Edző és vezetőség

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2021. június 3., csütörtök 5:10

Carlo:
“A klub történelme és tradíciója az, hogy támadó, szórakoztató és intenzív játékot kell nyújtani a pályán. A mutatott foci stílusának támadónak és szórakoztatónak kell lennie, mert ez jellemző a klub történelmére, és mert ezt várják a szurkolók is”.
Engem megvett kilòra az öreg.. :D
Nyilván fontosak a cìmek is, de èn a fenti miatt ülnèk le meccset nèzni, szòval örülnèk, ha pár szintet javulna a támadòfocink, akár a vèdelem rovására is..

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. június 3., csütörtök 4:27

Meccsünk sem volt, de már kriptahangulat van. Ha nem tudnám is tudnám hogy a madridomon vagyok.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

RicsiReal33
Kedvenc játékosaid: Benzema, Zaha, Mahrez, Mbappe, Redondo, RC3,

HozzászólásSzerző: RicsiReal33 » 2021. június 2., szerda 23:10

kiserik írta:
ferni írta:

Gyerekek, ha nincs pénz és kedve támadna focizni nincs jobb opciónk.
Ilyen egyszerű, azért a Spursben a végére észhez tért picit.
Az a csúnya, hogy ha a paci meg a hambis hozná azt, amit tud legalább 1 évig, akkor úgy megkukiznánk a világot, hogy a 18 karika is kevés lenne. De szép álom :/
Egyébként ebben nagyon nagy igazság van ! Benz el 3 an csúcsformában nagyon kemény lenne . De ahogy írtad ez egy szép álom marad .😄

Sorrentino

HozzászólásSzerző: Sorrentino » 2021. június 2., szerda 22:58

Nem lesz itt nagy változás. Nézhetjük megint az Öregfiúk következő évadját... :/
Már csak James hiányzik...

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2021. június 2., szerda 22:47

Mondom én, hogy Hazard és Bale lesz a két sztárigazolásunk. :lol: :kivagyhe: :'(
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. június 2., szerda 22:38

Sources close to Isco have told @diarioas that the player is very happy with Carlo Ancelotti's arrival and is starting to reconsider his future.

Hurrá.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2021. június 2., szerda 22:23

Fenoo írta:
Torquemada írta: „Még csak most érkeztem meg. Az elkövetkezendő pár napban beszélnem kell Sergio Ramosszal, hogyan vélekedik a jövőjéről. Még mindig számítok Gareth Bale, Isco és Marcelo játékára is. Szerintem elég motiváltak ahhoz, hogy bizonyítsák, helyük van a klubnál – mondta Ancelotti"

Gratulálok, ülj le, fiam, egyes. :agree: Nem tudom, mit nézett az elmúlt években, de hogy nem focit, az biztos. Ha már nosztalgiázunk, akkor már inkább Solarit túrták volna elő, ha jobbra nem telik. Ő legalább ezeket az arcokat beárazta, ha mással nem, ennyivel már akkor is előrébb lennénk.

Itt aztán lesz generációváltás rendesen, ha már így indulunk.. :agree: Remélem, Bélával még hosszabbítás is lesz...

Mi ez a fordítás? :lol:
“I have lot of affection for Bale, for Isco, for Marcelo… They’re Real Madrid players and that motivates them. The only judge is the pitch. They have to train well and show the coach that they can play for Real Madrid.”

Ez azért kicsit más.
ez is jo :mrgreen: "I have to talk about Ramos with the club in the next few days.”

Torquemada
Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC

HozzászólásSzerző: Torquemada » 2021. június 2., szerda 22:18

Realista24 írta:
Fenoo írta:
“I have lot of affection for Bale, for Isco, for Marcelo… They’re Real Madrid players and that motivates them. The only judge is the pitch. They have to train well and show the coach that they can play for Real Madrid.”

Ez azért kicsit más.
Na, én ezt olvastam.

Az nso ezt hozta le magyarul.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2021. június 2., szerda 22:02

Tovabbra sem ertem ezt a nagy ellenszenvet :mrgreen: Egy mondhatni klublegenda edzo tert vissza, aki nem zsakbamacska, tudjuk mit tud, miben eros, mik a gyengesegei. Tiszta lappal indul nala mindenki, ha Marcelo jobb lesz Miguelnel es Mendynel, akkor o kezd, de, ha nem akkor nem fog kezdeni. Ennyit mondott es ti meg teljesen felreertelmezitek az egesz nyilatkozatat :lol:

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2021. június 2., szerda 21:50

Ancelottiról mindig az jut eszembe hogy a habzó szájú spanyol médiát leültette körbe, úgy dumáltak :lol:

Most is ezt várom. Hogy tartsa meg, vagy vigyázzon a nyugalomra. Semmi szükség arra hogy repülőről leszállva a sajtóban küldjön el bárkit is a picsába. Az nem a Don. Most ha Balet negyedik nekifutásra sem sikerül kicsapni, minek háborúzzon?

