EB - 2020
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Re: EB - 2020
No, lássuk...Béla tündöklését!
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Egyet tuti elrak
nézitek az idei igazolásunkat?
Utána rájöttem, hogy mutatja a tippeket is, aztán nem számoltám a pont összeadással, de te voltál elől.Csabi írta:takaroggy. amúgy 1-1-et nyomtam talán.Kerlon írta:
szar 0:0áddal vezetsz is... bunda
na de majd ma.
Meglepően sima volt a meccs amúgy.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
takaroggy. amúgy 1-1-et nyomtam talán.Kerlon írta:szar 0:0áddal vezetsz is... bundaCsabi írta: ú bazmeg, 58 résztvevő. mi a...jó sokatokat kell lenyomnom a fenébe.
na de majd ma.
- BlancoMark
Ja jó, köszi az infót Jobb későn mint sohaRaúlCF írta:958YKEBQ01 már játszunkBlancoMark írta: Srácok, Fantasy Footballt nem akarunk játszani a tippjáték mellett? Ki lenne benne?
https://gaming.uefa.com/en/uefaeuro2020 ... create/0/0
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
958YKEBQ01 már játszunkBlancoMark írta: Srácok, Fantasy Footballt nem akarunk játszani a tippjáték mellett? Ki lenne benne?
- BlancoMark
Srácok, Fantasy Footballt nem akarunk játszani a tippjáték mellett? Ki lenne benne?
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
De Boeral? Arra azért befizetek. Ráadásul Van Dijk és Van de Beek sem lesz. Amúgy nem lennének rosszak szerintem sem, de egy kókler ül a padon, és azért ezek komoly hiányzók . (bocs a dupláért)ikarus93 írta:alexoxladjackoxi írta: Giroud szerintem is irtó alulértékelt játékos, bár ettől függetlenül lőhet akármennyi gólt, Henry az Henry lesz, Giroud meg Giroud. Ég és föld, de egyébként is iszonyatosan tolta Deschamps Giroud-t, gyakorlatilag szóba sem jöhetett nála más már ezer éve a kezdőben.
Egyébként ti melyik válogatottól vártok meglepetést? Én a dánokból kinézek egy menetelést. Elég stabil csapat, jó játékosokkal. A skótokra leszek kíváncsi amúgy, tele vannak PL-játékosokkal, Tierney miatt szorítok nekik.
Hollandokra érdemes lesz figyelni. Fiatal csapatuk van komoly potenciával. Szerintem most lehoznak egy korrekt menetelést, de a 2022 VBn az a keret fejbe befog érni.
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Úgy tűnik nem csak mende-monda volt, hogy ez az olasz válogatott focizik. Nekem abszolút szimpatikusak. Inkább szurkolnék nekik , mint ilyen dögunalom franciáknak, pedig régen ők voltak a kedvenceim. A törökök viszont nagy csalódás, a keret alapján sokkal többet kellett volna mutatniuk, de egy lélektelen semmit toltak. Elég gáz.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Volt már ugye az osztrákoknál közös rendezés, az sem volt beutazhatatlan távolság, és egy csomó környező országban is van meccs. Szóval ha nem lett volna BP is lett volna lehetőség olcsón kimenni.Galacticos írta: Szerintem ez olyan hogyha nekunk kedvezo az egyik helyszin es kiszeretnel ra menni akkor tok jo h igy oldottak meg. Mert lenyegesen olcsobban mehetsz ki egy eb meccsre mintha elutaznal valahova. De ha nem lenne egyik helyszin kozott sem budapest, akkor en is azt mondanam hogy valamit "el vesz". Igy azt mondom eljen viktor es ceferin hogy telthaz lesz es lett jegyunk.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Galacticos
Szerintem ez olyan hogyha nekunk kedvezo az egyik helyszin es kiszeretnel ra menni akkor tok jo h igy oldottak meg. Mert lenyegesen olcsobban mehetsz ki egy eb meccsre mintha elutaznal valahova. De ha nem lenne egyik helyszin kozott sem budapest, akkor en is azt mondanam hogy valamit "el vesz". Igy azt mondom eljen viktor es ceferin hogy telthaz lesz es lett jegyunk.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Szerintem pont azért fasza, mert mondjuk sok embernek lenne 60 eurója egy meccsre, de elutazni 3-5 napra, azt kifizetni, szálloda, már nincs. Vagy vegyük az én példámat, én nem utaznék EB meccsre, de ha házhoz jön, elmegyek.wZoLee7 írta: Nekem pont ez az ossze-vissza helyszin megoldas nem adja vissza a nagy torna feelinget. Ez is egy modszer, hogy lehetne tobb helyrol lovet leakasztani
Ez mondjuk tényleg egy foci mindenkié kezdeményezés, ami meg is állja a helyét az én olvasatomban.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Nekem pont ez az ossze-vissza helyszin megoldas nem adja vissza a nagy torna feelinget. Ez is egy modszer, hogy lehetne tobb helyrol lovet leakasztani
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
A megnyitó a múzikával meg az olasz himnusszal... az úgy jó volt. Beleértve persze az eb
zenéjét isMartin Garrix feat. Bono & The Edge - We Are The People
Szóval ezek a dallamok úgy rendben voltak, eléggé meghozta a kedvemet !
Aztán a meccs képe az első félidőben nem volt az igazi,törökök sem szorgalmazták a dolgot, de a var feldobta a hangulatot, azért helyzetek is akadtak...SO SO.
Másodikban az olaszok már rendesen alakítottak a meccs összképén, jöttek is a gólok, pláne az utso tetszett, persze megkapták a kapustól a gp-t, de utána szépen körbe adogatták és a befejezés is rendben volt.
Egész tűrhető volt ez a megfiatalított olasz csapat, még chiellini és bonucci is rendesen meg vagyon fiatalodva....
Tetszett a balhátvéd spinazzola szaladgálása is...hmmm
" Az olasz együttes immár 28 mérkőzés óta veretlen és sorozatban kilenc találkozón győzött, ezeken pedig gólt sem kapott, az Európa-bajnokságok történetében pedig először szerzett három gólt egy meccsen." Ez azért nem egy szar dolog, na ! ...
"Giorgio Chiellini and Leonardo Bonucci on Italy's mix of youthful style and tempered steel"
Egyébként pont leszartam az egész eb-t, de talán belenézek pár meccsbe, meg ezek az "össze vissza" stadionok/helyszínek is egész érdekes feelinget kölcsönöznek neki, és végre vannak nézők !
zenéjét isMartin Garrix feat. Bono & The Edge - We Are The People
Szóval ezek a dallamok úgy rendben voltak, eléggé meghozta a kedvemet !
Aztán a meccs képe az első félidőben nem volt az igazi,törökök sem szorgalmazták a dolgot, de a var feldobta a hangulatot, azért helyzetek is akadtak...SO SO.
Másodikban az olaszok már rendesen alakítottak a meccs összképén, jöttek is a gólok, pláne az utso tetszett, persze megkapták a kapustól a gp-t, de utána szépen körbe adogatták és a befejezés is rendben volt.
Egész tűrhető volt ez a megfiatalított olasz csapat, még chiellini és bonucci is rendesen meg vagyon fiatalodva....
Tetszett a balhátvéd spinazzola szaladgálása is...hmmm
" Az olasz együttes immár 28 mérkőzés óta veretlen és sorozatban kilenc találkozón győzött, ezeken pedig gólt sem kapott, az Európa-bajnokságok történetében pedig először szerzett három gólt egy meccsen." Ez azért nem egy szar dolog, na ! ...
"Giorgio Chiellini and Leonardo Bonucci on Italy's mix of youthful style and tempered steel"
Egyébként pont leszartam az egész eb-t, de talán belenézek pár meccsbe, meg ezek az "össze vissza" stadionok/helyszínek is egész érdekes feelinget kölcsönöznek neki, és végre vannak nézők !
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
Nem volt ez rossz.
Az olasz himnusz meg nagyon baszó főleg amikor ennyi ember énekli együtt.
Az olasz himnusz meg nagyon baszó főleg amikor ennyi ember énekli együtt.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Egyáltalán nem volt rossz ez az olasz csapat. Jobban néztek ki, mint amire számítottam. Azért a törökök a gólig brutál buszozást nyomtak, ennek ellenére több helyzetet is ki tudtak alakítani az olaszok elég sok mozgással. Az idei Real még most is passzolgatná körbe a védelmet.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Szívesen az idő és eredményjelzőt is.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Szivesen.lordgabi írta: Ezt a legutóbbi kezet nem értettem, hogy miért nem fújták be.
2-1-es olasz győzelmet tippeltem, mindkét csapat elég messze van a góltól, az olaszok tesznek azért érte.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots