A Disney is megváltoztatta az eredeti Grimm mesét...Akkor ezekszerint magát a mesét is megváltoztatják...
Mozi, filmek
- P. Krisz
Re: Mozi, filmek
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Szvsz a fő probléma nem az, hogy kiszolgálják a pc étvágyát az embernek, hanem az, ahogyan.
Itt van példának Superman. Ezer fajtája van készen, megírva, kiadva.
Néger is van, tök régen megírták képregényben már a fekete bőrű Superman-t. Ahhoz kellett volna nyúlniuk, igy nem lenne elbaszva az alapnak a mítosza, illetve ki lenne szolgálva a közönség.
De nem. Ők Clark Kent-ből csinálnak négert.
Hogy ez lustaság, vagy egyszerűen fogyatékosak, esetleg szandékosan gyökerek (ami a legnagyobb baj) jó kerdés. Es rendszerint szarul oldják meg. Főleg a disney nél a PC t, a femme fatale t, es az összes többit.
Itt van példának Superman. Ezer fajtája van készen, megírva, kiadva.
Néger is van, tök régen megírták képregényben már a fekete bőrű Superman-t. Ahhoz kellett volna nyúlniuk, igy nem lenne elbaszva az alapnak a mítosza, illetve ki lenne szolgálva a közönség.
De nem. Ők Clark Kent-ből csinálnak négert.
Hogy ez lustaság, vagy egyszerűen fogyatékosak, esetleg szandékosan gyökerek (ami a legnagyobb baj) jó kerdés. Es rendszerint szarul oldják meg. Főleg a disney nél a PC t, a femme fatale t, es az összes többit.
Arielt miert kene pl ertelemszeruen voros haju csajnak jatszania?
A tobbi az oke de ezen kar kiakadni. Par idiota vilagkepet kiszolgaljak meg par evig, aztan a sok studiobukta majd befekezi oket.
A tobbi az oke de ezen kar kiakadni. Par idiota vilagkepet kiszolgaljak meg par evig, aztan a sok studiobukta majd befekezi oket.
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
A korábbi sok-sok felháborodás után itt az újabb.
Ebbe a PC világba kell újabb és újabb szög a régi világ koporsójába.
Bolejn Anna, Ariel a kis hableány, Pán Péter Csinglingje után Hófehérke is színesbőrű (latino) lesz. mármint a színész aki játssza. totálisan érthetetlen, amit művelnek ezek
Arielt is értelemszerűen egy vörös hajú csajnak kéne játszania.
Aztán a neten lévő cikkben leírják feketén-fehéren, hogy a rajzfilm elején alaposan le van írva, hogy jellemzik a főszereplőt (fehér bőrű, fekete hajú). Akkor ezekszerint magát a mesét is megváltoztatják... mivel ugye jött a hír, hogy a herceg sem csókolhatja meg a lányt, mert az erőszak, nem adott rá engedélyt. Hogy adna, amikor eszméletlen volt?
fura világban élünk...
Ebbe a PC világba kell újabb és újabb szög a régi világ koporsójába.
Bolejn Anna, Ariel a kis hableány, Pán Péter Csinglingje után Hófehérke is színesbőrű (latino) lesz. mármint a színész aki játssza. totálisan érthetetlen, amit művelnek ezek
Arielt is értelemszerűen egy vörös hajú csajnak kéne játszania.
Aztán a neten lévő cikkben leírják feketén-fehéren, hogy a rajzfilm elején alaposan le van írva, hogy jellemzik a főszereplőt (fehér bőrű, fekete hajú). Akkor ezekszerint magát a mesét is megváltoztatják... mivel ugye jött a hír, hogy a herceg sem csókolhatja meg a lányt, mert az erőszak, nem adott rá engedélyt. Hogy adna, amikor eszméletlen volt?
fura világban élünk...
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tegnap normális meccs híján elmentünk megnézni a Hang nélkül 2. részét. Akinek tetszett az első, és voltak benne kérdések, itt mindenre nagyjából választ fog kapni, nekem sokkal jobban tetszett mint az első rész, lehet sokat szépít rajta a mozis feeling, de jó volt.
Voltak ebben is kiszámítható jelenetek, de inkább elmegyek megnézni egy ilyen filmet, mint az új Halálos iramban epizódot. Istenem az az előzetes az új részről.
Voltak ebben is kiszámítható jelenetek, de inkább elmegyek megnézni egy ilyen filmet, mint az új Halálos iramban epizódot. Istenem az az előzetes az új részről.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- P. Krisz
Matrix pletyka
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Resurrection lesz a címe.
60 évvel fog a Forradalmak után játszódni, a Mátrixon belül 20 éves ugrás lesz.
Morpheus azért nem szerepel, mert meghalt. Zion nincs többé.
Lesz új Smith ügynök, Jonathan Groff alakítja majd.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Resurrection lesz a címe.
60 évvel fog a Forradalmak után játszódni, a Mátrixon belül 20 éves ugrás lesz.
Morpheus azért nem szerepel, mert meghalt. Zion nincs többé.
Lesz új Smith ügynök, Jonathan Groff alakítja majd.
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Vagy a Ray-t is ujra kene forgatni viggo mortensennel mondjuk.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
A korábban bejelentett Bolejn Anna (ugye hogy hasonlítanak egymásra a cikkben lévő képen? ) után gyerekkorunk egyik népszerű Disney rajzfilmében, a Kis hableányban is egy afroamerika lány fogja játszani a főszerepet!
Azért kellene egy kis történelem és rajzfilmhűséget tartani!
Azért kellene egy kis történelem és rajzfilmhűséget tartani!