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2021. június 2., szerda 21:41

Realista24 írta: Olvastam olyat is, hogy azt mondta mindneki előtt ott a lehetőség, hogy bizonyítson.

Szóval nyilván ezt nyilatkozta, aztan majd elválik idővel.

Június van, van edzőnk. Egy új játékos. Kezdetnek nem rossz.
Igen az szerencses hogy el tudjuk idoben kezdeni a keret kialakitast es az eloszezon munkalatait a vegleges edzovel es nem majd az EB utan esik be valaki aztan azt se tudja mi merre van. Talan ez a legnagyobb pozitivum Ancelotti mellett szerintem. Nem kell korbevezetni az edzokozpontban hogy merre van a menza meg a klotyo.

Az meg hogy mit nyilatkozik most teljesen mindegy. Nyilvan nem fog startbol azzal inditani hogy Marcelo felett eljart az ido, Bale egy k*csog, isco meg mar nem focista.

Kicsit azert felek hogy lesz szerelem par oskovulettel, de remeljuk megprobalja esszeruen hasznalni a keretet.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. június 2., szerda 21:36

Na akkor f.sz se tudja :lol:

❗| There is a lot of cross news regarding Luis Campos but things have not changed much. There will be a Real Madrid-Luis Campos meeting. The Ancelotti issue, with trips involved, has delayed this. @MarioCortegana [🎖]
@MarioCortegana sources deny any agreement between Luis Campos and other clubs.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. június 2., szerda 21:18

Fenoo írta:
Torquemada írta: „Még csak most érkeztem meg. Az elkövetkezendő pár napban beszélnem kell Sergio Ramosszal, hogyan vélekedik a jövőjéről. Még mindig számítok Gareth Bale, Isco és Marcelo játékára is. Szerintem elég motiváltak ahhoz, hogy bizonyítsák, helyük van a klubnál – mondta Ancelotti"

Gratulálok, ülj le, fiam, egyes. :agree: Nem tudom, mit nézett az elmúlt években, de hogy nem focit, az biztos. Ha már nosztalgiázunk, akkor már inkább Solarit túrták volna elő, ha jobbra nem telik. Ő legalább ezeket az arcokat beárazta, ha mással nem, ennyivel már akkor is előrébb lennénk.

Itt aztán lesz generációváltás rendesen, ha már így indulunk.. :agree: Remélem, Bélával még hosszabbítás is lesz...

Ez azért kicsit más.
Na, én ezt olvastam.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Fenoo

HozzászólásSzerző: Fenoo » 2021. június 2., szerda 21:10

Ez azért kicsit más.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. június 2., szerda 21:08

Olvastam olyat is, hogy azt mondta mindneki előtt ott a lehetőség, hogy bizonyítson.

Szóval nyilván ezt nyilatkozta, aztan majd elválik idővel.

Június van, van edzőnk. Egy új játékos. Kezdetnek nem rossz.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2021. június 2., szerda 21:03

Mit kellett volna mondania?Kibaszom őket egytől egyig? :lol:
Ha nem lesz idén sem változás akkor nincs pénz és az öreg tényleg nem kamuzott amikor nyilatkozott a Szuper liga balhénál.
Ennyi.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”

Mester77

HozzászólásSzerző: Mester77 » 2021. június 2., szerda 21:01

Nyugi már.

Egy napja jött vissza. Nem kezdheti azzal, h a keret fele egy fos, és mindenkit kirúgok. Sokan az Eb-n vannak, nem lehet velük beszélni.

Majd ha szezon elején úgy állunk fel, h Marcelo-Isco-bale és James ott van a kezdő 11ben, majd akkor jogosan lehet pánikolni.

Most naponta (óránként) változnak a hírek, felesleges idegeskedni.

Majd ha van ofisöl bejelentés, látjuk :roll:
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."

"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2021. június 2., szerda 20:57

ezt a 6-7 éves gárdát még kimaxoljuk, majd 2022 nyarán...

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2021. június 2., szerda 20:53

Carlo Ancelotti will accept whatever squad Real Madrid gives him. He will let the club work on the signings and the sales they want to make. @elconfidencial

Nyilván pletyka, de nem lepődnék meg. :D
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

Torquemada
Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC

HozzászólásSzerző: Torquemada » 2021. június 2., szerda 20:50

„Még csak most érkeztem meg. Az elkövetkezendő pár napban beszélnem kell Sergio Ramosszal, hogyan vélekedik a jövőjéről. Még mindig számítok Gareth Bale, Isco és Marcelo játékára is. Szerintem elég motiváltak ahhoz, hogy bizonyítsák, helyük van a klubnál – mondta Ancelotti"

""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)

Vissza: