EB - 2020
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: EB - 2020
Mit nyer aki az első lesz a végén? Most hogy bekerültem a legjobb 60-ba, aktuálissá vált a kérdés
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Na, van olyan pillanata a tippjátéknak, amikor első vagyok. Én már túlteljesítettem az elvárásaim!
szerk.: nem sokáig tartott, de annál jobban becsülöm
szerk.: nem sokáig tartott, de annál jobban becsülöm
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Nem is figyeltem, mennyire komoly a sérülése...Verratti visszatérését olvasgattam.MVPP írta:Florenzi lesérült, úgyhogy sanszos, hogy marad.Mickey írta: Olaszban a széljáték is rendben van, védők által. Spinazzola eddig nagyot megy a baloson...
Tegnap Di Lorenzo is rendben volt, lehet marad is kezdő Florenzi helyett a jobboson, első meccsbe is jól szállt be. nem lepődnék meg..
Verratti is lesz már sztm a következő meccsen
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Amúgy én arra leszek kíváncsi, hogy Verratti kit fog kiszorítani. Mert gondolom nem 6-osba lesz betéve, szóval Locatelli vagy Barella... Nehéz kérdés előtt lesz Mancini.
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Az olaszok komolyan bejelentkeztek a trofeaert. Eddig a franciakon kivul nem volt csapat, amelyik akar megkozelitoleg is hasonlo szinten tudott volna jatszani.
Kivancsi vagyok, hogy Verratti visszaterese mennyire forgatja fel a jatekukat, tegnap Locatelli eleg jonak tunt.
Kivancsi vagyok, hogy Verratti visszaterese mennyire forgatja fel a jatekukat, tegnap Locatelli eleg jonak tunt.
Florenzi lesérült, úgyhogy sanszos, hogy marad.Mickey írta: Olaszban a széljáték is rendben van, védők által. Spinazzola eddig nagyot megy a baloson...
Tegnap Di Lorenzo is rendben volt, lehet marad is kezdő Florenzi helyett a jobboson, első meccsbe is jól szállt be. nem lepődnék meg..
- Mickey
Olaszban a széljáték is rendben van, védők által. Spinazzola eddig nagyot megy a baloson...
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
az első gól a berardi assist nem volt gyenge, meg az egész ahogy odakerült, rögtön elgondolkodtam mit akarunk mi viniedenasenrodry kvartettől draga istenem
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Igen én is azt néztem, hogy ezek mit futnak.ToniKroos írta:Amúgy az tényleg durva, talán az első félidő végén írták 5 km-el többet futottak az olaszok, mint a svájciak. Pedig ez pont fordítva szokott lenni, aki védekezik az fut többet, ezen nagyon meglepődtem. Az biztos, hogy stabil védekezésből nagyon gyorsan átmennek támadásba sokszor csak 1-2 érintővel tolják és a kapu előtt se balfaszkodnak. De azért bennem még mindig ott van, hogy ezt nem top csapatok ellen csinálják. A törököket pl mi is oda vissza vertük és svájci is hasonló szint.Steve írta: Nyilván a játékosaik nincsenek annyira csapàgyasra járatva, de az a futómennyiség és a tempó, amit lehoznak az nagyon szimpatikus.
Sokszor gond volt a padszal, vagy az átvétellel, de kompenzálták azzal, hogy kb körbefutották a svájciakat..
Eszméletlen mit melóztak.
- Mickey
Svájc mondjuk nem egy szar csapat, kicsit magasabbra van taksálva, mint a törökök....
De az olaszok nekem tetszően hajtanak, csapat szinten védekeznek és ha támadásról van szó, nem szarnak be, ráadásul jóban vannak a góllövéssel is és egymás közt megvan a kémia.
Ez nekem tetszik ( az mellett, hogy szimpatizálok velük, pedig jó pár játékosukat nem különösebben követtem a torna előtt ). Persze benne van, hogy egy izmosabb csapat ellen, kizúgnak a pcsába, fociban benne van.
Wales is kellemes meglepetés eddig, szépen bezsebelték a pontokat, elvileg jobb csapatok ellenében. GG Béla ! Tegnap is fasza meccset toltak a törökök ellen.
Belgák sztm simán behúzzák a csoportjukat, focijuk sem volt rossz. Ma jó lehet a Dán Belga meccs, ( remélem tudnak koncentrálni a játékosok a meccsre ).
Angolok csoportja csak Modric miatt érdekes, de sztm Csehek tovább mennek.
Hollandok ( maga a mérkőzés ) jók voltak, majd az ukrán osztrák meccs is jó lehet a továbbjutás miatt.Ma viszont a Holland Osztrák is érdekesnek ígérkezik. Ukránoknak meg kötelező a win észak makedónia ellen.
Spanyol csoport nem érdekel, meccsek sem voltak jók, bár a szlovákok szépen behúzták.
Halálcsoport még tartogathat ezt azt....CR,Benz Varane, Kroos...nekik drukkolok, de csapat szinten egyiknek sem. kicsit portugál...
De az olaszok nekem tetszően hajtanak, csapat szinten védekeznek és ha támadásról van szó, nem szarnak be, ráadásul jóban vannak a góllövéssel is és egymás közt megvan a kémia.
Ez nekem tetszik ( az mellett, hogy szimpatizálok velük, pedig jó pár játékosukat nem különösebben követtem a torna előtt ). Persze benne van, hogy egy izmosabb csapat ellen, kizúgnak a pcsába, fociban benne van.
Wales is kellemes meglepetés eddig, szépen bezsebelték a pontokat, elvileg jobb csapatok ellenében. GG Béla ! Tegnap is fasza meccset toltak a törökök ellen.
Belgák sztm simán behúzzák a csoportjukat, focijuk sem volt rossz. Ma jó lehet a Dán Belga meccs, ( remélem tudnak koncentrálni a játékosok a meccsre ).
Angolok csoportja csak Modric miatt érdekes, de sztm Csehek tovább mennek.
Hollandok ( maga a mérkőzés ) jók voltak, majd az ukrán osztrák meccs is jó lehet a továbbjutás miatt.Ma viszont a Holland Osztrák is érdekesnek ígérkezik. Ukránoknak meg kötelező a win észak makedónia ellen.
Spanyol csoport nem érdekel, meccsek sem voltak jók, bár a szlovákok szépen behúzták.
Halálcsoport még tartogathat ezt azt....CR,Benz Varane, Kroos...nekik drukkolok, de csapat szinten egyiknek sem. kicsit portugál...
Amúgy az tényleg durva, talán az első félidő végén írták 5 km-el többet futottak az olaszok, mint a svájciak. Pedig ez pont fordítva szokott lenni, aki védekezik az fut többet, ezen nagyon meglepődtem. Az biztos, hogy stabil védekezésből nagyon gyorsan átmennek támadásba sokszor csak 1-2 érintővel tolják és a kapu előtt se balfaszkodnak. De azért bennem még mindig ott van, hogy ezt nem top csapatok ellen csinálják. A törököket pl mi is oda vissza vertük és svájci is hasonló szint.Steve írta: Nyilván a játékosaik nincsenek annyira csapàgyasra járatva, de az a futómennyiség és a tempó, amit lehoznak az nagyon szimpatikus.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Röhögünk mindig az olaszokon, lesajnáljuk az olasz bajnokságot mindig(én is ezt csinálom sokszor),erre a legjobb focit mutatják eddig komolyan.
Nyilván a játékosaik nincsenek annyira csapàgyasra járatva, de az a futómennyiség és a tempó, amit lehoznak az nagyon szimpatikus.
Legélvezhetőbb meccseik eddig nekik voltak.
Hasonlóan néz ki az olasz és a spanyol foci.Sok rövid passz. De óriási különbség van. Az olaszok rengeteg melóval futnak egymáshoz közelre kell gyorsan passzolniuk és így haladnak előre.Míg a spanyolok kb egy helyben állva várták a labdát és úgy passzolgattak körbe ami pl egy svéd szintű védelemnek nem volt nehéz levédekezni. Az olaszok jóval magasabb szinten művelik ezt most.
Nyilván a játékosaik nincsenek annyira csapàgyasra járatva, de az a futómennyiség és a tempó, amit lehoznak az nagyon szimpatikus.
Legélvezhetőbb meccseik eddig nekik voltak.
Hasonlóan néz ki az olasz és a spanyol foci.Sok rövid passz. De óriási különbség van. Az olaszok rengeteg melóval futnak egymáshoz közelre kell gyorsan passzolniuk és így haladnak előre.Míg a spanyolok kb egy helyben állva várták a labdát és úgy passzolgattak körbe ami pl egy svéd szintű védelemnek nem volt nehéz levédekezni. Az olaszok jóval magasabb szinten művelik ezt most.
-
Pepé meg elefántcsontparti. Az Arsenalról van szó
Hogy ne legyek off:
Patent az olasz csapat, szerintem egyik legnagyobb esélyessé léptek elő.
Ma remélem a dánok megállítják a belgákat.
Hogy ne legyek off:
Patent az olasz csapat, szerintem egyik legnagyobb esélyessé léptek elő.
Ma remélem a dánok megállítják a belgákat.
"And my heart will leave you never."
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Michel, El Buitre
Kolasinac bosnyák válogatottKercsó írta:alexoxladjackoxi írta: A franciák meg az örömfoci egy mondatban? Nemár, olyan uncsik. Nekem ez az első torna, hogy nem tudok már a galloknak szurkolni. Meguntam őket, de rá is szolgáltak. Ez az olasz csapat viszont kivívta a szimpátiámat. Irtó jól tolják, eddig talán a legjobban.
ráuntál Mbappéra, Kantéra, Pogbára, Varanera?
bezzeg Lacazette, Pepé, Kolosinac stb.
- alexoxladjackoxi
Nem a keret minőségét vitatom, hanem , hogy unalmas a játékuk. Mikor játszottak úgy, mint ma az olaszok? VB-t is célfocival húzták be.Kercsó írta:alexoxladjackoxi írta: A franciák meg az örömfoci egy mondatban? Nemár, olyan uncsik. Nekem ez az első torna, hogy nem tudok már a galloknak szurkolni. Meguntam őket, de rá is szolgáltak. Ez az olasz csapat viszont kivívta a szimpátiámat. Irtó jól tolják, eddig talán a legjobban.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
alexoxladjackoxi írta: A franciák meg az örömfoci egy mondatban? Nemár, olyan uncsik. Nekem ez az első torna, hogy nem tudok már a galloknak szurkolni. Meguntam őket, de rá is szolgáltak. Ez az olasz csapat viszont kivívta a szimpátiámat. Irtó jól tolják, eddig talán a legjobban.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- alexoxladjackoxi
A franciák meg az örömfoci egy mondatban? Nemár, olyan uncsik. Nekem ez az első torna, hogy nem tudok már a galloknak szurkolni. Meguntam őket, de rá is szolgáltak. Ez az olasz csapat viszont kivívta a szimpátiámat. Irtó jól tolják, eddig talán a legjobban.
Azért a török meg a svájci csapat az nem egy szint a némettel, lehet ebben a csoportban a franciák is öröm focival nyernék a csoportot. Jók, de azért nem favoritok szerintem. Valamelyik EB-n pont ez volt, ha jól emlékszem, nyerték simán a csoportot, azt utána meg kiestek a következő meccsen.RealAsensio írta:Ezzel a futballal toronymagas eselyesek, a franciakat is zsebreraknak. Nem akarok nagy szavakat hasznalni, es messze nem tokeletes az olaszok focija, de nagyon meggyozoek, igazi csapatmunkaval, jo vedekezessel, kreativ, gyors focit jatszanak, lonek mindenhonnan, a szogleteik eletveszelyesek. 2 meccs alapjan nalam ok a favoritok.Caraway írta: Fu bazd nagyon szimpatikus ez az olasz csapat.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Ezzel a futballal toronymagas eselyesek, a franciakat is zsebreraknak. Nem akarok nagy szavakat hasznalni, es messze nem tokeletes az olaszok focija, de nagyon meggyozoek, igazi csapatmunkaval, jo vedekezessel, kreativ, gyors focit jatszanak, lonek mindenhonnan, a szogleteik eletveszelyesek. 2 meccs alapjan nalam ok a favoritok.Caraway írta: Fu bazd nagyon szimpatikus ez az olasz csapat.
- Mickey
Sima olasz győzelem, ráadásul nem is akármilyen gólokkal
( 91. percben is, labdát szereznek az olaszok az ellenfél térfelén....ez megvolt egész meccsen,kb . )
( 91. percben is, labdát szereznek az olaszok az ellenfél térfelén....ez megvolt egész meccsen,kb . )