Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2013. október 31., csütörtök 1:11

Azért ma is megvolt az a trend, hogy valaki meglövi (talán) élete gólját ellenünk :)

Tetszett a meccs. A régi iskola, lőjjünk több gólt, mint az ellen. Benzit féltettem a hazai környezettől, de hál istennek bejött neki.

Bale, az Bale. Beb.ssza, lefutja, meghajtja végig.
Blátter meg nyomjon 10 fekvőt a G.I Ro nak.
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

dzsihad91
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Raúl, Casillas, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo...
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsihad91 » 2013. október 31., csütörtök 1:01

Spanyol bajnokság topicba írtam ,hogy ma sima nagyarányú győzelem lesz...szóval ÉN MEGMONDTAM ! :mrgreen:
Ancelotti a nyilatkozatában is megmondta,hogy nagyon hamar futballt fogunk látni...ő is megmondta ! :mrgreen:

Ez foci volt,ez tetszett.A 3 kapott gólt felírom annak,hogy győzelmünk egy percig nem forgott veszélyben így azért lankad a figyelem,az egyik egy 11es a másik egy gyönyörű gól amiről nem sok mindenki tehet, a harmadikat valóban benézték a védők.

Igazából ilyenkor csak dicsérni tudok mindenkit.CR,Benz,Bale támadó harmad nagyon ott volt.Egyedűl ami kicsit szúrta a szemem ,hogy Isco kicsit túlvállalja magát, lő amikor nem kéne ,nem passzol amikor kéne, de majd belerázódik.
A bíró egy kretén volt,nem is értem miért nem tesz a szövetség már valamit ezek ellen a félkegyelműek ellen valamit, ennyi erővel lejátszhatnák grund-foci szabályokkal, lehet hogy igazságosabb döntések születnének.

Na mind1 soha rosszabbat. :D

Sunsky
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2013. október 31., csütörtök 0:40

Nem érdekel milyen volt a védelem (majd jó lesz ez, ha szerencsétlen Arbeloa helyett Carvajal lesz nyomatva), lőjünk egyel többet, mint az ellenfél. Egyébként meg parádés meccs volt a bíró balf :cens: szságaival együtt. Ronaldo... kezdem unni, hogy szinte minden meccsen csak ennyit tudok hozzáfűzni: hihetetlen.. És nagyon úgy tűnik, hogy oda a görcsösség, felszabadult, passzol, keresi a társakat. Talán rájött, hogy felesleges stresszelni, úgyis jönnek a gólok. Bale beindult, Benzemával Barcelonában megfordult a világ. Végre kezd látszani valami az elkezdett munkából. Az meg kifejezetten tetszett mikor Ancelotti behozta Di Mariat Khedira helyett, mikor már tudta, hogy kevesebb emberrel van az ellenfél és amúgy is bőven megyünk.

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. október 31., csütörtök 0:34

szopiszopi 5 dollár

:mrgreen:
Kép
Kép
Kép

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. október 27., vasárnap 20:53

Mr. Bidé írta:
R.M.C.F írta:Amikor itt elkezdtem 91 millázni,kb egy hónapja....akkor többen letámadtak miatta,hogy az 100..... :D :D

A mindent tudó és mindent megmondó mrcf :lol: :salute:
Elég sok mindent,igen. És ez neked annyira fájt mindig.

Égetted itt a mostanában korrektebb barcásokat a jelenléteddel.

Legalább visszatehetem végre a PÜ lehetőségemet......

Engem nem érdekel a sok vakegér. Én értelmes, széles látókörű emberekkel akarok fórumozni, nem pedig vérpistikékkel és fél művelt idiótákkal. Aki csak ennyit lát a körülötte világból, és ilyen könnyű félrevezetni, azzal én nem szoktam foglalkozni.
Magyarul akkor velem nem fogsz. :'(
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. október 27., vasárnap 20:41

Többet nem fog, relax. :)
:banplz:
Ahogy akarod :mrgreen:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

mocsok

HozzászólásSzerző: mocsok » 2013. október 27., vasárnap 20:29

te tényleg csak azért vagy itt, hogy rmcf összes hozzászólására odaszólj valami nagyon vicceset.
ezért megéri. komolyan. :banplz:

Mr. Bidé
Kedvenc játékosaid: Maradona,Messi Jancsika Károly
Kedvenc csapatod: F.C.B. F.T.C.

HozzászólásSzerző: Mr. Bidé » 2013. október 27., vasárnap 20:25

R.M.C.F írta:Amikor itt elkezdtem 91 millázni,kb egy hónapja....akkor többen letámadtak miatta,hogy az 100..... :D :D

A mindent tudó és mindent megmondó mrcf :lol: :salute:

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. október 27., vasárnap 20:15

h3x0r írta:
Matt009 írta:nem tök mindegy? Én is kurva jól tudom, hogy csak 91 millió volt, de itt a nagyságrend a lényeg. Nem a centre pontos összeg. Mert azt még mindig nem tudjuk. Lehet, hogy 91 150 001 euro 2 centbe fájt. Ha nektek abból a mondandómból ez ütötte meg a fületeket, akkor :cens: vagytok.

Egyébként meg a topikjában épp ma védtem, nem én vagyok itt Bale legnagyobb ellensége.
Lehet hogy te meg en tudjuk, hogy Bale mennyibe kerult, viszont sokan nem. Bale 100 millios ararol MINDEN oldal lehozott legalabb 2-3 hirt a fooldalon, a 91 millios hivatalos arrol pedig max egy rovid hirben. Amikor az ararol beszelnek, akkor is mindenhol 100-at irnak, max 1-2 helyen irtak csak "100 millio kozeli" osszegrol. Sokan, akik nem forumoznak, 1-1 meccs utan feljonnek elolvasni masok velemenyet a meccsrol (en is igy kezdtem el forumozni). Szoval elolvassak a hsz-eket es ha sokan 100 milliot irnak, akkor elhiszik, hogy tenyleg 100 millio volt, hisz olyan emberek velemenyet olvassak akik elvileg temaban vannak a csapattal kapcsolatban. Amikor pedig akar barcas, akar realos haverjaival elkezdenek vitazni, nem fogjak kijavitani a masikat a pontos arrol. Par ev mulva pedig MINDENKI, ugy Real Madrid mint minden mas szurkolo ugy fog rola beszelni, mint a 100 millios jatekos.
Engem nem érdekel a sok vakegér. Én értelmes, széles látókörű emberekkel akarok fórumozni, nem pedig vérpistikékkel és fél művelt idiótákkal. Aki csak ennyit lát a körülötte világból, és ilyen könnyű félrevezetni, azzal én nem szoktam foglalkozni.

Amúgy meg nincs sok különbség a 91 és a 100 milla között ezen a szinten. Ha "csak" 91 milla, akkor is áron felül lett véve, kivéve, ha CR mennyiségben nekiáll gólt termelni, de tartok tőle, hogy ez a veszély nem fenyeget.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. október 27., vasárnap 19:19

Matt009 írta:nem tök mindegy? Én is kurva jól tudom, hogy csak 91 millió volt, de itt a nagyságrend a lényeg. Nem a centre pontos összeg. Mert azt még mindig nem tudjuk. Lehet, hogy 91 150 001 euro 2 centbe fájt. Ha nektek abból a mondandómból ez ütötte meg a fületeket, akkor :cens: vagytok.

Egyébként meg a topikjában épp ma védtem, nem én vagyok itt Bale legnagyobb ellensége.
Lehet hogy te meg en tudjuk, hogy Bale mennyibe kerult, viszont sokan nem. Bale 100 millios ararol MINDEN oldal lehozott legalabb 2-3 hirt a fooldalon, a 91 millios hivatalos arrol pedig max egy rovid hirben. Amikor az ararol beszelnek, akkor is mindenhol 100-at irnak, max 1-2 helyen irtak csak "100 millio kozeli" osszegrol. Sokan, akik nem forumoznak, 1-1 meccs utan feljonnek elolvasni masok velemenyet a meccsrol (en is igy kezdtem el forumozni). Szoval elolvassak a hsz-eket es ha sokan 100 milliot irnak, akkor elhiszik, hogy tenyleg 100 millio volt, hisz olyan emberek velemenyet olvassak akik elvileg temaban vannak a csapattal kapcsolatban. Amikor pedig akar barcas, akar realos haverjaival elkezdenek vitazni, nem fogjak kijavitani a masikat a pontos arrol. Par ev mulva pedig MINDENKI, ugy Real Madrid mint minden mas szurkolo ugy fog rola beszelni, mint a 100 millios jatekos.

CRonika
Kedvenc játékosaid: CR,Varane,Raúl,Ronaldo,Zidane,Figo
Kedvenc csapatod: A galaktikus Real Madrid!

