Bele kéne vonni játékosokat.RaúlCF írta: Son 1 hónap és 29. emellett nem látom azt hogy 100 alatt hozható lenne. még ilyen biznisz nem kell
Bale meg, akit akarnak a selejtből.
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. június 8., kedd 16:20
Bele kéne vonni játékosokat.RaúlCF írta: Son 1 hónap és 29. emellett nem látom azt hogy 100 alatt hozható lenne. még ilyen biznisz nem kell
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2021. június 8., kedd 16:19
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. június 8., kedd 16:06
+1. Son - Aspas kettőssel lennék kb a legjobban elégedett a Bappe/Haaland vonal után.Pipita írta: Ha Mbappé idén nem jön el, akkor én rámennék Sonra meg Iago Aspasra, utóbbi 1, előbbi 2-3 évre jöhetne, jövőre pedig 75 millió átigazolási díjért cserébe miénk lehetne a következő 5-10 év két legjobb góllövőbjéből kettő. Ilyen sokadrangú bohócokra nagy pénzt kiadni elképesztő butaság lenne jelen helyzetben, akkor inkább használjuk azt, amink van. 10-15 bajnoki gólra Mariano, Bale és Mayoral is jók, ezt már bizonyították is.
HozzászólásSzerző: Pipita » 2021. június 8., kedd 15:16
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. június 8., kedd 14:58
HozzászólásSzerző: Professore » 2021. június 8., kedd 14:41
HozzászólásSzerző: Yazid » 2021. június 8., kedd 14:36
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2021. június 8., kedd 14:27
el magico írta:Mané, Salah, Kane, Sancho, Rashford, Lautaro, Jota, Haalandról nem is beszélve...Kerlon írta:
Sorold Mbappe komoly alternatívát kérlek.
Pár éve még lehetett röhögni ezeken az arcokon, amikor prime BBC volt itt, de ma már ott tartunk, hogy bőven 3 szinttel jobb játékosok a jelenlegi támadóinknál (Benzemát kivéve ofc), és ők a felső polc manapság. Piszok drága lenne mindegyik nyilván, de ha úgysem tudjuk megvenni Mbappét idén, akkor csak az marad, hogy jövőre ingyen jön (ha jön), akkor meg már tényleg érdemes lenne befektetni a támadósorba.
HozzászólásSzerző: el magico » 2021. június 8., kedd 14:16
Mané, Salah, Kane, Sancho, Rashford, Lautaro, Jota, Haalandról nem is beszélve...Kerlon írta:
Sorold Mbappe komoly alternatívát kérlek.
HozzászólásSzerző: 69erssam » 2021. június 8., kedd 13:57
+1el magico írta: Az az igazság, hogy nekünk sokkal nagyobb szükségünk van most Mbappéra, mint neki ránk...
HozzászólásSzerző: el magico » 2021. június 8., kedd 13:35
HozzászólásSzerző: Leno16 » 2021. június 8., kedd 12:27
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. június 8., kedd 11:03
Megvették a FIFA-t.p.csabi1 írta:Már hány éve megy ez a mantra?2-3?PSGnél kinéz legalább egy BL a következő 5 évbe.
Amúgy ezért nem lett volna szabad beengedni a sejkeket az európai fociba.De hát megvettek mindenkit kilóra.
Most meg a játékosokat veszik meg kilóra és senki nem szól nekik minden így van jól.
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2021. június 8., kedd 11:02
Így van!!!ikarus93 írta: Foci mindenkié.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2021. június 8., kedd 11:01
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2021. június 8., kedd 11:00
Már hány éve megy ez a mantra?2-3?PSGnél kinéz legalább egy BL a következő 5 évbe.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2021. június 8., kedd 10:55
Ez eddig is kész tény volt, pénzben nem tudjuk felvenni a versenyt a PSGvel. Mbappe maradni fog, nem csak a pénz miatt de valljuk be sokkal komolyabb projekt folyik a PSGnél mint itt nálunk.Professore írta: Hát a sejk tényleg nettó 40 millat ígér Bappenak akkor ez annyi hosszabbítani fog (meg is értem). Haaland megint felejtős főleg ha érte beáldozzák Sanchot. Maradnak a B vagy C tervek már ha van ilyen egyáltalán. Nem fest túl jól a dolog.
Már csak ezt a Calafatot kell eltakarítani legalább és hátha ez a Campos majd értelmesebben szórja el a 40 milliokat ígéretes playakra.
HozzászólásSzerző: Professore » 2021. június 8., kedd 10:34
HozzászólásSzerző: ronaldo99 » 2021. június 8., kedd 10:33
Én is leírtam, hogy jövőre jöjjön ingyen ha nem hosszabbít. De szerintem felesleges egész nyáron kergetni és nem is adnám oda érte a fél Bernabeut.Realista24 írta: Pont akkor elengedni, amikor akár jövőre ingyen is csapatot válthat? Furák vagytok
Persze tudom, majd zsarolják, megvesztegetik, lefizetik, stb., de ez már csak a játékoson múlik.
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2021. június 8., kedd 10:32
Most nekem nagyon úgy néz ki a szitu, hogy nem igazán leszünk tele dellával pár évig, szóval sokkal jobban rá leszünk utalva a fiatal tehetségek levadászására, mint korábban..Realista24 írta:Én csak azt nem értem, hogy mit várnak itt páran Campostól?Pad'em írta: Azért Campost páran úgy emlegetitek, mintha már itt lenne, pedig még nem hivatalos egyáltalán. Ma például azt írja AS, hogy a PSG is akarja - mondjuk megemlítik, hogy elvileg már megegyezett velünk. A sejk nem elégedett Leonardóval (ez is egy jele, hogy fél Mbappé miatt), Paraticit akarta a helyére, de ő elment a Spurshöz. Gyorsan le kéne zárni Campossal a dolgot.
De még azért várjuk meg, hogy tényleg hozzánk jön e
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem