a kártyás fizetés előtt omlott össze. Annyit azért a javukra írhatunk, hogy több helyről veszik most a jegyeket EU-ból, nem csoda hogy meghalt kicsit a rendszer.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
Imádom, szállításnál a folytatásnál lefagyott kb, nem megy tovább, a 10 perc helyett letoszott 4re rögtön, mert erőforrást kell felszabadítaniuk, zseniális...
Volt hátra 10 sec, akkor vitt tovább....
Jó lesz 4 emberre mindent újra beütni....
Volt hátra 10 sec, akkor vitt tovább....
Jó lesz 4 emberre mindent újra beütni....
Csak személyigazolványszámmal tudsz venni és nem átadható, ha minden igaz.MorataMartin írta: Nincs valakinek felesleges EB jegye, egész nap próbálkoztam venni, de nem mentem semmire teljesen mindegy milyen meccsre, de nagyon szívesen megvennék valakitől ha van fölös jegye. Esetleg írjon privatot az eladó
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Most 5 perc alatt beenged.MorataMartin írta: Nincs valakinek felesleges EB jegye, egész nap próbálkoztam venni, de nem mentem semmire teljesen mindegy milyen meccsre, de nagyon szívesen megvennék valakitől ha van fölös jegye. Esetleg írjon privatot az eladó
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Nincs valakinek felesleges EB jegye, egész nap próbálkoztam venni, de nem mentem semmire teljesen mindegy milyen meccsre, de nagyon szívesen megvennék valakitől ha van fölös jegye. Esetleg írjon privatot az eladó
hamar? 3 kor mikor beléptem még voltferni írta: Ahogy sejtettem a 30 eurósoknak hamar lába kelt
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Jegyek hozzáadása óta 8 perce csak betölt.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
Ahogy sejtettem a 30 eurósoknak hamar lába kelt
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
30-75-125, meg pár egyéb korlátozott látószöggel bíró jegy, ugyanezekben a kategóriákban kicsit olcsóbban.ferni írta: Jegyárak kb mik a meccsekre?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Jegyárak kb mik a meccsekre?
Felénél tart a várakozás...
Lehet le tudom egybe a CR-Benz duót majd a Portugál-Francián, remélem nem valami tét nélküli szar lesz, ahol pihen mindkettő
Lehet le tudom egybe a CR-Benz duót majd a Portugál-Francián, remélem nem valami tét nélküli szar lesz, ahol pihen mindkettő
Nekem franciak ellen, portugalok ellen es 8ad dontore sikerult.
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Uefa ticketing portal. Én a két franciára vettem.ferni írta: Baszki, direkt kérdeztem én is mikor lehet jegyeket venni vagy lehet-e még......
Lehet erről már lecsúsztam.
Portugál, francia meccs érdekelne
Uefa oldalán lehet venni egyedül?
Vagy hol lehet még a 2 magyarra venni?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Nyugi, csak a döntőt nézem otthon.Realista24 írta: Én is zsákoltam a két francia meccsre jegyeket a kölyöknek. Remy remélem Németországban van
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Baszki, direkt kérdeztem én is mikor lehet jegyeket venni vagy lehet-e még......
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Én is zsákoltam a két francia meccsre jegyeket a kölyöknek. Remy remélem Németországban van
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Masfel ora alatt bejutottam, landolt is a kosarban 4 magyar-francia jegy Mondjuk jo nagy hulyeseg ez a 4 jegyes korlat, igy a tarsasag egy resze le fog maradni....
- flori
Jaja, de most már órás a sor. Ismerősöknél beragadt fél3 fele, azóta felénél sincs a sort mutató csík.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!