HozzászólásSzerző: CRonika » 2013. október 27., vasárnap 18:16

Előre szólok h nem olvastam el senki hozzászólását se,mert nem volt gépem,szóval nem tudom mi az általános vélekedés a tegnapi meccsel kapcsolatban! Valamint ismétlést se néztem!

Néhány mondatban a véleményem: Szerintem ezt a meccset simán meg tudtuk volna nyerni. Csalódtam mindkét csapatban,a barcában azért mert azt gondoltam h jobbak,nem láttam egy meccsüket se totál 90 percig idén (najó de a Milan ellen fél szemmel),de jó eredményeket produkáltak,és neymar-messi rejszolás megy mindenhol.... magunkban pozitívan csalódtam,a második félidőben szerintem lefociztuk katalánékat,igen LEFOCIZTUK őket. Nem a szó klasszikus értelmében,de réges rég láttam (najó bayern tavaly) azt h a barcánál látványosan többet birtokolja egy csapat a labdát,és amilyen helyzeteket sikerült kidolgozni... nem beszélve a 11-esekről amit nem kaptunk meg,a kezezés az első félidőben tiszta,CR-é meg sztem véleményes,kár h nagyon látszott h esni akar.
Ha 12 éves divatköcsögök lennnénk akkor mondhatnánk h Varane és Lopez hibáztak a góloknál... tavaly ők voltak nálam az év emberei CR mellett,(értsd: kedvencek,elfogult lehetnék velük szemben,most mégsem leszek az). Lopez szerintem mind2 gólban benne volt,főleg a másodiknál,ha 1v1-ben van a védő miért kell kijönni 10 méterre a kaputól? Blődség volt. :-@
Varane sincs formában,"csak" átlagos volt. A második gólnál 1v1-ben a védőnek hátrálni kell,nem egyből kilépni,mert Sánchez van olyan fürge h bármelyik oldalra megtolja,és akkor Lopezzel kerül szembe. Így ott én őt nem hibzátatnám,max annyiban h a futóversenyt elveszítette csúnyán... :-@
Ancelotti elszúrta,sokat vállalt így elsőre,olyat próbált ki amit még eddig egyszer sem. Inkbb maradt volna a tavalyi taktikánál.
Őszintén szólva én semmi extrát nem látok ebben a katalán csapatban idén EDDIG,megvertek minket,de ahogy visszaemlékszek a helyzetekre,hát 2 is lehetett volna közte a javunkra,de helyzetkihasználásunk még mindig 0.
Isco miért ne mjátszott? Erőltettük Bale-t, 0 erőnléttel. 3 "futóbolondot" akart előre az olasz,de ez azért nem ilyen egyszerű h majd szétfutjuk őket.... nem lűttam h ki tehette volna oda a labdát nekik,Modricon kivűl persze,de ezzel a Ramos-Khedira (mitkeresmégitt??) társulattal kp-n nagyon egyedül volt.... :x

Kicsit összeszedetlen lett a kommentem,(12 óra munka után vagyok épp),de nagyjából ennyi a véleményem,most elolvasom h ti hogy látjátok :D

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. október 27., vasárnap 17:20

ziro4vr írta:
h3x0r írta: 91
hagyjad...az 100 lesz most már... csúnya gonosz 100 milliós bale húzzon innen :(
nem tök mindegy? Én is kurva jól tudom, hogy csak 91 millió volt, de itt a nagyságrend a lényeg. Nem a centre pontos összeg. Mert azt még mindig nem tudjuk. Lehet, hogy 91 150 001 euro 2 centbe fájt. Ha nektek abból a mondandómból ez ütötte meg a fületeket, akkor :cens: vagytok.

R.M.C.F
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. október 27., vasárnap 17:08

megállapítható, nincs különbség a két csapat között
Van,jelenleg a barca még jobb,összeszokottabbak,a kicsik ellen rendre hozzák a meccseket,mi még ott nem tartunk.

Idővel meglehetnek,és szerintem meg is lesznek.....

