h3x0r írta:
Hogy mi a terv? Az, amit a szurkolo a legjobban utal, turelmesen varni. Megvarjuk, hogy jovo nyaron Isco, Bale es Marcelo szerzodese is lejarjon, egyaltalan legyen hely a keretben, ahova uj jatekosok johessenek. Ha visszaternek a nezok, ujra lesz penz igazolasokra. Az mar valoban a vezetosegen mulik, hogy az utobbi eveknel ertelmesebben koltsek el. Addig meg minimalisan valtoztatunk a kereten es maximum abban bizhatunk, hogy Ancelotti azokkal a jatekosokkal is tud majd dolgozni, akikkel ZZ nem tudott.
Perezék egyszerűen rossz embereket hoznak ide. TALÁN, ha egy értelmes átigazolásokért felelős ember lesz itt (Campos?) akkor változik valami. Hazardot előbb kellett volna hozni, amikor hozták már felesleges volt. most majd minden nyáron be lesz harangozva, hogy Hazard az új igazolás, mert eddig nem tudta megmutatni, mi tud... majd a köv szezonba!
Aztán ugye Jovic. Egyszerűen nem illik ide. Egy angol EL csapatba lenne tökéletes helye szerintem, West Ham, Leicester, esetleg még Arsenal is. Ezt is valaki nagyon benézte. Iscot nem most kellene megpróbálni eladni, haenem már korábban. ÁLLÍTÓLAG Asensioért volt egy Pool ajánlat, ha lehet hinni a kacsahíreknek, azt ott el kellett volna fogadni (valami 100 M körüli összegre emlékszem). Ahogy írtátok, CR-t még egy évre bőven itt lehetett volna tartani - de az ő elengedése még esetleg védhető is lett volna, ha nem egy hadirokkant Hazarddal akarják pótolni, hanem esetleg Perez villant és Haaland-Mbappé pakkból 1et beránt, akkor bárki csettint rá. Daka egyelőre még a jövő zenéje, ki tudja mi lesz belőle, de ilyen arcokkal kellene próbálkozni, akik nem kerülnek 60-80-100 milliókba. ÉN Mariano visszahozatalát is megértem, Lyonban jó volt, Itt a Barca elleni gólját pl sosem feledem, az ott úgy csúcs volt, de valahogy ZZ sosem bízott benne, időhúzó cserénél azért többet érdemelt volna. stb, stb.
Amúgy:
Sergio Ramos had 3 renewals in 16 years for Real Madrid Madrid and Ronaldo had only 2 renewals in 9 years. Messi has had 9 renewals in 11 years with Barcelona, but guess who gets called greedy for money & who is being praised for being loyal.
na, ez a nem mindegy!