HozzászólásSzerző: ferni » 2021. június 13., vasárnap 12:21
Egy másik nézőpontot had dobjak be a kalapba.
Felháborító ami történt, de én meg azt nem értem személy szerint, aki olyanokat ír, hogy könnyes szemmel ült otthon a TV előtt Magyarországról, ez meg már a másik véglet.
De ez is egy személyes dolog mindenkinél, ki mit élt át eddig, milyen beállítottságú stb.
Ezért nem kell elítélni alapból senkit, viszont egy TVben ilyen ámokfutást nem lehet lerendezni, mert vannak akik erre érzékenyebbek.
Én láttam mi történt, sajnáltam persze, de ennyi, túlzottan nem mozgatott meg a dolog.
Sajnos én személyesen éltem át egy ugyanilyen esetet egy olyan emberrel, akit nagyon kedveltem és sokra tartottam, ott is a szív ment el és összeesett egyszer csak. Hiába próbaltam és próbáltunk mindent, majd a mentősök is mikor kiértek, esélytelen volt.
Szóval ki tudja ki mit élt át eddig, nekem nem vitte át emiatt az ingerküszöbömet a dolog, hogy egy dán futballista összeesett a pályán, nem remegő kézzel, könnyes szemmel izgultam érte, mert a kibaszott életbe is sajnos pontosan ugyanezt át kellett élnem és sokkal rosszabb lett a vége.
Szóval emiatt én nem ítelem el Bognárt, viszont egy közszereplő nem engedhet meg magának ilyen hangnemet mindenki előtt, mert ha ezt előadja egy kocsmában nem érdekel, de ez ami le lett rendezve és ezt végig is hagyták menni az M4-en arra szavak nincsenek