Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
A hírek szerint már megy a vita Ancelotti és a vezetőség között.
Carlo a fiát akarja segítőnek, viszont a Real ragaszkodik hozzá, hogy Arbeloa vagy Raul legyen az.
Carlo a fiát akarja segítőnek, viszont a Real ragaszkodik hozzá, hogy Arbeloa vagy Raul legyen az.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
50% mehet.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
jah hogy jah, ősztől már full nézőkkel tervezik. Ez olyan régen volt már, hogy totál elfelejtettem. így nem több kérdésem.Realista24 írta: Ha van alapja a hírnek, akkor azért Sierra, mert a Wandába be tud menni 30-35ezer ember mondjuk, a Di Stefanóba meg 5.000. Gyors matekkal kijön, hogy 3x30.000x60 euro mondjuk, az 5,4 millió euró.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Szoktam figyelni a videókat face-en, meg a honlapon. A gyepet már jó rég lerakták pl., bár a vágások miatt pontos timeline-t nehéz összerakni (nekem), de már múltkor amikor a húzható tető elemei "sétáltak" át a stadion felett, mintha már nem lett volna tele gépekkel a lelátó..Remy írta: Játékra attól még alkalmas lehet, hogy nincs 100%os állapotban.
Még nincs meg a jövő évi sorsolás.. vagy? Persze ha belefér, lehet kezdeni 3-4szer idegenben, de ne sétáljunk bele megint abba, hogy Pamplonából buszozgatni, meg ami a szezon végén volt, h hajlani 2-3ra hazaesni meccs után.. Akkor inkább a wanda..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Ezért írtam én is, hogy bár "vicces" ez a hír amit bedobtam.... de ha jól jövünk ki belőle, bánja a fene hol játszanak, ráadásul helyben.Realista24 írta:Én úgy olvastam, hogy nem igaz ez a Wandás hír. Bár Pérezt és az Atma elnökét lencsevégre kapták, ahogy együtt kajálnak.Sierra írta: De nem ertem addig miert nem maradnak a Di Stefanoban?!
Ha van alapja a hírnek, akkor azért Sierra, mert a Wandába be tud menni 30-35ezer ember mondjuk, a Di Stefanóba meg 5.000. Gyors matekkal kijön, hogy 3x30.000x60 euro mondjuk, az 5,4 millió euró.
ha jó a csapatnak.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Én úgy olvastam, hogy nem igaz ez a Wandás hír. Bár Pérezt és az Atma elnökét lencsevégre kapták, ahogy együtt kajálnak.Sierra írta: De nem ertem addig miert nem maradnak a Di Stefanoban?!
Ha van alapja a hírnek, akkor azért Sierra, mert a Wandába be tud menni 30-35ezer ember mondjuk, a Di Stefanóba meg 5.000. Gyors matekkal kijön, hogy 3x30.000x60 euro mondjuk, az 5,4 millió euró.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
De nem ertem addig miert nem maradnak a Di Stefanoban?!
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Pedig vicces lett volna kétszer megverni az Atletit a Wandában. Egyszer "otthon" egyszer idegenbenkodo írta:Azota azt irtak hogy szezon rajtra lehet jatszani a bernabeuban.Mickey írta: Még a végén a Wandaban kötünk ki?
https://www.marca.com/en/football/real- ... b459a.html
Anyagilag....nekem 8, csináljunk bármit, amit jónak gondolnak a csapat érdekében.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
Alapból ki se költöztünk volna ha nincs a covid.Mickey írta:Lehet akkor a 22 a teljes állapot miatt maradt meg bennem, de nem gondoltam hogy már "most" beköltözhetünk majd...Remy írta: Játékra attól még alkalmas lehet, hogy nincs 100%os állapotban.
- Mickey
Lehet akkor a 22 a teljes állapot miatt maradt meg bennem, de nem gondoltam hogy már "most" beköltözhetünk majd...Remy írta: Játékra attól még alkalmas lehet, hogy nincs 100%os állapotban.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Játékra attól még alkalmas lehet, hogy nincs 100%os állapotban.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Mickey
Mármint a most kövi szezonban, már lesz új Bernabeu ?
Nem tudom nekem miért 22 rémlett.
Nem tudom nekem miért 22 rémlett.
- Mester77
Én olyat láttam, h kérvényezzük, h az első 3 bajnoki idegenben legyen, és utána már lehet játszani az új Bernabeuban
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
Azota azt irtak hogy szezon rajtra lehet jatszani a bernabeuban.Mickey írta: Még a végén a Wandaban kötünk ki?
Anyagilag....nekem 8, csináljunk bármit, amit jónak gondolnak a csapat érdekében.
- Mickey
Még a végén a Wandaban kötünk ki?
- h3x0r
A két legjobban fizetett támadónk közül az egyik az elmúlt 2 szezonban 5x annyi gólt lőtt a spursben, mint itt, a másik meg összesen tart 5 gólnál. Amíg ők itt vannak, sajnos felesleges újabb top (fizetésű) szélsőkről beszélni. A következő szezont kihúzzuk velük, jó esetben összeszedik magukat, rossz esetben legalább az egyik biztosan távozik. Az már Mbappén múlik, hogy 20 milliót akar keresni a Realban vagy 40et a PSG-ben. (Ingyen igazolás esetén talán 25ig felmennénk vagy kapna egy jó kis aláírási pénzt).
Szerintem ezt a nyarat elengedjuk. Mbappe es haaland is marad a seggen. Igazából ha mbappe hosszabbit, akkor esetleg ban ertelme lépni egy jobb szelso felé, aki goleros, de őszintén szolva nem tudok ilyet hirtelen, aki realis lehet. Benzema itt van, addig haaland ráér még egy évet.
Nyilván vicces, de hazard még osszeszedheti magát annyira, hogy egy 80%ot hozzon a korábbi önmagából. Az meg boven elorelepes. A gólokat nézve az a pocsfej bale hozna annyit, mint a disz szelsoink együtt, de mondjuk ot nem szivesen látnám a csapatba, vonuljon vissza vagy valami. Ha egy picit szintet lépne a két brazil meg odegaard, és joval kevesebb serulesunk lenne, ezzel a kerettel ia jok lehetünk hazai pályán. A blre még varni kell, ahhoz fel kell építeni egybujabb generációt.
Nyilván vicces, de hazard még osszeszedheti magát annyira, hogy egy 80%ot hozzon a korábbi önmagából. Az meg boven elorelepes. A gólokat nézve az a pocsfej bale hozna annyit, mint a disz szelsoink együtt, de mondjuk ot nem szivesen látnám a csapatba, vonuljon vissza vagy valami. Ha egy picit szintet lépne a két brazil meg odegaard, és joval kevesebb serulesunk lenne, ezzel a kerettel ia jok lehetünk hazai pályán. A blre még varni kell, ahhoz fel kell építeni egybujabb generációt.
- Mickey
Megvárjuk míg Bappénak családja lesz, és jön az új generáció , aki már az akadémiánkon fog pallérozódniYazid írta: és arra van forgatókönyv ha bappé EB után hosszabbít akkor mit csinálunk? akkor megvárjuk haalandot hogy jövőre hátha szeretne ideigazolni?
én nem bírok ki még egy szezont vinivel, asensio meg iscoval
eden, balet nem is számolom mert úgyis discomfort lesz vagy novemberben retire because golf
Nagyon úgy fest, hogy Marad a bale hazard vini lv ase rodry sor, esetleg jovic vagy mariano dobhat rajta
DE, hol vagyunk még a végétől.....sztm biztos nem nyugszik ebbe bele a vezetőség, és a stáb stb...
Ez a Real Madrid, kva élet, hogy nem fogjuk nézni éveken át, hogy van egy szem gólképes csatárunk, aztán sehol semmi. Mehet ez így 1-2 szezonon át, de előbb utóbb itt valami történni fog. Biztosra veszem.
Volt már szar a palacsintában, Mourinho előtt volt baj, meg a többi.... olyan játékosokkal hogy nevüket sem írom le, meg edzőkkel....
Lehet hogy ismét szívunk valameddig, de majd lesz ez máshogy is, tuti.
és arra van forgatókönyv ha bappé EB után hosszabbít akkor mit csinálunk? akkor megvárjuk haalandot hogy jövőre hátha szeretne ideigazolni?
eden, balet nem is számolom mert úgyis discomfort lesz vagy novemberben retire because golf
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
A 30+ os csatarunk mar megvan_Bushido_ írta: Fura mód Perezéknek nem jut eszébe az a vonal, amit sok csapat csinál(t) és hasznosnak bizonyult. Idősebb 30+os csatárt venni a már meglévő mellé.