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. október 27., vasárnap 16:46

Amikor itt elkezdtem 91 millázni,kb egy hónapja....akkor többen letámadtak miatta,hogy az 100..... :D :D

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. október 27., vasárnap 15:58

Most így belegondolva a Ramosos esetbe, mennyire szánalmas, hogy ott van arra a posztra egy Casemiro, aki rendre jól játszott az előszezonban (tudom régen volt, de arról is csak Ancelotti tehet, hogy meccshiányos), erre inkább berakja arra a posztra azt a Ramost, akinek soha semmi köze nem volt a középpályához. Az év vicce.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2013. október 27., vasárnap 13:14

h3x0r írta:
Matt009 írta:a 100 millás Bale
91
hagyjad...az 100 lesz most már... csúnya gonosz 100 milliós bale húzzon innen :(
Nem illik.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. október 27., vasárnap 13:09

Matt009 írta:a 100 millás Bale
91

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. október 27., vasárnap 12:59

Tegnap 2 11-est nem adott meg a játékvezető,ez egyértelmű tény....Adrianot ki kellett volna ez is egyértelmű tény...ezért aztán lehet itt azt mondani,hogy nem ezen múlott,mert ezen IS.
Meg természeresen az elbaltázott 1. félidőn,amit mint taktikailag,mint szerkezetileg,mint pedig a kezdőbe delegált játékosokkal edzőbá el :cens: ott...nem kicsit,nagyon...
Aztán a második játékrészben,észbekapván korrigált,a cseréi ültek,a játék képe előnyünkre változott....a baj az,hogy a barcelona az első félidőben sem játszott jól,csak mi nem tudtuk még azt sem,hogy milyen eseményen veszünk részt...
Megvédeném Varanet,és egy kicsit Lopezt is....a francia sokszor nagyon jókor avatkozott közbe,mindig igyekezett megjátszani a labdát,nem vaktába elrugdosni...Lopeznak meg azért voltak nagy mentései,amik bravúr szagúak voltak,de a gól az egyértelműen az övé...egyébként Varane ha ujból játékban lesz,akkor olyan lesz mint régen,ezt merem állítani....csak sok volt a kihagyás,ez látszott a játékán...
A többiek...nos Ramos kpn való kezdetése baklövés volt,Khedira megint belépett támadófelelősnek...egyébként nem értem hogy a francba keveredik ő oda...Ronaldo belül szenvedett,de mikor visszament szélre,akkor azért látszott hogy hasznos...az már nem rajta mulott hogy nem kapott büntetőt,vagy Khedira elbaltázta a ziccert...Carvajal tetszett,nem is értem tanult kollegám miért adott neki 0 pontot,ő is mint Varane,megjátszotta a labdát,nem vagdosta el...Modric hasznisan játszott,csak nem volt játszótárs és így nehéz...DM meg a butábbik énjét vette elő sajnos.Illara jól szállt be,egyből lett valami fazonja a kp-nek,Benzema meg zseniálisan...bből többet,és akkor nem lesz itt baj.És Jesé bizonyította hogy helye van a Real Madridban,mert bejött és meg is lett az eredménye...azt tette amit tennie kell...gólt rúgott.
Összességében,ha ez a tendencia marad,akkor nem aggódok,remélem Ancelotti kezdi megtalálni a csapatát...a fejlődés a regnapi meccs alapján lemérhető,de a mesternek NEM SZABAD még egy olyan hülyeséget csinálnia,mint tegnap az első félidőben,sem taktikailag,sem szerkezetileg,sem felállításban....
Ja igen...és Bale...hát neki még...keresik a helyét...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Rudi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, C.Ronaldo, Varane, Gerrard
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Liverpool

HozzászólásSzerző: Rudi » 2013. október 27., vasárnap 11:42

Sziasztok. Lenne egy kérdésem; rendelt-e már valaki a madridom.hu-ról mezt ,és ha igen ,milyen tapasztalatai vannak vele kapcsolatban. Jó minőségű,rendben volt a feliratozás ,jó méretet kapott-e stb. Tudom hogy nem ide való ,de nem találtam meg hová máshová írhatnám. Előre is köszönöm.

hugo
Kedvenc játékosaid: H.Sanchez ; CR7 ; Varane
Kedvenc csapatod: RM

HozzászólásSzerző: hugo » 2013. október 27., vasárnap 11:35

Ami nekem a legnagyobb örömet okozta, hogy évek óta először nyugodt,baráti hangnemben tudtuk kibeszélni a classico-t a barcás kollégákkal, a meccs előtt és után is.
Ez a meccs teljesen más hangulatú volt mint a Nagyarcú Mourinho vs Álúriember Guardiola meccsek és ez jó.
"I doubt Barcelona will make an offer, but they can save it because I wouldn’t accept." H.S.

Vissza: