Ezért bízom abban,hogy ha a tavasz is ilyen lesz neki,sőt ha még rátesz egy lapáttal,akkor VdB mégis kiviszi.Arbeloa bármennyire is egy melós bekk,de támadásban tudjuk hogy egy 0.Juanfran sem arról híres hogy olyan nagyon bejátszaná a jobb oldalt.Carvajalnak még tán védekezésben kellene picit hozzárakni,de azt már most meg lehet itélni hogy komplexebb mint a másik kettő...ha az öregnek van szeme,ezt látnia kell...sonic írta:Nagyon hosszu ideje az elso olyan sajatneveles akirol elhiszem hogy hosszutavon karriert futhat be a felnott keretben. Eleg komoly jobbhatvedet tolt ki magabol az utanpotlas. Az mar csak hab a tortan hogy egy regota problemas posztrol van szo...
Daniel Carvajal - 2
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Re: Daniel Carvajal - 15
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Majdnem egyet értek veled. A hiányposztos dolog és, hogy komoly jobbhátvéd ez igaz. Emellett tud támadni is, és nem eszetlen. A hosszútávú karrierrel is egyetértek. Viszont van egy Jesénk, aki legalább ilyen jó. Csak arról nem tehet, hogy a posztján van egy CR, Bale, Di María, Isco vagy épp ha csatár, akkor Benzema. Ezért tartok attól, hogy úgy mint régen Mata, ő is máshol fog befutni. Csak reménykedni tudok, hogy ezt egy vezetőedző is időben észreveszi!sonic írta:Nagyon hosszu ideje az elso olyan sajatneveles akirol elhiszem hogy hosszutavon karriert futhat be a felnott keretben. Eleg komoly jobbhatvedet tolt ki magabol az utanpotlas. Az mar csak hab a tortan hogy egy regota problemas posztrol van szo...
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Nagyon hosszu ideje az elso olyan sajatneveles akirol elhiszem hogy hosszutavon karriert futhat be a felnott keretben. Eleg komoly jobbhatvedet tolt ki magabol az utanpotlas. Az mar csak hab a tortan hogy egy regota problemas posztrol van szo...
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- morientes
Ez most nekem új...mikor nyilatkozta?DavieS írta:tény, hiszen Rio után feláll VDB, hivatalos már.morientes írta:VdB evvel a mentalitássak 2016-ban lehet hogy már nem lesz ott..
LEGIO PATRIA NOSTRA
Érdekes lesz, ha Arbeloat meghívják úgy, hogy a komolyabb lehetőségeket már Carvajal fogja megkapni, mert egy ideje már az van, hogy Carvajal kapja a nagyobb bizalmat. Bár amilyen begyöpösödött Del Bosque nem lepődnék meg semmin se.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- DavieS
- Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19
tény, hiszen Rio után feláll VDB, hivatalos már.morientes írta:VdB evvel a mentalitássak 2016-ban lehet hogy már nem lesz ott..
92:48
#2 #8 #12 #19 #23
#2 #8 #12 #19 #23
- morientes
Viszont VdB evvel a mentalitássak 2016-ban lehet hogy már nem lesz ott...Anis írta:viszont az idei világeseményre szerintem MÉG nem lesz meghívva.
Arbeloa és Juanfran a két opciója VdB-nak a jobbosra.
Azonban a 2016-on már ott kell lennie!
LEGIO PATRIA NOSTRA
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
viszont az idei világeseményre szerintem MÉG nem lesz meghívva.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
egyre jobb.....ma érdekes feladatot kellett ellatnia. modriccal jól cseréltek többször is. fenn tudott többet tartózkodni míg modric fogta a jobb oldalt hátul.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Kevés azon játékosok egyike a keretből, aki egyértelműen fejlődik.
Merci Zizou!
- niden6
- Kedvenc játékosaid: Higuaín, Alonso, Varane
Elég jól tolja a srác, gyors, védekezik, támad, gólpasszokat ad. Remélem ilyen ütemben fejlődik tovább.
Tengap konkrétan jobb volt Marcelonál is, aki támadásban se volt jó védekezésben meg kifejezetten gyenge volt... Marcelo se 21 évesen lett nagy király, szóval Dani még bőven lehet olyan jó, mint Marcelo. Bár annyira stílusos már tuti nem lesz...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- h3x0r
Fel volt magasztalva az egekig? Megvalasztottak Lahm es Uchida mogott a harmadik legjobb jobbhatvednek a ligaban 21 evesen. Ez azert nem olyan hatalmas felmagasztalas.PEEtör írta:Én amúgy sokkal, de sokkal többet vártam tőle, pláne azok után, ahogyan fel volt magasztalva az egekig a bundásligában, mondjuk egy hígított Salgado 2.0-t.
Nagy csalódás a tag, még az előzetes várakozásokat félretéve is, mind védekezésben, mind támadásban, remélem lesz még jobb.
Remelem senki sem arra szamitott, hogy Carvajal ugy jatszik mint egy jo formaban levo Maicon..
Mi csak annyit mondtunk, hogy tamadasban jobb mint Arbeloa, de nincs Marcelo szintjen. Vedekezesben pedig idovel jobb lehet mint Arbeloa. Szerintem mindketto teljesen megallja a helyet.
- ateeemadrid
tipikus. ezeket annyira nem értem, miért kell csak a nevük miatt bármilyen mozdulatra elélvezniük.amikor neymar visszahúzta, meg aztán onnan is vissza, egy millimétert nem ment előre, de mekkora medzsik, meg dzsíniösz..
pl. modric kb. minden meccsen csinál néhány olyan mozdulatot, ami élményszámba megy, de mivel nem neymar van a mezének a hátára írva, ezért nem is hallhatjuk a kommentátorok elnyújtott orgazmusát...
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Az első meccsein már kiszúrtam ezt a hozzáállás vele kapcsolatban,hányan nevettek ki ezért is.......aztán szépen lassan azért alakul ez...amikor neymar visszahúzta, meg aztán onnan is vissza, egy millimétert nem ment előre, de mekkora medzsik, meg dzsíniösz..
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- ateeemadrid
nemtudom miről beszéltek, szerintem kurvajó volt, ügyes a labdával, az átadásokat általában ügyesen lefülelte, kifejezetten higgadtnak tűnt, támadásokhoz is felért stbstbstb... alvaro barátunkkal sokkal rosszabb lett volna a szitu, szerencsétlen lomhább, mint khedira, neymar őt tényleg halálra szopatta volna. egyébként konföd kupán sem tudta tartani.
ezek után végképp röhejesnek találnám arbeloa szerepeltetését. mondjuk sajnos fogjuk, carlonak is megvannak a saját hülyeségei, reméljük ő majd tanul belőlük, nem úgy mint josé.
ezek után végképp röhejesnek találnám arbeloa szerepeltetését. mondjuk sajnos fogjuk, carlonak is megvannak a saját hülyeségei, reméljük ő majd tanul belőlük, nem úgy mint josé.
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Én nem látom ennyire vészesnek a helyzetet, mint itt sokan. Persze az egekig sem akarom magasztalni.
Az én angol kommentátorpárosom arra nyáladzott, amikor neymar visszahúzta, meg aztán onnan is vissza, egy millimétert nem ment előre, de mekkora medzsik, meg dzsíniösz.. ezek voltak kb azok a nagy szopatások..
Szerintem egyáltalán nem rossz a gyerek, Alvaro szintjét már most megüti, annyi, hogy hiányzik még a rutin, meg a tapasztalat, de azok majd jönnek idővel, és még jobban beleszokik, és szerintem jobb lesz sokkal még.
A fent ragadások meg... Morientes jól leírta. Különben is... Eddig meg azért volt Arbeloa szapulva, mert 0 támadásban, és nincs jobb szél. Na most akkor meg?
Az én angol kommentátorpárosom arra nyáladzott, amikor neymar visszahúzta, meg aztán onnan is vissza, egy millimétert nem ment előre, de mekkora medzsik, meg dzsíniösz.. ezek voltak kb azok a nagy szopatások..
Szerintem egyáltalán nem rossz a gyerek, Alvaro szintjét már most megüti, annyi, hogy hiányzik még a rutin, meg a tapasztalat, de azok majd jönnek idővel, és még jobban beleszokik, és szerintem jobb lesz sokkal még.
A fent ragadások meg... Morientes jól leírta. Különben is... Eddig meg azért volt Arbeloa szapulva, mert 0 támadásban, és nincs jobb szél. Na most akkor meg?
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
Én amúgy sokkal, de sokkal többet vártam tőle, pláne azok után, ahogyan fel volt magasztalva az egekig a bundásligában, mondjuk egy hígított Salgado 2.0-t.
Nagy csalódás a tag, még az előzetes várakozásokat félretéve is, mind védekezésben, mind támadásban, remélem lesz még jobb.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
- morientes
Hajdanában,'danában,éppen ezért álltak át 2 belsővédős szerezkezetre a csapatok,hogy a szélsőhátvéd jobban tudja segíteni a támadásokat.... sokszor Varane ugrott ki a helyére védekezni, mert ő nem volt sehol
Úgyhogy nincs abba semmi,hogy Varane besegített.Annyit azért nem kóricált elől hogy meg lehetne érte feddni...annyit biztos nem mint Marcelo.
Csak nagyon hozzá van szokva a nép,hogy Arbeloa nem járkál fel....
LEGIO PATRIA NOSTRA
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
oh, már megnyugodtam, hogy nem csak én látom így. nem mintha ez vigasztalna. tegnap eléggé lehúztam a gyereket, amivel lehet átestem a ló túlsó oldalára, de azért az is túlzás, hogy egyesek magasztalják a teljesítményét. Én már alapból neki tulajdonítom a Barca első gólját, szóval már emiatt nem lehetett tökéletes a játéka, de azért még ezeken túl is voltak hibái. Pl. sokszor Varane ugrott ki a helyére védekezni, mert ő nem volt sehol. Támadásban leginkább a második félidőben volt hasznos, de még akkor sem volt a leghatékonyabb, mert nem tudta magát mindig átjátszani a barca védőkön, meg gyakran alibi megoldásokat választott. Mondjuk szó mi szó, volt 1-2 ügyes labdakihozatala, de szerintem ez elvárható.Nem szopatta agybafőbe, de igencsak sokszor elment mellette.
But he is a good boy...