mocsok írta:
Helohelosziasztok!
Segítséget szeretnek kérni.
Parkol valaki a hatodik kerületben?
Segghulye vagyok a témában és valószínűleg én használom rosszul a Google-t de nem segít túl sokat. Ugye nem vagyok bejelentve oda, csak a bérlem a lakást. Ha esetleg ideiglenesen be lennék jelentve az már elég lenne ahhoz hogy tudjak ott parkolni?
Vagy esetleg tudtok jó garázst, parkolót amit tudnék bérelni?
Helyileg a Benczúr irodaház mélygarázs lenne a legfaszabb, de arról se találok semmit, hogy mennyibe kerülne.
Bármi info jó lenne, koszikeh.
Nem elég az ideiglenes lakcím, állandó lakcím szükséges, valamint üzembentartói vagy tulajdonosi státusz az adott autóra. 6. kerben lakom, éves parkolásom az egész kerületben 1990 Ft/év. Esetleg rám tudod íratni a gépet, akkor én állom az 1990-et
A Benczúr mélygarázsban csak bérlet van, 100 euró/hó, viszont kevés hely van, 42 db egész pontosan, meglepődnék, ha lenne szabad hely. A Lendvay utca közepén is volt régen egy parkoló, menj el arra, less rá.
Sajnos a szomszédos 7. ker ingyenes részei (Damjanich, Bajza, Városligeti fasor) is fizetősek lettek június 1-től, pedig ezek jók lettek volna. A Vágány-Dózsa sarkon van egy Schell kút és egy Pizza King, erősen leroggyant rész, de ott talán lehet ingyen parkolni és akkor trolival 2-3 megálló után ott vagy Benczúr utcánál. Ennyi lehetőség van nagyjából.
Töltsd le a “Hol Parkoljak” appot, nézd meg ott, bár többet ott sem fogsz látni