Kommentáld a híreket
- impossible
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: RMCF
Re: Kommentáld a híreket
És közben kiszopnak egy Lilletől, az összes gold diggerrel.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Úristen hánynom kell ezektől az Al-Khefír nyilatkozatoktól.
Érted Perez évtizedekig Monopolyzott, hogy felépítse a Realt a toppra, ez meg idejön és még a pofánkba is röhög és megaláz, hogy megvesz minket szaros kis európaiaikat kilóra.
Komolyan okádnom kell ettől.
Érted Perez évtizedekig Monopolyzott, hogy felépítse a Realt a toppra, ez meg idejön és még a pofánkba is röhög és megaláz, hogy megvesz minket szaros kis európaiaikat kilóra.
Komolyan okádnom kell ettől.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Szerencsére a szerződésnek van egy vége, így Mbappen áll a dolog.Babinho írta: Ez a legidegesítőbb ezekben. Ezek az arab nyavaják azt hiszik egész Európa az ő rabszolgájuk csak mert végtelen pénzük van.
Az hogy a játékos is mit akar az mind1. Enyém vagy amíg én úgy akarom...köpedelem
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nasser Al-Khelaifi: He is one of the best players and he will win the Ballon d'Or for many years, I am 100% sure of that. He has everything he needs to stay at PSG. Where can he go? Which clubs in terms of ambition and project, can compete with PSG today?”ziro4vr írta:Egy igazi fasz ez a csávó. Remélem egyszer valamelyik kurvája elvágja a torkát álmában.Realista24 írta: Nasser Al-Khelaifi: "I'll be clear: Kylian Mbappé is going to stay in Paris, we are never going to sell him and he will never leave for free." [@lequipe]
@lequipe
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- BlancoMark
Ezek a csávók néha még mindig elfelejtik, hogy Európában vannak és itt nem lehet csak úgy rabszolgaként alkalmazottakat ott tartani az akaratuk ellenére.
Ez a legidegesítőbb ezekben. Ezek az arab nyavaják azt hiszik egész Európa az ő rabszolgájuk csak mert végtelen pénzük van.
Az hogy a játékos is mit akar az mind1. Enyém vagy amíg én úgy akarom...köpedelem
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Egy igazi fasz ez a csávó. Remélem egyszer valamelyik kurvája elvágja a torkát álmában.Realista24 írta: Nasser Al-Khelaifi: "I'll be clear: Kylian Mbappé is going to stay in Paris, we are never going to sell him and he will never leave for free." [@lequipe]
Nem illik.
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Na ez alapján, ha kizárja az ingyen távozást, akkor a nyáron behúzzuk..Realista24 írta: Nasser Al-Khelaifi: "I'll be clear: Kylian Mbappé is going to stay in Paris, we are never going to sell him and he will never leave for free." [@lequipe]
Ha meg hosszabbít, ahelyett hogy Benzinhóval butítson, akkor rohad el, keresünk mást.
- mexes
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: RM
Már már ijesztő a csávóRealista24 írta: Nasser Al-Khelaifi: "I'll be clear: Kylian Mbappé is going to stay in Paris, we are never going to sell him and he will never leave for free." [@lequipe]
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nasser Al-Khelaifi: "I'll be clear: Kylian Mbappé is going to stay in Paris, we are never going to sell him and he will never leave for free." [@lequipe]
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
ZZ alatt a francia kapcsot emlegették sokan, Ancelotti nem tudom kit választana, ha Ramos+Varene is egyszerre lépnek.impossible írta:Most Ancelottival kapcsolatban láttam szóbahozva, van bármi alapja vagy értelme egyáltalán? Vagy csak a szokásos dobjunk be egy nevet legyen miről beszélni jelenség? Jó lenne Ramos szrsagai is lezárulnának, ha megy ha nem mert ez a bizonytalanság sose vezet jó dolgokra.Realista24 írta:
Hosszú hetek óta írják.
Azt hiszem, ha mindketten elmennek, akármennyire is nem volt rossz az Eder-Nacho duó, velük mint első számú kh páros + Alaba és Chust nekifutni a szezonnak kemény volna.
Először azt gondoltam, h Alaba lehetne a kh/balbekk/Fede csere, mindig ahol épp pihenni kell. De így, hogy van Gutierrez, ha nincs Mendy (sérülés, eltiltás), inkább ő kapja a perceket, mint más..
Szóval hiába van Alaba, ha mondjuk Ramos+Varene egyszerre off, nyugodtabb lennék, ha jönne egy jó védő.
Távozókról nincs valami?
Persze nem kezdhette Carlo az első sajt.-tájt úgy, hogy páros lábbal rúgok majd ki 5-6 embert, de furcsa, hogy inkább maradásokról vannak hírek, érdeklődőkről meg nagyon nem.. (bár tudva, hogy kiktől szabadulnánk, megértem, hogy nincs nagy tolongás)
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Gondolom a vezetőség felkészült arra ha lépne mind a két játékos.impossible írta:Most Ancelottival kapcsolatban láttam szóbahozva, van bármi alapja vagy értelme egyáltalán? Vagy csak a szokásos dobjunk be egy nevet legyen miről beszélni jelenség? Jó lenne Ramos szrsagai is lezárulnának, ha megy ha nem mert ez a bizonytalanság sose vezet jó dolgokra.Realista24 írta:
Hosszú hetek óta írják.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- impossible
Most Ancelottival kapcsolatban láttam szóbahozva, van bármi alapja vagy értelme egyáltalán? Vagy csak a szokásos dobjunk be egy nevet legyen miről beszélni jelenség? Jó lenne Ramos szrsagai is lezárulnának, ha megy ha nem mert ez a bizonytalanság sose vezet jó dolgokra.Realista24 írta:Hosszú hetek óta írják.impossible írta: Azt olvasom rámozdultunk Koundera, amit több szempontból sem igazán értek, max. ha Ramos és Varane is megy.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Hosszú hetek óta írják.impossible írta: Azt olvasom rámozdultunk Koundera, amit több szempontból sem igazán értek, max. ha Ramos és Varane is megy.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- impossible
Azt olvasom rámozdultunk Koundera, amit több szempontból sem igazán értek, max. ha Ramos és Varane is megy.
- Pad'em
Realista24 írta:Isco mint fiatal?ANDS írta:
Isco már többször megmutatta, hogy milyen jó játékos tud lenni, sajnos nem hozza mindig azt a magas szintet, amire képes.
Ugyanez igaz Bale- re is.
ma visszanéztem a 2018- as Celta elleni meccs első 3 gólját...
Hazard is kiváló játékos, amikor egészséges ÉS formában van, és akar is játszani.
Kérdés, hogy ez a 3 ember mennyire akar még bizonyítani a Realban.
Nálam még magasabb polcon vannak, mint Vini, Rodry, Jovic, Odegaard, Ceballos.
Ancelottinál most kérdés, kinek fog bizalmat szavazni, ki mennyi játékpercet kap.
A CKM jelenleg a világ legjobb középpályás sora, de nem bírnak 38 meccset lejátszani, most akkor ki hozza jelenleg a Kroos- Modric szintet?
Szvsz senki. Csak abban tudok bizakodni, hogy Ancelotti rutinja és nyugalma kihozza a legjobbat valamelyik fiatalból (Fede, Isco) is.
plusz nem hozza MINDIG azt a magas szintet! Mikor hozta utoljára ezt a szintet? Nem, hogy mindig, sose hozza az utóbbi években, az 50+ meccsből 5ször ha jól játszott szezononként.
Rühellem Balet, de kb már inkább viselném el őt a pályán mint a magas szintű hobót. Sajnos rengeteg alibi selejt van a keretünkben, nem tudom mikor áll itt össze megint valami normális 15-20 fős squad, de jó pár év kelleni fog így posztcovid az sajnos tuti.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Isco mint fiatal?ANDS írta:Isco már többször megmutatta, hogy milyen jó játékos tud lenni, sajnos nem hozza mindig azt a magas szintet, amire képes.Leno16 írta: Azért engem meg ez Odegaard fiu annyira nem fogott meg, hogy mivel lenne jobb mint Isco vagy Ceballos.
Annyira parádés teljesítményt meg nem mutatott sehol, nem villogott mekkora tehetség (sajnos még mindig ez a jelző rá)
Szerintem nem lesz soha meghatározó játékos, olyan szinten mint Isco volt sose lesz.
Ugyanez igaz Bale- re is.
ma visszanéztem a 2018- as Celta elleni meccs első 3 gólját...
Hazard is kiváló játékos, amikor egészséges ÉS formában van, és akar is játszani.
Kérdés, hogy ez a 3 ember mennyire akar még bizonyítani a Realban.
Nálam még magasabb polcon vannak, mint Vini, Rodry, Jovic, Odegaard, Ceballos.
Ancelottinál most kérdés, kinek fog bizalmat szavazni, ki mennyi játékpercet kap.
A CKM jelenleg a világ legjobb középpályás sora, de nem bírnak 38 meccset lejátszani, most akkor ki hozza jelenleg a Kroos- Modric szintet?
Szvsz senki. Csak abban tudok bizakodni, hogy Ancelotti rutinja és nyugalma kihozza a legjobbat valamelyik fiatalból (Fede, Isco) is.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Valverde jó lesz, csak ugyanúgy sérülést sérülésre halmozott. Alapnak kell lennie jövőre. Iscot hagyjuk már, lófasz az ember.ANDS írta: A CKM jelenleg a világ legjobb középpályás sora, de nem bírnak 38 meccset lejátszani, most akkor ki hozza jelenleg a Kroos- Modric szintet?
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
az öregtől nem várom, hogy bárkinek is ajtót mutat majd. megnézi őket edzésen, közli velük h pad, de kétlem, hogy nagy takarításba kezdene. Ő is tudja, hogy bevásárolni nem tud, inkább bízunk majd abban, hogy Pintus és a stáb egyéb változásai majd meghozzák a forma javulást
Kész tényként vesztek egy diplomatikus nyilatkozatot az öregtől.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K