Lekopogom, egyelőre nem. Amúgy igen, ezért is újranézős az egész trilógia, amit emlitettek is, benne van, hogy máshogy nézel vissza az egyes filmekre, ahogy gyarapodik a tapasztalatod az életben.Faust írta:
Before nemváltás?
Amúgy fura pl. a harmadik résznél, hogy kívülállóként mindkettejüknek tudsz igazat adni, de amikor benne vagy nyakig egy ilyen szituban, mennyire egyoldalúbb az egész.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Jön a Remyverse! Változik a világ.
Cannes-ban is bemutatják a Fast 9-et!
Netflixre pedig megérkezett az új Van Damme film.
Cannes-ban is bemutatják a Fast 9-et!
Netflixre pedig megérkezett az új Van Damme film.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Before nemváltás?Zsombor írta:Elképesztően jó trilógia, ultimate kedvenc. Amúgy igen, mindig tudsz azonosulni, csak az az érdekes, mikor kettő között vagy.nmate írta:
Tökéletesen egyetértek, zseniális.
Nagyjából 2-3 évente érdemes szerintem újranézni, pont amiatt, hogy mindegyik rész más életszakaszt taglal és mindig máshol tudsz jobban azonosulni.
Amúgy fura pl. a harmadik résznél, hogy kívülállóként mindkettejüknek tudsz igazat adni, de amikor benne vagy nyakig egy ilyen szituban, mennyire egyoldalúbb az egész.
Elképesztően jó trilógia, ultimate kedvenc. Amúgy igen, mindig tudsz azonosulni, csak az az érdekes, mikor kettő között vagy.nmate írta:Tökéletesen egyetértek, zseniális.Faust írta: Ez a Before trilogia tenyleg zsenialis. Ujraztam most, az elso kettot csodas, a harmadikat konkretan faj nezni, de elkepeszto, mennyire eletszagu es megis mukodik. Ket ember beszelget harom filmen keresztul es minden pontjaval tudsz valahol azonosulni, unalom es filler nelkul, csodaszep. Kb 5-6 eve lattam, es teljesen mas rugokat mozgatott meg bennem, ahogy idosodik ugy bomlanak le az ujabb es ujabb retegek. Kotelezo.
Nagyjából 2-3 évente érdemes szerintem újranézni, pont amiatt, hogy mindegyik rész más életszakaszt taglal és mindig máshol tudsz jobban azonosulni.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Igazad van. Eszembe sem jutott volna
Köszi.
Köszi.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
Danke Toni
Zinedine Zidane
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Beckham, Zidane, Makelele, R. Carlos, Ronaldo
Nem kell váltani. Csinálj egy másik profilt az előfizetésen belül, és akkor tudod mindkét nyelv kontentjétlestat írta:Na erre nem gondoltam.Petr írta:
Ugyanolyan nyelvu a fiokotok? Ha nem, akadhatnak elteresek.
Nekem angolul van.
Azt hittem csak az számit hogy melyik országból nézem.
Pl báttyám az enyémet használja Texasból mégsincs fent neki ugyanaz mint nekem.
Köszi a választ.
Majd letesztelem ha nyelvet válltok.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
3 perc után kitalálható ki a "mastermind" tettes a filmben..de legalább rock visít végig mint a coca.Remy írta:Letoltam az egész Fűrész szériát az elmúlt pár hétben. Hát azért a végére csúnyán leült az egész. Erről meg csak szart hallottam eddig. Szóval... kíváncsi vagyok, lehet a hétvégén megnézem.ziro4vr írta: Spiral
Ezzel kár volt pitchelnie chris rocknak a stúdiónál, mert egy unalmas nagy szar.
Nem illik.
- lestat
Na erre nem gondoltam.Petr írta:lestat írta: Valaki esetleg tudja hogy miert van ez a jelenség Netflixen hogy nálam nincs fent egy film de tesóméknak meg igen?
Most pl a Parasite.
De nem ez az első. Par hete egy haveromnak ajanlottam filmet, a zodiákust. Nála nem volt fent szintén...
Kicsit bosszantó ha elvileg ugyanazert fizetunk mi alapjan szabja meg ki mit nézhet.
Nekem angolul van.
Azt hittem csak az számit hogy melyik országból nézem.
Pl báttyám az enyémet használja Texasból mégsincs fent neki ugyanaz mint nekem.
Köszi a választ.
Majd letesztelem ha nyelvet válltok.
Cristiano Ronaldo ❼
Danke Toni
Zinedine Zidane
Danke Toni
Zinedine Zidane
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Letoltam az egész Fűrész szériát az elmúlt pár hétben. Hát azért a végére csúnyán leült az egész. Erről meg csak szart hallottam eddig. Szóval... kíváncsi vagyok, lehet a hétvégén megnézem.ziro4vr írta: Spiral
Ezzel kár volt pitchelnie chris rocknak a stúdiónál, mert egy unalmas nagy szar.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Spiral
Nem illik.
lestat írta: Valaki esetleg tudja hogy miert van ez a jelenség Netflixen hogy nálam nincs fent egy film de tesóméknak meg igen?
Most pl a Parasite.
De nem ez az első. Par hete egy haveromnak ajanlottam filmet, a zodiákust. Nála nem volt fent szintén...
Kicsit bosszantó ha elvileg ugyanazert fizetunk mi alapjan szabja meg ki mit nézhet.
- lestat
Valaki esetleg tudja hogy miert van ez a jelenség Netflixen hogy nálam nincs fent egy film de tesóméknak meg igen?
Most pl a Parasite.
Most pl a Parasite.
Cristiano Ronaldo ❼
Danke Toni
Zinedine Zidane
Danke Toni
Zinedine Zidane