Lucas Vázquez - 17
Re: Lucas Vázquez - 17
Az első félidőben botrány volt, nem volt jó megoldása. Aztán a másodikban szép lassan kezdte összekapni magát. Jól zárt vissza, 1v1ezett, keresztlabdákat osztogatott. Ha nem is rúgott volna gólt, akkor is megdicsértem volna, hogy összekapta magát a 15 perc pihenő után.
Ki tudja milyen lebaszást kapott az öltözőben.
Ki tudja milyen lebaszást kapott az öltözőben.
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Jövök megdícsérni, mert mostanában elég sok savat kapott (nem teljesen alaptalanul), de tegnap megint fasza volt, nyilván nem world class Carvajal szint, de jó volt. Amit sokszor mondtunk már - ha körülötte jó a rendszer akkor ő is jó lesz.
Össze sem lehet hasonlítani azt amit Fati meg Alba ért el az oldalán azzal amit Vini tett Minguezaval.
És a végén azért feltette a pontot az i-re bebiztosítva a 3 pontot és a kezdőtagságát
Össze sem lehet hasonlítani azt amit Fati meg Alba ért el az oldalán azzal amit Vini tett Minguezaval.
És a végén azért feltette a pontot az i-re bebiztosítva a 3 pontot és a kezdőtagságát
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Valószínűleg Perez megszállottan hajszol valakit/valakiket..feltehetőleg Mbappe/+Haaland.
Korábbi ismert lemez, amikor a védelem másodlagos lett.
Az egy meccset nem tudok lejátszani Carvajal és a LV mi fiúnk lehozzák hurráoptimizmus erre utal. Meg hogy a védelem magja el lett adva és jött egy Alaba.
Volt egy időszak ZZ alatt amikor LV hasznos volt, de már akkor is sok volt a kezdés állandóan.
Most meg már ő az alap játékos, azóta meg jobb nem lett sőt.
Sajnos nem atom a védelmünk na.
Korábbi ismert lemez, amikor a védelem másodlagos lett.
Az egy meccset nem tudok lejátszani Carvajal és a LV mi fiúnk lehozzák hurráoptimizmus erre utal. Meg hogy a védelem magja el lett adva és jött egy Alaba.
Volt egy időszak ZZ alatt amikor LV hasznos volt, de már akkor is sok volt a kezdés állandóan.
Most meg már ő az alap játékos, azóta meg jobb nem lett sőt.
Sajnos nem atom a védelmünk na.
- Pad'em
Nem nagyon lesz ő jobbhátvéd Carlonál, most is sztem azt hittük belefér, aztán az Espanyol jó napot fogott ki, mi szart, meg is volt a böjtje Vazqueznek. Ilyen dupla nulla játékos ennyi kezdőmeccset biztos nem élt még meg egy Realban. Fáj nézni konkrétan.
A hosszabbítást kiérdemelte tavaly, azt nem lehet elvitatni tőle, de vhogy már nyáron se nagyon tudtam örülni, hogy maradt ezzel a korlátolt repertoárral. Mindenképpen kéne jobbhátvédet venni télen. Carlo biztos hozatna, kérdés a vezetőség mit szól erre. Mert ők tényleg LVt szánták backup RB-nek. Odrinak is több hasznát vennénk szerintem, benne legalább sebesség van ha más nem is.
A hosszabbítást kiérdemelte tavaly, azt nem lehet elvitatni tőle, de vhogy már nyáron se nagyon tudtam örülni, hogy maradt ezzel a korlátolt repertoárral. Mindenképpen kéne jobbhátvédet venni télen. Carlo biztos hozatna, kérdés a vezetőség mit szól erre. Mert ők tényleg LVt szánták backup RB-nek. Odrinak is több hasznát vennénk szerintem, benne legalább sebesség van ha más nem is.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Lehet, hogy köze van hozzá annak, hogy a vezetőség LV-ben látja Carvajal pótlását. Az öreg ezzel nagyon nem értett egyet a hírek szerint, aztán mégis LV kezdett a jobboson...Csabi írta: ez a csávó úgy adja el a C mínuszos képességeit, mintha A+ lenne. a végén is azok a beadások, te jó ég. nem értem, miért nem miguel van a bal oldalon és nacho a jobbon, de ameddig carlo se, addig mindegy is.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
ez tényleg jó kérdésCsabi írta: nem értem, miért nem miguel van a bal oldalon és nacho a jobbon, de ameddig carlo se, addig mindegy is.
valószínűleg fix kezdőnek még nem akar Carlo 1 fiatalt sem betenni
(oké Miguel Mendy visszatértéig lehetne az)
pedig Nacho még jobbhátvédnek volt idén a legvállalhatóbb...
Igazából ejelnleg Nacho sem jobb. Én LV-nek nem feltétlen adtam volna már szerződést a nyáron, de hogy azóta mindkettő kb. csak azért játszik, mert nincs más az durva.Csabi írta: ez a csávó úgy adja el a C mínuszos képességeit, mintha A+ lenne. a végén is azok a beadások, te jó ég. nem értem, miért nem miguel van a bal oldalon és nacho a jobbon, de ameddig carlo se, addig mindegy is.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
ez a csávó úgy adja el a C mínuszos képességeit, mintha A+ lenne. a végén is azok a beadások, te jó ég. nem értem, miért nem miguel van a bal oldalon és nacho a jobbon, de ameddig carlo se, addig mindegy is.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Nem tud vedekezni, nem tud helyezkedni. En ertekelem az akarasat, a csaupasziv jatekat, helye van a csapatban, csak nem az ilyen meccseken.
- flori
Szeretjük, de borzasztóan kevés a Real Madridba. Képzetlen, jobbhátvédnek meg csapnivaló. A tavalyi 2 hónapot lehozta tisztességesen, de kiütköznek a korlátai. Maradhat ő kerettag, de csak hakni meccseken tudna hozzáadni a csapathoz.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
elfelejtett megint védekezni. helyezkedni eddig se nagyon tudott. a végén is hozott egy Marcelot, középen kolbászolt, úgyhogy full üres volt a széle...
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Így, hogy nem lesz sok igazolás, jó hogy hosszabított, beugrónak megfelelő
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
perez: stand up you little shit.
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Megdolgozott érte, idei szezonban (is) nagyon hasznos volt. Helyén van a szíve, jó helyen van itt, főleg ha igazolunk és újra 13. ember lesz
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Mostani szezonja korrekt volt, az előtte lévő elég szar, de én örülök neki, reméljük nem kényelmesedik el ettől a szerződéstől. Szomorú vagy sem a de a leghasznosabb szélsőnk.
-
- Kedvenc játékosaid: Zizou, R9, Ramos, Marcelo, Raúl, Modric, Kroos, Valverde
Arra jó volt ez a legutóbbi szezon, hogy őt és Militaót ne kukázzuk. Rengetegszer fel fog majd minket baxni, de ő az a 12-ik ember, akivel tud jönni a bajnokság. Mondjuk jelenlegi állás szerint kezdő lesz...
Örülök, kellenek at ulyen saját nevelésű figurák, akik mindig odateszik magukat, amikor a pályára lépnek. Meg kellenek azok a játékosok, akik miatt ez azért olyan gyakran nem történik meg!
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Ennyike.ferni írta:10szer többet ér mint bármelyik másik támadónk Karim után.Kerlon írta: jesus, a megujulast nem igy kell kezdeni
Plusz még a JHVet is lehozza, hajt, saját nevelés.
Listát lehetne írni hány embert küldenék el helyette
Ha mindenki így megszakadna a mezért nem itt tartanánk.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
LV egy szimpi kiegészítő ember, aki ha pályára kerül a tudásához képest mindig próbál maximumot adni.
A bajok akkor vannak, ha neki azért kell játszani, mert nincs jobb nála.
2 poszton bevethető, örülök, hogy maradt..
A bajok akkor vannak, ha neki azért kell játszani, mert nincs jobb nála.
2 poszton bevethető, örülök, hogy maradt..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid