Azért oltattam be magam, hogy mehessek azokra a helyekre, amiket most védettségi nélkül is lehet majd látogatni. Innentől kezdve inkább nem írnám le a véleményemet.zoli0415 írta: Ti hogy látjátok ezt a bejelentést a kormány részéről amik az 5.5 millió beoltott utáni intézkedésekre vonatkoznak? Annak ellenére, hogy végül beoltattam magam nem vagyok meggyőződve, hogy helyesen cselekedtem. Abszolút nem ítélek el se oltottat se oltatlant, mindenki azt cselekszi amiben hisz, viszont most azért csalódott vagyok és még jobban megerősödött bennem az a gondolat, hogy iszonyatosan át vagyunk verve az oltással kapcsolatban és legkevésbé az egészségünkről szól ez az egész, sokkal inkább mint minden a pénzről.
OFF
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Re: OFF
Bocs dupláért!
Ti hogy látjátok ezt a bejelentést a kormány részéről amik az 5.5 millió beoltott utáni intézkedésekre vonatkoznak? Annak ellenére, hogy végül beoltattam magam nem vagyok meggyőződve, hogy helyesen cselekedtem. Abszolút nem ítélek el se oltottat se oltatlant, mindenki azt cselekszi amiben hisz, viszont most azért csalódott vagyok és még jobban megerősödött bennem az a gondolat, hogy iszonyatosan át vagyunk verve az oltással kapcsolatban és legkevésbé az egészségünkről szól ez az egész, sokkal inkább mint minden a pénzről.
Ti hogy látjátok ezt a bejelentést a kormány részéről amit az 5.5 millió beoltott utáni intézkedésekre vonatkoznak? Annak ellenére, hogy végül beoltattam magam nem vagyok meggyőződve, hogy helyesen cselekedtem. Abszolút nem ítélek el se oltottat se oltatlant, mindenki azt cselekszi amiben hisz, viszont most azért csalódott vagyok és még jobban megerősödött bennem az a gondolat, hogy iszonyatosan át vagyunk verve az oltással kapcsolatban és legkevésbé az egészségünkről szól ez az egész, sokkal inkább mint minden a pénzről.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
HMKAG írta: Basic pamutnadrágot hol tudok venni?
Valami eldobálhatós kéne, amit nem bánok, ha összeretkezem.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Közben, ha megvan az 5.5M oltottság....( fejes azt mondta, hogy napokon belül ) , akkor nem kell maszk, csak EÜ intézményekben.
A kártya sem kell bizonyos helyekre.
Elmondta, főszabályként belső terekben sem lesz szükség maszkot viselni és 5,5 millió beoltott esetén védettségi igazolvány sem kell a szállodákban, éttermekben, fürdőkben és a strandokra.
Hozzátette: az egészségügy területén megmarad a maszkhasználat.
Turizmusnak és vendéglátásnak kedveznek.
A kártya sem kell bizonyos helyekre.
Elmondta, főszabályként belső terekben sem lesz szükség maszkot viselni és 5,5 millió beoltott esetén védettségi igazolvány sem kell a szállodákban, éttermekben, fürdőkben és a strandokra.
Hozzátette: az egészségügy területén megmarad a maszkhasználat.
Turizmusnak és vendéglátásnak kedveznek.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
na en is megyek 30.-an az elso korre, itt pfizert vagy modenat kapok, mert az astra a 40+ korosztalynak van elvileg.
ami erdekesseg, hogy a 2. loketet csak szeptember kozepen kapom majd meg.
ami erdekesseg, hogy a 2. loketet csak szeptember kozepen kapom majd meg.
- alexoxladjackoxi
Nem voltam farok és elmondtam, de eléggé túlparáztam, kb. le se xarta, és simán beadta.h3x0r írta:Szerinted mennyire okos dolog orvosok elott titkolni, hogy milyen gyogyszert szedsz?alexoxladjackoxi írta: Egy gyors kérdés a meccs előtt srácok! Holnap reggel megyek a második oltásra, az oroszt kapom. Tegnap a tenyeremen és az ujjaimon kiütések jelentek meg, és viszket. Voltam ma vele háziorvosnál, kaptam ekcémás kenőcsöt és antihisztamin tablettát. Egyet már bevettem ma belőle. Holnap szerintetek ezt mennyire mondjam el? Le akarom már tudni ezt az egészet, túl akarok lenni az oltáson, de félek, hogy ha ezt elmondom, nem kapnám meg. Félek, hogy bevonnák a kártyámat is, mert ki tudja mikor kéne utána mennem meg ilyesmi. Csak nem olyan vészes egy kis ekcémás reakció, nem? Lehet, hogy csak a forróságtól jött ki, mert alapból mindig izzad a tenyerem, most meg kb. patakzik a víz róla ebben a melegben. Mit tanácsoltok?
Nem gondolom, hogy elmennek hozzad es olloval kette vagjak a kartyadat
- h3x0r
Szerinted mennyire okos dolog orvosok elott titkolni, hogy milyen gyogyszert szedsz?alexoxladjackoxi írta: Egy gyors kérdés a meccs előtt srácok! Holnap reggel megyek a második oltásra, az oroszt kapom. Tegnap a tenyeremen és az ujjaimon kiütések jelentek meg, és viszket. Voltam ma vele háziorvosnál, kaptam ekcémás kenőcsöt és antihisztamin tablettát. Egyet már bevettem ma belőle. Holnap szerintetek ezt mennyire mondjam el? Le akarom már tudni ezt az egészet, túl akarok lenni az oltáson, de félek, hogy ha ezt elmondom, nem kapnám meg. Félek, hogy bevonnák a kártyámat is, mert ki tudja mikor kéne utána mennem meg ilyesmi. Csak nem olyan vészes egy kis ekcémás reakció, nem? Lehet, hogy csak a forróságtól jött ki, mert alapból mindig izzad a tenyerem, most meg kb. patakzik a víz róla ebben a melegben. Mit tanácsoltok?
Nem gondolom, hogy elmennek hozzad es olloval kette vagjak a kartyadat
- alexoxladjackoxi
Egy gyors kérdés a meccs előtt srácok! Holnap reggel megyek a második oltásra, az oroszt kapom. Tegnap a tenyeremen és az ujjaimon kiütések jelentek meg, és viszket. Voltam ma vele háziorvosnál, kaptam ekcémás kenőcsöt és antihisztamin tablettát. Egyet már bevettem ma belőle. Holnap szerintetek ezt mennyire mondjam el? Le akarom már tudni ezt az egészet, túl akarok lenni az oltáson, de félek, hogy ha ezt elmondom, nem kapnám meg. Félek, hogy bevonnák a kártyámat is, mert ki tudja mikor kéne utána mennem meg ilyesmi. Csak nem olyan vészes egy kis ekcémás reakció, nem? Lehet, hogy csak a forróságtól jött ki, mert alapból mindig izzad a tenyerem, most meg kb. patakzik a víz róla ebben a melegben. Mit tanácsoltok?
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Jajj, jut eszembe.. Anyósom nem családiban, hanem társasban lakik, ott egy pasinak kb 10 éve van ponyvagarázsa, de még a jég sem verte szét, szél se borította fel, azért nem fog a műanyag egyik percről a másikra tönkremenni..
De nálunk is ez a "konfliktus forrása", hogy nem szép. bár nálunk a ház háta mögött lenne, szóval a kutya nem látná, én ezért vagyok pro ponyva..
Anyukám viszont néhány éve a saját garázsa elé csináltatott egy ilyen oszlopos előtető szerűséget (3 oszlop, plexi a tetején, nagyon hasonló mint ez az obis), nyilván olcsóbb volt, mint téglával bővíteni, húgom kocsija állt ott, de jeget kapargatni neki sem kellett (balról északról, meg hátulról dél felől volt nyitott, jobbról házfal, elöl meg nyilván a garázs zárták)...
Én egyedül a rozsda miatt "félek", de ha a tc lehozta, hogy normális alappal nincs baj, akkor megnyugodtam
De nálunk is ez a "konfliktus forrása", hogy nem szép. bár nálunk a ház háta mögött lenne, szóval a kutya nem látná, én ezért vagyok pro ponyva..
Anyukám viszont néhány éve a saját garázsa elé csináltatott egy ilyen oszlopos előtető szerűséget (3 oszlop, plexi a tetején, nagyon hasonló mint ez az obis), nyilván olcsóbb volt, mint téglával bővíteni, húgom kocsija állt ott, de jeget kapargatni neki sem kellett (balról északról, meg hátulról dél felől volt nyitott, jobbról házfal, elöl meg nyilván a garázs zárták)...
Én egyedül a rozsda miatt "félek", de ha a tc lehozta, hogy normális alappal nincs baj, akkor megnyugodtam
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
szerk.:lemaradt, hogy a ház védi az oldalát az én esetemben, csak már nem tudtam szerkeszteni a hsz-t.69erssam írta:Nekem csak felül fedett beállomm van, és ha nincs óriási szél és eső, akkor nem szál le a pára a szélvédőre, így takarítnom sem kell. Legalábbis nálam így van, de az esetemben ez kb 40-42négyzetméteres területről beszélünk. De persze attól még más esetémben nem merném vállalni a garanciát, hogy másnak sem kell majd kaparnia___Samy___ írta: Jo ez az Obis megoldas egyebkent, csak az a bajom vele, hogy telen az alatt ugyanugy lefagy a szelvedo, nem akarom azzal kezdeni minden reggelemet, hogy kaparom a jeget.
Viszont az jogos, hogy idovel fel lehet epiteni az oldalat. Az alap meg mindenkepp beton lenne, barmilyen garazsom is legyen.
De ha mondjuk ház fala közelében, vagy egy olyan dolog mellé rakja az ember, ahol oldalról kis védettség is biztosított a környezettel szemben, akkor nem kell, hogy probléma legyen.
Nekem csak felül fedett beállomm van, és ha nincs óriási szél és eső, akkor nem szál le a pára a szélvédőre, így takarítnom sem kell. Legalábbis nálam így van, de az esetemben ez kb 40-42négyzetméteres területről beszélünk. De persze attól még más esetémben nem merném vállalni a garanciát, hogy másnak sem kell majd kaparnia___Samy___ írta: Jo ez az Obis megoldas egyebkent, csak az a bajom vele, hogy telen az alatt ugyanugy lefagy a szelvedo, nem akarom azzal kezdeni minden reggelemet, hogy kaparom a jeget.
Viszont az jogos, hogy idovel fel lehet epiteni az oldalat. Az alap meg mindenkepp beton lenne, barmilyen garazsom is legyen.
De ha mondjuk ház fala közelében, vagy egy olyan dolog mellé rakja az ember, ahol oldalról kis védettség is biztosított a környezettel szemben, akkor nem kell, hogy probléma legyen.
- ___Samy___
Jo ez az Obis megoldas egyebkent, csak az a bajom vele, hogy telen az alatt ugyanugy lefagy a szelvedo, nem akarom azzal kezdeni minden reggelemet, hogy kaparom a jeget.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
Ehhez, ponyvagarázs, (se ) nagyon nem értek, nincs vele tapasztalatom. Amit hirtelen a neten találtam az nem tetszik. Nem a tudása (bár ugye a ponyva elérik a napon, így nem lesz egy örök életű megoldás), a kinézete Én biztos, hogy az 69erssam által említett ""beálló"" felé nézegetnék. Én is úgy oldottam meg itthon, hogy a rendes garázsom (1 autó fér bele) tetőszerkezetét meghosszabbítottam, alátettem tartóoszlopokat és így lett egy nyitott kocsibeállóm is. Ha jól van megcsinálva az alap, akkor idővel apránként meg lehet csinálni az oldalát is és akkor egy teljes értékű, szép garázs lesz a portán.raul 4 ever írta:Erről én is kérnék tapasztalatot ha van..___Samy___ írta: Sracok, van olyan koztunk, aki ponyvagarazsban parkol az autojaval? Erdekelnenek, hogy mit lehet roluk tudni, mennyire megelegszik, szellozik alatta az auto, mennyire birjak az idojarast ugy altalanossagban.
Mivel a mobilharazs arai iszonyatosan elszalltak, igy elkezdtem nezni a ponyvas valtozatot.
Feleségemmel lehet emiatt válunk el , ő mindenképp téglagarázst akar, sztem totál felesleges.
Nyilván attól függ, hova állítod fel -> fű, homok -> cseszheted, jön a rozsda alulról
Nálunk rendesen megcsinált térkő van az udvaron (aprókavics, homok, térkő sorrendben, nem lett kispórolva semmi), én simán rádobnám a ponyvás garázst, szvsz nem enné meg alulról a kocsikat a vasoxid.
Kiserik ált. vágja az ilyeneket...
Ha esetleg ehhez (is ) értesz, szólj plz.
TY
A lényeg, ahogy írtad is, hogy megfelelő legyen az alja. Beton, aszfalt, max térkő.
Egy Totalcar cikkből: "A ponyva és a beálló, valamint a garázs közötti átmeneti megoldás a merevítőkerettel egybeépített ponyvagarázs. Előnye a könnyű kezelhetősége, lényegében garázsként használható (bár motoros ajtaja nem lehet), véd a csapadéktól, nem fülled be, főleg, ha a talaj alatta nem föld, hanem beton. Hátrány a korlátozott élettartam (elöregszik az anyaga) és hogy nem túl szép."
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
A lenyeg hogy beton vagy terko legyen alatta. Esetleg nyitott tetos beallo? Obiban kb kompletten lehetett kapni 2 eve. 4 tarto gerenda, egy nemtom milyen anyagbol teto es kb 80bol akkor meg is allt. Vagy akar 4 vastagabb tarto oszlop amire magad huzol tetot. Szerintem szebben mutat mint egy ponyvateto.___Samy___ írta: Sracok, van olyan koztunk, aki ponyvagarazsban parkol az autojaval? Erdekelnenek, hogy mit lehet roluk tudni, mennyire megelegszik, szellozik alatta az auto, mennyire birjak az idojarast ugy altalanossagban.
Mivel a mobilharazs arai iszonyatosan elszalltak, igy elkezdtem nezni a ponyvas valtozatot.
Ilyenre gondolok: https://www.obi.hu/kocsibeallok/laposte ... /p/3801693
Esetleg megtolhatod a hosszusagot es szelesseget azzal hogy a tetot lecsereled masra, vagy osszeillesztesz tobb darabot
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Erről én is kérnék tapasztalatot ha van..___Samy___ írta: Sracok, van olyan koztunk, aki ponyvagarazsban parkol az autojaval? Erdekelnenek, hogy mit lehet roluk tudni, mennyire megelegszik, szellozik alatta az auto, mennyire birjak az idojarast ugy altalanossagban.
Feleségemmel lehet emiatt válunk el , ő mindenképp téglagarázst akar, sztem totál felesleges.
Nyilván attól függ, hova állítod fel -> fű, homok -> cseszheted, jön a rozsda alulról
Nálunk rendesen megcsinált térkő van az udvaron (aprókavics, homok, térkő sorrendben, nem lett kispórolva semmi), én simán rádobnám a ponyvás garázst, szvsz nem enné meg alulról a kocsikat a vasoxid.
Kiserik ált. vágja az ilyeneket...
Ha esetleg ehhez (is ) értesz, szólj plz.
TY
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Úgy ahogy a 82 éves nagyanyámon?_Bushido_ írta:hogy mehetett át rajta tünetmentesen ez a valami?
Az edzett 30-as szomszédaim meg hetekig fulladtak.
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Vérvételes antitest vizsgálaton volt már valaki, vagy rokonok, ismerősök?
Vajon mennyire lehet megbízható ez a dolog? 19,500 ft
Két 60 év körüli ismerősöm is volt, a férfi 2 szívroham és cukorbetegség mellett nehogy már nem vette észre - hogy mehetett át rajta tünetmentesen ez a valami? Másik nő szintén minden baja van egészségileg, ki van zárva, hogy nem érezte meg ezt a valamit, mikor elkapta.
Vagy ez is csak egy humbug dolog, aki elmegy rá, megkapja? felettébb fura dolog ez.
Lehet, ha a maradék 1-2-3 millió beoltatlan (nemtudom hány 12 alatti gyerek lehet) is elmenne egy ilyen vizsgálatra, ők is majdnem mind megkapnák?
Vajon mennyire lehet megbízható ez a dolog? 19,500 ft
Két 60 év körüli ismerősöm is volt, a férfi 2 szívroham és cukorbetegség mellett nehogy már nem vette észre - hogy mehetett át rajta tünetmentesen ez a valami? Másik nő szintén minden baja van egészségileg, ki van zárva, hogy nem érezte meg ezt a valamit, mikor elkapta.
Vagy ez is csak egy humbug dolog, aki elmegy rá, megkapja? felettébb fura dolog ez.
Lehet, ha a maradék 1-2-3 millió beoltatlan (nemtudom hány 12 alatti gyerek lehet) is elmenne egy ilyen vizsgálatra, ők is majdnem mind megkapnák?