EB - 2020
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Re: EB - 2020
Igen, hála az égnek itt megvolt a megfelelő emberállomány, tudtak rajta szakszerűen segíteni, abban a pillanatban.
"Odakint", nem megy minden "ilyen simán"...tapasztaltam már.
Visszavonulás, sztm simán benne van a pakliban, egyértelműen az egészsége a legfontosabb, minél többet a számára legfontosabb környezettel töltsön el, ezt meg Ő tudja, de gondolom a családja az.
Ő már elég sokat letett az asztalra, válogatottban és klubcsapat szinten is. Van mit felmutatnia, megvan gondolom az egzisztencia, minden szerettének biztosítva van minden, sztm.
Hagyja a picsába, ha arról van szó. Majd ezt kiokoskodják az illetékesek, meg ő és mindenki más a környezetében.
"Odakint", nem megy minden "ilyen simán"...tapasztaltam már.
Visszavonulás, sztm simán benne van a pakliban, egyértelműen az egészsége a legfontosabb, minél többet a számára legfontosabb környezettel töltsön el, ezt meg Ő tudja, de gondolom a családja az.
Ő már elég sokat letett az asztalra, válogatottban és klubcsapat szinten is. Van mit felmutatnia, megvan gondolom az egzisztencia, minden szerettének biztosítva van minden, sztm.
Hagyja a picsába, ha arról van szó. Majd ezt kiokoskodják az illetékesek, meg ő és mindenki más a környezetében.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
ez nem is kérdés, hogy vissza kell vonulnia szerintem. 30 lesz már, még játszhatna 4-5 évet, de nem hiszem, hogy ez ennyit megérne neki meg a családjának. nem arról van szó, hogy 21 évesen kell szögre akasztania.
- Galacticos
Mar kijottek a kepek hogy felult es fogta a fejet es magahoz tert amikor meg mindig nem tudtak hogy mi legyen. Senki nem azt mondja h miert nem ugy folytattak hogy kozben ot az oldalvonal mellett apoltak, hanem hogy miutan levittek es mindenki tudta hogy jol van, utana jott hogy majd 19:45ig dontenek,amit szinten tovabb huztak.Realista24 írta: De amúgy mit gondoltok hogy folytatodhatott volna gyorsabban? Normálisak vagytok?
Senki nem tudta hogy él-e vagy meghalt. Ahogy kiderult, írták is hogy befejezik a meccset.
Vagy szerintetek reális lett volna úgy folytatni, hogy aggódnak közben a jatekosert?
En abba a pillanatba lefujtam volna, nezok, fotosok haza es masnap reggel folyt kov. Itt a bizonytalansag volt sokak problemaja hangsulyoznam mielott 10en tamadtok hogy a bizonytalansag azutan hogy mar nyilvanvalo volt h stabil az allapota.
Casillas is pont ezert hagyta abba a porto a nem? Ezek utan ne folytassa szerintem.wZoLee7 írta: Most olvastam, hogy olaszoknal torveny tiltja, hogy tovabb jatszon valaki sziv problemak utan.
Es az a "legszerencsesebb" neki hogy ez itt a palyan tortent es ilyen hamar segitseget kapott, egy atlag ember esik igy ossze az utcan, oda mire mento er ki,mar keso.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Most olvastam, hogy olaszoknal torveny tiltja, hogy tovabb jatszon valaki sziv problemak utan. Ahogy irod, legyen ez a legkisebb gondja. Egyebkent ha engednek, egy ikyen utan en akkor sem folytatnamDonát írta:Egy normális világban igen, az lenne a természetes ha ilyen tragédia történne a pályán, hogy az egész tornát lefújják. De szerintem sajnos nem abban a normális világban élünk, itt csak a pénz számít szinte minden döntésnél. Aztán lehet, hogy nincs igazam, szerencsére úgy néz ki nem tudjuk meg.Kerlon írta: Ennyi, ha meghal, akkor a Dánok kb. vissza is lépnek, de talán az EBt is lefújják.
Eriksennek kívánom, hogy épüljön fel teljesen! Ha a focit esetleg abba kell hagynia, az legyen a legnagyobb baja! Éljen boldogan, hosszan a családjával!
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
+1Realista24 írta: De amúgy mit gondoltok hogy folytatodhatott volna gyorsabban? Normálisak vagytok?
Senki nem tudta hogy él-e vagy meghalt. Ahogy kiderult, írták is hogy befejezik a meccset.
Vagy szerintetek reális lett volna úgy folytatni, hogy aggódnak közben a jatekosert?
Hát nem gondoltam volna hogy a kilenc éves gyerekemben több empátia van mint bennetek, aki csak annyit mondott, hogy egy meccset bármikor le lehet játszani, a lényeg hogy Eriksen legyen rendben.
Minden szavaddal egyet tudok érteni.
Borzongva olvastam pár ember hozzaszolasat itt es fb on is.
ZIDANE
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Egy normális világban igen, az lenne a természetes ha ilyen tragédia történne a pályán, hogy az egész tornát lefújják. De szerintem sajnos nem abban a normális világban élünk, itt csak a pénz számít szinte minden döntésnél. Aztán lehet, hogy nincs igazam, szerencsére úgy néz ki nem tudjuk meg.Kerlon írta: Ennyi, ha meghal, akkor a Dánok kb. vissza is lépnek, de talán az EBt is lefújják.
Eriksennek kívánom, hogy épüljön fel teljesen! Ha a focit esetleg abba kell hagynia, az legyen a legnagyobb baja! Éljen boldogan, hosszan a családjával!
- wZoLee7
Ellenuk golt unnepelni sem fog senki, de a reszukrol valoszinuleg a tobbseg a torna veget varja.
Borzaszto elkepzelni, ott allsz a tarsad mellett mikozben ujraelesztik, a felesege meg par meterrel odebb all es azt sem tudja mi van. A kapitanyuknak egyebkent nem semmi lelekjelenlete van, de az orvosi csapat is szep munkat vegzett. Szerencsere ritkan tortenik ilyen, de jo tudni, hogy ha baj van ott a segitseg
Borzaszto elkepzelni, ott allsz a tarsad mellett mikozben ujraelesztik, a felesege meg par meterrel odebb all es azt sem tudja mi van. A kapitanyuknak egyebkent nem semmi lelekjelenlete van, de az orvosi csapat is szep munkat vegzett. Szerencsere ritkan tortenik ilyen, de jo tudni, hogy ha baj van ott a segitseg
Ennyi, ha meghal, akkor a Dánok kb. vissza is lépnek, de talán az EBt is lefújják.Realista24 írta: De amúgy mit gondoltok hogy folytatodhatott volna gyorsabban? Normálisak vagytok?
Hát nem gondoltam volna hogy a kilenc éves gyerekemben több empátia van mint bennetek, aki csak annyit mondott, hogy egy meccset bármikor le lehet játszani, a lényeg hogy Eriksen legyen rendben.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Nem tudod ezt elpakolni, vagy 1,5 naponta jatszanak. Sajnalatos, de nem hiaba egyeztek bele ok is a lejatszasba.füst írta: Én is gondolkozás nélkül felfüggesztettem volna a meccset, kár volt ilyen körülmények között tegnap folytatni. Pár nap pihi ráfért volna a dánokra, amíg megemésztik a történteket, és nem az jár a fejükben hogy a társukkal mi van.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- wZoLee7
Egyet ertek. Nyilvan a nezoknek nem mind1, gondolom veluk sem akart senki kicseszni, de en is halasztottam volna.füst írta: Én is gondolkozás nélkül felfüggesztettem volna a meccset, kár volt ilyen körülmények között tegnap folytatni. Pár nap pihi ráfért volna a dánokra, amíg megemésztik a történteket, és nem az jár a fejükben hogy a társukkal mi van.
A dan csapat tagjaival egyebkent pszichologus foglalkozik az eset utan, elkepzelni nem tudom egy ilyenen, hogy lehet olyan szinten tullepni, hogy a tobbi meccsen fejben ott legyen mindenki.
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
https://youtu.be/PTNkYRbG3mE'shutterisland írta: bognarrol nincs valahol full video?
megneznem, hogy hergeljem magam.
Közel sem full, de erről tudok.
Az ellenzéki sajtóban többnyire megírták. Meg a blikk is, az nem kormánypárti?
Az egyértelmű, h a népharag elsöpörné, kíváncsi leszek, hogy elküldik-e. Ismerve hogyan mennek itt a dolgok közel sem vagyok biztos benne.
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Én is gondolkozás nélkül felfüggesztettem volna a meccset, kár volt ilyen körülmények között tegnap folytatni. Pár nap pihi ráfért volna a dánokra, amíg megemésztik a történteket, és nem az jár a fejükben hogy a társukkal mi van.
- Mickey
Rohadtul felháborító volt sztm is, az előadásmód is, meg amit mondott, az is.doncsontos írta:füst írta:
Bognár úrnak nem az álláspontja volt felháborító, hanem a stílus amiben előadta.
bognár Úr mi? faszt nem volt felháborító
Mikor a döntéshozásról esett szó...azt hiszem "fél" volt és "45" re tették a bejelentést....ezen is puffogott, hogy ezt valami 5 perc alatt el lehet dönteni. Azt hiszem valahogy így, szó szerint.
Meg amit Petrynek is odaszólt, hogy ne foglalkozzon a dán játékosokkal, azt hiszem...stb..
De, kibaszta a biztosítékot, nagyon is.
Az alpári stílus, erőszakossága, már "csak" hab volt a tortán.
Nem, ezek a dolgok nem így működnek az én olvasatomban, ezzel a véleménnyel nem tudok azonosulni, sem a magatartásával.
Persze, ha valami csoda történik is előbb megy a mérkőzés...de jó lett volna. persze...de sztm az is elég nagy csoda, hogy ezt így megúszták. ráadásul le is tudták játszani...
De az a retardált rendező is, premier plánba mutatja a feleségét és magát a játékost is. Ehhez is tudok gratulálni.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
Én így sem értettem miért játszották le. Az is lehet hogy konkrétan sokkot kaptak néhányan, nekem biztos nem lett volna erőm játszani ilyen lelki állapotban. Ha megjött a hír hogy stabil az állapota akkor sem hevered ki 30 perc alatt csak úgy. Abba is belegondolsz hogy bármelyik pillanatban egy másik játékossal is megtörténhet, vagy saját magaddal és nem úgy mész bele a párharcokba mondjuk. A torna lebonyolítása érdekében kedvező döntés született, a két résztvevő csapat (és főleg a dánok) játékosai szempontjából emberileg biztos hogy nem.
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
füst írta:Bognár úrnak nem az álláspontja volt felháborító, hanem a stílus amiben előadta.M@dridista@ írta:
Ön az Bognár úr?
Kitartás Christian!
bognár Úr mi? faszt nem volt felháborító
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
De amúgy mit gondoltok hogy folytatodhatott volna gyorsabban? Normálisak vagytok?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Azert pufitoval lennenek ok fobaszok.ziro4vr írta: Jók ezek a belgák, rendszer megvan, tudatos játék folyik. Pufito nem hiányzik, Kevin elférne még, lehet ebből dobogó.
Ennel a Bognarnal nagyobb barmot meg a vilag nem latott.
K
K
- Mickey
Elég meredek v olt ez a tegnap.....bassza meg, pedig jó hangulatot csináltak a stadionban, utána oroszoknál is rendben volt a nézőtér ( nem ilyen illúzióromboló, foghíjas szarság ) és a közönség is ( persze mikor kipukkadtak az oroszok, kicsit leültek ) .
Dán Finn meccs is egész nézhető volt, ugyan ez igaz a Belga Orosz párharcra is, egész jó volt, bár az utolsó Belga gólt már nem vártam meg, előtte léceltem valamivel, a diszkófrontos hazardunk nagyon nem hiányzott, azt láttam.
Még a Wales Svájc is, szódával...bár ebből sok nem maradt meg, csak a gólok meg pár svájci próbálkozás,bár itt a bakui stadion nekem nagyon nem adta a feelinget.el is ment a kedvem.
Összességében Béláék pontszerzése, és a Finn győzelem....számomra nagyon nem várt fordulatok, és a későbbiekben ez még okozhat a semleges nézőnek jó pillanatokat.
Csak az a fasság ne lett volna, meg ahogy előadta magát Bognár...A vélemény egy dolog, sőt én sem bántam volna, ha "gyorsban" tud folyni a mérkőzés, ésszerű és emberi keretek között.Persze. De b+...akkor sem vagyok ilyen seggarc, a világ szeme láttára...
Dán Finn meccs is egész nézhető volt, ugyan ez igaz a Belga Orosz párharcra is, egész jó volt, bár az utolsó Belga gólt már nem vártam meg, előtte léceltem valamivel, a diszkófrontos hazardunk nagyon nem hiányzott, azt láttam.
Még a Wales Svájc is, szódával...bár ebből sok nem maradt meg, csak a gólok meg pár svájci próbálkozás,bár itt a bakui stadion nekem nagyon nem adta a feelinget.el is ment a kedvem.
Összességében Béláék pontszerzése, és a Finn győzelem....számomra nagyon nem várt fordulatok, és a későbbiekben ez még okozhat a semleges nézőnek jó pillanatokat.
Csak az a fasság ne lett volna, meg ahogy előadta magát Bognár...A vélemény egy dolog, sőt én sem bántam volna, ha "gyorsban" tud folyni a mérkőzés, ésszerű és emberi keretek között.Persze. De b+...akkor sem vagyok ilyen seggarc, a világ szeme láttára...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mickey 2021. június 13., vasárnap 8:48-kor.
- Galacticos
Legkozelebb ha nem ertesz valamit, szerintem olvasd el 2x mielott irsz ra egy hozzaszolast.M@dridista@ írta:Ön az Bognár úr?Galacticos írta: Idiota stilusba tolja es szelsosegesek a peldai (nem talaljak a labdat stb) de tenyleg erthetetlen, hogy ezen a dontesen mi tart egy orat.
Szornyu ami tortent, de akkor fujjak le.
Ha pedig a jatekosok ugy gondoljak vagy ugy szavaznanak hogy folytassak akkor menjen tovabb. De ez a bizonytalansag senkinek sem jo.
Kitartás Christian!
Ezzel egyetertek, foleg akkor tolta tul amikor poenkodott hogy mivan nem talaljak a labdat.füst írta: Bognár úrnak nem az álláspontja volt felháborító, hanem a stílus amiben előadta.
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Bognár úrnak nem az álláspontja volt felháborító, hanem a stílus amiben előadta.M@dridista@ írta:Ön az Bognár úr?Galacticos írta: Idiota stilusba tolja es szelsosegesek a peldai (nem talaljak a labdat stb) de tenyleg erthetetlen, hogy ezen a dontesen mi tart egy orat.
Szornyu ami tortent, de akkor fujjak le.
Ha pedig a jatekosok ugy gondoljak vagy ugy szavaznanak hogy folytassak akkor menjen tovabb. De ez a bizonytalansag senkinek sem jo.
Kitartás Christian!