Eden Hazard
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Re: Eden Hazard - 7
Szerintem a klub engedelyevel keszitettek. Ha nem, akkor ugyis jon par napon belul a belsos info a retorzioval.
Elegem van az emberbõl szóval távol álljon tõlem a mentegetése, de nem biztos hogy õ vállalta el. A szövetség is értékesítheti a jogokat, és ha végigkattintanak egy általános képsorozatot, Hazard nem is feltétlen tudja mire fogják odavágni.
- impossible
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: RMCF
Egyébként ez lejárató a klubra nézve, mindenki tudja, hogy fizikális problémákkal küzd erre elvállal egy ilyet... Hát nem tudom, én azért nyomnék neki egy kis büntit, nekem legalábbis rosszul esik.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
A marketinges ügyes, Hazard meg egy gyökér hogy vállalta is.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
A Belga Meki marketinges ezért előléptetést érdemel
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- Pad'em
Belga meki csekkolja a profilomat
Vérciki. Kíváncsi vagyok mit produkál majd az EB-n.
Vérciki. Kíváncsi vagyok mit produkál majd az EB-n.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Ha már önkritika nincs....így viszont inkább kínos mint vicces...ronaldo99 írta:Legalább van humorérzékük.
Belgium.Hamburger.Madrid. In that order
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Guti
Legalább van humorérzékük.
Na jó bakker.... Zseniális
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Nem hiszem el na. Katasztrófa!
Egyik golfos, a másik hambis, tiszta vicc az egész, mintha a Monty Python találta volna ki.
Egyik golfos, a másik hambis, tiszta vicc az egész, mintha a Monty Python találta volna ki.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- h3x0r
Téma: Eden Hazard - 7
R24 nem a remalmainkrol beszelt.Realista24 írta: Valóra vált az álmod, váltsd valóra a Madridistáket is.
Üdv Hazard!
kösz remyRealista24 írta:Karrierende.Remy írta:
már nrm kell bontani. Előre ittam. Eden fucking HAZARD!
- Becks23
- Kedvenc játékosaid: David Beckham, Raúl, CR7, Sergio Ramos, Gera Zoli, Guti, Iker Casillas, Edwin van der Saar
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Manchester UTD, FTC
Pad'em írta: BigMac: “I don't see myself out of Real Madrid now. I have three more years on my contract. I know what I need to do and I know that when I am 100% physically I will help."
"Zidane's departure? I am very disappointed. Individually I've not been able to give him what I have in me and that is disappointing, with all those injuries. That was difficult. But he knows I value him highly both in terms of player and coach."
Remélem, ha Conte jön, akkor fejberúgja
- Pad'em
BigMac: “I don't see myself out of Real Madrid now. I have three more years on my contract. I know what I need to do and I know that when I am 100% physically I will help."
"Zidane's departure? I am very disappointed. Individually I've not been able to give him what I have in me and that is disappointing, with all those injuries. That was difficult. But he knows I value him highly both in terms of player and coach."
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
A lecsúszás utáni takarodásuk pillanatára értettem... ugyanannyira várom..Galacticos írta: Bale lott egy rakas fontos golt, nyert vele a csapat egy raklap trofeat, es az aranykorszakban igenis fontos lancszem volt.
Hazardnak osszesen nincs annyi meccse szerintem ahany trofeat bale itt nyert. Egy troger a walesi, de inkabb o mint a mekis.
Bár edenmester egész ittléte egy lecsúszás..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- h3x0r
Dehog fog o visszavonulni Elobb szepen kitolti a szerzodeset, elteszi a sok penzt, majd csak utana.KTamas091 írta: Az elobbi 3 ember nem is hasonlithato ossze vele sztem. Hazard nem is jatszik szinte.
Psg ellen volt egy jo meccse ahol tonkrement a bokaja, azt kesz. Sztem kikene hagynija az eb-t, aztan mutesse meg magat, epuljon fel rendesen. Aztan ha ugyse megy akkor ugyis visszavonul. Ha meg ott lesz az eb-n utána ugyis eladja Perez, ez szinte biztos.
- Galacticos
Bale lott egy rakas fontos golt, nyert vele a csapat egy raklap trofeat, es az aranykorszakban igenis fontos lancszem volt.raul 4 ever írta: Bale szintjén van nálam a csávó, ezeknél vártam kb. a legjobban, h tolják már el végre a biciklit, mert annyit ártottak/voltak totál haszontalanok..
Hazardnak osszesen nincs annyi meccse szerintem ahany trofeat bale itt nyert. Egy troger a walesi, de inkabb o mint a mekis.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Heinze, Gago, Bale szintjén van nálam a csávó, ezeknél vártam kb. a legjobban, h tolják már el végre a biciklit, mert annyit ártottak/voltak totál haszontalanok..Csabi írta: remélem ingyen megy, ha már tönkretettük.
Ingyen, bárhogy, de menjen..
Nem boldog..
Bonts egy doboz jégkrémet rá papa...
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Hülye lenne a Chelsea, Pulisic, Mount, Havertz sokkal komolyabb játékosok mint ez a bohóc.
Kb. az mls az ő szintje, ott lehet jobb a meki is.
Kb. az mls az ő szintje, ott lehet jobb a meki is.