Remy írta:Na, ez így nekem jó. Így már második.BlancoMark írta:
Most
Szerk.: Mégse
1-1-et írtam, de így a 2-2-es X se rossz.sebydani írta: Menjetek már, hogy tudtátok ezt tippelni erre a meccsre
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. június 13., vasárnap 22:37
Remy írta:Na, ez így nekem jó. Így már második.BlancoMark írta:
Most
Szerk.: Mégse
1-1-et írtam, de így a 2-2-es X se rossz.sebydani írta: Menjetek már, hogy tudtátok ezt tippelni erre a meccsre
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2021. június 13., vasárnap 22:36
Mostsebydani írta: Csabi, zárd le a tippjátékot
HozzászólásSzerző: sonic » 2021. június 13., vasárnap 22:33
Ez mondjuk a barcaban nem lesz elony. Messivel igy hogy lesznek baratok?numberone1 írta:+1Dupla D írta: Nekem az jön le Depayból, hogy ő tipikusan akkor érzi magát tökéletesen, ha ő a vezér, ő a sztár a csapatban. Akkor nyomhatja ezt az elképesztő önbizalomra épülő játékot. Szerintem a Barcában meg fog égni ezzel a személyiséggel, mert ott csak egy lesz a sok közül.
Sokszor fek, elkezd egyeneiskezdni es onzozni aztan oda a tamadas.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2021. június 13., vasárnap 22:31
+1Dupla D írta: Nekem az jön le Depayból, hogy ő tipikusan akkor érzi magát tökéletesen, ha ő a vezér, ő a sztár a csapatban. Akkor nyomhatja ezt az elképesztő önbizalomra épülő játékot. Szerintem a Barcában meg fog égni ezzel a személyiséggel, mert ott csak egy lesz a sok közül.
HozzászólásSzerző: poronty » 2021. június 13., vasárnap 22:19
HozzászólásSzerző: sebydani » 2021. június 13., vasárnap 22:18
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2021. június 13., vasárnap 22:16
HozzászólásSzerző: illgner » 2021. június 13., vasárnap 22:11
A MU-ban di Maria meg Falcao is felsült, az nem mérvadó az utóbbi években, akkora káosz van náluk.Kerlon írta:hááát... Mariano is rúgdalta a gólokat a Lyonban.... Depay meg egy szar MUban is felsült, effektív most sem jó, max ügyesnek tűnik. Teljesen felesleges igazolas lenne.___Samy___ írta:
Valamihez pedig kezdeni kell, mert a Hazard, Vinyo, Rodry, Asensio, Mariano sor meg ennyit sem tud felmutatni.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. június 13., vasárnap 22:07
hááát... Mariano is rúgdalta a gólokat a Lyonban.... Depay meg egy szar MUban is felsült, effektív most sem jó, max ügyesnek tűnik. Teljesen felesleges igazolas lenne.___Samy___ írta:Valamihez pedig kezdeni kell, mert a Hazard, Vinyo, Rodry, Asensio, Mariano sor meg ennyit sem tud felmutatni.ziro4vr írta: Nekem ez a Depay sose volt szimpi, valahogy nem tűnik egy pozitív, nyertes fazonnak. Középcsapat alkat.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2021. június 13., vasárnap 22:06
En csak azt latom, hogy Benzeman kivul jobb, mint barmelyik tamadonk. Ingyen van, a verfrissites meg kell.illgner írta: Nem tudom, mit láttok Depayban, hajt becsülettel, de nem sok effektivitás van a játékában.
HozzászólásSzerző: el magico » 2021. június 13., vasárnap 21:57
HozzászólásSzerző: illgner » 2021. június 13., vasárnap 21:56
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2021. június 13., vasárnap 21:55
Valamihez pedig kezdeni kell, mert a Hazard, Vinyo, Rodry, Asensio, Mariano sor meg ennyit sem tud felmutatni.ziro4vr írta: Nekem ez a Depay sose volt szimpi, valahogy nem tűnik egy pozitív, nyertes fazonnak. Középcsapat alkat.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. június 13., vasárnap 21:50
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2021. június 13., vasárnap 21:50
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. június 13., vasárnap 21:43
Nem sokat mutat, nem tudom, bar ingyert tenylef jobb lenne vini helyett___Samy___ írta: Depayt siman hoznam ingyer. Feludules latni, hogy nem csak az alibit hozza, nalunk tokeletes lenne Karimmal elol egy 5 vedos rendszerben.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2021. június 13., vasárnap 21:42
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2021. június 13., vasárnap 21:41
Akkor nyomni kell egy psg-tRealista24 írta:Már árulják a hivatalos Barca shopban a nevével ellátott mezt. Ilyen hírt és képet láttam.___Samy___ írta: Depayt siman hoznam ingyer. Feludules latni, hogy nem csak az alibit hozza, nalunk tokeletes lenne Karimmal elol egy 5 vedos rendszerben.
HozzászólásSzerző: impossible » 2021. június 13., vasárnap 21:40
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem