https://www.facebook.com/birodavidterap ... 7605986321Donát írta: Nehéz néhány mondatban összefoglalni. Gusztustalan már-már aggresszív stílusban nyomja, hogy nem érti mit kell ezen 45 perceket rágódni, ez egy 5 perces döntés. Meg hogy a finneknek jó a 0-0 azért vonultak le a pályáról. Amelyik játékos nem tudja folytatni, azt le kell cserélni, és kész, mehet a meccs. Ilyenek, minden együttérzés nélkül a hangjában. Amikor azt bizonygatta, hogy már jól van Eriksen, folytatni kell a meccset konkrétan mosolygott.
EB - 2020
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: EB - 2020
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Egyebkent koszonet azoknak akik eletben tartottak.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Nekem is Fehér ugrott be. Nagyon nagyon hasonló módon történt az egész.Yazid írta: csak vissza néztem az esetet ez brutál volt, meg is halhatott volna. ugyan így esett össze Fehér Miklós, meg sokan mások sajna. erre ez a fasz... hihetetlen.
nem csodálkoznék ha visszavonulna ezeket után
Sztem 100% hogy nem fogja folytatni.
Azokat a kiakadt szemeket meg brutal volt kozelrol latni.
Latszodott az elso mp tol, hogy o mar nincs ott.... hala az egnek, hogy sikerult visszahozni.
ZIDANE
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Isten ments, mindenkit óva intek ettől.Yazid írta: csak vissza néztem az esetet ez brutál volt, meg is halhatott volna.
Élőben láttam, amikor zoomoltak látszott,hogy a szemei felakadva, óriási a baj.
Bognárt meg ragozhatjuk, de az a legnagyobb szégyen,hogy még mindig ott ül a stúdióban.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára chronic 2021. június 12., szombat 20:25-kor.
csak vissza néztem az esetet ez brutál volt, meg is halhatott volna. ugyan így esett össze Fehér Miklós, meg sokan mások sajna. erre ez a fasz... hihetetlen.
Magyar játékosnál is így reagálna?
Bár erre mindkét válasz kurva gáz
Bár erre mindkét válasz kurva gáz
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
https://hvg.hu/elet/20210612_Bognar_Gyo ... a_studioba
A kormánysajtó nyilván nem kapja fel, de kíváncsi leszek milyen visszhangja lesz.
A kormánysajtó nyilván nem kapja fel, de kíváncsi leszek milyen visszhangja lesz.
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Műsorvezető nem győzi hangsúlyozni, hogy bizony, talán,esetleg....elképzelhető, hogy ennek az egésznek a sportszakmai dolgokon túl, vannak egyéb tényezői is.
Szóval úgy finoman, hogy azért , talán mégsem a labdát keresik, az miatt nem megy a meccs....meg a többi, ami folyik a háttérben.
Szóval na !
Drága Mária.
Szóval úgy finoman, hogy azért , talán mégsem a labdát keresik, az miatt nem megy a meccs....meg a többi, ami folyik a háttérben.
Szóval na !
Drága Mária.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- KAG
Arra nem gondol, hogy nem tokolnek, hanem megvartak, hogy eriksen a korhazba keruljon es biztosan stabil legyen?
Faszparaszt geci bazdmeg
Faszparaszt geci bazdmeg
ZIDANE
- Galacticos
Most is azt mondja mi masrol beszelnenek mint a focirol :lol:
Nagyon surgos dolga lehet "Gyurikanak" a meccs után.
Csoro musorvezeto.. Hat erre ezekre h reagaljon?
Nagyon surgos dolga lehet "Gyurikanak" a meccs után.
Csoro musorvezeto.. Hat erre ezekre h reagaljon?
Galacticos írta: En arra leszek kivancsi milyen indokkal lesz kirugva ezek utan
Egy idióta ökör.Nem tudok rá mit írni.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
#Gyuriout?
ekkora egy büdös taplót..
Anyám...
ekkora egy büdös taplót..
Anyám...
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
BREAKING: Denmark vs. Finland is to resume at 8:30 p.m. local time (2:30 p.m. ET).
The Danish statement adds that the players confirmed Christian Eriksen is "OK" before agreeing to restart the game.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Galacticos
En arra leszek kivancsi milyen indokkal lesz kirugva ezek utan
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Egy normális helyen már persze,hogy nem,de hát ez MO köztévéje.
Holnap délután lehet a csajszi nem lesz csak ott, a hülye Bognár meg valamelyik másik agysebésszel plusz Mezei danival a műsorvezetői székben szakért majd.
Holnap délután lehet a csajszi nem lesz csak ott, a hülye Bognár meg valamelyik másik agysebésszel plusz Mezei danival a műsorvezetői székben szakért majd.
- KAG
Egy normális helyen a következő vagasnal mar nem lenne kijelzon.Donát írta: És folytatja basszus.
Bognár: Nem értem miért nem kehet ennyi idő alatt eldönteni, hogy folytatják-e a meccset.
Petry: Talán vannak itt olyan indokok, amiktől nem tudják a jelenlévők függetleníteni magukat, nem tudjuk mi zajlik az öltözőkben
Bognár: Há' mi lehet, nem találják a labdát?
Emlékezetből idéztem csak, de kb így hangzott el. Gusztustalan a faszi, el kell távolítani a stúdióból!
ZIDANE
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Galacticos írta: Idiota stilusba tolja es szelsosegesek a peldai (nem talaljak a labdat stb) de tenyleg erthetetlen, hogy ezen a dontesen mi tart egy orat.
Szornyu ami tortent, de akkor fujjak le.
Ha pedig a jatekosok ugy gondoljak vagy ugy szavaznanak hogy folytassak akkor menjen tovabb. De ez a bizonytalansag senkinek sem jo.
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
-
Én nem tudom mit nem lehet ezen érteni. Különleges szituáció, amihez nyilván össze kell hívni az erre feljogosított stábot, meg kell beszélni mi történt, mik a lehetőségek, melyik a legjobb, ebben megegyezni, ezt kommunikálni, stb. Ez nem így működik egy EB-n, aminek van egy pár hetes időrendje, hogy akkor feldobnak egy érmét és ahova esik, az lesz.Galacticos írta: Idiota stilusba tolja es szelsosegesek a peldai (nem talaljak a labdat stb) de tenyleg erthetetlen, hogy ezen a dontesen mi tart egy orat.
Szornyu ami tortent, de akkor fujjak le.
Ha pedig a jatekosok ugy gondoljak vagy ugy szavaznanak hogy folytassak akkor menjen tovabb. De ez a bizonytalansag senkinek sem jo.