Igen, ezt olvastam én is...én sem gondolom hogy Mendy helye ne lenne biztos.Anthony írta: Mendyt nagyon is kedveli Ancelotti, a Napolihoz is akarta vinni, beszélt vele személyesen is amikor Napoli edző volt.
Jovic mehet amerre lát...
HozzászólásSzerző: Mickey » 2021. június 4., péntek 10:52
Igen, ezt olvastam én is...én sem gondolom hogy Mendy helye ne lenne biztos.Anthony írta: Mendyt nagyon is kedveli Ancelotti, a Napolihoz is akarta vinni, beszélt vele személyesen is amikor Napoli edző volt.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. június 4., péntek 10:45
nem is akar már ott játszani, meg amióta kigyúrta magát lassú is.Kerlon írta: Ha Varane hosszabbitana, akkor Mendy vegulis eladhato lenne, mert Alaba lenne a balhatved.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. június 4., péntek 10:34
Nem tetszik, hogy minden jel szerint Marcelo tovabbra is a terveink resze.Kerlon írta: Ha Varane hosszabbitana, akkor Mendy vegulis eladhato lenne, mert Alaba lenne a balhatved.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. június 4., péntek 10:33
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. június 4., péntek 10:32
De azt láttam máshol is.Pad'em írta:Azt vágod, hogy a reggeli Mbappés híred is tőle van?Realista24 írta:
Jaj ezt a Félixet hanyagold. Minden reggel teleszarja a twittert.
Nem lesz itt semmi látnivaló nyáron, Alaba jött meg visszajönnek a kölcsönök, aztán szenvedünk még egy évet.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. június 4., péntek 10:21
Azt vágod, hogy a reggeli Mbappés híred is tőle van?Realista24 írta:Jaj ezt a Félixet hanyagold. Minden reggel teleszarja a twittert.Pad'em írta: | Martin Ødegaard and Mendy have become players susceptible for high fee sales. @jfelixdiaz
Mendy? Wtf
| Luka Jović is also suspectible for a sale. Multiple teams show interest. @jfelixdiaz
HozzászólásSzerző: Anthony » 2021. június 4., péntek 10:18
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2021. június 4., péntek 10:09
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. június 4., péntek 10:08
Jaj ezt a Félixet hanyagold. Minden reggel teleszarja a twittert.Pad'em írta: | Martin Ødegaard and Mendy have become players susceptible for high fee sales. @jfelixdiaz
Mendy? Wtf
| Luka Jović is also suspectible for a sale. Multiple teams show interest. @jfelixdiaz
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. június 4., péntek 10:00
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. június 4., péntek 9:47
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. június 4., péntek 9:43
Én nem írtam hogy fixen jönAnthony írta:Ha R24 szerint jön, akkor egyértelműen bukóziro4vr írta:Szerintem Mbappéban kár bízni hogy jön, én frissítenék.
Idén szerintem semmi esély rá, a PSG miért ne kockáztatná meg? Egy év alatt sokminden történhet, meggyőzhetik hogy maradjon.
Megint tartogatjuk a pénzt Bappera, és közben itt maradunk az öregekkel és a haszontalanokkal, az szomorú lesz.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2021. június 4., péntek 9:37
Ha R24 szerint jön, akkor egyértelműen bukóziro4vr írta:Szerintem Mbappéban kár bízni hogy jön, én frissítenék.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2021. június 4., péntek 9:37
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. június 4., péntek 9:30
Szóval most akkor mégis kellene más?raul 4 ever írta: Mondjuk felesleges is lenne másra költeni, jó játékos kell, nem ágyútöltelék (abból van a keretben elég), máshogy nincs értelme.
Még tavaly nyáron nagyon ment a Sancho vonal, jó számokat hozott, de idénre visszaesett (34 kanadai pont tavaly vs idén 20) egy kicsit, bár inkább csak a szezon eleje volt gyenge neki..
Szóval nagyágyú kell, ha az nem jön, akkor sincs veszve a helyzet, csak akkor szintlépés/szerencse/110% kell olyan emberektől, akiktől eddig elpattogott a labda, a saját árnyékától is megijedt vagy néha még a futás is nehezére esett.. Abban bízni meg halovány..
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. június 4., péntek 8:59
HozzászólásSzerző: füst » 2021. június 4., péntek 8:00
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. június 4., péntek 7:43
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. június 2., szerda 13:02
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. június 2., szerda 13:01
Azért ezt nem nehéz elhinni, mivel szinte mindem edzés fotón/videón egymás közelében vannakPad'em írta: Karim Benzema and Kylian Mbappé have already talked about the possibility of playing together at Real Madrid next season. @lequipe
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem